Οι αμερικάνοι το κάνουν καλύτερα + ότι φροντίζουν για την μεταπώληση:Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Ναι, αλλά οι ιταλοί αυτό το ονομάζουν προσωπικότητα και το πουλάνε πολύ ακριβά.
πολλά κιλά σίδερα να δώσεις στον παλιατζή...
Οι αμερικάνοι το κάνουν καλύτερα + ότι φροντίζουν για την μεταπώληση:Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Ναι, αλλά οι ιταλοί αυτό το ονομάζουν προσωπικότητα και το πουλάνε πολύ ακριβά.
Ωραία ας αλλάξουμε λίγο την ερώτηση. Με 8.000? - 9.000? τι μηχάνη του είδους θα πέρνατε εσείς. Με νοιάζει πάρα πολύ να είναι αξιόπιστο!
Είχα την εντύπωση πως τα Harley είναι αξιόπιστα.
Boneville ή Griso 850
Accipere quam facere praestat injuriam
Αν ήθελα να πάρω τσόπερ επειδή την ξέρω τη μηχανή και ανταποκρίνεται τόσο σε ενδοαστική μετακίνηση όσο και σε ταξίδι θα έπαιρνα τη nevada 750.Αρχικά δημιουργήθηκε από madlef
Ωραία ας αλλάξουμε λίγο την ερώτηση. Με 8.000? - 9.000? τι μηχάνη του είδους θα πέρνατε εσείς. Με νοιάζει πάρα πολύ να είναι αξιόπιστο!
Είχα την εντύπωση πως τα Harley είναι αξιόπιστα.
Και μπορεί να πληρώνεις στην MG την προσωπικότητα αλλά παίρνεις δώρο τη ροπή σε όλα τα μοντέλα. Και η nevada σε αντίθεση με την alter ego street αδερφή της breva 750 δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα στην ανάρτηση. Την παίρνεις, βάζεις μπροστά κι έφυγες.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
το griso δεν είναι αυτό που νομίζεις και δυστυχώς ή ευτυχώς απαιτεί πιο macho χειρισμούς.Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Boneville ή Griso 850
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
υπαρχουν και οι εκδοσεις Speedmaster & America που ειναι custom
μιας και αναφερθηκε...
ειδα στη γλυφαδα το πασχα ενα Speedmaster, το οποιο ευτυχως εγραφε επανω ονομα, ειχε καποιες αλλαγες, αρκετες θα ελεγα...
ηταν καταμαυρο με ασπρα μαγουλα στα λαστιχα, και το μηχανακι ηταν ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!!
ισως οτι ωραιοτερο εχω δει στο δρομο!!!
αν το εχει δει κανεις, η αν το εχει σε καμια φωτο, δυστυχως δε προλαβα να βγαλω![]()
ΕσΒιΕξ, αν υποψιαστώ ότι κατατάσεις τις Bonnevile στα κατ' εφημισμό τσοπεροειδή .... να φύγετε, να πάτε αλλού!![]()
![]()
madlef πάρε το γνήσιο αμερικάνικο και άσε τα hiundai, για όνομα του v2 δλδ ήμαρτον![]()
λίγο πάνω απο τα 10 χιλιάρικα, το πιο όμορφο κατ'εμέ μικρό της χάρλευ (και όχι μόνο απο τα μικρά της) : το νεο 883 iron
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Βασικά το πιο όμορφο στήσιμο σε 883 επειδή το έχω δει από κοντά το καλοκαίρι στα Σύβοτα, είναι το 883RΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ΕσΒιΕξ, αν υποψιαστώ ότι κατατάσεις τις Bonnevile στα κατ' εφημισμό τσοπεροειδή .... να φύγετε, να πάτε αλλού!![]()
![]()
madlef πάρε το γνήσιο αμερικάνικο και άσε τα hiundai, για όνομα του v2 δλδ ήμαρτον![]()
λίγο πάνω απο τα 10 χιλιάρικα, το πιο όμορφο κατ'εμέ μικρό της χάρλευ (και όχι μόνο απο τα μικρά της) : το νεο 883 iron![]()
Made in Greece...
Ρίξε μια ματιά σε αυτό: http://www.kawasaki.gr/VN900CustomΑρχικά δημιουργήθηκε από madlef
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους τις μοτοσηκλέτας!
Σκέφτομαι να αγοράσω μία μηχανή τύπου τσόπερ. Αυτές που μου αρέσουν πολύ είναι:
1) Harley Davidson XL 883 Iron
2) Hyosung GV 650
Εσείς ποιες από τις 2 θα αγοράζατε.......; Περίεργη ερώτηση αν και φαντάζομαι τις απαντήσεις............
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
έχεις πιό πολύ πλάκα τελικά και από τον εκκινητή του παρόντος...Αρχικά δημιουργήθηκε από NickolasV
Οι αμερικάνοι το κάνουν καλύτερα + ότι φροντίζουν για την μεταπώληση:
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
.... το νεο 883 iron![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
Harley-Davidson XR1200![]()
![]()
Κι εγώ φίλε μου αυτό το Harley θέλω!! Πολύ ωραίο.......... Κι είναι και Αμερικάνικο.......Με ότι και να σημαίνει αυτό.....
το μοναδικό harley που μου αρέσει..Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
Harley-Davidson XR1200
αλλά ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Αρχικά δημιουργήθηκε από NickolasV
Αν το βαστάς οικονομικά προτίμησε τες, αλλά να ξέρεις είναι ζημιάρες...
Εύχομαι στον ενδιαφερόμενο καλή λύση στο δίλημμά του και να αποκτήσει αυτήν που θέλει στην τελική.
Για την ιστορία απλά να αναφέρω, μιας και είμαι κάτοχος 3 μοτοσικλετών Guzzi, πως δηλώσεις όπως οι προηγούμενες θεωρούνται "δικαιολογημένες" εφόσον γίνονται από ανθρώπους που απλά "μεταφέρουν αυτά που ακούν".
Διότι δεν ξέρω τι συνέβαινε το 1978 όταν κυλούσε το κατά τα άλλα εκπληκτικό Le Mans I (βασικά ξέρω αλλά θα ξεφύγουμε από το θέμα, αν δεν το έχουμε ήδη κάνει- και ζητώ συγνώμη για αυτό) αλλά μόνο ζημιάρες δεν θα μπορούσες να ισχυριστείς πως είναι οι συκγκεριμένες ιταλικές μοτοσικλέτες.
Απεναντίας θα έλεγα, αν ο ενδιαφερόμενος κοιτάει με γλύκα το B]California (τσόπερ μοντέλο της Moto Guzzi) θα του σύστηνα να το εξετάσει πιο σοβαρά και να έχει υπόψη του πως αν ζητάει να "ζήσει" μαζί της πολλά πολλά χρόνια, απροβλημάτιστα, τότε να προσανατολιστεί προς τα κει.
Τo Griso δεν ταιριάζει στα γούστα του ενδιαφερόμενου μιας και είναι τελείως διαφορετική μοτοσικλέτα από τις τσόπερ.
Το Bellagio έχει τσόπερ "αισθητική" αλλά ΟΧΙ τσόπερ θέση οδήγησης. Είναι όρθιας και προς τα μπρος (επιθετική ας πούμε)
Καλή συνέχεια και να είστε καλά.
V11 Le Mans Rosso Corsa 2003
850 Le Mans 1978
V50 Monza II 1983
Ducati 999
Moto Guzzi World Club
HD Sportster Iron πολυ ομορφη!![]()
Οχι ομως Ironhead σαν την δικια μου!
Moto Morini,moto di essere!
http://morini350hellas.altervista.org/
www.fisi.tv