Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 46

Θέμα: Χαμός ασθενούς στο ''Σωτηρία''

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ε ειναι να τρελενεσαι !!!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

WTCHANH Το avatar του/της idomeneas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    Πεστα γιατί όλοι εδω μέσα το πάιζουνε 1)γιατροί και 2)σχετικοί με όλα και όλο π@π@ριές διαβάζω κάθε φορά που μιλάμε για υγεία εδώ. Ελάτε στα νοσοκομεία να δείτε τι καλά περνάμε όσοι δουλεύουμε εκεί και πόσο πίκρα τραβάμε και μετά να μιλάτε.
    Βρισκόμαστε κάθε μέρα σε διαρκή κίνδυνο για την υγεία μας και ακόμα ακόμα και την ζωή μας με κάθε καρυδιάς καρύδι που προσπαθούμε να κάνουμε καλά.
    Και για τους γιατρούς που όλο βρίζετε και κατηγορείτε σας προκαλώ να έρθετε να δείτε τι τραβάνε για πάρουνε μια ειδικότητα.
    Και πόσο δύσκολο είναι να βγάλεις μια διάγνωση για οτιδήποτε και πολλά άλλα.
    Εχω πολλά να πώ αλλά θα αρχίσω το βρισίδι και δεν το κάνω.
    Σε αυτό το φόρουμ το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι σχεδόν έχουμε περάσει ευχάριστες ώρες σε νοσοκομεία
    σε όλη την Ελλάδα... οπότε έχουμε άποψη από πείρα...
    και όχι επειδή κάποιος μας το είπε...
    Τώρα το πόσο δύσκολα είναι στα νοσοκομεία για το νοσηλευτικό προσωπικό να μου επιτρέψεις να το γνωρίζω πάρα πολύ καλά και από την καλή αλλά και από
    την ανάποδη...
    Οι αποκλειστικές κάνουν κουμάντο εκεί μέσα,
    και τα έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια οπότε κόψε τις μαγκιές και τις απειλές...
    Δεν ξέρω αν εσύ τραβάς λούκι, αλλά η εικόνα που έχω εγώ αποκομίσει είναι αθλιοτάτη!!!
    Θέλεις να σου πω για τα βράδυα όπου μαζεύονται όλο το προσωπικό σε αίθουσες συνεδριάσεων και παπαρίζονται,
    και μην τολμήσεις να πας και να ζητήσεις κάτι...
    την πιπίλα την έχουν έτοιμη!!! πες το σε μια αποκλειστική...
    Θέλεις να σου πω για παραγγελία που είχα παει σε γνωστό νοσοκομείο του Ηρακλείου σαν ντιλίβερι και επειδή ο γιατρός
    δεν ήταν στο πόστο του αλλά έβλεπε το ματς μου είπαν μπες στην εντατική και αφησέ τα!!!
    Έχω πολλά ακόμα αλλά δεν χρειάζεται να τα πω...
    μια επίσκεψη είναι αρκετή...
    και μην αρπάζεσε... φιλικά...
    Made in Greece...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
    η συγκεκριμενη ειναι αποκλειστικη ,δηλαδη καποια που εχει σχετικη αδεια γι αυτο,την πληρωνεις ιδιωτικα εσυ και ο σκοπος της ειναι κυριως η παρεα /εξυπηρετηση του ασθενους σε απλα πραγματα.(δεν ανηκει δηλ.στο προσωπικο του νοσοκομειου):

οκ δεν διαφωνουμε

απλα για μενα που δεν ξερω απο στελεχωση νοσοκομειων δεν ξερω αν μια αποκλειστικη την φερνεις απο ξω ή την πληρωνεις επιπλεον απο το υπαρχον προσωπικο του νοσοκομειου

ειχα την εντυπωση για το δευτερο

οπως και να χει και στις 2 περιπτωσεις, η νοσοκομα υποτιθετε πως εχει παρει πτυχειο απο καποια αναγνωριζμενη σχολη ΤΕΙ ή κατι τετοιο..

paramedic δεν κατηγορησα ουτε γιατρους ουτε νοσηλευτες στο συνολο τους,
    και ξερω απο φιλη γιατρο στο ρεθυμνο τι τραβανε, ποσα ξενυχτια, τι βοσκους αντιμετοπιζουν κλπ κλπ
    και πραγματικα ρεσπεκτ σε αυτους τους ανθρωπους
    ειναι μια δουλεια που σε μενα φανταζει αθλος και πραγματικα λειτουργημα

αλλα σε αυτες τις δουλειες αρκει 1 κακος επαγγελματιας(?) για να χασεις μια ζωη και οχι κατι απλο

αυτους κραζουμε εδω περα
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    ας αναπαυθει ο ανθρωπος λεω εγω,ας κοιταξουμε τι μπορει ο καθενας μας να κανει απο το ποστο του για να μην συμβαινουν τετοια φαινομενα,ας ευχηθουμε τουλαχιστον να αποδοθουν επιτελους ευθυνες σε οσους κι οσες πρεπει και ας αφησουμε τα αλλα.το θεμα μας δεν ειναι οι γιατροι και οι νοσοκομες,νοσηλευτες και το τι τραβανε η οχι.εδω μιλαμε για μια συγκεκριμενη αποκλειστικη και για το συστημα πυροσβεσης ενος νοσοκομειου,ειδικα στην περιπτωση που νοσηλευει ασθενεις με νοσηματα θωρακος.αν θελετε μπορουμε να το επεκτεινουμε γενικα για τον θεσμο πλεον των αποκλειστικων και γενικα για τα νοσοκομεια.αλλα μεχρι εκει
    αυτη τουλαχιστον ειναι η αποψη μου

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    μμμμμμμμμμμ
    αν πω κ εγω οτι εχω.......παραγγειλει πολλες φορες ντελιβερι και .....εχω αποψη για τις .....συνθηκες δουλειας των ντελιβεραδων θα χω.....αδικο??!!!!!!!!!!!
    απλα για ενα αλλο θεμα η.......πολυπραγμωσυνη ολων μας μας απομακρυνει απο την πραγματικη εικονα και ΠΡΟΦΑΝΩΣ απο τα πραγματικα προβληματα και τις ΛΥΣΕΙΣ τους!

(αυριο θα παω μετα απο....χρονια στη δουλεια να .....μαθω που επιτελους ειναι το ποστο μου να παρω και τη......γεμιστηρα και να παω να ....φυλαξω!)

(πλακωθειτε ελευθερα παω για ποτακι! )
    πρωταθλητης Ευρωπης

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    οκ δεν διαφωνουμε

απλα για μενα που δεν ξερω απο στελεχωση νοσοκομειων δεν ξερω αν μια αποκλειστικη την φερνεις απο ξω ή την πληρωνεις επιπλεον απο το υπαρχον προσωπικο του νοσοκομειου

ειχα την εντυπωση για το δευτερο

οπως και να χει και στις 2 περιπτωσεις, η νοσοκομα υποτιθετε πως εχει παρει πτυχειο απο καποια αναγνωριζμενη σχολη ΤΕΙ ή κατι τετοιο..

paramedic δεν κατηγορησα ουτε γιατρους ουτε νοσηλευτες στο συνολο τους,
    και ξερω απο φιλη γιατρο στο ρεθυμνο τι τραβανε, ποσα ξενυχτια, τι βοσκους αντιμετοπιζουν κλπ κλπ
    και πραγματικα ρεσπεκτ σε αυτους τους ανθρωπους
    ειναι μια δουλεια που σε μενα φανταζει αθλος και πραγματικα λειτουργημα

αλλα σε αυτες τις δουλειες αρκει 1 κακος επαγγελματιας(?) για να χασεις μια ζωη και οχι κατι απλο

αυτους κραζουμε εδω περα
    σου πα δεν εχεις αδικο...

ειναι πολλα τα προβληματα και μεγαλη η κουβεντα παντως..
    πρωταθλητης Ευρωπης

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ρε ξεκολατε το μυαλο σας...

Δεν εχει να κανει ουτε με τη ειδικοτητα ουτε με τη εθνικοτητα, ουτε με το ΕΣΥ, ουτε με τη τουρκοκρατια και τα 400 χρονια σκλαβιας, ουτε με τιποτα αλλο...

Απλα, πρεπει να εισαι πραγαματικα ΗΛΙΘΙΟΣ και ΚΡΕΤΙΝΟΣ για να χρησιμοποιησεις ως βαζο κεριου ενα πλαστικο ποτηρι!!!!

τι αναλυουμε τωρα...5χρονο παιδι το ξερει αυτο.

για αυτο λεω, ολοι οι ηλιθιοι σε γκουλακ να απαλαχτουμε....

αυτο το ζωο μπορει να οδηγουσε και κανα αμαξι...φαντασου....

WTCHANH Το avatar του/της idomeneas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    αυτο το ζωο μπορει να οδηγουσε και κανα αμαξι...φαντασου....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao:
    ωραίος
    Made in Greece...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Πεστα γιατί όλοι εδω μέσα το πάιζουνε 1)γιατροί και 2)σχετικοί με όλα και όλο π@π@ριές διαβάζω κάθε φορά που μιλάμε για υγεία εδώ. Ελάτε στα νοσοκομεία να δείτε τι καλά περνάμε όσοι δουλεύουμε εκεί και πόσο πίκρα τραβάμε και μετά να μιλάτε.
    Βρισκόμαστε κάθε μέρα σε διαρκή κίνδυνο για την υγεία μας και ακόμα ακόμα και την ζωή μας με κάθε καρυδιάς καρύδι που προσπαθούμε να κάνουμε καλά.
    Και για τους γιατρούς που όλο βρίζετε και κατηγορείτε σας προκαλώ να έρθετε να δείτε τι τραβάνε για πάρουνε μια ειδικότητα.
    Και πόσο δύσκολο είναι να βγάλεις μια διάγνωση για οτιδήποτε και πολλά άλλα.
    Εχω πολλά να πώ αλλά θα αρχίσω το βρισίδι και δεν το κάνω.

Δεν θα ξεχασω γιατρο στα εξωτερικα στο κρατικο που παλευε μονος του με 10 ασθενεις ( οι περισσοτεροι με εγκεφαλικα ) και απο πανω του 20 συγγενεις τους να τον βριζουν γιατι δεν ασχολιοταν πρωτα με τον δικο τους ανθρωπο.....

Δεν θα ξεχασω παλι στα εξωτερικα του κρατικου εναν γιατρο να ασχολειτε μαζι μου ( συντριγμιαιο καταγμα του καρπου μου ) και αλλοι δυο παραπερα να μαλακιζονται τουλαχιστον 15λεπτο αναμεσα στους ασθενεις που εξεταζαν ( φυσικα εξω απο την πορτα επικρατουσε πολεμος..)

Διαλεξε για πιο απο τα παραπανω θες να βριστουμε......

Θελεις δεν θελεις....

Παντου υπαρχουν οι καλοι... Παντου υπαρχουν και οι μαλακες...... ( Το θεμα στον κλαδο σας ειναι να μην πεσεις στους μαλακες..... Θα το πληρωσεις με την ιδια σου την υγεια...)

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    @ idomeneas
    Δουλέυω 6 χρόνια στα Νοσοκομεία(ιδιωτικό και δημόσιο).Καμμία αποκlειστικη δεν μου έχει κάνει ποτέ κουμάντο.
    Μαγκιές και απειλές δεν κάνω ρε φίλε νομίζεις οτι έχω όρεξη να πλακώνομαι με άγνωστα άτομα πίσω απο ένα πληκτρολόγιο????
    Δεν ξέρω τι κάνουν στο Ηράκλειο αλλά εγώ όσα χρόνια δουλέυω σε ιδιωτικό και σε δημόσιο μιλάω με το σεις και με το σας σε όλους γιατί έχω να κάνω με ανθρώπους που πονάνε πολύ(ΕΝΤΑΤΙΚΗ) παρόλο που με εχουν βρίσει χυδαία και με έχουν χτυπήσει ασθενείς.
    Α και μη με συγκρίνεις σε παρακαλώ με αποκλειστικές γιατί εγώ σπούδασα 4 χρόνια και κάνω συνέχεια σεμινάρια και διαβάζω για να έχω ενα επίπεδο στην παροχή φροντίδας στον τομέα μου ενω αυτές είναι ότι αλλοδαπό κυκλοφορεί.
    Οταν σου μιλήσει άσχημα ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ κάνε του ΑΝΑΦΟΡΑ να του κόψεις τον ΚΩΛΟ. Αλλα δεν έχω δει ακόμα ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ να μιλάει άσχημα σε ασθενή.

@ Akatanomastos
    Αποκλειστική με πτυχίο ΤΕΙ??? Ναι μπορεί να υπάρχει αλλά αν εγώ έκανα θα σε χρέωνα 100? την πρωινή βάρδια,100 την απογευματινή και 120 την βραδινή.Θα με έπαιρνες?? Οχι φίλε μου αποκλειστικές γίνονται όποιες θέλουνε αρκεί να γραφτούνε στο σωματείο τους. Ειναι οτι χειρότερο στα νοσοκομεία και κατα την άποψη μου απλά άχρηστες...

@ doctor x
    Ελα στη ΜΕΘ που είμαι έχουμε θέση για σένα και το όπλο σου. Ειδικά αυτήν την περίοδο σε χρειαζόμαστε.
    Καλά ποτά!!!

@ el_hymador
    Απλα, πρεπει να εισαι πραγαματικα ΗΛΙΘΙΟΣ και ΚΡΕΤΙΝΟΣ για να χρησιμοποιησεις ως βαζο κεριου ενα πλαστικο ποτηρι!!!!

Συμφωνώ απόλυτα...
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

@ Akatanomastos
    Αποκλειστική με πτυχίο ΤΕΙ??? Ναι μπορεί να υπάρχει αλλά αν εγώ έκανα θα σε χρέωνα 100? την πρωινή βάρδια,100 την απογευματινή και 120 την βραδινή.Θα με έπαιρνες?? Οχι φίλε μου αποκλειστικές γίνονται όποιες θέλουνε αρκεί να γραφτούνε στο σωματείο τους. Ειναι οτι χειρότερο στα νοσοκομεία και κατα την άποψη μου απλά άχρηστες...
    εχω αδικο λοιπον να κατηγορω το κρατος τους θεσμους του κλπ κλπ που τα νοσοκομεια επιτρεπουν σε ασχετες να προσεχουν ασθενεις και να βρισκοντε εκει εκτος ωραριου επισκεψης?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    εχω αδικο λοιπον να κατηγορω το κρατος τους θεσμους του κλπ κλπ που τα νοσοκομεια επιτρεπουν σε ασχετες να προσεχουν ασθενεις και να βρισκοντε εκει εκτος ωραριου επισκεψης?
    Ειχε γίνει προσπάθεια να σταματήσουν οι αποκλειστικές σε μερικά νοσοκομεία νομίζω παλια αλλά ξέρεις τι έγινε? Οι συγγενείς των ασθενών φέρνανε Αλβανίδες,Ρουμάνες,Βουλγάρες και όποιες βρίσκανε απο έξω για να φυλάνε τους συγγενείς. Αρα ποιοι φταίνε πρώτοι: Εμείς οι ίδιοι φίλε μου.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    α,ρε ελλαδάρα αθάνατη...
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Ειχε γίνει προσπάθεια να σταματήσουν οι αποκλειστικές σε μερικά νοσοκομεία νομίζω παλια αλλά ξέρεις τι έγινε? Οι συγγενείς των ασθενών φέρνανε Αλβανίδες,Ρουμάνες,Βουλγάρες και όποιες βρίσκανε απο έξω για να φυλάνε τους συγγενείς. Αρα ποιοι φταίνε πρώτοι: Εμείς οι ίδιοι φίλε μου.
    το θέμα είναι ότι όλες αυτές δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις με εκκλησίες...τη μαλακία ελληνίδα την έκανε...υποτίθεται πεπειραμένη,σε ένα νοσοκομείο που το κάπνισμα είναι βλαστήμια (θα μου πεις οι ελληνάρες καπνίζουν στη βεράντα...) και το ρημάδι το οξυγόνο είναι αν μη τι άλλο εύφλεκτο!
    (πόσο χαώδη άγνοια έχουν αυτά τα άτομα που χρεώνουν 100? τη βραδιά; ) ....
    και φανταστείτε το συγκεκριμένο νοσοκομείο έτυχε να επισκεφτώ πριν από το Πάσχα για έναν συγγενή..ένα κωλοχανείο είναι...ψάχναν το εξιτήριο 4 άτομα και ήταν μες το...φάκελο του ασθενή!!!
    και να τους ζητάω το κινητό του γιατρού που το υπέγραψε και να μη το ξέρουν (και καλά)....
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Τι ψάχνετε ρε παιδιά;... όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει και στην παιδεία και στην Υγεία που είναι οι κατεξοχήν δύο κοινωνικές υπηρεσίες που ΔΕΝ ΕΧΕΙ η Ελλάδα.

Ελάχιστο προσωπικό που το ξεθεώνουν, μπάτε σκύλοι αλέστε καταστάσεις σε χώρους νοσοκομείων, μερικά λαμόγια που παίρνουν φακελάκια με το έτσι θέλω, προμηθευτές που τα υπερχρεώνουν και κονομάνε, συνταγογραφήσεις περίεργες, συμπεριφορά λαχαναγοριτών απο κάποιους προς ανθρώπους που πραγματικά πονάνε...κράτος ανύπαρκτο που δεν τιμωρεί έτσι και αλλιώς

Και μερικοί άνθρωποι σαν και εμάς που μας παίρνουν απο 300+ ευρώ ανά μήνα για ΙΚΑ-ΤΕΒΕ κτλ... για να συντηρούν ενα σύστημα που δεν θα ζήσει και είναι εμφανές.

Δεν θα αλλάξει αυτή η κατάσταση προς το καλύτερο... γιατί απλά έτσι δημιουργήθηκε απο την αρχή το σύστημα να καταλήξει εκεί (μιλώ για το ΕΣΥ).

Οπότε... είναι απλά να μην σου τύχει.

Υ.Γ. Να επαναλάβω οτι τιμώ όλους εκείνους που τιμούν τον όρο του Ιπποκράτη και την δουλειά τους....και επίσης γνωρίζουν οτι μιλούν σε ανθρώπους και οχι σε ζώα προς σφαγή. Είναι η μόνη ελπίδα σε αυτό το χάος.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παιδες ερωτηση για κάγκελα στο transalp
    από petridist στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2005, 09:20
  2. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ στο YARD..(24/12/2003)
    από ireneepi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2004, 15:50
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2003, 10:53
  4. 7 Χρονια Στο Θιβετ!!!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 10:26
  5. Χαμος στο wild thing!!!!!!!!!!!!!!!!!
    από BIKENEST στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 13:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF