Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 69

Θέμα: " Κάποιος Να Μας Μάθει Να Ψωνίζουμε. Επειγόντως! "

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    ΝΑ
    ΝΑ
    παρεξηγήθηκαν και οι βλάχοι

όξωωωωω ρεεεε

ναι ρε εχεις θελουμε τα 4χ4 για να παμε στα χωραφια

οχι για τα πεζοδρομια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και τωρα παω οξωωωωωω
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Και εγώ παρεξηγήθηκα τώρα που το είδα καλύτερα.

Βλάχος είμαι και ας μήν έχω τζίπ.
    Βλάχος είμαι ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΠ !!!
    (Τί έγραψα πάλι ο.... μηχανόβιος!!)

:rotflmao: :rotflmao:
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Ρε καταναλωτές, τι κράζετε? Ολοι, σχεδόν, δεν ζαχαρώνετε να αλάξετε την (δίτροχη) καλή σας με κάποια άλλη?

Το θέμα δεν είναι ούτε το SLK ούτε τα Vuitton. Το θέμα είναι η μούρη που ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι πουλάνε όλοι αυτοί. Κατεβαίνω την Κηφισίας κάθε πρωί περίπου 09:00 με 09:30. Αν δείτε τι οχήματα παίζουν.... Η φτηνογκόμενα έχει Α3.
    Αυτή η μούρη θα μας φάει.

Εδώ που μεγάλωσα είχα φίλους και γνωστούς με τρελό χρήμα. Οι περισότεροι (όχι όλοι) παλίο χρήμα. Απλά δεν τους ξεχώριζες από τους υπόλοιπους. Και μερικοί ακόμα έτσι είναι.

Η συζήτηση έχει άμεση σχέση με το thread για την "κρίση" και πως την αντιμετωπίζεις. Και ο σωστός τίτλος εδώ θα έπρεπε να είναι "Μάθε να ζείς σωστά - Μάθε να καταναλώνεις σωστά" Αλλά ώς γνωστόν: Αυτά? Αλλού....
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr

Εδώ που μεγάλωσα είχα φίλους και γνωστούς με τρελό χρήμα. Οι περισότεροι (όχι όλοι) παλίο χρήμα. Απλά δεν τους ξεχώριζες από τους υπόλοιπους. Και μερικοί ακόμα έτσι είναι.
    η διαφορά του πλούσιου απο τον ΝΕΟπλουτο ειναι ακριβώς αυτή!!!

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Ολα τα ξενερωτα οι ξενέρωτοι Ολλανδοί τα βγάζουν τι περιμένεις χαχα!!
    Συγνώμη ρε παιδιά αλλά συγκρίνετε ανόμοια πράγματα. Η Ολλάνδία και η κάθε "Ολλανδία" μόνο χώρα προς μίμιση δεν είναι. Εντάξει δε λέω καλή "τάχα"μου οργάνωση που έχουν γιατί σκάτά οργάνωση έχουν αλλά οι άνθρωποι αφού είναι τόσο γαμάτοι όσο τους βλέπετε όλοι εσείς που κατηγορείτε τον δικό μας τρόπο ζωής μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί είναι τόσο μίζεροι άνθρωποι? Η διασκεδαση τους είναι να μαζεύονται τα πρωινά της κυριακής σε κάποια αυλή να τρώνε σαν βόδια και να πίνουνε μπύρες και χασίσια μέχρι να κατουρηθούν πάνω τους. ΟΑΟΥ και μαμώ τις ζωές....

Θέλω να πω με απλά λόγια "Δεν είμαστε τόσο σκατά σαν λαός όσο μας παρουσιάζουμε. Οσοι μείνουν έξω για πάνω απο μια εβδομάδα με ντόπιους θα το διαπιστώσουν και θα λένε τι γαμάτα είμαστε στην Ελλάδα".
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    ................."Δεν είμαστε τόσο σκατά σαν λαός όσο μας παρουσιάζουμε. Οσοι μείνουν έξω για πάνω απο μια εβδομάδα με ντόπιους θα το διαπιστώσουν και θα λένε τι γαμάτα είμαστε στην Ελλάδα".
    μπορω να διαφωνησω ε ?

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    μπορω να διαφωνησω ε ?

Φυσικά όχι...χαχαχαχα

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Φυσικά όχι...χαχαχαχα
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Είναι αδύνατο να μάθει κανείς κάποιον άλλο να ψωνίζει αν ο ίδιος δε θέλει να παραδεχτεί τις ανάγκες του.
    Είναι αδύνατο να μάθει κανείς κάποιον άλλο γράμματα αν ο ίδιος δε θέλει να ξεστραβωθεί.
    Είναι αδύνατο να μάθει κανείς κάποιον άλλο να τρέφεται αν ο ίδιος δε θέλει να τρώει για το καλό του.
    Είναι αδύνατο να μάθει κανείς κάποιον άλλο να γυμνάζεται αν ο ίδιος δε θέλει να πάψει να'ναι μούχλας.
    Είναι αδύνατο να μάθει κανείς κάποιον άλλο να οδηγά αν ο ίδιος δε θέλει να μάθει οδήγηση.
    Είναι αδύνατο να μάθει κανείς κάποιον άλλο να φέρεται αν ο ίδιος δε θέλει να μάθει τρόπους.

Το κοινό στα παραπάνω είναι το ΘΕΛΩ. Eιδικά όταν αναφερόμαστε σε:
    *ενήλικες
    *πράγματα που ενδιαφέρουν ΑΜΕΣΑ τον ΚΑΘΕΝΑ

Επειδή λοιπόν σήμερα με τόση πληροφόρηση δε δικαιολογείται άγνοια θεωρώ λίγο άτοπο το thread.
    Ας κάνει ο καθένας ό,τι καταλαβαίνει αρκεί μετά...
    ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ.
    To baby sitting τελείωσε

Ολα τα ξενερωτα οι ξενέρωτοι Ολλανδοί τα βγάζουν τι περιμένεις χαχα!!
    Συγνώμη ρε παιδιά αλλά συγκρίνετε ανόμοια πράγματα. Η Ολλάνδία και η κάθε "Ολλανδία" μόνο χώρα προς μίμιση δεν είναι. Εντάξει δε λέω καλή "τάχα"μου οργάνωση που έχουν γιατί σκάτά οργάνωση έχουν αλλά οι άνθρωποι αφού είναι τόσο γαμάτοι όσο τους βλέπετε όλοι εσείς που κατηγορείτε τον δικό μας τρόπο ζωής μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί είναι τόσο μίζεροι άνθρωποι? Η διασκεδαση τους είναι να μαζεύονται τα πρωινά της κυριακής σε κάποια αυλή να τρώνε σαν βόδια και να πίνουνε μπύρες και χασίσια μέχρι να κατουρηθούν πάνω τους. ΟΑΟΥ και μαμώ τις ζωές....

Θέλω να πω με απλά λόγια "Δεν είμαστε τόσο σκατά σαν λαός όσο μας παρουσιάζουμε. Οσοι μείνουν έξω για πάνω απο μια εβδομάδα με ντόπιους θα το διαπιστώσουν και θα λένε τι γαμάτα είμαστε στην Ελλάδα".
    Γιατί λές ένα λαό "ξενέρωτο" ο οποίος δεν έχει ανάγκη κανένα και μας ταΐζει κάθε καλοκαίρι;
    Ενώ οι Έλληνες που βγαίνουν στα μπουζούκια με δανεικά για να πουλήσουν μούρη είναι μάγκες;
    Που συντηρούν τους κανακάρηδές τους μέχρι τα 30;
    Που σκοτώνονται σα τα ΒΟΔΙΑ στους δρόμους έχοντας πιει σαν τα ΒΟΔΙΑ;
    Το "ξενέρωτος" πώς ορίζεται δηλαδή;

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Καλα αυτα τα "ειμαστε οι καλυτεροι και περναμε καλυτερα απ΄ολους τους ξενερωτους" με σκοτωνουν μιλαμε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Καλα αυτα τα "ειμαστε οι καλυτεροι και περναμε καλυτερα απ΄ολους τους ξενερωτους" με σκοτωνουν μιλαμε....
    Οι πεθαμένοι δεν μιλάνε φιλαράκι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Γιατί λές ένα λαό "ξενέρωτο" ο οποίος δεν έχει ανάγκη κανένα και μας ταΐζει κάθε καλοκαίρι;
    Ενώ οι Έλληνες που βγαίνουν στα μπουζούκια με δανεικά για να πουλήσουν μούρη είναι μάγκες;
    Που συντηρούν τους κανακάρηδές τους μέχρι τα 30;
    Που σκοτώνονται σα τα ΒΟΔΙΑ στους δρόμους έχοντας πιει σαν τα ΒΟΔΙΑ;
    Το "ξενέρωτος" πώς ορίζεται δηλαδή;
    Γι'αυτο δεν γράφω συχνά σε αυτό το φόρουμ ρε σεις γιατί η αίσθηση του πότε κάνουμε χιούμορ δεν υπάρχει απλά.
    1)Οι Ολλανδοί έχουν ανάγκη του Γερμανούς αφού ότι λένε αυτοί οι Ολλανδοί απλά το ακολουθούν. Σιγά μη μας ταίζουν αυτοί που ψωμολυσάνε ρε φίλε και έρχονται στη Ελλάδα και παραγγέλουν ένα σουβλάκι στα 3. Εχω 3 φίλους Ολλανδούς όλοι Τσίπηδες μέχρι αηδίας.
    2)Δεν βγαίνουν όλοι οι Ελληνες στα μπουζούκια.Εγω πχ δεν έχω περάσει ούτε απ'έξω απο τα εν λόγω μαγαζιά οπότε δεν με ενδιαφέρουν.
    3)Οι κανακάρηδες που κολλάνε??????
    4)Αφού είναι βόδια καλά να πάθουνε.Εγω μιλάω για φυσιολογικούς ανθρώπους.
    5) Ξενέρωτος είναι αυτός που ενω έχει μια χώρα υπόδειγμα κάνει μαύρο και πίνει 20 λίτρα μπύρα για να περνάει καλά άρα αυτοί είναι ξενέρωτοι.

Γι'αυτο δεν γράφω συχνά σε αυτό το φόρουμ ρε σεις γιατί η αίσθηση του πότε κάνουμε χιούμορ δεν υπάρχει απλά.
    1)Οι Ολλανδοί έχουν ανάγκη του Γερμανούς αφού ότι λένε αυτοί οι Ολλανδοί απλά το ακολουθούν. Σιγά μη μας ταίζουν αυτοί που ψωμολυσάνε ρε φίλε και έρχονται στη Ελλάδα και παραγγέλουν ένα σουβλάκι στα 3. Εχω 3 φίλους Ολλανδούς όλοι Τσίπηδες μέχρι αηδίας.
    Mεγάλε αυτοί που έρχονται στην Ελλάδα και τρώνε 1 σουβλάκι τη μέρα είναι οι φτωχοί Ολλανδοί.Κοίτα το κατα κεφαλήν εισόδημα των 2 χωρών,τις ανισότητες και τα λέμε.Οικονομικά είναι 10000 φορές καλύτεροί μας

2)Δεν βγαίνουν όλοι οι Ελληνες στα μπουζούκια.Εγω πχ δεν έχω περάσει ούτε απ'έξω απο τα εν λόγω μαγαζιά οπότε δεν με ενδιαφέρουν.
    Ούτε όλοι οι Ολλανδοί τρώνε 1 σουβλάκι.Μη βγάλεις ποσοστά,δε μας παίρνει...

3)Οι κανακάρηδες που κολλάνε??????
    Στο ότι είμαστε γαμάτοι και μάγκες κτλ.Για σκέψου

4)Αφού είναι βόδια καλά να πάθουνε.Εγω μιλάω για φυσιολογικούς ανθρώπους.
    Σε ποσοστό τότε είμαστε τα βόδια της Ευρώπης αφού έχουμε τα περισσότερα τροχαία.Άστο σου ξαναλέω,δε μας παίρνει..

5) Ξενέρωτος είναι αυτός που ενω έχει μια χώρα υπόδειγμα κάνει μαύρο και πίνει 20 λίτρα μπύρα για να περνάει καλά άρα αυτοί είναι ξενέρωτοι.
    Ξενέρωτος είναι αυτός που:
    α)ενω έχει μια χώρα ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ την καταστρέφει(πυρκαγιές,ρύπανση κτλ)
    β)αδιαφορεί τόσο για τη ζωή του όσο(το χειρότερο) για τη ζωή του συμπολίτη του οδηγώντας σα ΜΑΛΑΚΑΣ
    γ)Στηρίζεται στα φρύδια των γονιών του μέχρι τα 30+ επειδή ντρέπεται να κάνει (στην ανάγκη έστω) δουλειές υποτιμητικές(το χρυσό μου...)
    δ)ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ και ψάχνει να βρει φταίχτες για τα χάλια του!!!

Άστο ρε φίλε,δε μας παίρνει...δυστυχώς...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    δν διαβασα ολα τα ποστ σορρυ αν τυχον επαναλαβω κατι..

η γνωμη μου.. (θα μου πειτε στα @@ σας αλλα οκ γι αυτο ειμαστε στο φορουμ)

προτιμω που ειμαστε ετσι παρα το αντιθετο.... στο αλλο ακρο.. ναι, τα λεφτα ειναι για ξοδεμα οχι αποταμιευση. εννοω αν δν εχεις καποιο λογο πχ να παρεις μηχανη, σπιτι, να πας ταξιδι κλπ ή κατι πιο σοβαρο.. ειμαι κατα στο να ματωσεις οικονομικα για κατι που θα γουσταρεις μεν θα το πληρωνεις μια ζωη δε. οτι παιρνεις να εισαι κυριος κ να σε υπηρετει αυτο, οχι το αντιθετο. δν παιρνεις 1098 αμα ειναι να το ξεχρεωσεις σε 60 δοσεις κ να κλαις αν γρατζουνιστει. αλλα προτιμω να δωσω 100 η 150 ευρω ας πουμε για ενα τζην ή παπουτσια ή 200 για ενα σακακι πχ παρα να παρω 5-10-15 με τα ιδια λεφτα. ποιοτητα, οχι ποσοτητα.

εδω να τονισω οτι δν βγαζω εγω δικα μου λεφτα τωρα αυτη τη στιγμη, αλλα μεγαλωνοντας κατανοω την αξια τους περισσοτερο. κ τη διαπιστωνω (εκτος απο το να τα βγαζω εγω) συκρινοντας ποσα, κ τι επιλογες εχεις με αυτα. για παραδειγμα ξερω ανθρωπους που εχουν δωσει 400++ ευρω για παπουτσια.. κ κοπελες τα ιδια για τσαντα.. χωρις να ειναι λεφταδες ή οτιδηποτε.. με δικα τους χρηματα τα πηραν απο 4ωρες εργασιες, κ ειναι φοιτητες.. εγω δν θα το κανα αφ ενος γιατι οκ ειναι αηδιαστικα ακριβα για μενα, κ επειδη με αυτα κ λιγα ακομα παω σ ενα μουτζελλο.. κολλημενος θα μου πειτε αλλα οκ ειναι κατι σημαντικο για μενα τα ταξιδια..

για το παραδειγμα με τη slk.. μην καταδικαζετε αμεσως χωρις να ξερετε τι παιζει. φιλος μου γεμιζε με 5ευρα διλιτρο τζιπ (που επινε τα αντερα του) απλα γιατι του το εδωσαν οι γονεις του κ προφανως δν αρνηθηκε. οκ λιγο γυφτια μπορει να φενεται αλλα αυτα ειχε αυτα εβαζε. τελος παντων..

οσο για τους υπολοιπους ευρωπαιους ναι ειναι ολοι γτπ.. ειδικα βορειοευρωπαιοι ειναι τερμα αντικοινωνικοι.. κ σαν μερος, για να ζεις, η μεσογειος ειναι οτι καλυτερο, κ λογω αυτου οι ανθρωποι ειναι διαφορετικοι.. απανω βλεπουν ηλιο ενα μηνα το χρονο.. λογικο να ειναι ετσι. κ καλυτερα να ζεις με τους γονεις σου μεχρι τα 30 (λεμε) παρα να σε γραφουν στα @@ τους επειδη εκλεισες τα 18.... οκ υπερβολη αλλα το πιασατε το νοημα.

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. θα πεσει φωτια να μας καψει!!!
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 14:12
  2. να τον πληρωνουν? η να μας πληρωνουν?
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2005, 18:19
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2004, 14:01
  4. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2004, 23:11
  5. Αντε καλά να μας πάει και σημερις! Χαίρετε!
    από petridist στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 10:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF