Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 46

Θέμα: Kλοπή πιτόγυρων ........

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    [B]Η ζωή φίλε μου δεν είναι μόνο κύλινδρα και βαλβίδες ........... οι πιό πολλοί άλλωστε είμαστε σε αυτό το φόρουμ ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή δεν είναι τίγκα στη μονοχνωτήλα κάποιων άλλων φόρουμ !!!
    Υπάρχει ένα πιό παρεϊστικο στυλ και αυτό ακριβώς είναι που μας αρέσει ........
    Αν ένα θρεντ δεν σ' αρέσει ............. μην απαντάς και προπάντων μην ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ........
    Το φόρουμ δεν είναι ιδιοκτησία ούτε δική σου ούτε και δική μου ......
    Υπάρχουν άνθρωποι που το επιβλέπουν και αν κάτι δεν είναι σωστό .......... παίρνει την άγουσα για τη ζώνη του λυκόφωτος .........

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios

Re: Re: Kλοπή πιτόγυρων ........

Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
    καλα αυτο δεν ειναι και τοσο σπανιο φαινομενο, κι εμενα μου εχουν κλεψει απο το κουτι κατι σακκουλες με μακαρονάδες :rotflmao:

οσο για αυτο που λεει οτι τον σταματησαν στο φαναρι, εχω τις επιφυλαξεις μου και πιστευω οτι σε δουλευε...
    Αν θελαν να το τραβηξουν τοσο που να παρουν κατι με απειλή του ιδιου, θα του επαιρναν την εισπραξη, κι οχι 2 σουβλακια...
    Το συμβάν έγινε σε αρκετά κεντρικό σημείο και από ότι είπε ο τύπος (κι εγώ αυτό ρώτησα) δεν πρόλαβαν γιατί άρχισαν να έρχονται από γύρω κάποιοι για να τους πιάσουν .......

Re: Re: Re: Kλοπή πιτόγυρων ........

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    5 πιτογυράκια μόνο για 3 άτομα ..........

Ξεφτίλα δε ξέρω αν είναι .......... πάντως το πρωί που πάω στη δουλειά ............... όλο και συχνότερα βλέπω ανθρώπους να ψάχνουν στα σκουπίδια !!!
    Και μένω και στο κέντρο, όχι σε κάποια από τις πιό φτωχές συνοικίες ......
    ναι ναι !! και γω κεντρο μενω και ΚΑΘΕ μερα βλεπω να ψαχνουν τα σκουπιδια!!! εχω δει και νεα παιδια!!
    δραμα κατασταση...ειναι φαινομενο και πολυ συχνο πια... απιστευτο

Παλια οι γυναικες θελανε αντρα και λεβεντη,
    τωρα θελουν αδερφη και τον φωναζουν trendy.-

Fz6
    CB500
    XT600E
    XR250
    C50

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
    Δεν πάμε κάλα ...

πολυ καλα παμε

εκει που θεπουν οι "μεγαλοι"
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Άντε να δούμε μέχρι που θα φτάσει αυτή η κατάσταση...
    Rocking All the Way

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    ευτυχώς όμως που ήταν πιτόγυρα... φανταστείτε να ταν πίτα-καλαμάκι και να χαμε αντιπαράθεση για το αν το λένε καλαμάκι ή σουβλάκι :P
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της orcinious
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ααα δεν ειναι νεο αυτο,
    και μεις πριν κανα 10αρι χρονια κλεβαμε

αλλα πιτσαδορους οχι σουβλακια
    κιριλα:rotflmao:
    Πάλι καλά που υπάρχει κάποιος θαρραλέος

φιλέ μου και εγώ σαν πίτσα μπόι την έχω πει αυτή την παπaρια πολλές φόρες και έχω ταΐσει πολλούς φίλους μου τσάμπα

και σαν πιτσιρικάς χωρίς χαρτζιλίκι έχω φάει τσάμπα

μην το φουσκώνεται χωρίς λόγο είναι ίσως από της πιο αθώες μαλακιές
    δλδ κάνεις από εσάς δεν έπαιρνε καραμέλες απο το περίπτερο μην τρελαθώ τέλειος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Τη πρώτη μέρα χώρισε τους δίχρονους από του τετράχρονους
    Τη δεύτερη έφτιαξε τον βάνκελ.
    .
    .
    Ο Θεός ήταν μηχανολόγος

Αρχικά δημιουργήθηκε από orcinious
    Πάλι καλά που υπάρχει κάποιος θαρραλέος

φιλέ μου και εγώ σαν πίτσα μπόι την έχω πει αυτή την παπaρια πολλές φόρες και έχω ταΐσει πολλούς φίλους μου τσάμπα

και σαν πιτσιρικάς χωρίς χαρτζιλίκι έχω φάει τσάμπα

μην το φουσκώνεται χωρίς λόγο είναι ίσως από της πιο αθώες μαλακιές
    δλδ κάνεις από εσάς δεν έπαιρνε καραμέλες απο το περίπτερο μην τρελαθώ τέλειος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σωστός...

...αλλά τους τελευταίους 2 μήνες επειδή γίνονται πολλά πλέον γίνεται θέμα και το πιο "ασήμαντο"!
    Πάντα γινόντουσαν κάτι τέτοια απλά δεν ασχολούταν κανένας
    Rocking All the Way

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από george88
    Σωστός...

...αλλά τους τελευταίους 2 μήνες επειδή γίνονται πολλά πλέον γίνεται θέμα και το πιο "ασήμαντο"!
    Πάντα γινόντουσαν κάτι τέτοια απλά δεν ασχολούταν κανένας
    Ισως να έχετε δίκιο αλλά στο Ηράκλειο δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο ............ και είμαι συχνός πελάτης, δεν νομίζω να μου έλεγε μούφες ........

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Το οτι κλέβουν φαγητό είναι το ανησυχητικό παιδιά... δεν μιλάμε οτι πήραν τις εισπράξεις του dellivery boy... το φαγητό παίρνουν και αυτό απο μόνο του δείχνει οτι είναι πρόβλημα.

Γιατί όσο μαγκιά και αν το θεωρείς οτι είναι , μιλάμε για 5 σουβλάκια (εδώ) που κάνουν δεν κάνουν 10-11?...!!! (Εκτός και αν ήταν ενισχυμένα...). Πόσο μάλλον όταν σπάνε λουκέτα για να τα πάρουν.

Τώρα για το σχόλιο που έκανες φίλε super_toto

Το σίγουρο είναι ότι οι μετανάστες φέρουν το μικρότερο μερίδιο ευθύνης για την εγκληματικότητα.
    Οι περισσότεροι από αυτούς είναι θύματα. Το ότι πολλοί από αυτούς οδηγούνται σε εγκληματικές ενέργειες έχει κανει με την αντιμετώπισή που δέχονται στην Ελλάδα αλλά και με το πλαίσιο που τους οδηγεί μαθηματικά εκει.
    Είσαι λάθος ... πολύ λάθος όσον αφορά το μερίδιο ευθύνης. Αλλά δεν θα το μπλέξω εδώ για να μην γ#@!#!@ το thread. Αν θες πάντως μπορώ να σου στείλω pm με επίσημες στατιστικές να δείς αναλογίες και ειδικά σε εγκλήματα με ειδεχθή τρόπο για να φρίξουμε παρέα.

Ίσο μερίδιο ευθύνης φέρουν.. να μην πω και μεγαλύτερο.

Τέλος πάντων... το πρόβλημα έχει να κάνει γενικά με αυτό που απολαμβάνει η Ελλάδα και λέγεται εξέλιξη εγκλήματος και εγκληματικότητα και μας χτύπησε κατακέφαλα γιατί είχαμε μάθει αλλιώς... και ούτε έχετε ιδέα τι μας έρχεται ακόμα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    ρε παιδια αυτο γινεται εδω και χρονια.πιτσες,σουβλακια κλεβονται για πλακα η απο παλικαρια που δεν εχουν χαρτζιλικι(η δε θελουν να το ξοδεψουν για φαγητο).δεν εχουν σχεση οι μεταναστες σε αυτο..

φιλε γκανταλφ οι δεικτες που δημοσιευσε η ελ.ας ειναι πλασματικοι δυστυχως.πολλα εγκληματα απο ελληνες "παραγραφονται".στα ειδεχθη εγκληματα δε,ο αληθινος δραστης ισως ειναι αλλος απο αυτον που πιασανε και συνηθως ο μεταναστης την παταει απο "μαγκες" ελληνες επειδη φοβαται...
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

που να δει τι γινεται στις πιτσαριες!!

καθε μερα μας κλεβουν και απο κανα δυο παραγγελιες!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    mikros boudas..

Πάλι θεωρίες συνομωσίας;... Οι διαφορές στην στατιστική είναι τόσες πολλές που ακόμα και έτσι θα πρέπει να γράφουν 3πλασια εγκλήματα για τους αλλοδαπούς παρά για τους Έλληνες...

Α... και δεν υπάρχει παραγραφή... μην το πείς πουθενά γιατί δεν ισχύει. Εκείνο που ισχύει είναι να αλλάξουν εκείνο που αποκαλούν "μικροκλοπή" σε "απώλεια" για λόγους γραφειοκρατίας. Αλλά ειδικά για εγκλήματα ειδεχθούς μορφής (φόνοι, βιασμοί, κτλ. ) δεν μπορεί να γίνει αλλοίωση ονομασίας. Το μόνο ίσως που μπορεί να γίνει , είναι εκείνο που αναφέρει πως εξιχνιάστηκε με σύλληψη υπόπτου...που όμως δεν καταδικάζεται ποτέ και θεωρείται το έγκλημα εξιχνιασμένο ενώ στην ουσία δεν είναι.

Αλλά σε καμία περίπτωση αυτό και πάλι δεν μπορεί να αλλοιώσει αποτελέσματα μιας στατιστικής που δινει αναλογικά πάντα σε ποσοστό πληθυσμού 35% σε Έλληνες στα 9-10.000.000 πληθυσμό και ενα ποσοστό 50-55% σε πληθυσμό 1-1,500,000 αλλοδαπών. Άστο φίλε μου σου λέω... είναι μεγάλη ιστορία και θέλει ενα ξεχωριστό thread απο μόνο του.

Και ναι φταίει και το περιβάλλον-κατάσταση που είμαστε αλλά υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που έχουν να κάνουν με την κουλτούρα ενός λαού και την νοοτροπία του.

A και τώρα που το θυμήθηκα... πιτόγυρα και πίτσες κλέβαν και παλιά... μόνο που εκεί δεν έσπαγαν λουκέτα για να τα πάρουν. Ούτε ήταν σε τέτοια κλίμακα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    για να στο λεω,κατι ξερω παραπανω...τα νουμερα ειναι εντελως πλασματικα...
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. KΛΟΠΗ Xt Artesia από Καβάλα
    από ClasSick στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2010, 17:36
  2. KΛΟΠΗ Gsx-r 600 K8!!!
    από el_hymador στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 14:26
  3. Kλοπή φορτηγού
    από antonis_ath στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 18:28
  4. Kλοπή μηχανής
    από bonepeeler στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2007, 23:08
  5. Kλοπή R1 και πάλι απο Ηράκλειο Αττικής , παληκαριού...
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2004, 08:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF