Περαστικά σου ρε φίλε και ποτέ ξανά!!!Μα τι γίνεται ρε γαμώτο συνέχεια τέτοιες ειδήσεις ακούμε
Προσέχετε λίγο ρε γαμώτο εντάξει δεν αρκεί μόνο εμείς αλλά εστώ αυτό τι να πώ...Γρήγορα σιδερένιος ρε φίλε και τα άλλα φτιάχνονται όλα
![]()
Περαστικά σου ρε φίλε και ποτέ ξανά!!!Μα τι γίνεται ρε γαμώτο συνέχεια τέτοιες ειδήσεις ακούμε
Προσέχετε λίγο ρε γαμώτο εντάξει δεν αρκεί μόνο εμείς αλλά εστώ αυτό τι να πώ...Γρήγορα σιδερένιος ρε φίλε και τα άλλα φτιάχνονται όλα
![]()
![]()
![]()
![]()
Περαστικα ρε Billako...Η καλλονη θα γινει καλα και θα βγει παλι στην μαχη...ολα καλα θα πανε...μην στεναχωριεσαι ρε φιλε!!!!!!!!
Οσο για τον αλλον ξεσκισε τον...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Βασιλακο περαστικα και αγυριστα να ειναι ρε μαγκα!!
![]()
![]()
αφου εισαι εσυ καλα (απ'οτι καταλαβα) μην σε νοιαζουν τα αλλα...
το ΧΤακι σου θα φτιαχτει και καλυτερο (σκεψου καινουργιες εξατμισεις απο τωρα..κλπ..κλπ)
![]()
![]()
οταν βρεις δυναμη γραψε τι εγινε να ξερουμε και εμεις και προσπαθησε να τον κυνηγησεις τον κ@ργι0λη!!![]()
μολις σταματησει η βροχη (σαν γνησιος σαλιγκαρος) θα ξαναβγεις...![]()
καλη αναρρωση!
![]()
Καλύτερα να μήν το σκεφτόμαστε κάν. Αυτό που έγραψες, και το λέω φιλικά, ακούγεται πολύ άσχημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Έτσι όπως έχει γαμηθεί το 12θεο ολόκληρο τους δύο τελευταίους μήνες,προτείνω να αρχίσουμε τα στοιχήματα...ποιός θα είναι το επόμενο μέλος του μοτογκρ που θα γίνει χαλκομανία/κεφαλοτύρι τριμμένο![]()
![]()
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
οχι ρε γμτ...
δε πειραζει ρε, θα το κανεις τουμπανο τωρα το ΧΤ
![]()
![]()
![]()
Καλή και γρήγορη ανάρρωση, μην ανυσηχείς για το ΧΤ, οι λαμαρίνες γίνονται οι άνθρωποι ειναι το δύσκολο. Καλή επιστροφη στην ενεργό δραση.![]()
![]()
![]()
Και απο εδώ περαστικά και ποτέ ξανά...
Αφου είσαι ΟΚ, όλα τα άλλα διορθώνονται
![]()
![]()
ολα στο προγραμμα ειναι...περαστικα...![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Μηπως εφταιγε το οτι δεν εβρεχε εχθες εκεινη την ωρα??
Ρε συ Μπιλλυ γραψε και καμια λεπτομερεια για τον εξοπλισμο που αν δεν φοραγες τι θα ειχε γινει.
Ετσι για να μαθαινουν οι νεωτεροι.
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
Καλύτερα να μήν το σκεφτόμαστε κάν. Αυτό που έγραψες, και το λέω φιλικά, ακούγεται πολύ άσχημα.
Kι επειδή όντως αυτό που έγραψα διαβάζεται ( και όχι ακούγεται) άσχημα,να διευκρινήσω ότι ήθελα να εκφράσω ωμά αυτό το συναίσθημα "γαμωτηνατυχία μου/μας μέσα" από τα συνεχόμενα ατυχήματα (και δυστυχήματα
) του τελευταίου 2μήνου.
Κάθε 2-3 μέρες όλο και κάτι καινούριο γίνεται ρε γμτ..λες και έχει πέσει κατάρα εδώ μέσα
Ένα παρολίγον χαλκομανία/κουκλάκι με βεντούζες για το παράθυρο ,μέλος του φόρουμ και (πρώην) ομοιοπαθής του επίμαχου διμήνου![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Περαστικα φιλαρακι.Εσυ να εισαι καλα κι απο μηχανακια αλλο τιποτα.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Παιδιά είμαι πολύ συγκινημένος...![]()
Θέλω να ευχαριστήσω, απ'την καρδιά μου, όλους τους φίλους μου στο ΜΟΤΟ.GR για τη θερμή υποστήριξη και τα καλά τους λόγια..
Τον τελευταίο καιρό γίνεται χαμός... Ο καταραμένος μουτζωτής έχει ρέντα...
Συγγνώμη που δεν μπόρεσα να γράψω αμέσως πως έγινε, αλλά τη μισή μέρα κοιμόμουν και την υπόλοιπη απολάμβανα την περιποίηση της γυναίκας μου και την παρέα όλων των φίλων μου...![]()
6:30 ξυπνάω, φτιάχνω μισό φραπέ, γεμίζω την πίπα μου και στην τουαλέτα για κατάθεση!![]()
Βγαίνω Αττική Οδό, πάω όμορφα και κυριλέ μέχρι τον Ασπρόπυργο, και ξεκάπνισα την κούκλα μου πηγαίνοντας με 165-172 ως τη Μαγούλα. (Έκλαιγε για λίγο γκάζι...)
Τελειώνω τη δουλειά και φεύγω για πλατεία Νέας Σμύρνης όπου πίνουμε καφεδάκι με τον ταμία (Πεσκανδρίτσος), κουβρντιάζοντας για μελλοντικές βολτίτσες με τα Yamahaκια.
Γυρίζοντας στο σπίτι, γύρω στις 7:30, (τελικά ήταν 400 μέτρα από το σπίτι μου, όχι 1000 που έγραψα στην αρχή), φτάνω σε ένα δρόμο, ελαφριά κατηφόρα, διπλής κυκλοφορίας, με παρκαρισμένα αυτοκίνητα και στις δύο πλευρές, και στη δεξιά πλευρά με εισόδους πάρκιν πολυκατοικιών.
Στην αρχή του τετραγώνου, λεωφορείο παρκαρισμένο με αλαρμ δεξιά.
Ένα αυτοκίνητο μπήκε στο δρόμο κινούμενο αντιθέτως από εμένα.
Προσπερνάω με προσοχή το λεωφορείο, ξαναμπαίνω στη λωρίδα μου.
Το αυτοκίνητο είχε φτάσει σχεδόν στη μέση του τετραγώνου.
Η ταχύτητά μου 30-40.
Το αυτοκίνητο φτάνει στα 3-4 μέτρα μπροστά μου.
ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΟΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ΔΕΞΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!:a53:
Φρένα δεν με έπαιρνε... θα με πάταγε... και θα μου τσάκιζε το αριστερό πόδι, πετώντας με μέσα στο πάρκιν...
Ενστικτωδώς, πατάω γκάζι και περνάω μπροστά του, με τον (μεταλλικό) προφυλακτήρα του να μου σκίζει το αριστερό πόδι, και σκάω με δύναμη σε ένα παρκαρισμένο αμάξι δεξιά...
Σπάζοντας τον καθρέπτη του αυτοκινήτου με το γόνατό μου, και το παράθυρο της πόρτας με τη χούφτα, και κάνοντας μιά μεγάλη λακούβα στην πόρτα με το πόδι μου, και τον αστράγαλό μου να συνθλίβεται από τη δύναμη της κρούσης...
Παραξένως, μέρος του τιμονιού ακούμπησε στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να μου γυρίσει το τιμόνι δεξιά, αλλά έπεσα δεξιά...
Ο "κύριος", ετώ 50 περίπου, με γυαλιά πατομπούκαλα, έρχεται φωνάζοντας "Δεν σε είδα"!!![]()
Βγήκαν γείτονες, με σήκωσαν, σταμάτησε κι ένα παλληκάρι με μιά Intruder και μου σήκωσε τη μηχανή, βάζοντάς τη στην άκρη... (καλή του ώρα...)![]()
Τηλέφωνο αστυνομία και στη γυναίκα μου, η οποία ήρθε τρέχοντας αναλογιζόμενη σε τι κατάσταση θα βρει τον άντρα της... Μην τα πολυλογώ, ο τύπος στις συγγνώμες, εγώ μη μπορώντας να πατήσω το δεξί μου πόδι, έδωσα κατάθεση στην αστυνομία ξαπλωμένος στο φορείο του ΕΣΥ... Μου έκαναν αλκοολτεστ, και ξεκινώντας για τον Ευαγγελισμό ο τύπος μου έλεγε ακόμα "Συγγνώμη Βασίλη"..
Χαμός στον Ευαγγελισμό, φωνές, αταξία, πρεζάκια να κλαίνε... και συνεχώς το συνηθισμένο "Αχ, αυτά τα μηχανάκια, οι σκοτώστρες..."
Φοβερός ο πόνος στο δεξί μου πόδι...
Κάτι μου έδωσαν... δυνατό... και ήρθα σε μιά κατάσταση ημι-ευφορίας...![]()
![]()
Ξεμπερδέψαμε γύρω στις 3:30, με τη γυναίκα μου συνέχεια πάνω μου, να τρέχει στα γραφεία, να με σπρώχνει με το φορείο από δω κι από κει... να περιμένει υπομονετικά 7 ώρες όρθια, σκυμμένη από πάνω μου...
Απολογισμός...
Μεγάλος μώλωπας στον δεξί ώμο.
Μεγάλος μώλωπας στο δεξί γόνατο.
Άσχημο διάστρεμμα στον δεξί αστράγαλο.
Βαθύ σκίσιμο αριστερής γάμπας και ράμματα.
Πολύ φτηνά τη γλύτωσα.
Παιδιά, με έσωσε ο εξοπλισμός...
Το κράνος πολλές γρατζουνιές στη ζελατίνα (στο ύψος του δεξιού κροτάφου).
Ο ώμος μου σώθηκε από την θωράκιση του δερμάτινου.
Ο αστράγαλός μου, κυριολεκτικά σώθηκε από την μπότα (προς μεγάλη έκπληξη των γιατρών...)
Για την κούκλα μου δεν θέλω καν να μιλήσω... έχω σκάσει...![]()
5 μέρες πριν κλείσω ένα χρόνο από την αγορά της...
Σήμερα το πρωί πήγε ένας φίλος μου, την έβαλε μπροστά και την έφερε στο σπίτι...
Ευτυχώς, δεν έσπασα τίποτα, οι μώλωπες και γενικά οι μυς μου πονάνε, και ακόμα δεν μπορώ να πατήσω το δεξί πόδι... Ο γιατρός μου έγραψε μιά εβδομάδα άδεια...
Ο αστυνομικός που μου πήρε κατάθεση μου είπε ότι θα με πάρει τηλέφωνο σήμερα, αλλά δεν με πήρε...![]()
Τη Δευτέρα, θα τη φορτώσω στην Οδική και θα την πάω στο συνεργείο...
Αυτά παιδιά, συγγνώμη αν σας κούρασα, αλλά δεν με πιάνει ύπνος... (είναι μέχρι να επιδράσει ένα special version, τουμπανιασμένο Lonarid που μου γράψανε...)
Οι άσχετοι δολοφόνοι του δρόμου έχουν ξεπεράσει τα όρια...
Αφού χτύπησαν (πάλι) εμένα, τον Κο Σαλιγκάρη...... σκέψου να την κυνηγάς κιόλας...![]()
Να'στε όλοι καλά και δυνατοί!!!![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Προσοχή στο διάστρεμμα.Μην βιαστείς να το ζορίσεις γιατί μετά θα σε ταλαιπωρεί για καιρό.
Άστο να "φτιάξει" καλά και μετά τα ζόρια.
Μάρτυρες να φανταστώ υπάρχουν ε?Έδωσαν το όνομά τους στην αστυνομία που ήρθε?Αν ναι είσαι 100% κομπλέ,ακόμα κι αν πάτε για δικαστήρια...αν όχι φρόντισε να βρεις τα τηλέφωνά τους (ευτυχώς είναι και στη γειτονιά σου)
Καλά ξεμπερδέματα με ασφαλιστικές (χρονοβόρες διαδικασίες ρε γμτ) και καλή ανάρρωση![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Βillis δεν παιζεσαι ρε φιλε....Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Χαμός στον Ευαγγελισμό, φωνές, αταξία, πρεζάκια να κλαίνε... και συνεχώς το συνηθισμένο "Αχ, αυτά τα μηχανάκια, οι σκοτώστρες..."
Κάτι μου έδωσαν... δυνατό... και ήρθα σε μιά κατάσταση ημι-ευφορίας...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι παραστατικοτητα ειναι αυτη.....
Υ.Γ. Πανω απ'ολα ελπιζω του γκαβου να του παρουν το Διπλωμα/Αδεια οπλοφοριας... :a29:
Accipere quam facere praestat injuriam