Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 76

Θέμα: Ο ΓΑΜΩΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!!!

re paidia sigoyra den milaei gia ton giwrgakh ton biker?

Africaνικο μέλος Το avatar του/της avlihos
    Να ξεκαθαρίσω κάτι εξαρχής: έχω σπάσει πολλούς καθρέφτες από κουτιά που κλείνανε είτε πεζοδρόμια, είτε διαβάσεις ΑΜΕΑ (ναι, αν είσαι με καρότσι δεν γίνεται να κατέβεις και ν'ανέβεις τόσο εύκολα πεζοδρόμιο), όχι γιατί είμαι σπάστης αλλά αφού δεν κάνει τίποτα η πολιτεία ν'αλλάξει τρόπο σκέψης και λειτουργίας από τις σχολές οδήγησης ακόμα (βλ. μυτζήθρα, προβατίνα κ.τ.λ.) τότε η αντιμετώπισή τους θα είναι αυτή που αξίζει σε κάθε ελληνάρα.

Αλλά ας σκεφτούμε λίγο το άλλο: πόσοι από μας - έστω εδώ μέσα, που απ'ότι καταλαβαίνω όσο παρακολουθώ είμαστε αρκετά συνειδητοποιημένοι - έχουμε παρκάρει έτσι ή και χειρότερα; Προσωπικά πολλές φορές, μέχρι που άρχισα να βγάζω βόλτα φίλο κολλητό σε αναπηρικό για καφέ. Από τότε δε φαντάζεστε πόσο με εξοργίζουν κάτι μαλάκες σαν κι εμένα που παρκάρουν όπου να'ναι κι όπου βρουν. Έφτυνα 2 μέρες κάθε πρωί στο καθρέφτη στο μπάνιο για εξιλέωση (και δεν είναι σχήμα λόγου).

Στον ελλαδικό χώρο ισχύει στο έπακρο το "Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις".

Οπότε ένας καθρέφτης λιγότερος σε τέτοιους μαλάκες, ακόμα και «««μοτοσυκλετιστές»»» που παρκάρουν όπου νομίζουν καλά για να τη βλέπουν,!

Τα πεζοδρόμια και οι διαβάσεις ανήκουν στους πεζούς.

japanesechoppersarthens Το avatar του/της castor
    ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,,,,ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,,,,,,,,,,ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΕΝΟΟΥΣΑ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tromaras_efim.jpg 
Προβολές:	260 
Μέγεθος:	76,9 KB 
ID:	160155
    F/B Team (CHOPPER OWNERS ATHENS ) or (Γιαπωνέζικα Τσόπερς Αθήνα)

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από castor

Το καταλαβαμε...........

Τρομαρα σου
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Εκτος απο το πεζοδρομιο, ο τυπος αυτος κλεινει και τον ποδηλατοδρομο, ενω απογορευει τη προσβαση στο εκτασης 150 στρεμματων συνοικιακο και καταφυτο παρκο...

θα μου πειτε...ενταξει μωρε...εχεις αλλα 4.875 χιλιομετρα ποδηλατοδρομων στην Αθηνα και στο πιο κατω τετραγωνο εχει ενα αλλο παρκο...

αλλα με πιανει αγανακτηση μερικες φορες ρε γαμοτο....συγχυζομαι...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παρεξήγηση.
    Επειδή τον περιέγραψες για πολύ γαμάτο, νόμιζα ότι εννοούσες τον Γιώργο Μάγκα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	magas_giwrgos.jpg 
Προβολές:	248 
Μέγεθος:	18,2 KB 
ID:	160167
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Africaνικο μέλος Το avatar του/της avlihos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    [...] ενω απογορευει τη προσβαση στο εκτασης 150 στρεμματων συνοικιακο και καταφυτο παρκο...[...]
    εχεις αλλα 4.875 χιλιομετρα ποδηλατοδρομων [...]
    Για την ακρίβεια και σύμφωνα με υπολογισμούς το πάρκο είναι 148,34 στρ. ενώ οι ποδηλατόδρομοι, μετά και την νέα προσθήκη στη πανεπιστημίου είναι 4.958 χλμ.

Για το ακριβές....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Μεγάλη η καφρίλα του δεν λέω. Μέγιστη. Και δυστυχώς οι περισσότεροι Έλληνες (ή τέλος πάντων κάτοικοι της Ελλάδας) έτσι συμπεριφέρονται.

Αλλά να του σπάσεις το αμάξι, να θέλεις επαναφορά της Χούντας και γενικά όλες αυτές οι ακραίες απόψεις δεν είναι λύση. Δεν αντιμετωπίζεις την καφρίλα με την βία.

Αν αυτό συνέβαινε σε ένα άλλο κράτος, σοβαρό και πολιτισμένο τι θα γίνονταν? Σε μισή ώρα θα είχε έρθει η τροχαία από μόνη της και είτε θα είχε κόψει κλήση είτε το πιθανότερο να το μάζευε με γερανό.

Επειδή στο μπουρδέλο που ζούμε αυτά είναι επιστημονική φαντασία, το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς είναι να καλέσει την τροχαία και να επιμείνει.

Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην έρθει ποτέ η τροχαία καθώς, ε πως να το κάνουμε έχουν και αυτοί τις δουλειές τους. Αλλά τί να κάνεις, οι άλλες λύσεις δεν είναι σοβαρές.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από tsolias

Το θέμα είναι τί προτιμάτε? Αναρχία ή Δικτατορία?
    Για ανατρέξτε στο βιβλίο που αναφέρεται στη Δικτατορία, εσείς οι πιό αριστερά,να διαβάσετε τί θέση είχε η Ναυτιλία μας στον κόσμο, τί κέρδη είχαμε στο εξωτερικό εμπόριο και τί ανοίγματα είχε κάνει ο Γιώργος !!! και γενικά τί οικονομία είχαμε τότε. Εγω μπορεί να ήμουν παιδάκι τότε αλλά δεν ξεχνάω που πήγαινα με τη μάνα μου για ψώνια σε σούπερ μάρκετ ή λαική και με 100 δρχ. έπαιρνε ενα σωρό πράγματα. Τώρα παίρνουμε μόνο τ΄αρ...... μας!!!!!!!!!!!!
    το 74 εισουν 8 ετων ειχα βιβλιάριο ενσήμων

το 81 εισουν 15 ετων ειχα παιδί

για πες μου λοιπον τα νούμερα που ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι ειχε σε σημαία Ελληνική η ναυτιλία μας (και οχι τους ιδιοκτήτες)
    για πες μου το ισοζύγιο εξωτερικών συναλλαγών απο το 68 εως το 73 που ρίξανε τον Γιώργο οι δικοί του.
    για πές μου με το ΒΑΣΙΚΟ ημερομίσθιο ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ αγόραζες
    πες μου πόσα νοικοκυριά μπορούσαν να έχουν απο 2 αυτοκίνητα
    πες μου πόσοι Έλληνες πήγαιναν διακοπές (οχι σε νησιά και με έξοδα της εθνοσωτήριου)
    και ΚΥΡΊΩΣ πες μου, αν θα μπορούσες να εκφράσεις την αντίθεσή σου έτσι όπως τώρα, κατηγορώντας το ισχίων πολίτευμα

O τυπος ηταν παρκαρισμενος 2.30 ωρες ετσι,ποσες μανες με καροτσια ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ για να περασουν?τουλαχιστον 4εις.Ολος ο κοσμος κατεβαινε στον δρομο για να περασει και εσενα σε πειραξε Ο ΓΙΩΡΓΗΣ??????? ενταξει να το αλλαξω.ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ρε ΚΑΣΤΡΟΟΟΟΟΟΟΟ,ΣΤΑΛΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝ κλπ ενταξει τωρα???????
    Οχι, δεν ειναι ενταξει ουτε τωρα
    money cant buy me love !!!

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    ρε παιδια τι συζητατε?αν πρεπει να ερθει ξανα η χουντα επειδη παρκαρουν σαν ζωα?εκει ειναι το θεμα δλδ?και μην αναφερουν καποιοι την αναρχια "κακο πραγμα" γιατι μονο αυτο δεν ειναι.αλλο το μπαχαλο,αλλο η αναρχια.και εδω μιλαμε για μπαχαλο.μια καλη λυση ειναι το μοτο "η βια φερνει βια" και θα πρεπει να το καταλαβουν οσοι παρκαρουν και ενοχλουν.ειτε αυτοκινητα ειτε μηχανες
    αυτοκολλητακι η μαρκαδορακι ανεξιτηλο...απλα τα πραγματα...τροχαια στο κατω κατω...
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

... μην πατε και πολυ κοντρα γιατι βλεπω να κατεβαζει τα τανκς
    money cant buy me love !!!

-------------------- Το avatar του/της jfx
    Αλλαξε λιγο τοθεμα αλλά τέλος παντων...
    Αυτος ειναι ενας καφρος που πετυχα στο βόλο...
    Εβαλε το αμαξι ΟΛΟ επανω στο πεζοδρόμιο....
    Αμα τον πετυχετε οι βολιώτες να τον περιλάβετε!

http://i662.photobucket.com/albums/u...o/DSC00768.jpg
    http://i662.photobucket.com/albums/u...o/DSC00769.jpg
    http://i662.photobucket.com/albums/u...o/DSC00770.jpg
    http://i662.photobucket.com/albums/u...o/DSC00771.jpg
    κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    το 74 εισουν 8 ετων ειχα βιβλιάριο ενσήμων

το 81 εισουν 15 ετων ειχα παιδί

για πες μου λοιπον τα νούμερα που ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι ειχε σε σημαία Ελληνική η ναυτιλία μας (και οχι τους ιδιοκτήτες)
    για πες μου το ισοζύγιο εξωτερικών συναλλαγών απο το 68 εως το 73 που ρίξανε τον Γιώργο οι δικοί του.
    για πές μου με το ΒΑΣΙΚΟ ημερομίσθιο ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ αγόραζες
    πες μου πόσα νοικοκυριά μπορούσαν να έχουν απο 2 αυτοκίνητα
    πες μου πόσοι Έλληνες πήγαιναν διακοπές (οχι σε νησιά και με έξοδα της εθνοσωτήριου)
    και ΚΥΡΊΩΣ πες μου, αν θα μπορούσες να εκφράσεις την αντίθεσή σου έτσι όπως τώρα, κατηγορώντας το ισχίων πολίτευμα
    Θα μπορούσε, γιατί οι δικοί του αντίθετοί ήταν διακοπές με έξοδα της εθνοσωτηρίου ....

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Μεγάλη η καφρίλα του δεν λέω. Μέγιστη. Και δυστυχώς οι περισσότεροι Έλληνες (ή τέλος πάντων κάτοικοι της Ελλάδας) έτσι συμπεριφέρονται.

Αλλά να του σπάσεις το αμάξι, να θέλεις επαναφορά της Χούντας και γενικά όλες αυτές οι ακραίες απόψεις δεν είναι λύση. Δεν αντιμετωπίζεις την καφρίλα με την βία.

Αν αυτό συνέβαινε σε ένα άλλο κράτος, σοβαρό και πολιτισμένο τι θα γίνονταν? Σε μισή ώρα θα είχε έρθει η τροχαία από μόνη της και είτε θα είχε κόψει κλήση είτε το πιθανότερο να το μάζευε με γερανό.

Επειδή στο μπουρδέλο που ζούμε αυτά είναι επιστημονική φαντασία, το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς είναι να καλέσει την τροχαία και να επιμείνει.

Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην έρθει ποτέ η τροχαία καθώς, ε πως να το κάνουμε έχουν και αυτοί τις δουλειές τους. Αλλά τί να κάνεις, οι άλλες λύσεις δεν είναι σοβαρές.
    + 1...

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ
    από dio650gs στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2006, 07:30
  2. και μιας και το πρώτο μου...
    από frapes στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2004, 15:33
  3. Μου το στειλανε με μελι......και το μοιραζομαι μαζι σας!!
    από almalibera στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2004, 18:32
  4. O Osama και το συγκρότημά του
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2004, 11:30
  5. η πριγκίπισσα και το βατράχι
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2004, 15:17

Κανόνες δημοσιεύσεων