Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 62

Θέμα: Να γιατί Boxer!!!!!

Παλαιό μέλος
    Ρε παιδιά αφού δεν χτύπησε κανείς δεν βλέπω το λόγο γιατί δεν μπορεί να σου προκαλέσει γέλιο. Κάνει μια ανάλυση πως δεν πέφτει το μηχανάκι και στα καπάκια του φεύγει. Όταν το ειχά δει πρώτη φορά ειχα γελάσει κι εγώ.

Απο εκεί και πέρα, αυτό δεν σημαίνει οτι ξαφνικά ο Σπανός έγινε άσχετος. Ο άνθρωπος ξέρει πολλά στο χώμα. Και ούτε το ότι γελάσαμε με μια μ@λ@κί@ που του έτυχε σημαίνει ότι πιστεύουμε ότι είναι άσχετος ή ότι εμείς είμαστε καλήτεροι.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    αντε παρτε κι αυτο απο τον χερα .... να εχει και street η φαση (κι αυτος δυσκολευεται να το σηκωσει , ή μηπως δε θελει? )

ΝΑ ΓΙΑΤΙ V2

http://www.youtube.com/watch?v=jlYymSFq5L4
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Εδω έπεσε στα μαθήματα της KTM πριν ενα μήνα o Gio Sala .... ο Σπανός δε θα πέσει δλδ....

φιλαράκι το μηχανάκι που οδηγούσε o gio δεν μπορεί να το πάει όποιος και όποιος

FAMOUS LAST WORDS:
    "Helmet? I don need no steenking helmet!"

catmaster....

ηρέμησε δεν σου θίξαμε και το σόι.........

απο την στιγμή που υπάρχει κάμερα και καταγραφη και για το γαμάτο ....και για την πτώση δίνεις λογο να σε κρίνουν η και για να γελασουν,,,,,
    δλδ αμα το εβγαζε δεν θα λέγανε μπράβο το αλάνι???

αρα οπως μας συμφερει,,,,ε?

και βέβαια θα γελάσω.... δεν βρησκω τπτ κακο! και αυτο για όπιον ασχολείται με χώμα δεν σημαίνει απολύτως τπτ......οπως λες γιατι 200 κιλα μηχανάκι δεν ειναι το πιο ευκολο.

εγω βασικα δεν τον ξερω ακι δεν με ενδιαφερει κιολας.....ειδα ομως και αλλα βιντεο που ητανε καλα......
    αλλα σε αυτο εκανε μαλακια τι να κανουμε δεν μπορουμε να μηλισουμε?

πετάξτε μας απο το forum τοτε....η έκφραση ειναι ελεύθερη !
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR

Re: catmaster....

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    ηρέμησε δεν σου θίξαμε και το σόι.........

απο την στιγμή που υπάρχει κάμερα και καταγραφη και για το γαμάτο ....και για την πτώση δίνεις λογο να σε κρίνουν η και για να γελασουν,,,,,
    δλδ αμα το εβγαζε δεν θα λέγανε μπράβο το αλάνι???

αρα οπως μας συμφερει,,,,ε?

και βέβαια θα γελάσω.... δεν βρησκω τπτ κακο! και αυτο για όπιον ασχολείται με χώμα δεν σημαίνει απολύτως τπτ......οπως λες γιατι 200 κιλα μηχανάκι δεν ειναι το πιο ευκολο.

εγω βασικα δεν τον ξερω ακι δεν με ενδιαφερει κιολας.....ειδα ομως και αλλα βιντεο που ητανε καλα......
    αλλα σε αυτο εκανε μαλακια τι να κανουμε δεν μπορουμε να μηλισουμε?

πετάξτε μας απο το forum τοτε....η έκφραση ειναι ελεύθερη !
    + οσα θες

Η πτώση είναι στο πρόγραμμα, απλά μακριά από εμάς.
    Πτώση, έχουν όλοι, και θα στο πουν και πρώτοι ότι θα πέσουν.
    Προσωπικά για τον Σπανό θα πω, ότι ...αφήστε το μάγκες... είναι πολύ καλός αναβάτης..

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas_1100gs

Προσωπικά για τον Σπανό θα πω, ότι ...αφήστε το μάγκες... είναι πολύ καλός αναβάτης..
    ρε φιλε δεν ειπε κανεις το αντιθετο.....το παληκαρι ειναι χερας.....απλα το ολο σκηνικο της πτωσεις βγαζει γελιο,πως να το κανουμε τωρα???

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Αφου δεν χτυπησε εγω γελασα παντως. Οχι μονο γελασα αλλα ελιωσα στο γελιο για μια ακομα φορα αφου το βιντεο ειναι αρκετα παλιο.

Εδω γελαει ο ιδιος, δεν θα γελασουμε εμεις_;;;;;

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    @μαστρογάτε:

Δεν είναι κακό το γέλιο, ρε κολλητέ...
    ο καθένας μας είναι ελεύθερος να γελά με ό,τι θέλει και όσο θέλει.

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Ο Σπανός μπορεί να είναι οδηγάρα, αλλά ακόμα και ο ίδιος ο Χριστός να κατέβει και να μου πει ότι η BMW φτιάχνει το 1200 με boxer ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΓΙΕΣ, αυτό είναι ΜΙΑ Μ@Λ@ΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να γελάσεις, γιατί ο Σπανός υποτείθεται ότι ΔΙΔΑΣΚΕΙ και δε μπορεί να λέει τέτοιες Μ@Λ@ΚΙΕΣ...
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Είναι η πιο πρόσφατη... Το avatar του/της stavrouliasp
    Και εκεί που πήγαν λίγο τα πράγματα να ησυχάσουν......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    αμα δε μπορειτε και δε θελετε να καταλαβετε, αλλα αντιθετως χλευαζετε εστω και την κατασταση με τετοιο τροπο που μοιαζει προσωπικος (ασχετα αν δεν το παραδεχεστε) απεναντι στον Σπανο και τον catmaster, πραγματικα σας λυπαμαι πολυ μερικους!

ermiss ξαναδες το βιντεο και μη λες οτι σου κατεβει για ανοιγμα γκαζιου κτλ!
    Φαινεται να μην εχεις ιδεα τι πρεπει να κανεις σε μια τετοια περιπτωση!
    Ο Σπανος ξερει απλως στο χιλιοστο γλιστρισε το ποδι του αντι να πατησει στο μασπιε και να κουμπωσει ταχυτητα οπως επρεπε!

αντε, εξυπναδες ολοι!

επισης αν ακουσατε ειπε σε καποιον να φυγει απο εκει που στεκοταν! ακομα και το να προβλεπεις θελει εμπειρια και γνωση, αν καταλαβαινετε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

αντε, εξυπναδες ολοι!

επισης αν ακουσατε ειπε σε καποιον να φυγει απο εκει που στεκοταν! ακομα και το να προβλεπεις θελει εμπειρια και γνωση, αν καταλαβαινετε!

καλα ειναι να προβλέπει κιόλας που πάει να μπει με 200 κιλα μηχανή σε μαλακό χώμα και με καμερα...........

γιατι μετα δεν φταιει ο κοσμάκης για το τι λέει!

εισαι λαθος και εσυ και ο cat αυτήν ειναι η άποψή ΜΟΥ.

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ.........
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Εγώ πάντως με τις ελάχιστες εμπειρίες μου από χώμα (μαλακό ή ξερό) και με κατά πολλά κιλά ελαφρύτερα μηχανάκια έχω να πω οτι :
    πρώτον ούτε να με απειλούσαν δε θα ξεκίναγα από εκεί με το μηχανάκι
    δεύτερον το ''φύγε λίγο από 'κει φίλε'' θα έπρεπε να σας-μας δείχνει κάτι για τον αναβάτη της μηχανής.
    τρίτον έχει ήδη ''κουμπώσει'' στη μηχανή ενώ η μηχανή στηρίζεται σε μαλακό έδαφος.
    τέταρτον πόσοι από εσάς-εμάς τη στιγμή που γλιστράει και πριν ξεκινήσει η τούμπα θα σκέφτονταν να πάρουν την κατάλληλη θέση-στάση ώστε να βγουν αλώβητοι κι αυτοί και το μηχανάκι;
    πέμπτον, δεν έχω ιδέα ποιός είναι ο Σπανός.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    αμα δε μπορειτε και δε θελετε να καταλαβετε, αλλα αντιθετως χλευαζετε εστω και την κατασταση με τετοιο τροπο που μοιαζει προσωπικος (ασχετα αν δεν το παραδεχεστε) απεναντι στον Σπανο και τον catmaster, πραγματικα σας λυπαμαι πολυ μερικους!

ermiss ξαναδες το βιντεο και μη λες οτι σου κατεβει για ανοιγμα γκαζιου κτλ!
    Φαινεται να μην εχεις ιδεα τι πρεπει να κανεις σε μια τετοια περιπτωση!
    Ο Σπανος ξερει απλως στο χιλιοστο γλιστρισε το ποδι του αντι να πατησει στο μασπιε και να κουμπωσει ταχυτητα οπως επρεπε!

αντε, εξυπναδες ολοι!

ρε συ μητσο ποιος κοροιδεψε τον σπανο η τον κατμαστερ;;
    τι δεν καταλαβαινετε δηλαδη;
    ειναι ενα αστειο σκηνικο (οχι γιατι εγινε απο τον σπανο ή ΄τον καθε σπανο ) απλα επειδη ειναι αστειο.
    και λογικο ειναι να γελασει καποιος
    δεν καταλαβαινω που ειναι το θεμα

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να γιατί boxer (2)
    από stavrouliasp στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2009, 13:09
  2. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2004, 14:01
  3. Να Γιατι Δεν Τελειωνουν Τα Εργα.....
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ