file wolfman13 to Elefant - Lucky Explorer einai mia apo tis moto poy panta thamaza. Paliohlektrika kai polla mikroprovlimata alla......... panta tha to vlepo ston ypno mou mazi me to KTM kini replica (620-1995)
na to xerese
po file
ok meta ilektrika exeis dikio einai psilo perierga oxi provlimatika
to exoume diorthosi auto!oso giato moter kanena provlima to mono kako einai akrivo servis kai antalaktika vlepe DUCATI
afou re file to mixanaki petaei min 3exnas oti autoi ti stigmi o apogonos gia mena tou elefant einai to lc8 paei pantou!!opos kai to elefant!
wolfmanako μου
ολα καλα κ ολα ωραια αλλα καλε μου δεν θα με κανεις endura,ναι να οδηγω το elefantaki ,ναι να ανεβαινω πανω αλλα εγω θα παρω το λαχανακι μου....
Αντε κ αργοτερα αμα ειναι θα παρω κ εγω ενα ελεφαντ ετσι για να μην εχεις παραπονο..!![]()
Mike doohan!!
To ατομο κολλαγε το ποδι στα πλαστικα γιατι εβρισκε κατω στις στροφες!
Δειτε ποσες μοιρες ειναι πλαγιασμενος στην δεξια στροφη πιο πανω
![]()
ρε παναώτ...........τι πήγες και ξέθαψες ρε συ.......?????Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
Και ετσι στριβουν τα μικρα Μονστερακια...
αααιιι...... ποτε θα το κανω και γω αυτο, θελει μερικες μετατροπες το Τερατακι μου γιατι βρισκει κατω, και θελει και κλιπον................
![]()
:a19:
![]()
![]()
2003.....................άντε γεια..................
:hypnotize
![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
Αυτο ειναι μια δουλεια φωτοσοπι, αλλα δεν προσεξε λεπτομεριες, εκτος του τρανταχτου πχ το στηθος της κοπελας που παρολο την κατηφορικη κλιση με ταυτοχρονη τεραστια επιβραδυντικη δυναμη αυτο παραμενει στην θεση που θα ηταν εαν η κοπελα ηταν ορθια, και ακομα πχ οι 2 αλυσιδες, στο χερι και στο λαιμο, που και αυτες παρολο την κλιση και δυναμη του φρενου εχουν αντιθετη φορα...........Αρχικά δημιουργήθηκε από ΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ??? ΞΑΝΑΔΕΣΤΕ ΤΟ !!!!!!![]()
:a011:
![]()