Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 45

Θέμα: Νέα μηχανή --- Street --- Γνώμες

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Ειπαμε παρε bandit να ευχαριστηθεις μηχανακι.Ομορφο,αψογο,πολυ καλο για ταξιδακια,σχετικα φτηνο και πανω απ ολα αξιοπιστο.Τι αλλο θελεις για πρωτη μηχανη?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Ειπαμε παρε bandit να ευχαριστηθεις μηχανακι.Ομορφο,αψογο,πολυ καλο για ταξιδακια,σχετικα φτηνο και πανω απ ολα αξιοπιστο.Τι αλλο θελεις για πρωτη μηχανη?

215 κιλα στεγνο? (για το naked ) 220 κιλα δεν ειναι οτι καλυτερο για 1η μηχανη [κατα την γνωμη μου]

σημ. και ειμαι και Suzukios φαν.

http://www.bikez.com/motorcycles/suz...t_650_2009.php
    Accipere quam facere praestat injuriam

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    215 κιλα στεγνο? (για το naked ) 220 κιλα δεν ειναι οτι καλυτερο για 1η μηχανη [κατα την γνωμη μου]

σημ. και ειμαι και Suzukios φαν.

http://www.bikez.com/motorcycles/suz...t_650_2009.php
    Πρωτη μεγαλη μηχανη.Ειχε κι ενα ντομινειτορ ο ανθρωπος.Παντως παρα τα κιλα του ειναι ποδηλατο.Οπως και το cbf που κακως δεν του προτεινα.
    (Εχεις και γνωμη ρε Λαρισσινε?:rotflmao: :rotflmao: )
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Πρωτη μεγαλη μηχανη.Ειχε κι ενα ντομινειτορ ο ανθρωπος.Παντως παρα τα κιλα του ειναι ποδηλατο.Οπως και το cbf που κακως δεν του προτεινα.
    (Εχεις και γνωμη ρε Λαρισσινε?:rotflmao: :rotflmao: )
    Καλο το Bandit αλλά ρε παιδί μου αυτό δεν είναι εξάτμιση, θερμοσίφωνας Soulis ειναι.
    Το εχει ενας κολλητός μου και αγοράζει εξάτμιση.
    Οχι γα τον ηχο, ούτε για τη μούρη.

Για να περνάει ανάμεσα στα αυτοκίνητα σαν άνθρωπος χωρίς να κοπανάει
    Σοβαρα μιλάω!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

παλι HONDA ρε παιδια??
    υπαρχει φιλε πλεον μου και το yamaha xj6 γυμνο σε πολυ καλη τιμη καινουριο. το ειδα σε κιτρινο γυμνο και μου αρεσε πολυ.

για οικονομια κτησης αλλα και χρησης (κυριως καταναλωση) ερ-6
    τελος στην κατηγορια αδικο ειναι να μην ριξεις μια ματια στο cbf600--εκτος αν σε χαλαει τοσο πολυ το φαιρινγκ
    τα αλλα τα εχουν καλυψει τα αλλα παιδια

αντε κι αν βγαλεις ακρη
    θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!!!
    Ο. ΕΛΥΤΗΣ

@sapila :rotflmao:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
    Το bandit το σκέφτομαι σοβαρά , μου αρέσει και μένα αλλά ειναι όντως αρκετά ογκώδες και βαρύ.
    Το cbf δε μου αρέσει.
    Το gsr όμορφο είναι, δυνάτο κτλ αλλά η πρώτη μου σκέψη όταν το είδα ήταν ότι είναι κάτι σα μεγάλο παπί σε εμφάνιση και δε μπορώ να το ξεκολλήσω απτό μυαλό μου!

Με μια ζελατίνα μπροστά , πιο κάνει το καλύτερο ταξίδι από όλα αυτά της κατηγορίας;

Honda CBF 250 Το avatar του/της Alexander
    Έχω ένα φίλο που ξεκίνησε με CBF250.

Του άρεσαν τα στρογγυλοφάναρα και τα ρετρό.

Τώρα έχει αυτό...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	img_0643.jpg 
Προβολές:	236 
Μέγεθος:	89,8 KB 
ID:	160154
    "For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."

Ωραίο και το triumph (αν και κάπως "ανεμικό"), αλλά όπως και κάποια άλλα το αποκλείω λόγω χρημάτων

Έχω βρεί ένα hornet του 03 το οποίο ΑΝ είναι οκ μηχανικά αξίζει τα λεφτά του και θα πάρω αυτό τελικά.
    Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να προσέξω σε αυτό το μοντέλο ;

εσυ πρεπει να προσεχεις μονο αν σου αρεσει και αν πιστευεις οτι μπορεις να το πας...
    τα υπολιπα αστα για τον μηχανικο σου... λογο γνωσης πεζει να βρει πραγματα που και να ειναι μπροστα στα ματια σου μπορει να μην τα παρατιρισεις καν....

(αν και ειναι λιγο νωρις.... ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!)
    http://www.youtube.com/watch?v=_LRtticU6ZU&feature=channel_page

παλιος αναγνωστης ... Το avatar του/της Themis_81
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spiridaus
    Ωραίο και το triumph (αν και κάπως "ανεμικό"), αλλά όπως και κάποια άλλα το αποκλείω λόγω χρημάτων

Έχω βρεί ένα hornet του 03 το οποίο ΑΝ είναι οκ μηχανικά αξίζει τα λεφτά του και θα πάρω αυτό τελικά.
    Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να προσέξω σε αυτό το μοντέλο ;
    Αν πρεπει να προσεξεις κατι ειναι το χρωμα που θα διαλεξεις ! Αν εισαι τυχερος βρες να παρεις το Hornet που εβγαινε με το upside μπροστινο ... εχει διαφορα οδηγικα προς το καλυτερο
    Γενικα αυτα τα μοντελα δεν παθαινουν κ πολλα . Απλα καλο θα ηταν να πας με καποιον που να ξερει που και τι να κοιταξει για να δει αν εχει φαει κανενα καλο τουμπακι ...

www.fazerclub.gr

Μπλέ είναι το μηχανάκι , μου αρέσει έτσι και σκέφτομαι οτι αν του έβαζα και ένα cover μαύρο θα ήταν πολύ όμορφο.
    Για τα μηχανικά ρωτάω γιατί δεν έχω καποιον δικό μου εδώ να το δεί , ήρθα πρόσφατα Αθήνα και θα ξαναφύγω το καλοκαίρι(με τη καινούρια μηχανή ελπίζω!). Οπότε το τσεκ απ θα το κάνω εγώ που δεν είμαι και πολύ σχετικός για αυτό το φοβάμαι κάπως...
    Καμιά συμβουλή;

Eπίσης ποια η διαφορά του honda cb 600 f hornet με το honda cb 600 s hornet? To μεγαλύτερο ντεπόζιτο;

@themis81 upside μπροστινο;

Και κατι άλλο , παίρνω πληροφορίες και συγκρίνω μηχανάκια στο bikez.com,
    μπορεί να μου εξηγήσει κανείς γιατί στο Hornet δίνουν πολύ χαμηλό βαθμό στη κατηγορία "κίνδυνος ατυχήματος" ;
    Το ίδιο και στο κόστος συντήρησης. Δε μπορώ να το καταλάβω..

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spiridaus
    Μπλέ είναι το μηχανάκι , μου αρέσει έτσι και σκέφτομαι οτι αν του έβαζα και ένα cover μαύρο θα ήταν πολύ όμορφο.
    Για τα μηχανικά ρωτάω γιατί δεν έχω καποιον δικό μου εδώ να το δεί , ήρθα πρόσφατα Αθήνα και θα ξαναφύγω το καλοκαίρι(με τη καινούρια μηχανή ελπίζω!). Οπότε το τσεκ απ θα το κάνω εγώ που δεν είμαι και πολύ σχετικός για αυτό το φοβάμαι κάπως...
    Καμιά συμβουλή;

Eπίσης ποια η διαφορά του honda cb 600 f hornet με το honda cb 600 s hornet? To μεγαλύτερο ντεπόζιτο;

@themis81 upside μπροστινο;
    Hornet

Hornet S

Hornet με upside down μπροστινό

thanx @harris
    Μάλλον δε πρέπει να πολύεμπιστεύομαι το bikez.com. Και εγώ φανταζόμουν ότι είναι γυμνό- φερινγκ η διαφορά, αλλά στο bikez, hornet f και hornet s έχουν ίδια φώτο (άλλο χρώμα) και με μπέρδεψε..

αντε ρε χάρη, μας γκάστρωσες!!!

πούλα το δικό σου που είναι και άριστο, να σου πακετάρω το Κ7 με κορδελίτσα ....
    του αντώνη θα του πάρω mille μάλλον:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Μηχανη ss! Γνωμες....
    από Hondakias23 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2010, 09:51
  2. ΝΕΑ Sidi Street Burner
    από SUZUKAKIAΣ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/05/2008, 19:48
  3. Ψαχνω για νέα μηχανή...
    από giannisbreva750 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2007, 17:14
  4. Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2005, 17:00

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ