Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
Εχετε φάκελο όμως….![]()
δε καηκανε οι φακελοι ???
αφου το ειχανε πει οτι τους καψανε !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
Εχετε φάκελο όμως….![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
καλά σου κάναν αναρχικό παλιοκομμούνι![]()
![]()
![]()
ΥΓ. το καλύτερο είναι... το παλιό μπουκάλι της κοκακόλα![]()
![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
καήκανε μόνο του παπαχελα...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
αφου το ειχανε πει οτι τους καψανε !!!![]()
γης μαδιαμ...
Μα τους κάψανε ....Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
τους φακέλους ...
για το περιεχόμενο όμως δεν παίρνω και όρκο
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
επισης καλο θα ειναι να μην γραψεις εσυ τιποτα σαν μαρτυρια η περιγραφη και γενικα να μην δωσεις γραφικο χαρακτηρα.
![]()
![]()
![]()
γιατί αυτό ;;
υπαρχει η απιθανη περιπτωση να κανουν αναλυση γραφικου χαρακτηρα παρολο που ειναι παρανομο και πρεπει να γινεται κατοπιν εισαγγελικης αποφασης και μονο σε περιπτωσεις πλαστογραφιας.αλλα οχι μονο γι αυτο,δεχοντας να γραψεις κατι σημαινει πως εν μερη,παραδεχεσαι την οποιδηποτε ενοχη σου/αναμιξη σου και μπορει να χρησημοποιηθει εις βαρος σου.επισης μπορει να πεσεις στην παγιδα να γραψεις γεγονοτα που δεν συνεβησαν η συνεβησαν κι εσυ δε τα ξερεις απλα τα συμπληρωνει ο εγκεφαλος σου στην μνημη σου απο αλλες εμπειριες η/και φαντασια(ολη η ιστορια με τους μαρτυρες που λενε την ιστορια οπως τους κατεβηκε επειδη αυτο σκεφτηκαν σαν ενναλακτικη εκει βασιζεται).εχει καταδικαστει ανθρωπος παλια απο τετοια "παγιδα"αστυνομικων...κατι η πιεση,κατι το αγχος,σε οδηγουν στο να κατασκευασεις πραγματα,ακουγεται απιστευτο αλλα συμβαινει.
The sickness
Οι φάκελοι όντως κάηκαν... τώρα υπάρχουν μόνο ηλεκτρονικά...
Μέχρι 4 ώρες πάντως μπορούν να σε πάνε για εξακρίβωση στοιχείων ακόμα και αν φέρεις ταυτότητα μαζί σου. Πέραν τούτου και εφόσον δεν υπάρχει κάποια αιτία κράτησης/σύλληψης... αποχωρείς μετα τυμπανοκρουσιών.
μα καλά ρε παιδάκι μου και εσύ... απο αυτά που είχες μέσα στις τσάντες μόνο ο λοστός έλειπε που χτυπάει τις βιτρίνες σε ειδικό σημείο για να σπάνε καλύτερα (κατά ΑΝΤ1..:rotflmao: :rotflmao: )
Τα πράγματα κύριοι πάντως σίγουρα θα γίνουν πολύ πιο περίεργα... δεδομένο αυτό.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Oι μπάτσοι είναι σαν τα μελίσια ένα πράμα, αν τους πειράξεις θα σε κυνηγάει όλη η κυψέλη...![]()
![]()
Τώρα πόσο μαγκιά είναι να χαραμίσεις ένα τετράωρο στο τμήμα λόγω ιδεολογικής πεποίθησης, ε γούστα είναι αυτά....
Λες και θα αλλάξουμε το γ@μημένο σύστημα με το να είμαστε αριστεροί ρε γμτ.
Η ανάλυση γραφικού χαρακτήρα δεν είναι παράνομη αρκεί να γίνει με τις νόμιμες διαδικασίες, δηλαδή είτε με εισαγγελική διαταγή στα πλαίσια της ανάκρισης ή με απόφαση δικαστηρίου.Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
υπαρχει η απιθανη περιπτωση να κανουν αναλυση γραφικου χαρακτηρα παρολο που ειναι παρανομο και πρεπει να γινεται κατοπιν εισαγγελικης αποφασης και μονο σε περιπτωσεις πλαστογραφιας.
Σε μια τέτοια περίπτωση ο γραφολόγος που θα την κάνει μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε έγγραφο που περιέχει (αναμφισβήτητα) υπογραφή ή γραφή δική σου και να τη συγκρίνει με την επίμαχη.
Αν όμως δεν έχεις λερωμένη τη φωλιά σου δεν έχεις να ανησυχείς για αυτό.
Απο κει και πέρα:
καλά όλα αυτά, αλλά για να ισχύει η κατάθεση θα πρέπει να υπογραφεί.Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
δεχοντας να γραψεις κατι σημαινει πως εν μερη,παραδεχεσαι την οποιδηποτε ενοχη σου/αναμιξη σου και μπορει να χρησημοποιηθει εις βαρος σου.επισης μπορει να πεσεις στην παγιδα να γραψεις γεγονοτα που δεν συνεβησαν η συνεβησαν κι εσυ δε τα ξερεις απλα τα συμπληρωνει ο εγκεφαλος σου στην μνημη σου απο αλλες εμπειριες η/και φαντασια(ολη η ιστορια με τους μαρτυρες που λενε την ιστορια οπως τους κατεβηκε επειδη αυτο σκεφτηκαν σαν ενναλακτικη εκει βασιζεται).εχει καταδικαστει ανθρωπος παλια απο τετοια "παγιδα"αστυνομικων...κατι η πιεση,κατι το αγχος,σε οδηγουν στο να κατασκευασεις πραγματα,ακουγεται απιστευτο αλλα συμβαινει.
Χωρίς υπογραφή δεν ισχύει τίποτα, είτε το έγγραψες εσύ είτε ο ανακριτής.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι, εφόσον είσαι κατηγορούμενος να μην καταθέσεις χωρίς το δικηγόρο σου
![]()
ώπα ψηλε παρτω αλλιώς... δεν χαραμισα κανένα τετράωρο εγκω... μου το πήρανε με το ετσι θέλω... δεν πήγα για επίσκεψη...Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Oι μπάτσοι είναι σαν τα μελίσια ένα πράμα, αν τους πειράξεις θα σε κυνηγάει όλη η κυψέλη...![]()
![]()
Τώρα πόσο μαγκιά είναι να χαραμίσεις ένα τετράωρο στο τμήμα λόγω ιδεολογικής πεποίθησης, ε γούστα είναι αυτά....
Λες και θα αλλάξουμε το γ@μημένο σύστημα με το να είμαστε αριστεροί ρε γμτ.
ακου εκεί αριστερός...![]()
![]()
![]()
γης μαδιαμ...
η δικανικη γραφολογια(και οχι η αναλυτικη που αποτελει κλαδο της ψυχολογιας) ειναι αυτη που χρησημοποιειται απο την δικαιοσυνη.η δικανικη λοιπον γραφολογια δεν εχει δικαιωμα να κανει αναλυση γραφης παρα μονο σε περιπτωση απατης.για να χρησημοποιησει η δικαιοσυνη γραφολογια πρεπει να υπαρχει ενταλμα(το ειπα κι εγω στο ποστ μου).αναλυτικη γραφολογια απαγορευεται να χρησιμοποιηθει απο την δικαιοσυνη.παρολα αυτα,για να παρει καποιος πτυχια δικανικης,πρεπει να εχει πτυχιο αναλυτικης γραφολογιας πρωτα..Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Η ανάλυση γραφικού χαρακτήρα δεν είναι παράνομη αρκεί να γίνει με τις νόμιμες διαδικασίες, δηλαδή είτε με εισαγγελική διαταγή στα πλαίσια της ανάκρισης ή με απόφαση δικαστηρίου.
Σε μια τέτοια περίπτωση ο γραφολόγος που θα την κάνει μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε έγγραφο που περιέχει (αναμφισβήτητα) υπογραφή ή γραφή δική σου και να τη συγκρίνει με την επίμαχη.
Αν όμως δεν έχεις λερωμένη τη φωλιά σου δεν έχεις να ανησυχείς για αυτό.
Απο κει και πέρα:
καλά όλα αυτά, αλλά για να ισχύει η κατάθεση θα πρέπει να υπογραφεί.
Χωρίς υπογραφή δεν ισχύει τίποτα, είτε το έγγραψες εσύ είτε ο ανακριτής.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι, εφόσον είσαι κατηγορούμενος να μην καταθέσεις χωρίς το δικηγόρο σου
![]()
οπως ειπα και πριν,υπογραφεις μονο εφοσον εισαι "ενοχος" και εφοσον αυτα που γραφει η καταθεση ειναι αληθη.σε καμμια αλλη περιπτωση δεν υπογραφεις και σε καμμια απολυτως περιπτωση δεν συντασεις εσυ την καταθεση σου και φυσικα δεν μιλας χωρις δικηγορο οπως λες κι εσυ.
The sickness
Αν ως "ανάλυση γραφής" εννοείς την "αναλυτική γραφολογία" τότε συμφωνώ σε όλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
η δικανικη γραφολογια(και οχι η αναλυτικη που αποτελει κλαδο της ψυχολογιας) ειναι αυτη που χρησημοποιειται απο την δικαιοσυνη.η δικανικη λοιπον γραφολογια δεν εχει δικαιωμα να κανει αναλυση γραφης παρα μονο σε περιπτωση απατης.για να χρησημοποιησει η δικαιοσυνη γραφολογια πρεπει να υπαρχει ενταλμα(το ειπα κι εγω στο ποστ μου).αναλυτικη γραφολογια απαγορευεται να χρησιμοποιηθει απο την δικαιοσυνη.παρολα αυτα,για να παρει καποιος πτυχια δικανικης,πρεπει να εχει πτυχιο αναλυτικης γραφολογιας πρωτα.
Αν και ακόμα και από την υπογραφή και μόνο μπορούν να σου κάνουν ανάλυση χαρακτήρα.
Μιλούσα μία φορά με μία γραφολόγο σχετικά και μου έλεγε πράγματα που ούτε καν τα είχα φανταστεί.
![]()
πολλα μπορουν να κανουν και επισης πολυ μπορεις να τους κοροιδεψεις:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Αν ως "ανάλυση γραφής" εννοείς την "αναλυτική γραφολογία" τότε συμφωνώ σε όλα.
Αν και ακόμα και από την υπογραφή και μόνο μπορούν να σου κάνουν ανάλυση χαρακτήρα.
Μιλούσα μία φορά με μία γραφολόγο σχετικά και μου έλεγε πράγματα που ούτε καν τα είχα φανταστεί.
![]()
The sickness
καλα ρπμ αν ειχες δουλεια εκεινη την ωρα, δεν μπορεις να τους κανεις μηνυση για διαφυγοντα κερδη?![]()
δεν μπορουν να σε κρατουν χωρις την θεληση σου και χωρις κατηγορια!![]()
αν σηκωνοσουν να φυγεις τι θα σου ελεγαν? ή τι θα σου εκαναν?
εντολη απο ποιον και για τι πραγμα ακριβως?
ειναι καποιες απο τις αποριες μου...
αλλα μην θορυβειστε.ρητορικες ειναι.
η απαντηση ειναι μια:
ειναι γ@μιολια και μπασταρδια απο ουρακοταγκο πατερα.τελος.
υ.γ: την συμπαθεια μου σε ολη την ουρακοταγκικη κοινοτητα. καμια προθεση για να τους προσβαλω.ειλικρινα.
![]()