Αν επιτρέπεται τι περίπτωση εχεις βρεί? Μαντράδικα μακριά καλύτερα απο ιδιώτη!
+10000000000 με τον senninha!?
και κάτι ακόμα τι κράνος έχεις?
Αν επιτρέπεται τι περίπτωση εχεις βρεί? Μαντράδικα μακριά καλύτερα απο ιδιώτη!
+10000000000 με τον senninha!?
και κάτι ακόμα τι κράνος έχεις?
Το γνωστο ''ελεγχος εδω'' με παραξενεψε και εμενα αλλα το αιτιολογησε με την ελλειψη ασφαλειας της μοτο ,κατι που μου ακουγεται (καπως) λογικο.
Επισης οταν την μηχανη την δινει 5000 και με τιμες ιδιωτων 4800-5500 νομιζω πως ειναι αρκετα καλα(βεβαια απο την αλλη ειναι και ψιλουποπτο).
Απο την αλλη ,καθως το budget μου ειναι μεχρι 4500 max(ανεβηκαμε λιγακι ,χαχα),με λιγα λεφτουλια στην ακρη για τα λαδοξυδα του, και ο εμπορος δεχεται να μου σπασει τα 500 ευρω σε 100αρια γραμματια ειναι καλη ευκαιρια.
Σαφως και δεν γουσταρω να πληρωνω μεσαζοντες αλλα αυτα τα 500 ευρω γραμματια ειναι μεγαλη διευκολυνση (δεδομενου πως σταματαω δουλεια το καλοκαιρι και δεν προκειται να μαζεψω αυτα τα λ7 μεχρι τον οκτωβρη).
Btw το κρανακι ειναι ενα agv κλειστου τυπου
Δεν ξέρω φίλε μου επειδή όπως σου πα και γώ πρόσφατα απέκτησα το δικό μου!Πίστεψε με οτι γύρισα αρκετέσ φορέσ Μιχαλακοπούλου- Θηβών -Αχαρνών - Λαμπράκη κτλπ
Ένα κερατά έμπορο να μου λέει αλήθεια για αυτό που μου δίνει δεν έβρισκα!!
Τη μηχανή την έβλεπεσ και ήταν πχ κούκλα και οταν κοίταζες καλύτερα καταλάβαινες οτι δεν αξίζει τα λεφτά που το δίνει!!
Οπώς όμως είπα δεν ξέρω τι είδες κτλπ απλά σου εύχομαι να ναι ότι καλύτερο!!!
Το χεις δοκιμάσει σε ταχύτητες 140+ το κράνος???
Γιατί εγώ με ένα shoei raid ii που χω με πιασε πονοκέφαλος - που λέει ο λόγος!!!
υ.γ. μη ψαρώνεισ με τις δόσεις!! Ένας ιδιώτης μπορεί πολύ απλά να σου κόψει απο την τιμή τα 500 ή να σου βάλει και αυτός!!!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από asphyx
Δεν ξέρω φίλε μου επειδή όπως σου πα και γώ πρόσφατα απέκτησα το δικό μου!Πίστεψε με οτι γύρισα αρκετέσ φορέσ Μιχαλακοπούλου- Θηβών -Αχαρνών - Λαμπράκη κτλπ
Ένα κερατά έμπορο να μου λέει αλήθεια για αυτό που μου δίνει δεν έβρισκα!!
Τη μηχανή την έβλεπεσ και ήταν πχ κούκλα και οταν κοίταζες καλύτερα καταλάβαινες οτι δεν αξίζει τα λεφτά που το δίνει!!
Οπώς όμως είπα δεν ξέρω τι είδες κτλπ απλά σου εύχομαι να ναι ότι καλύτερο!!!
Το χεις δοκιμάσει σε ταχύτητες 140+ το κράνος???
Γιατί εγώ με ένα shoei raid ii που χω με πιασε πονοκέφαλος - που λέει ο λόγος!!!
υ.γ. μη ψαρώνεισ με τις δόσεις!! Ένας ιδιώτης μπορεί πολύ απλά να σου κόψει απο την τιμή τα 500 ή να σου βάλει και αυτός!!!
![]()
![]()
![]()
Συμφωνω απολυτα με οσα εγραψες φιλε μου!
*************** www.motodevils.gr ***************
Εαν είναι μόνο θέμα ασφάλειας τότε πέστου ότι θα την μεταφέρεις με τρέιλερ. Υπάρχουν αρκετοί εδώ που θα μπορούσαν να σε εξυπηρετήσουν. Να δούμε τι θα σου απαντήσει....![]()
![]()
![]()
Πάντως εαν είναι για τα 500 ευρώ τότε και ο ιδιώτης είναι πιθανόν να σου πει Οκ για να του τα δώσεις αργότερα. Εγώ θα το έκανα πάντως κι ας υπήρχε η πιθανότητα να σε κυνηγούσα μετά.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Χα χα καλο αυτο με το τρειλερ :rotflmao:
Παντως νομιζω πως ειναι πολυ πιο ευκολο να βρεθει ενας εμπιστος μηχανικος να το ελεγξει επι τοπου παρα να βρω καποιον με τρειλερ ,να το μεταφερω μαζι με καποιον απο την μαντρα κτλ...
Οσο για τα 500 ευρω γραμματιο απο ιδιωτη μου φαινεται λιγο δυσκολο καθως τα 5000 συνολικου κοστους της μηχανης δεν ειναι και αστρονομικο και θα βρεθουν πολλοι να τα δωσουν μετρητα.Αφηστε που δεν νομιζω εν ετη 2009 να υπαρχει εμπιστοσυνη....
εγώ φίλε μου πούλησα το δικό μου πριν κάμποσο καιρό 2600 και του έκανα 6 γραμμάτεια... οπότε δεν χάνεις αν βρείς κάτι απο ιδιώτη να ρωτήσεις.
Βέβαια παίζει και το θέμα κατα πόσο βιάζεται τα λεφτά ο πωλητής, εγώ π,χ, δεν τα βιαζόμουν
http://tsofras.blogspot.com
Μπά δεν τα διαθέτουν και πολλοί!!! Στη τελική μπορεί πάντα να στα κόψει τα 500!!
Άσχετο αλλά τελικά για ποιά μηχανή μιλάμε?
Δώσε στοιχεία μοντέλο χλμ χρώμα εξτρά κ ότι άλλο σου ρθει!!!
Τελικα βρηκα απο χρυση ευκαιρια μαυρο gsr του 2006 με 21000χμ μανιταρια,καρινες,λαστιχα και ο τυπος το δινει 4500 ΣΥΖΗΤΙΣΙΜΑ.
Τον παιρνω τηλ και μου λεει πως το μοτο επειδη εχει πεσει μια φορα το μονο ελλατωμα που εχει ειναι πως εχει φυγει το χρωμα στο πισω πλαστικο.Αναφερει και ''δεχτος ελεγχος'', οποτε αν το υπολοιπο μοτο ειναι οκ παιρνει την αγουσα για τον μαστορα μου και αν παρω πρασινο φως το τσιμπαω....
Ποια ειναι η γνωμη σας για την ολη φαση?Τι λεφτα θα λεγατε να δωσω??Δεδομενου πως 4700-4800 συζητισιμα(δλδ 4500) δινουν τα αψογα gsr του 07....
Να και το φτερο που θελει βαψιμο (η φωτο ειναι απο το net)
![]()
τι "πεσιμο" ηταν αυτο που περιοριστηκε ολη η δυναμη σ'εκεινο το σημειο του φτερου?αυτο ειναι σαν γρατσουνια απο παρκαρισμα σε πυλωτηΑρχικά δημιουργήθηκε από Drapetsoniths
Να και το φτερο που θελει βαψιμο![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Sorry λαθος μου που δεν το διευκρινισα...
απλα δειχνω ποιο πλαστικο γρατζουνιστηκε (η φωτο ειναι απο το net) για να εχετε εικονα για το κοστος του βαψιματος -επισκευης.Το εν λογω μηχανακι δεν το εχω δει....(αυριο)
![]()
Καλα κανεις και το ψαχνεις απο ιδιωτηδεν υπαρχει περιπτωσει να βγεις κερδισμενος απο εμπορο...Απλα απο ιδωτη θα χρειαστεις ισως λιγο περισσοτερο ψαξιμο και λιγο υπομονη αναλογα με την τυχη σου και το ρευστο που διαθετεις...παζαρεψε το και δες οσα ποιο πολλα μπορεις...γνωμη μου ειναι οτι ειναι σημαντικο να δεις και τον ανθρωπο-ιδιοκτητη...συχνα μπορει να καταλαβεις πολλα...
![]()
Οτι και αν παρεις καλες βολτες και παντα ορθιος![]()
υ.γ.1 Ειχα την εντυπωση οτι τα μανστερακια ηταν λιγο φτηνοτερα και επισης εχω την εντυπωση οτι το συγκεκριμενο μοντελο ειναι πλεον αρκετα αξιοπιστο μετα απο τοσα χρονια στην παραγωγη...παραμενει βεβαια ιταλικο και οπως ολα τα ευρωπαικα εχουν "χαρακτηρα"...![]()
![]()
υ.γ.2 Ειχα 6 χρονια ΚΤΜ και ξαναπηρα ΚΤΜ...βεβαια σαν φοιτητης ειχα και εγω γιαπωνεζικο![]()
υ.γ.3 Κανονισε το κονδυλι που θα εγκρινει ο οικογενειακος προυπολογισμος για μπουφαν να ειναι σεβαστο, τουλαχιστον εξισου σεβαστο με την ασφαλεια σου...(αυτο το επιχειρημα ειναι πολυ δυνατο και αληθινο ταυτοχρονα)
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Παιδια οπως καταλαβαινετε απο το ποσες μερες εχω να γραψω....
ΤΟ ΠΗΡΑ!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και εχω χ@στει απο την χαρα μου!!
Το ειδα Παρασκευη πρωι ,το πηγα σε μηχανικο μεσημερι και το μεταβιβασαμε την ιδια μερα.
Το γκαζι του με τρομαζει και παω παντα με μια πανω ,αλλα παρολα αυτα ειναι σαν παιχνιδι στην οδηγηση, οι ταχυτητες κουμπωνουν πανευκολα ,και εχει αρκετη ροπουλα απο χαμηλα(μεσα στην πολη βαζω μια τριτη και την ξεχναω)
Η τιμη που το πηρα 4200 και το μονο ελλατωμα ειναι πως το πλαστικο πισω ειναι ακριβως σαν αυτο που παρεθεσα πιο πανω(με την μονη διαφορα πως ειναι μαυρο και δεν φαινεται τοσο).
Ο μηχανικος μου λεει πως θελει 100 ευρω για να το βαψει, τι λετε??
Τωρα αμεση αγορα κρινεται ενας καλος συναγερμος και ενα δερματινο jacket(θα ανοιξω αντιστοιχο thread).Φωτος αυριο...![]()
100 ευρώ είναι κάπως τσιμπημένη τιμή αλλά όχι εκτός πραγματικότητας. Θα μπορούσες να βρεις και με 50 ευρώ. Εμένα στην Λάρισα μου βάφουν όλη την μηχανή με 200 ευρώ.![]()
![]()
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Καλοτάξιδο πάντα όρθιος κτλπ!!!
Για συναγερμό κοίτα τους elser και αν θες κάτι πιο ακριβό για να σαι και πιο ήσυχος scorpio αλλά πάει καμιά 300αρα!!!![]()