Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 76

Θέμα: Μειώνεται κατά 50% το τέλος ταξινόμησης των ΙΧ για ένα τετράμηνο

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Φιλε μου το σύστημα μας καλως η κακώς ζει και δουλευει με το να κινείται το χρημα απο χερι σε χερι

Αν σταμάτησε να κινείται στο κλαδο που λες , ο έμπορας δε θα πουλησει, ο μαστορας δε θα μαστορέψει, το κρατος δε θα θησαυρίσει, ο μαγαζάτορας θα απολύσει κοσμο και ουτο καθ εξης τα γνωστά

Οσο περισσότερο κινηται το χρημα τοσο περισσότερο θα υπαρχει και για σενα ... αν σταματήσει να κινείται ο πρωτος που θα τη πληρώσει εισαι εσυ, εγω και οι υπολοιποι που δεν εχουμε στο ηλιο μοίρα.

Οταν κινηται περισσοτερο φυσικα περισσοτερο παει για τους πλουσιους .... νταξ το ξερω δεν ειμαι βλακας αλλα ετσι ειναι το σύστημα και δεκτες οι προτασεις σου ως προς την εναλλακτική του .... ειμαι ολος αυτια!

Δε μπορώ να καταλαβω γιατι πρεπει να το κανεις θεμα?
    κοιτα γιωργο εδω μιλαμε με τελειως ξεχωριστη βαση οποτε ακρη δε θα βγει (για ακομα μια φορα).

απλα σου απαντησα για να καταλαβεις τη βαση (ασχετα αν με αυτη διαφωνεις) οσων βγηκανε και κραξανε.

απο τη στιγμη που το καταλαβες, εχεις καθε δικαιωμα να διαφωνεις και υποχρεωση να αναγνωρισεις οτι απο τη στιγμη που υπαρχει βαση στην πλευρα με την οποια διαφωνεις, δεν ειναι απλα να κανουμε κουβεντα, ουτε λογακια του αερα.

υ.γ.μη ρωτας τι να κανουμε.δεν ειναι λογικη το ''αφου δεν κανει κανενας τπτ διαφορετικο,αυτο θα ειναι το σωστο''.επισης δεν θα σου πω εγω τι να κανεις εσυ.εχεις μυαλο, κανε οτι καταλαβαινεις.συμφωνα με τα λεγομενα σου, σου πετανε ενα καροτο (να το βαλεις στο κωλο σου) και εσυ πας και το αγοραζεις επειδη ετσι θα πεσει χρημα στο παιχνιδι και μαζι με το καροτο ισως να μπορεσεις να βαλεις στο κωλο σου και ενα τζιπακι αργοτερα.
    συμφωνα με τα δικα μου θα ηθελα να αναπροσαρμοστει το κρατικο τιμολογιο που εχει να αλλαξει απο το 1992 στη δουλεια μου.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    οκ ακου και τι λενε τα κομπιουτερακια

το αμαξακι μου ηθελα να το μεταβιβασω στο πατερα μου επρεπε να πληρωσω 160κατι ευρα

ε αυριο μεθαυριο θα το μεταβιβασω τσαμπε

κερδος 160 ευρα στη τσεπη μου

κατα τα αλλα να 'χαμε 3 αιωνες ζωης να εχουμε χρονο γραφουμε αερολογιες ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    O παραλογισμός στις απόψεις συνεχίζεται....

Μειώνει τις τιμες το κρατος και παλι βγήκαν οι "μoνιμος διαμαρτυρούμενοι" να πουν κατι.... οτι πχ θα μειωθεί περισσότερο στα ακριβα αυτοκίνητα παρα στα φτηνα

Το οτι η μείωση ειναι ποσοστιαία λιγο μετράει για τους προλαλήσαντες....

Ο αλλος λεει θελει αύξηση στις τιμες στα μηχανάκια μας και αυτοκινητα μας (καταναλωτικό αγαθο)... ωστε να προτιμάμε τα μεσα μαζικης μεταφορας. Και ολα αυτα σε ενα φορουμ μοτοσυκλετιστών που ειτε εχουμε αγορασει, ειτε θα αγορασουμε στο μελλον μοτοσυκλέτα (οι περισσότεροι απο εμας ΚΑΙ αυτοκίνητο)

Ελεος ρε παιδια.... ελεος δε ξερω τι αλλο θα ακούσω

Καποιοι ζουνε στη χωρα της θεωρίας και της "κουβεντας να γινεται".... δεν εξηγείται αλλιώς....
    Δηλαδή αν αύριο μειώσουν το φόρο στα πούρα Αβάνας και στο χαβιάρι το λύσαμε το οικονομικό μας πρόβλημα

οκ ακου και τι λενε τα κομπιουτερακια

το αμαξακι μου ηθελα να το μεταβιβασω στο πατερα μου επρεπε να πληρωσω 160κατι ευρα

ε αυριο μεθαυριο θα το μεταβιβασω τσαμπε

κερδος 160 ευρα στη τσεπη μου

κατα τα αλλα να 'χαμε 3 αιωνες ζωης να εχουμε χρονο γραφουμε αερολογιες ....
    ωραια παμε κοντρα με τα δικα μου κομπιουτερακια.

παιρνεις 1000 καθαρα (λεμε τωρα δε ξερω) και σου λενε ξαφνικα οτι θα περνεις 1500 καθαρα (οχι για μια φορα).μειον τα 160 που θα πληρωσεις για τη μεταβιβαση (μια φορα) ισον 340 στη τσεπη (εκεινη τη φορα) συν τους υπολοιπους μηνες.

υ.γ.μη με ρωτησεις που θα βρεθουνε τοσα λεφτα.θα γελαμε εξ αιτιας της αφελειας αν ειπωθει κατι τετοιο.

φιλαρακι τα κομπιουτερακια μου κερδισαν με συνοπτικες διαδικασιες.

τα κομπιουτεράκια σου ειναι σουπερ αλλα δεν εχουν σχεση με τη μειωση του τελους ταξινομησης....

οπως θα μπορουσαν να μας μοιράσουν τα 28 μπιλιονια που δωσαν στις τραπεζες και να ειχαμε μετρητά στη τσεπη. σωστο και αυτο αλλα παλι δεν εχει σχεση με το τελος ταξινομησης

το τελος ταξινομησης μειώνεται για να κινηθεί το παραδάκι

αν δεν εχεις σκοπο να παρεις αμαξι δε σε βαζει κανεις να παρεις με το ζορι!

τα κομπιουτεράκια σου ειναι σουπερ αλλα δεν εχουν σχεση με τη μειωση του τελους ταξινομησης....

οπως θα μπορουσαν να μας μοιράσουν τα 28 μπιλιονια που δωσαν στις τραπεζες και να ειχαμε μετρητά στη τσεπη. σωστο και αυτο αλλα παλι δεν εχει σχεση με το τελος ταξινομησης

το τελος ταξινομησης μειώνεται για να κινηθεί το παραδάκι

αν δεν εχεις σκοπο να παρεις αμαξι δε σε βαζει κανεις να παρεις με το ζορι!
    αν μοιραζανε τα 28 οπως ειπες σε μας (οχι απαραιτητα σε κασερι αλλα σε ειδος) σαφως θα κινουνταν το παραδακι και παλι.το οτι πηγανε στις τραπεζες (για τη φουκαριαρα τη μανα τους) λεει κατι.

σαφως και δεν με υπωχρεωνει κανεις να παρω αμαξι αλλα νοιωθω ασχημα οταν αντιμετωπιζομαι σαν γαδαρος που κουβαλαει το αφεντικο και για να τον παω στον προορισμο του περνει ενα καλαμι και μου κρεμαει το καροτο μπροστα στη μουσουδα μου.εγω επειδη ειμαι γαιδαρος ονομα και πραμα τσιναω λοιπον ουτως η αλλως (ασε που με εμποδιζουνε οι οπλες στο πληκτολογιο).σαν κινηση ομως ειναι ενας τροπος να αναγνωρισω οτι κατι κανουν και για μενα (και ας γευονται τη κουταλα με τα ζουμια οι μεγαλοι).καταλαβες τωρα προς τι το κραιμο ?

Το κακό δεν είναι ότι το κράτος χαρίζει 20000 τέλος σε κάποιον που θα πάρει καγιέν ούτε ότι φροντίζει να στηρίξει επιλεκτικά κλάδους με υπερκέρδη (εισαγωγείς και τράπεζες).
    Το θέμα είναι ότι αυτά τα 20000 που θα χάσει θα τα πάρει μετά από μένα που είμαι μισθωτός (και δεν πήρα και καγιέν).

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    Το κακό δεν είναι ότι το κράτος χαρίζει 20000 τέλος σε κάποιον που θα πάρει καγιέν ούτε ότι φροντίζει να στηρίξει επιλεκτικά κλάδους με υπερκέρδη (εισαγωγείς και τράπεζες).
    Το θέμα είναι ότι αυτά τα 20000 που θα χάσει θα τα πάρει μετά από μένα που είμαι μισθωτός (και δεν πήρα και καγιέν).
    ΝΤΑΞ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ

σου "χαρισε" και εσενα ομως που θα παρεις hundai atos ομως και δε το αναφερεις

υπερκερδη... δε νομιζω... πανε για φουντο ολοι τους τωρα με τη κριση και κυριως με την αρνηση των τραπεζων να χρηματοδοτησουν ...

επιπλεον εσοδα θα εχουν και αν πουλησουν περισσοτερα αυτοκινητα

πχ και μπακαλιστικα

αν τα τελη ηταν 100 και πουλησαν 500 αμαξια, οταν θα πουλησουν 1000 αμαξια με τελη 50 θα ειναι μια η αλλη

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    αν μοιραζανε τα 28 οπως ειπες σε μας (οχι απαραιτητα σε κασερι αλλα σε ειδος) σαφως θα κινουνταν το παραδακι και παλι.το οτι πηγανε στις τραπεζες (για τη φουκαριαρα τη μανα τους) λεει κατι.

σαφως και δεν με υπωχρεωνει κανεις να παρω αμαξι αλλα νοιωθω ασχημα οταν αντιμετωπιζομαι σαν γαδαρος που κουβαλαει το αφεντικο και για να τον παω στον προορισμο του περνει ενα καλαμι και μου κρεμαει το καροτο μπροστα στη μουσουδα μου.εγω επειδη ειμαι γαιδαρος ονομα και πραμα τσιναω λοιπον ουτως η αλλως (ασε που με εμποδιζουνε οι οπλες στο πληκτολογιο).σαν κινηση ομως ειναι ενας τροπος να αναγνωρισω οτι κατι κανουν και για μενα (και ας γευονται τη κουταλα με τα ζουμια οι μεγαλοι).καταλαβες τωρα προς τι το κραιμο ?
    σαν γαιδαρο σε αντιμετωπιζουν παντου και παντα να παρουν τα φραγκα σου και τωρα σε επιασε το μανιατικο-πειραιωτικο

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Εδώ δεν έχετε λεφτά για βενζίνες και κάνετε μποϋκοτάζ στα καφενεία, τι κάθεστε κι ασχολείστε με κάτι που δεν το χρειάζεστε;

Τελικά θα είμαστε ευχαριστημένοι μόνο όταν μας τα χαρίζουνε....

Κάντε μπουκοτάζ και στις αντιπροσωπείες μηχανών.

Να μην αγοράσει κανένας τπτ για κανα 2 χρόνια.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ΝΤΑΞ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ

σου "χαρισε" και εσενα ομως που θα παρεις hundai atos ομως και δε το αναφερεις

υπερκερδη... δε νομιζω... πανε για φουντο ολοι τους τωρα με τη κριση και κυριως με την αρνηση των τραπεζων να χρηματοδοτησουν ...

επιπλεον εσοδα θα εχουν και αν πουλησουν περισσοτερα αυτοκινητα

πχ και μπακαλιστικα

αν τα τελη ηταν 100 και πουλησαν 500 αμαξια, οταν θα πουλησουν 1000 αμαξια με τελη 50 θα ειναι μια η αλλη
    Πλάκα μου κάνεις έτσι;
    Δηλαδή από τα 10000 που έχει το atos είχα τα 9800 και μου λείπαν τα 200
    Η αλλιώς το πρόβλημα του μέσου Έλληνα σήμερα είναι το φθηνό αυτοκίνητο
    Με 270000-300000 πωλήσεις ετησίως εδώ και 10 χρόνια τουλάχιστον δεν είχαν υπερκέρδη;
    Και επειδή έχουμε φοβερούς δρόμους και θέσεις πάρκινγκ και περισσευούμενο συνάλλαγμα να ενισχύσουμε την αγορά
    ενίσχυση όμως δεν χρειάζονται:
    -αγρότες
    -μικρομεσαίοι
    -κλωστοϋφαντουργία
    και τόσοι άλλοι κλάδοι
    το κράτος μού πήρε φόρους τους έδωσε στις τράπεζες για να μου δανείσουν με 20% για να πάρω αυτοκίνητο με δόλωμα τη μείωση των τελών. Οπότε δανείζομαι ακριβά τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ χρήματα για να αγοράσω κάτι που δεν είναι είδος 1ης ανάγκης

-

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ....
    Με 270000-300000 πωλήσεις ετησίως εδώ και 10 χρόνια τουλάχιστον δεν είχαν υπερκέρδη;
    .....
    Κι επειδή ο Έλληνας είναι μαλάκας και καταναλωτικό ζώο (μιλάμε για Γελάδι) και οι εταιρείες είχαν κέρδη (ο όρος υπερκέρδος που χρησιμοποιείς είναι λάθος εκτός αν νομίζεις ότι τα υπερκοστολογουσαν) τι πρέπει να γίνει τώρα;

να βγουνε και να πούνε: "Σας ευχαριστούμε που μας προτιμήσατε, περάστε μέσα να σας χαρίσουμε από ένα μηχανάκι/αυτοκίνητο";

Πάτε καλά ή το χάσαμε τελείως;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Πλάκα μου κάνεις έτσι;
    Δηλαδή από τα 10000 που έχει το atos είχα τα 9800 και μου λείπαν τα 200
    Η αλλιώς το πρόβλημα του μέσου Έλληνα σήμερα είναι το φθηνό αυτοκίνητο
    Και επειδή έχουμε φοβερούς δρόμους και θέσεις πάρκινγκ και περισσευούμενο συνάλλαγμα να ενισχύσουμε την αγορά
    ενίσχυση όμως δεν χρειάζονται:
    -αγρότες
    -μικρομεσαίοι
    -κλωστοϋφαντουργία
    και τόσοι άλλοι κλάδοι
    το κράτος μού πήρε φόρους τους έδωσε στις τράπεζες για να μου δανείσουν με 20% για να πάρω αυτοκίνητο με δόλωμα τη μείωση των τελών. Οπότε δανείζομαι ακριβά τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ χρήματα για να αγοράσω κάτι που δεν είναι είδος 1ης ανάγκης

-
    Κακα τα ψεμματα μαγκες.Εχει ποσο καιρο μας εχουν πρηξει τα π@π@ρι@ που δεν πουλανε αμαξια.ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΡΕ!Να μην πουλησουν ουτε ζαντα!Τοσα χρονια βγαλαν τα μαλλια της κεφαλης τους!Ας κατσουν κανα δυο χρονια,τι εγινε;Τρεχει να παρει αμαξια ο κοσμος και μετα "γιατι δεν εχει παρκιν;"Ε πως να εχει αν καθε οικογενεια εχει απο 4 αμαξια? Και αυτοι που αναφερει ο φιλτατος απο πανω δεν εχουν ουτε ποδηλατο να παρουν.. Αστα διαλα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

να βγουνε και να πούνε: "Σας ευχαριστούμε που μας προτιμήσατε, περάστε μέσα να σας χαρίσουμε από ένα μηχανάκι/αυτοκίνητο";

Οχι ρε φιλε αλλα να μην κλαιγονται κι ολας.Οι μισοι απ αυτους εχουν και μια Πορσε και καποιοι εχουν και Φερραρι(ξερω στη Σαλονικη μερικους) και βγαινουν στον Ευαγγελατο και κλαινε! Πουλα την Πορσε ρε μπινε!!

Όχι φίλε μου.
    Δεν θέλω να μου χαρίσουν τίποτα.

Θέλω το κράτος να μεριμνά για υγεία, παιδεία, ασφάλεια, δρόμους, πολύτεκνες οικογένειες κ.λ.π και όχι για το πως θα θησαυρίζουν συνέχεια κάποιοι τραπεζίτες,εισαγωγείς αυτοκινήτων,εφοπλιστές,εργολάβοι,πετρελαιάδες, δικηγόροι,δημοσιογράφοι, με νόμους κατά παραγγελία.
    Το νόημα της ζωής μου δεν είναι φθηνό αυτοκίνητο, μηχανάκι ,κινητό,lcd tv,mp3 κλπ
    Δεν θέλω άλλα καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς.

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2006, 12:33
  2. H οικογένεια των Cbr για το 2007
    από Tigas στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2006, 12:58
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2006, 15:39
  4. Το αμερικάνικο λίφτινγκ των Ναζί
    από tai στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί