Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 95

Θέμα: Ετησια εκδρομη

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    πσσσςςςς...... συ ΄σαι παλιοοοοοός φιλαράκι......πωωω ρε , πως του το πες αυτό ..... του χρειαζότανε εδω που τα λέμε .... όχι, καλά του ΄κανες, που ΄βγαλε και γλώσσα το νεούδι .....τσσς ...

σε γουστάρω ρε μάγκα ....ακου ρε 3 ετήσιες .....χύθηκα λεμε ....
    νταξ ρε μαστοριαδη πηγες 1 παραπανω απο μενα αλλα δε πιανει με το μπουρδελο που ησουνα και εκανες το τσοπανοσκυλο
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    νταξ ρε μαστοριαδη πηγες 1 παραπανω απο μενα αλλα δε πιανει με το μπουρδελο που ησουνα και εκανες το τσοπανοσκυλο
    αρχιδια.τις ιδιες πηγαμε.περσυ δεν ηρθες.

α στα διαλα κοπανε
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    ρε απιστευτε εψαχνες να βρεις σε ποιες πηγε και ποιες οχι???
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    εγω δεν εχω παει σε καμμια.....μαζι σας....με βρισκατε εκει(να εχω πιει 2 καφεδες να εχω φαει και να ειμαι στον 3ο καφε) γιατι πηγαινα μονη μου με τον idi
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Σας έχω όλους στις ετήσιες ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    παντως να πω την αμαρτια μου δεν μου πολύ κάθεται καλα το 2ημερο για mega-βολτα

το ξερω οτι ο Νικολας θα την βει την ακρη να συγχρονιστούν οι 1ημεροι με τους 2ημερους αλλά το νόημα της ετήσιας βόλτας ειναι το get-together-in-big-scale. Δηλαδή αν σκεφτούμε οτι πέρσι ηταν 120+ μηχανές αυτό απο μόνο του ήταν φοβερό γεγονός και αρκούσε ακόμα και αν η διαδρομή δεν ήταν τόσο καλή.

Το γεγονός της mega-ετήσιας βόλτας είναι η μάζωξη η ίδια και όχι το πόσα χιλιόμετρα θα κάνουμε η ποια μέρη θα δούμε. Ετσι και αλλιώς σχεδόν όλα τα Σ/Κ μέσα στον χρόνο κάποια βόλτα διοργανώνεται με περίεργα μέρη ως προορισμό και πολλά χιλιόμετρα.

Αυτο που μου έμεινε απο την περσινή όμως ήταν το μέγεθος καθεαυτό της μάζωξης.

ειλικρινά φοβάμαι για τον αριθμό συμμετοχών φετος δεδομένου του 2ημερου συγκριτικά με προγενέστερες ετήσιες.

PS. Εγω πάντως έτσι και αλλιώς ειτε 1 ειτε 2 θα ειμαι εκει.
    Παρόμοιες ανησυχίες, δεν σου κρύβω, είχα κι εγώ, αλλά τελικά συνηδειτοποίησα ότι, καλή βέβαια η μαζική συμμετοχή, δεν μπορεί όμως να είναι το βασικό και μοναδικό στοιχείο βάσει του οποίου σχεδιάζεται μια τέτοια διοργάνωση.

Αν θέλει κάποιος να δει 200 μηχανές μαζεμένες, δεν έχει παρά να πάει μια Κυριακή με καλό καιρό μέχρι το Λουτράκι. Η βόλτα του moto.gr πρέπει να είναι κάτι παραπάνω. Και αυτό το "παραπάνω" μπορεί να το αντλήσει μόνο από τις αμιγώς μοτοσυκλετιστικές αξίες: Δρόμος, χιλιόμετρα, όμορφα τοπία, φιδίσιες διαδρομές μέσα στη φύση, μακρινοί τόποι.

Ναι, η μαζική συμμετοχή είναι καλό πράγμα, η τεράστια παρέα είναι ακόμη καλύτερο, αλλά moto.gr είμαστε, όχι λέσχη γνωριμιών: όλα αυτά πρέπει να εμπεριέχουν έναν πυρήνα μοτοσυκλετιστικό---που αν δεν είναι ο δρόμος, δεν ξέρω τι είναι. Οι μηχανές φτιάχτηκαν για να τις καβαλάμε και να πάμε μακριά με αυτές---όχι για να βλέπουμε πολλές μαζεμένες έξω απ' την ταβέρνα.

Ας είναι λοιπόν αυτή η βόλτα του moto.gr μια ευκαιρία για κάποιους να πάνε λίγο μακρύτερα απ' ότι συνήθως, να δουν μέρη που μπορεί να μην έχουν ξαναδεί, να γνωρίσουν κάποιες, λίγες, από τις ομορφιές του τόπου μας όπως μόνο καβάλα σε μια μοτοσυκλέτα μπορεί κανείς. Αν αυτό αφήσει απέξω κάποιους που αντί για καφέ την Κυριακή θα πήγαιναν στη βόλτα του moto.gr, ε... ας είναι!

Καταλαβαίνω ότι μια διήμερη διοργάνωση θα χάσει πολύ σε ποσότητα συμμετοχών αλλά από την άλλη θα κερδίσει πολύ σε ποιότητα στιγμών που περνάμε μαζί. Και τι καλύτερο από αυτό να βγάλει ρίζες και να μπορέσει σε μερικά χρόνια κάποιος να λέει "Α, το Μάιο έχουμε την εκδρομή του moto.gr, πρέπει να κανονίσουμε να μην τη χάσουμε".

Όλα αυτά βέβαια με μικρά βήματα και βλέποντας πως θα πάει---αλλά ένα διήμερο κάπου στην κεντρική Ελλάδα που μπορεί μάλιστα, με λίγους συμβιβασμούς, να γίνει για κάποιους και μονοήμερο, δεν νομίζω να είναι και τόσο μεγάλο άλμα...

Επιπρόσθετα---και αυτό δεν είναι καθόλου ασήμαντο---μια επιλογή προορισμού στην κεντρική Ελλάδα σε διήμερη βόλτα διευκολύνει πολλούς μη-πρωτευουσιάνους να συμμετέχουν, λίγο-πολύ επί ίσοις όροις, οργανώνοντας δικές τους, εξίσου όμορφες, διαδρομές.

Τέλος πάντων, κάπως έτσι το σκέφτομαι εγώ. Δεν είναι καθόλου απαραίτητο να συμφωνείτε. Ούτε τίποτε είναι ακόμη τετελεσμένο και καμία απόφαση δεν έχει παρθεί οριστικά... Μπορεί τελικά να είναι προτιμότερο να πάμε κάπου κοντά ώστε να μην αφήσουμε κανέναν παραπονεμένο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Σας έχω όλους στις ετήσιες ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής

μας την ειπε big time :rotflmao:
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Παρόμοιες ανησυχίες, δεν σου κρύβω, είχα κι εγώ, αλλά τελικά συνηδειτοποίησα ότι, καλή βέβαια η μαζική συμμετοχή, δεν μπορεί όμως να είναι το βασικό και μοναδικό στοιχείο βάσει του οποίου σχεδιάζεται μια τέτοια διοργάνωση.

Αν θέλει κάποιος να δει 200 μηχανές μαζεμένες, δεν έχει παρά να πάει μια Κυριακή με καλό καιρό μέχρι το Λουτράκι. Η βόλτα του moto.gr πρέπει να είναι κάτι παραπάνω. Και αυτό το "παραπάνω" μπορεί να το αντλήσει μόνο από τις αμιγώς μοτοσυκλετιστικές αξίες: Δρόμος, χιλιόμετρα, όμορφα τοπία, φιδίσιες διαδρομές μέσα στη φύση, μακρινοί τόποι.

Ναι, η μαζική συμμετοχή είναι καλό πράγμα, η τεράστια παρέα είναι ακόμη καλύτερο, αλλά moto.gr είμαστε, όχι λέσχη γνωριμιών: όλα αυτά πρέπει να εμπεριέχουν έναν πυρήνα μοτοσυκλετιστικό---που αν δεν είναι ο δρόμος, δεν ξέρω τι είναι. Οι μηχανές φτιάχτηκαν για να τις καβαλάμε και να πάμε μακριά με αυτές---όχι για να βλέπουμε πολλές μαζεμένες έξω απ' την ταβέρνα.

Ας είναι λοιπόν αυτή η βόλτα του moto.gr μια ευκαιρία για κάποιους να πάνε λίγο μακρύτερα απ' ότι συνήθως, να δουν μέρη που μπορεί να μην έχουν ξαναδεί, να γνωρίσουν κάποιες, λίγες, από τις ομορφιές του τόπου μας όπως μόνο καβάλα σε μια μοτοσυκλέτα μπορεί κανείς. Αν αυτό αφήσει απέξω κάποιους που αντί για καφέ την Κυριακή θα πήγαιναν στη βόλτα του moto.gr, ε... ας είναι!

Καταλαβαίνω ότι μια διήμερη διοργάνωση θα χάσει πολύ σε ποσότητα συμμετοχών αλλά από την άλλη θα κερδίσει πολύ σε ποιότητα στιγμών που περνάμε μαζί. Και τι καλύτερο από αυτό να βγάλει ρίζες και να μπορέσει σε μερικά χρόνια κάποιος να λέει "Α, το Μάιο έχουμε την εκδρομή του moto.gr, πρέπει να κανονίσουμε να μην τη χάσουμε".

Όλα αυτά βέβαια με μικρά βήματα και βλέποντας πως θα πάει---αλλά ένα διήμερο κάπου στην κεντρική Ελλάδα που μπορεί μάλιστα, με λίγους συμβιβασμούς, να γίνει για κάποιους και μονοήμερο, δεν νομίζω να είναι και τόσο μεγάλο άλμα...

Επιπρόσθετα---και αυτό δεν είναι καθόλου ασήμαντο---μια επιλογή προορισμού στην κεντρική Ελλάδα σε διήμερη βόλτα διευκολύνει πολλούς μη-πρωτευουσιάνους να συμμετέχουν, λίγο-πολύ επί ίσοις όροις, οργανώνοντας δικές τους, εξίσου όμορφες, διαδρομές.

Τέλος πάντων, κάπως έτσι το σκέφτομαι εγώ. Δεν είναι καθόλου απαραίτητο να συμφωνείτε. Ούτε τίποτε είναι ακόμη τετελεσμένο και καμία απόφαση δεν έχει παρθεί οριστικά... Μπορεί τελικά να είναι προτιμότερο να πάμε κάπου κοντά ώστε να μην αφήσουμε κανέναν παραπονεμένο.

δεν συμφωνω σε ολα

σαν σκεψη εισαι σωστος αλλα δε χρειαζετε να ζοριζουμε ικανοτιτες να φτανουμε στα ακρα και να θελουμε εναν σκασμο λεφτα για να παμε βολτα αυτα καλυτερα να τα κανουμε με λιγα ατομα που ξερουμε πως οδηγουν και ξερουμε οτι θα ταιριαξουμε σαν παρεα

πολλοι ανθρωποι εχουν οικογενειακες καταστασεις που δεν τους επιτρεπουν να φυγουν τοσο μακρυα και για 2 μερες η δουλειες η η οικονομικη τους κατασταση δε τους το επιτρεπει

για μενα η ετησια ηταν η ευκαιρεια σε ολους ανεξαρτητος προβληματων οπως τα ανω και αλλων να βρεθει αναμεσα σε πολλους μοτοσυκλετιστες και να...γουσταρει! ετσι απλα και ωραια

αν θελω να παω φιδισιες διαδρομες και να δω τοπιτα δε χρειαζομε αλλους οσους μαζι μου αλλα τα φιλαρακια μου

για μενα η ετησια ειναι κραχτης του φορουμ και του μοτοσυκλετισμου ολο το χρονο γινοντε ομορφες εκδρομες μακρυα και με αριθμο δυσκολιας

τωρα ειναι η ευκαιρια για ολους να βγουν στο δρομο ομορφα

αποψη μου απλα

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

αλλα δε χρειαζετε να ζοριζουμε ικανοτιτες να φτανουμε στα ακρα
    Ε εντάξει, δεν είπαμε να πάμε στο Βερολίνο και πίσω για έναν καφέ. Θα ακούσει κανένας το "ζορίζουμε ικανότητες" και το "φτάνουμε στα άκρα" και θα γελάει!

και να θελουμε εναν σκασμο λεφτα για να παμε βολτα αυτα καλυτερα να τα κανουμε με λιγα ατομα που ξερουμε πως οδηγουν και ξερουμε οτι θα ταιριαξουμε σαν παρεα
    Τώρα στην τσέπη κανενός δεν είμαι, αλλά αυτό το "ένα σκασμό λεφτά" ακούγεται κάπως...

Ε εντάξει, δεν είπαμε να πάμε στο Βερολίνο και πίσω για έναν καφέ. Θα ακούσει κανένας το "ζορίζουμε ικανότητες" και το "φτάνουμε στα άκρα" και θα γελάει!

Τώρα στην τσέπη κανενός δεν είμαι, αλλά αυτό το "ένα σκασμό λεφτά" ακούγεται κάπως...

ναι....ξερεις ποσα λεφτα εχω στο πορτοφολι μου?

0.50 λεπτα

για τις επομενες 15 μερες

μην γελας

δε ξερεις

επισεις

δεν ηξερα οτι ΟΛΟΙ μεσα στο μοτο εχουν φαει τα χιλιομετρα με το κουταλι

αυτη ηταν μια απο τις φασεις της ετησιας

ολοι ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΤΕΡ ΕΡΧΩΝΤΟΥΣΑΝ γιατι ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ

τωρα ομως?

τες πα

δεν ερχωμε σε αντιπαραθεση λεω την αποψη μου απλα μην προσπαθεις να με πεισεις
    αν καποιος γελα με αυτα που λεω ας το πει αυτος

οπως και να χει ωραια θα ειναι οπως παντα

Moderator
    ναι....ξερεις ποσα λεφτα εχω στο πορτοφολι μου?

0.50 λεπτα

για τις επομενες 15 μερες

μην γελας

δε ξερεις
    Δεν γελάω, αλλά με 0.50 λεπτά βαριά μέχρι την Ομόνοια φτάνεις (και αυτό αν ξεκινάς από κάπου στο κέντρο). Αυτό που λέω είναι πως απλά το τι είναι "ακριβό" και το τι είναι "φθηνό" είναι πολύ σχετικό. Την έννοια του "λογικού κόστους" μπορείς να την εκτιμήσεις μόνο βάσει του μέσου όρου---ή τέλος πάντων της γενικής αντίληψης που έχεις γι αυτόν---των οικονομικών δυνατοτήτων των μελών. Και δεδομένου ότι το κόστος αυτό είναι εντός των γενικών δυνατοτήτων πρέπει να λάβεις υπόψη σου και το πόσο θέλει κανείς να συμμετέχει και το τι είναι διατεθειμένος να "θυσιάσει" γι' αυτό. Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θέλουν αλλά δεν μπορούν, κάποιοι που μπορούν αλλά δεν θέλουν και κάποιοι που και θέλουν και μπορούν αλλά πιστεύουν ότι δεν αξίζει. Οι πρώτοι θα έλθουν όπως και να 'χει, οι δεύτεροι δεν θα έλθουν έτσι κι αλλιώς, και το παιχνίδι παίζεται με το που θα βάλεις τον πήχη για τους τρίτους.

αυτη ηταν μια απο τις φασεις της ετησιας

ολοι ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΤΕΡ ΕΡΧΩΝΤΟΥΣΑΝ γιατι ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ

τωρα ομως?
    Μα αυτό ακριβώς λέω: Δεν χρειάζεται να έχεις φάει τα χιλιόμετρα με το κουτάλι. Μια εκδρομή λογικά πρέπει να σχεδιάζεται με βάση τις ικανότητες της συντριπτικής πλειοψηφίας των μοτοσυκλετών των μελών, άντε και λίγο παρακάτω. Όχι με βάση τις δυνατότητες της απολύτως μικρότερης μοτοσυκλέτας (σχεδιασμένης για αστικές μετακινήσεις).

Και στο κάτω-κάτω αν κάποιος έκανε το Αθήνα - Ιτέα - Άμφισσα - Γραβιά - Πολύδροσος με πατίνι, δεν είναι και τόσο εξωφρενικό να κάνει και κάτι λίγο μεγαλύτερο...

δεν ερχωμε σε αντιπαραθεση λεω την αποψη μου απλα μην προσπαθεις να με πεισεις
    αν καποιος γελα με αυτα που λεω ας το πει αυτος

οπως και να χει ωραια θα ειναι οπως παντα

Η άποψή σου είναι απολύτως σεβαστή και καθόλου παράλογη (άσχετα αν συμφωνώ ή διαφωνώ με αυτή). Απλά κάποια από τα επιχειρήματά σου είναι λίγο τραβηγμένα από τα μαλλιά.

Δεν έχω, ούτε εγώ, καμιά μα καμία διάθεση για αντιπαράθεση και ότι γράφω το γράφω εντελώς φιλικά...

Moderator

Όχι, έχουμε και κάτι καβασακέους που έχουν φάει τα συνεργεία με το κουτάλι...

Η βόλτα του moto.gr πρέπει να είναι κάτι παραπάνω. Και αυτό το "παραπάνω" μπορεί να το αντλήσει μόνο από τις αμιγώς μοτοσυκλετιστικές αξίες:
    .
    .

.
    .
    .
    .

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc01025 (600 x 450).jpg 
Προβολές:	131 
Μέγεθος:	77,9 KB 
ID:	162272

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ετησια εκδρομη moto.gr στις 22/6
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 258
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2009, 15:49
  2. ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ Moto.gr - Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
    από Vstrommer71 στο forum Συναντήσεις & βόλτες