+ 1000Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
οποιοδήποτε γνήσια κλασσική μοτοσυκλέτα θα έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία απ΄τα μηχανάκια που κοιτάς.
+ 1000Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
οποιοδήποτε γνήσια κλασσική μοτοσυκλέτα θα έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία απ΄τα μηχανάκια που κοιτάς.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Σχετικά με αυτο:
http://www.moto.gr/forums/showthread...hlight=enfield
Οι κλασσικές μοτοσυκλέτες θέλουν συνηδειτοποιημένους και έμπειρους αναβάτες.
Ενοείται ότι θα βάλεις χέρι κάποια στιγμή στη μέση μιας διαδρομής, ειδικά αν είσαι ακόμη στη μέση της διαδικασίας "αναπαλαίωσης".
Πρέπει να μπορείς να το "ακούσεις" το μηχανάκι να καταλαβαίνεις ανα πάσα στιγμή τι συμβαίνει και γιατί.
Αυτό δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη, θέλει πολύ καιρό για να το καταφέρεις και φυσικά υπομονή.
Για μένα αυτός είναι ο λόγος που έχω τέτοιου είδους μηχανή, γιατί θέλω να οδηγώ κάτι που γνωρίζω μεχρι και την τελευταία βίδα του, και να μου ζητάει να του δώσω και εγώ κάτι.
Συμβουλή μου είναι να μη πάρεις μηχανή για να πουλάς μούρη ή για να υιοθετήσεις άμεσα ένα στύλ που έχεις στο μυαλό σου.
Απαιτούνται αργά και σταθερά βήματα για να δείς μια μέρα ότι έφτασες εκεί που κάποτε φανταζόσουν.
Με λίγα λόγια, δεν υπάρχει εύκολος τρόπος....
A Noisy Tappet is a Happy Tappet!