μαλιστα...
μαλιστα...
παντως προκλησεις πολλες ,αλλα κανεις δεν υπαρχει ,ουτε σε δρομους ουτε σε πιστες , ουτε σε χωμματα ... μαλλον καταπιαστηκαν ολοι με τις γρηγορες συνδεσεις και δεν βγαινουν απο το σπιτι ...![]()
![]()
![]()
![]()
PROzacRIDER
Ωραίο Βουνό
![]()
![]()
![]()
και ωραίο τοπίο...σε μερικές βόλτες ρε παιδί μου,πως να το πω....απολαμβάνεις θέα...τυχεροί μερικοί....Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Ωραίο Βουνό
![]()
![]()
![]()
![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
ειναι το πολιτικώς ορθο video versionΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ωραιο ειναι αλλα κανατε λιγες σουζες και λιγα εντο!
![]()
![]()
![]()
![]()
PROzacRIDER
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
ειναι το πολιτικώς ορθο video version
ε,π@π@ρια τοτε!!
βαλε το εκφυλο, το προστυχο, το σωστο να γουσταρουμε!!!
![]()
![]()
![]()
κατι τετοια κανουν 2-3 καγκουρες και μας βγαινει το κακο ονομα στην κενωνία![]()
και να πω οτι εχει και κανα νοημα, απορώ πως και δεν μπήκε σκρηνσέιβερ στην κάμερα απο την βαρεμάρα :ZZZ:
Ban 'em all
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
κατι τετοια κανουν 2-3 καγκουρες και μας βγαινει το κακο ονομα στην κενωνία![]()
και να πω οτι εχει και κανα νοημα, απορώ πως και δεν μπήκε σκρηνσέιβερ στην κάμερα απο την βαρεμάρα :ZZZ:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PROzacRIDER
εμεις ειμαστε κυριλε κυριος και δεν κανουμε αλητειες...Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
παντως προκλησεις πολλες ,αλλα κανεις δεν υπαρχει ,ουτε σε δρομους ουτε σε πιστες , ουτε σε χωμματα ... μαλλον καταπιαστηκαν ολοι με τις γρηγορες συνδεσεις και δεν βγαινουν απο το σπιτι ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
RIGHTTTTTTTTTΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εμεις ΓΕΡΆΣΑΜΕ κυριος και δεν κανουμε ΠΛΕΟΝ αλητειες...![]()
![]()
![]()
![]()
PROzacRIDER
απ την πρωτη στιγμη ειχα καταλαβει τι κωλοπαιδαρας εισαι...(εχω ενα μοταρντ στα σκαρια που θα γινει τουμπανο...)Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
RIGHTTTTTTTTT![]()
![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
αν δεις αυτο που εχω εγω στα σκαρια θα φριξειις ...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
απ την πρωτη στιγμη ειχα καταλαβει τι κωλοπαιδαρας εισαι...(εχω ενα μοταρντ στα σκαρια που θα γινει τουμπανο...)![]()
σεπτεμβριου αποκαλυπτηρια
PROzacRIDER