Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 34 από 34

Θέμα: MeΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΠΙΣΩ?

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DeadEye
    Δεν επιμενω γιατι δεν ειμαι κ σιγουρος ... αλλα σιγουρα δεν ειμαι ξεροκεφαλλος ...

Εγω αυτα τα σημαδια που γραφεται για χειροτερη συμπεριφορα δεν τα ειδα στην συγκεκριμενη μηχανη fz6 , οποτε γραφω απο προσωπικη εμπειρια την καθαρα υποκειμενικη μου αποψη. Σε αλλες μηχανες μπορει η συμπεριφορα ναναι τελειως διαφορετικη / χειροτερη ...

Ο λαστιχας που μου το προτεινε κ μου το μονταρε ειναι αυτος που ειναι κοντα στην πλατεια βαθης στον δρομο προς καβαλλας ( λεωφ Αθηνων ), στο φαναρι απεναντι ...
    Οτι ναναι.Αυτος ο τυπος ειναι λαστιχας αυτοκινητων για ωρα αναγκης και μονο.
    Μολις γυρισα απο το λαστιχα μου και ειχαμε αυτη την κουβεντα.Οτι σου λεει ο sapila racing ειναι 100% σωστα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Νέο μέλος
    oso afora emena kai tin aporia pou ixa, katalava ti paizei me ta lastixa kai tis symperifores tous, aplos ithela na tonisw oti egw ithela anevw ena noumero megalytero apo 160/60 sto 170/60 kai oxi sto 180 opos exei anaferthei kai pio prin, telos pantwn piga stin yamaha na kanonisw test ride kai tous ipa na to psaksoun kai na mou poun... alla etsi opos tous ida autous den ikseran kan ti tha pei lastixo!!!! ti paei na pei "koroniazei"??? milate ellinika

Παλαιό μέλος
    Ευχαριστω παιδια ,

στην επομενη αλλαγη θα ξαναβαλλω μαλλον 180αρι !

Με πείσατε ..

Ανεβα βαλε μπροστα και ξεκινα,το χαμογελο σου θα εχει φτασει μεχρι τ`αυτια (λογικα).Εαν λοιπον ακομα σκεφτεσε το λαστιχο,κατεβα και παρε αλλο εργαλιο.Μονο οταν ανεβεις και ξεχασεις τα παντα θα εισαι ευχαρηστιμενος.Τα λαστιχα ερχονται και φευγουν το συναισθημα που σου αφηνει ομως η μηχανη οποια και να ειναι αυτη πρεπει να μενει αναλιωτο..Καλη και ασφαλη αρχη.
    Γαμημενο ξυπνητηρι.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2005, 15:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ