εχει με αυτο που λυγιζει και δεν σπαει 50 ευρω αλλα δε λεει μονο το ενα και το αλλο κανονικο ουτε να σκασεις 100 μονο για μανετες...
μαλλον θα περιμενω να σπασει και η αλλη...![]()
![]()
εχει με αυτο που λυγιζει και δεν σπαει 50 ευρω αλλα δε λεει μονο το ενα και το αλλο κανονικο ουτε να σκασεις 100 μονο για μανετες...
μαλλον θα περιμενω να σπασει και η αλλη...![]()
![]()
Σέρβις / μανέτα / πίσω ποδοστήριο......είναι πολλά! Και έχουμε και την εκδρομή την άλλη βδομάδα, και λέω να πάω και μια Πελοπόνησσο αυτό το ΣΚ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ευτυχώς που έχω κόλλημα με το κάμπινγκ και δεν πληρώνω διαμονές, αλλιώς ούτε 5 μισθοί δεν θα με φθάνανε!
Εγώ πριν από καμιά 15αριά μέρες που ρώτησα Suzuki (Ηρακλείου) είχε του συμπλέκτη 49?!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από glider
και εγω ετσι την επαθα...ποσο σου πηγε η μανετα;
Και τελικά έβαλα μια after με 15..... έτσι κι αλλιώς θέλω κάποια στιγμή (αν βρω καλές και φτηνές) να τις κάνω μαύρες....
Είναι ρυθμιζόμενη στα υδρόψυκτα για αυτό. Και γιατί δεν τις πλακώνεις με ένα καλό spray να τις μαυρίσεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Εγώ πριν από καμιά 15αριά μέρες που ρώτησα Suzuki (Ηρακλείου) είχε του συμπλέκτη 49?!!!!!!!!
Και τελικά έβαλα μια after με 15..... έτσι κι αλλιώς θέλω κάποια στιγμή (αν βρω καλές και φτηνές) να τις κάνω μαύρες....
Να σου πω στο τέλος εκεί θα καταλήξωμε το ρυθμό που φεύγουν τα λεφτά σε βλακειούλες!!!!!
?49???
ωχ....συν το πίσω μαρσιπιέ.....συν το σέρβις....?200αρα το κόβω το εργάκι!
Λοιπόν σήμερα ρώτησα στη Suzuki για μανιτάρια για Bandit 650... Μου είπαν πως τα μανιτάρια που βγάζει η Suzuki για το συγκεκριμένο μοντέλο κοστίζουν περί τα 220 ευρω... σαν πολλά δεν είναι?
Επίσης ξέρει κανεις αν οι βάσεις που κουμπώνουν οι πλαινές βαλίτσες των Givi και Kappa αν είναι κοινές?
Και μια τελευταία ερώτνσηξης... Για να βάλει κανείς tankbag πρέπει να έχει κάποιο bagster?
Μάλλον είναι τσουχτερή η τιμή.... συνήθως 80 - 100? παίζουν τα μανιτάρια.
Κατά 99% είναι ολόιδιες!!! Στο ίδιο εργοστάσιο νομίζω φτιάχνονται και μοιάζουν σε όλα.... βαλίτσες, σχάρες, κάγκελα, ζελατίνες.
Δεν είναι απαραίτητο να βάλεις bagster, μπορείς να βάλεις μαγνητικό tankbag. Συνήθως το bagster μπαίνει για προστασία και ομορφιά.
Το μαγνητικό tankbag έχει κάποιο όριο ταχύτητας ή θεωρείται λιγότερο ασφαλές? Έχω ακούσει κάτι τέτοιο αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με την ταχύτητα, εκτός και αν είναι κανένα τεράστιο και βγαίνει πάνω από τη ζελατίνα. Εγώ πάντως με ένα μικρό που έχω δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα σε μεγάλες ταχύτητες και σε δυνατούς αέρηδες. Στο μαγνητικό θέλει μόνο προσοχή να είναι καθαρό το ντεπόζιτο για να μην γρατσουνιστεί.
Είναι πίσω από τη ζελατίνα, άρα ότι και να κάνεις από ταχύτητα, δε φεύγει. Τώρα αν θέλεις να κάνεις διάφορα κουλά και πετιέσαι απ' εδώ και εκεί στις στροφές, μπορεί και να κουνηθεί. Το καλύτερο είναι να το δένεις και με χταποδάκι ή κάποιο σχοινί αν βάλεις βαριά πράγματα μέσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από funk
Το μαγνητικό tankbag έχει κάποιο όριο ταχύτητας ή θεωρείται λιγότερο ασφαλές? Έχω ακούσει κάτι τέτοιο αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Δε με λετε, κανενα ωραιο after market φλασακι εχει βαλει κανενας ?
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Εγώ έχω βάλει πίσω φανάρι LED με ενσωματωμένα φλας (γιατί έβαλα πλαϊνές βαλίτσες) και μπροστά χωνευτά στο φερινγκ....
Επειδή από μια πτώση εν στάση το ένα ράγισε και μαζεύει υγρασία τώρα, παράγγειλα καινούργια αλλά αυτή τη φορά σκούρα κι όχι λευκά.... σε λίγες μέρες θα σου πω εντυπώσεις και θα βάλω φώτο.
http://www.i5motorcycle.com/images/p...tsmgkawsmk.jpg
Για τον ιδιο λογο θελω και εγω να τα αλλαξω ( σαμαρια ).Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Εγώ έχω βάλει πίσω φανάρι LED με ενσωματωμένα φλας (γιατί έβαλα πλαϊνές βαλίτσες) και μπροστά χωνευτά στο φερινγκ....
Επειδή από μια πτώση εν στάση το ένα ράγισε και μαζεύει υγρασία τώρα, παράγγειλα καινούργια αλλά αυτή τη φορά σκούρα κι όχι λευκά.... σε λίγες μέρες θα σου πω εντυπώσεις και θα βάλω φώτο.
http://www.i5motorcycle.com/images/p...tsmgkawsmk.jpg
Εαν μπορεις βαλε καμια φωτο να δουμε πως ειναι πανω στην μηχανη.
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!