Καμιά διάθεση για αντιπαράθεση με κανέναν, αλλά:Αρχικά δημιουργήθηκε από karbon
........ αλλά ημουν πάντα ιάπωνας τι λέτε;
Σ' απογοήτευσαν ποτέ οι ιάπωνες?![]()
re mlk mitso tin paleueis katholou ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
TST 3ple για να ξεχωριζεις ΣΑ ΤΗ ΜΥΓΑ μες στο ΓΑΛΑ![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
εγω στην θεση σου θα επαιρνα το πιο γρηγορο, το πιο ομορφο και το πιο αξιοπιστο
Κι έλεγα ποιός θα πεταχτεί να υπερασπιστεί τα Ζ![]()
Θες να πεις το πιο βαρύ, και πιο αργό της παρέας εεε?
παλι την πάτησε ενας σημερα το πρωι με ενα Z750S :rotflmao: :rotflmao:
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Φιλε μου θα καταθεσω μια αντικειμενικη αποψη καθοτι δεν τραβαω ιδιαιτερο κολλημα με καποιο απο αυτα τα μοντελα κ θα γραψω ελευθερα.
- Hornet
Κλασικο μηχανακι honda, τα κανει ολα κ πουλειται κ πιο ευκολα απο ολα (πολυ σημαντικο).
Δεν εχει ουτε την ομορφια, ουτε το στησιμο, ουτε το κατι "εξτρα" για να σε εξηταρει. Ομως μιας κ ειναι μεσαια κατηγορια αυτο πουσε νοιαζει ειναι να μεταπηδησεις αργοτερα στην μεγαλη κατηγορια ευκολα, κ εδω ακριβως κερδιζει.
- Ducati Monster 696
Αγοραζεις ονομα. Βλεπεις οι ducatistoi δυσκολα αλλαζουν την εταιρια αυτη. Δεν προκειται να σου βγαλει τπτ, αλλα απο την αλλη δεν θα σε ξετρελανει κιολας. Υπαρχει κ το θεμα με τα εξτρα, που στην εν λογω εταιρα αν αρχιζεις να βαζεις...κλαψτα χαραλαμπε. Καλουτσικη μεταπωληση
-Z750
Βαρυ, τιμιο, αξιοπιστο. Ειναι κλασικο heavy industries kawasaki . Το 2ο ατομο δυνοπαθει....αν κ απο οσα γραφεις μονο το Honda κερδιζει σε αυτον τον τομεα. Οχι κ η καλυτερη ποιοτητα σε μηχανη.
-Triumph Street Triple
Κουκλι, γρηγορο, μοιαζει κολοφτιαγμενο ηδη. Αλλα.....triumph. Μεταπωληση για το αναθεμα, αξιοπιστια κατω του ducati, αν κ παλι δεν παρουσιαζουν κ τπτ σημαντικο. Ή το λατρευεις ή το μισεις, δεν υπαρχει μεση λυση. Σιγουρεψου πριν το παρεις οτι το λατρευεις.
-shiver aprilia
ΜΑΚΡΑΝ το πιο ομορφο της κατηγοριας στα ματια μου. ΑΛΛΑ aprilia....δυστυχως, χωρις μεταπωληση, χωρις σωστο after sales service. Εγω αυτο θα επερνα απο ολα...αλλα μεταχειρισμενο, γιατι καινουριο αντε να το δωσεις μετα..θα χασεις ενα καρο λεφτα.
ΥΓ. Προσωπικα θα τσιμπουσα ενα SV650S μεταχειρα. Ειναι ΟΤΙ καλυτερο εχει βγει ποτέ στην μεσαια κατηγορια. Μεγααααλο σχολειο αυτο το μηχανακι...στριψιμο, κρατημα, ροπη. Αλλα γουστα ειναι αυτα.
Ο παλιος ειναι αλλιως....
Αν και εχω GSR το triple που το εχει φιλος (για την ακριβεια φιλη) ειναι απλα απιστευτο.. Το μονο κακο του για μενα ειναι οτι ειναι πολυ μικροκαμωμενο..Στα μεσαια "γυμνα" νομιζω πως ειναι απλα κορυφαιο!!
Quod me nutrit... me destruit.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από SvsGreek
ΥΓ. Προσωπικα θα τσιμπουσα ενα SV650S μεταχειρα. Ειναι ΟΤΙ καλυτερο εχει βγει ποτέ στην μεσαια κατηγορια. Μεγααααλο σχολειο αυτο το μηχανακι...στριψιμο, κρατημα, ροπη. Αλλα γουστα ειναι αυτα.
εισαι τυχερος που το εδωσα το z750s γιατι δεν θα σεβομουν την ηλικια σουΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Κι έλεγα ποιός θα πεταχτεί να υπερασπιστεί τα Ζ![]()
Θες να πεις το πιο βαρύ, και πιο αργό της παρέας εεε?
παλι την πάτησε ενας σημερα το πρωι με ενα Z750S :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Θα προτείνω τα πιο FUN της παρέας και τα μοναδικά που σου αρέσει να τα χαζεύεις.
1) TRIUMPH γιατί έχει τον καλύτερο κινητήρα και στήσιμο. Δεν είναι το πιο όμορφο αλλά είναι το πιο μοναδικό σε όψη και προσωπικά μου αρέσει
2) DUCATI γιατί είναι το 2ο πιο FUN της παρέας και μακράν το πιο όμορφο.
Από τα υπόλοιπα θα πήγαινα με
3) APRILIA γιατί είναι ομορφο κυρίως αλλά η απόδοσή του δεν εξιτάρει δυστυχώς. Η εταιρεία και η μηχανή είναι μια χαρά και μην ακούς τον κόσμο που μόν φήμες έχει ακούσει. Εγώ είχα το TUONO στην κακή περίοδο της εταιρείας στην Ελλάδα και είχα πολύ καλύτερο service και εξυπηρέτηση από κάτι Honda κλπ.
4) Ζ750 γιατί αν και το πιο παλιό και πιο βαρύ εξακολουθεί να μου αρέσει το Brutal στύλ του. Άλλωσε οι απόλυτες επιδόσεις δεν μετράνε και πολύ σε ενα γυμνό αλλά η αίσθηση.
5) HONDA . Τελευταίο μόνο και μόν για την ξενέρωτη αίσθηση και σχεδιασμό σε σχέση με τα άλλα.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
ποσο παλιο ειναι το z δηλαδη?Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Θα προτείνω τα πιο FUN της παρέας και τα μοναδικά που σου αρέσει να τα χαζεύεις.
4) Ζ750 γιατί αν και το πιο παλιό και πιο βαρύ εξακολουθεί να μου αρέσει το Brutal στύλ του. Άλλωσε οι απόλυτες επιδόσεις δεν μετράνε και πολύ σε ενα γυμνό αλλά η αίσθηση.
.