Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 41 από 41

Θέμα: Που θα παει η μ@λ@κια με τα Τεστ στα περιοδικα

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
    ...κι αναλαμβάνεις εσύ το κόστος;;;
    Αμα είναι να σκάσεις απ΄τη στεναχώρια σου ρε φίλε, δώσε τα 30-40? να ξέρεις τι κάνει το μηχανάκι σου.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    θα το σκεφτώ ρε φίλε, θα το σκεφτώ...

αν όμως έβλεπα συγκλίνουσες μετρήσεις σε περιοδικά, δε θα με χάλαγε... με πιάνεις;

Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
    Αυτο το πράγμα μόνο στην ελλάδα συμβαίνει ,ένα άρθρο περιοδικού-εφημερίδας είναι ικανό να γκρεμίσει-εξυψώσει τα πάντα...
    Όπως είπαν και μερικόί παραπάνω υπάρχει διαφόρά από δυναμόμετρο σε δυναμόμετρο ,
    Το καλύτερο έιναι όταν μετράνε παραπάνω από ένα μοτόρια στο ίδιο δυναμόμετρο κάτω από τις ίδιες συνθήκες.
    Πέρα από αυτό ο κάθε συντάκτης έχει δικά του γούστα και σε κάποιον άρεσε το μηχανάκι σου λιγότερο από το αντίστοιχο cbr,kawa, ή suzuki( δεν έχω διαβάσει το άρθρο )
    Εσύ πως μπορείς να είσαι τόσο σίγουρος οτι αυτοί είναι μλκς και γράφουν βλακείες και δεν είσαι εσύ, που μπαίνεις ανώνυμα και με μόνο όπλό την διαισθηση για να καταποντίσεις τη δουλειά τους?
    1) δεν μιλαμε για γουστα!!!!!!!Διαβασε καλα!!!
    αλλα για νουμερα δεν χωρουν αμφισβητησητη οποια πρεπει να εχουν μια λογικη αποκληση μεταξη τους (στο ξαναγραφω).

2)οσον αφορα τη διαφορετικοτητα των δυναμομετρων οφειλουν να γραψουν τα εξης.
    Τυπο, Μοντελο δυναμομετρου,Κατοχο, ωστε να ξερουμε να επισκεφτουμε το παρομοιο τυπο δυναμομετρο και να μετρησουμε το προσωπικο μας R1 09.

3)Οποιος προσπαθει να περασει αυτου του ειδους λαθος πραγματικοτητα για μενα δεν ειναι μ@λ@κ@ς (δεν εκφραστικα σωστα) αλλα λ@μογιο.

4)Σε μενα ασε αυτη την καραμελα περι ανωνημιας, δεν εχω προβλημα να πω το ονομα μου... τη προκειται να αλλαξει?

Υ.Σ. αυτο δεν προκειται για την εν λογο μοτοσυκλετα...αναλογα το περιοδικο εχει και σπρωχνει και την "δικη της" αντιπροσωπεια.
    Φιλαρακο θερμη παρακληση αν δεν εχεις διαβασειτα τελευταια αρθρα 2τροχοι και bikes και
    δεν μπορουμε να συζητησουμε διοτι δεν εχεις 'εικονα" των πραγματων

Φιλε red_monster μηπως ξερεις με ποια σχεση στο κιβωτιο μετρανε τα 1000αρια- 1400αρια για να βγαλουν την ιπποδυναμη που εμεις βλεπουμε στα τεστ των περιοδικων?
    Αυτη την ερωτηση μην την παραξηγησης, δεν θελω να σου κανω των γνωστη, αλλα ενα παραδειγμα για να καταλαβεις τι παιχνιδια παιζονται,με αλλες αντιπροσωπιες.
    (Για να μην νομιζεις οτι ειμαι Υαμαχοβιος τα χωνω επειδη μου θιξανε το R1...καμια σχεση!!!!)

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster
    Αρχικά δημιουργήθηκε από libali10
    Φιλε red_monster μηπως ξερεις με ποια σχεση στο κιβωτιο μετρανε τα 1000αρια- 1400αρια για να βγαλουν την ιπποδυναμη που εμεις βλεπουμε στα τεστ των περιοδικων?
    Αυτη την ερωτηση μην την παραξηγησης, δεν θελω να σου κανω των γνωστη, αλλα ενα παραδειγμα για να καταλαβεις τι παιχνιδια παιζονται,με αλλες αντιπροσωπιες.
    (Για να μην νομιζεις οτι ειμαι Υαμαχοβιος τα χωνω επειδη μου θιξανε το R1...καμια σχεση!!!!)
    Δεν έχεις καταλάβει τι θέλω να πω μου φαίνεται, και το αφήνω εδώ...
    Εχεις ένα καταπληκτικό μοτόρι , κοίτα να το χαρείς όσο περισσότερο μπορείς και γράψε στα @@ σου τα περιοδικά και τις μετρήσεις τους, άλλος από άγνοια, άλλος από δόλο , άλλος έχει διαφορετικά γούστα...

Πάντα θα τα παίρνουν και πάντα θα έχουν προσωπικές πεποιθήσεις...

Κάλές βόλτες
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ...κι αναλαμβάνεις εσύ το κόστος;;;

ρε φιλε οσο μια πενταδα περιοδικα θα σου κοστισει...

και πιστευω πως εχεις παραπανω απο 5 σπιτι σου...
    :wacko:

Παλαιό μέλος
    φίλε μου δεν θα βρεις ούτε ένα

δεν έπαιρνα περιοδικά το 80 ή το 90, θα πάρω την εποχή του internet??? :rotflmao:

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    φίλε μου δεν θα βρεις ούτε ένα

δεν έπαιρνα περιοδικά το 80 ή το 90, θα πάρω την εποχή του internet??? :rotflmao:

kala re file 15 χιλιαρικα μηχανακι εχεις και τα 30 της δυναμομετρησης σκεφτεσαι?

Παλαιό μέλος
    πότε πήρα μηχανάκι 15.000Ε και δεν το κατάλαβα; :rotflmao:

μίλα, μα τον Τουτάτη!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αλλά επειδή το τι μηχανάκι έχω δεν έχει σημασία:

1. είναι απολύτως δικαιολογημένο να θέλει κάποιος να μάθει τι άλογα βγάζει το μηχανάκι του, ακόμη κι αν ο ίδιος δεν πολυνοιάζεται, όταν θα θέλει να το μεταπουλήσει, έχει συμφέρον να δείξει στον υποψήφιο αγοραστή μια εντυπωσιακή δυναμομέτρηση

2. με το παραπάνω ως δεδομένο, είναι ενοχλητικό να βλέπει κανείς δύο δυναμομετρήσεις που να απέχουν τόσο πολύ

αν τα παραπάνω δύο πράγματα δεν τα θεωρείς λογικά, δεν θα προσπαθήσω περισσότερο

Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
    Δεν έχεις καταλάβει τι θέλω να πω μου φαίνεται, και το αφήνω εδώ...
    Εχεις ένα καταπληκτικό μοτόρι , κοίτα να το χαρείς όσο περισσότερο μπορείς και γράψε στα @@ σου τα περιοδικά και τις μετρήσεις τους, άλλος από άγνοια, άλλος από δόλο , άλλος έχει διαφορετικά γούστα...

Πάντα θα τα παίρνουν και πάντα θα έχουν προσωπικές πεποιθήσεις...

Κάλές βόλτες
    Τωρα καπως μπηκες στο νοημα...και δεν εννοω το δικο μου mιχανακι αλλα και με μαρκες αλλες...(θυμισου τη γραφανε για τη honda πριν 10ετια το μοτο επειδη ο Σαρακακης δεν τους εδινε μηχανακι για τεστ.
    Οκ να περνας καλα

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    kala re file 15 χιλιαρικα μηχανακι εχεις και τα 30 της δυναμομετρησης σκεφτεσαι?

βρε φιλε παναγιωτη... ξεφυγαμε εντελως απο το θεμα!!!

Παιδια εγω εβαλα ενα θεμα και ξαφνικα καντατισαμε ο ενας να τι λεει στον αλλο ...μεταξυ μας θα μαλωσουμε

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2010, 11:36
  2. Που θα παει αυτη η ξεφτιλα πια;
    από Ταξιδευτής στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2008, 17:54
  3. Τελικά τι παίζει με τα μεγέθη στα κράνη?
    από schumacher_ στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2006, 11:01
  4. Φρασεισ Που Θα Μεινουν Στην Ιστορια
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 13:17
  5. Ποιος Θα Παει
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 12:16

Κανόνες δημοσιεύσεων