κοιτα γιωργο εδω μιλαμε με τελειως ξεχωριστη βαση οποτε ακρη δε θα βγει (για ακομα μια φορα).Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Φιλε μου το σύστημα μας καλως η κακώς ζει και δουλευει με το να κινείται το χρημα απο χερι σε χερι
Αν σταμάτησε να κινείται στο κλαδο που λες , ο έμπορας δε θα πουλησει, ο μαστορας δε θα μαστορέψει, το κρατος δε θα θησαυρίσει, ο μαγαζάτορας θα απολύσει κοσμο και ουτο καθ εξης τα γνωστά
Οσο περισσότερο κινηται το χρημα τοσο περισσότερο θα υπαρχει και για σενα ... αν σταματήσει να κινείται ο πρωτος που θα τη πληρώσει εισαι εσυ, εγω και οι υπολοιποι που δεν εχουμε στο ηλιο μοίρα.
Οταν κινηται περισσοτερο φυσικα περισσοτερο παει για τους πλουσιους .... νταξ το ξερω δεν ειμαι βλακας αλλα ετσι ειναι το σύστημα και δεκτες οι προτασεις σου ως προς την εναλλακτική του .... ειμαι ολος αυτια!
Δε μπορώ να καταλαβω γιατι πρεπει να το κανεις θεμα?
απλα σου απαντησα για να καταλαβεις τη βαση (ασχετα αν με αυτη διαφωνεις) οσων βγηκανε και κραξανε.
απο τη στιγμη που το καταλαβες, εχεις καθε δικαιωμα να διαφωνεις και υποχρεωση να αναγνωρισεις οτι απο τη στιγμη που υπαρχει βαση στην πλευρα με την οποια διαφωνεις, δεν ειναι απλα να κανουμε κουβεντα, ουτε λογακια του αερα.
υ.γ.μη ρωτας τι να κανουμε.δεν ειναι λογικη το ''αφου δεν κανει κανενας τπτ διαφορετικο,αυτο θα ειναι το σωστο''.επισης δεν θα σου πω εγω τι να κανεις εσυ.εχεις μυαλο, κανε οτι καταλαβαινεις.συμφωνα με τα λεγομενα σου, σου πετανε ενα καροτο (να το βαλεις στο κωλο σου) και εσυ πας και το αγοραζεις επειδη ετσι θα πεσει χρημα στο παιχνιδι και μαζι με το καροτο ισως να μπορεσεις να βαλεις στο κωλο σου και ενα τζιπακι αργοτερα.
συμφωνα με τα δικα μου θα ηθελα να αναπροσαρμοστει το κρατικο τιμολογιο που εχει να αλλαξει απο το 1992 στη δουλεια μου.