Εγω οταν θελησα να παω σε πιο street πηγα στο tiger 1050 δεν παιζετε και δεν εχει καμια
σχεση με το tdm.πολυ ανωτερο μηχανακι σε ολα και με σχεδον 30hp παραπανω στον τροχο
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
katse na valo ta motivational.....![]()
βάζε εσύ φωτογραφίες, να το κρατήσω εγώ στο τέλος .....![]()
Καλά τα fazer,καλά τα CB.καλά τα SV.....φτάνει μην κάνεις το λάθος και ανέβεις σε κανα busa.:a13:![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Μέχρι να οδηγήσεις κάτι άλλο...Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgosxt
Εγώ έχω το TDM 4 χρόνια και αν το δώσω κάποτε, πάλι TDM θα πάρω, γιατί απλά το γουστάρω.
Exω βρει αυτό που με γεμίζει και μ'αρέσει πολύ εμφανισιακά!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Μέχρι να οδηγήσεις κάτι άλλο...
Ευτυχως εχουμε και το facebook με τα πολύ σοβαρά βάση επιστημονικής και συνάμα ολόκληρης τις ψυχολογικής κοινότητας τεστ, να μας λεει τι γουσταρουμε, τι μας κ@βλ@νει και τι πρεπει να καβαλαμε!!Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgosxristou
αν και στο face book σε ένα πολύ σοβαρό βάση επιστημονικής και συνάμα ολόκληρης τις ψυχολογικής κοινότητας :a32: ,έφτιαξαν ένα test και με έβγαλε street-boy![]()
Εμενα το τεστ μου ειπε οτι ειμαι off roader γμτ....![]()
Πουλαω το CBR μου λογω ψυχολογικου τεστ στο Facebook....![]()
![]()
Μην δίνεις σημασία. Πλάκα κάνουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
τι sv ρε παιδια ?
που το θημηθηκατε αυτο?
φίλος...άκου και προβληματίσου....το μπούσα...να μωρέ ...όχι συχνά ...πως να το πω...ποτε ποτε βάζω φωτό του στο pc και "μαρεσει" να χαϊδεύομαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Καλά τα fazer,καλά τα CB.καλά τα SV.....φτάνει μην κάνεις το λάθος και ανέβεις σε κανα busa.:a13:![]()
http://www.youtube.com/watch?v=6Hyhq5iwew8
παίδες επειδή για τα 1000 θέλουν και ποιο πολλά "la-la,καφετιά-μπικικίνια" θα τα αποκλείσω προς το παρόν,ένα fazer 600 νομίζω για αρχή είναι καλά!
Όχι ρε συ,μη δίνεις και τόση σημασία σ' αυτό που είπα.Απλά έτυχε να έχω κι εγώ το 650 κάποτε και μού άρεσε πάρα πολύ,ώσπου έκανα μια καλή βόλτα με το μπούσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgosxristou
φίλος...άκου και προβληματίσου....το μπούσα...να μωρέ ...όχι συχνά ...πως να το πω...ποτε ποτε βάζω φωτό του στο pc και "μαρεσει" να χαϊδεύομαι...
![]()
Γι' αυτό το έγραψα,θυμήθηκα την ιστοριούλα μου.Πάντως,αν σ' αρέσει το fazer,απάνω του.
Βολικώτατο,ευκολώτατο,φιλικότατο...ότατο ρε παιδί μου!:rotflmao:![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
γιωργη?ντροπή πράματα.άκου χαϊδεύεσαι...τς τς τςΑρχικά δημιουργήθηκε από giorgosxristou
φίλος...άκου και προβληματίσου....το μπούσα...να μωρέ ...όχι συχνά ...πως να το πω...ποτε ποτε βάζω φωτό του στο pc και "μαρεσει" να χαϊδεύομαι...
http://www.youtube.com/watch?v=6Hyhq5iwew8
παίδες επειδή για τα 1000 θέλουν και ποιο πολλά "la-la,καφετιά-μπικικίνια" θα τα αποκλείσω προς το παρόν,ένα fazer 600 νομίζω για αρχή είναι καλά!
όσο για το δίλημμα σου,θα πρότεινα κάποιο γυμνό 600 κι εγώ.
σκέψου το γεγονός ότι και οι δρόμοι εκεί δεν είναι καλοί απο ότι μου'χεις πει.
υγ: χαιρετισμούς απο τα "ξαδέρφια" σου
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
το ελπιζω
τι ακριβώς σε χαλάει στο SV δλδ?
Τι να με φτιαξει στο sv?
ειναι ενα απο τα πιο κακοπουλιμενα μηχανακια της susuki
με μεταπωλητικη αξια καμια
εχεις ακουσει πολλους να θελουν ενα?
μπορεις με τα ιδια χρηματα να παρεις ενα πολυ πιο συγχρονο 600