Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 51

Θέμα: Ποια αξεσουάρ για καινούριο Bandit?

εχει με αυτο που λυγιζει και δεν σπαει 50 ευρω αλλα δε λεει μονο το ενα και το αλλο κανονικο ουτε να σκασεις 100 μονο για μανετες...

μαλλον θα περιμενω να σπασει και η αλλη...

Παλαιό μέλος
    Σέρβις / μανέτα / πίσω ποδοστήριο......είναι πολλά! Και έχουμε και την εκδρομή την άλλη βδομάδα, και λέω να πάω και μια Πελοπόνησσο αυτό το ΣΚ

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ευτυχώς που έχω κόλλημα με το κάμπινγκ και δεν πληρώνω διαμονές, αλλιώς ούτε 5 μισθοί δεν θα με φθάνανε!

Banned Το avatar του/της WebD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από glider
    και εγω ετσι την επαθα...ποσο σου πηγε η μανετα;
    Εγώ πριν από καμιά 15αριά μέρες που ρώτησα Suzuki (Ηρακλείου) είχε του συμπλέκτη 49?!!!!!!!!
    Και τελικά έβαλα μια after με 15..... έτσι κι αλλιώς θέλω κάποια στιγμή (αν βρω καλές και φτηνές) να τις κάνω μαύρες....

Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
    Εγώ πριν από καμιά 15αριά μέρες που ρώτησα Suzuki (Ηρακλείου) είχε του συμπλέκτη 49?!!!!!!!!
    Και τελικά έβαλα μια after με 15..... έτσι κι αλλιώς θέλω κάποια στιγμή (αν βρω καλές και φτηνές) να τις κάνω μαύρες....
    Είναι ρυθμιζόμενη στα υδρόψυκτα για αυτό. Και γιατί δεν τις πλακώνεις με ένα καλό spray να τις μαυρίσεις;

Να σου πω στο τέλος εκεί θα καταλήξω με το ρυθμό που φεύγουν τα λεφτά σε βλακειούλες!!!!!

Παλαιό μέλος
    ?49???
    ωχ....συν το πίσω μαρσιπιέ.....συν το σέρβις....?200αρα το κόβω το εργάκι!

Λοιπόν σήμερα ρώτησα στη Suzuki για μανιτάρια για Bandit 650... Μου είπαν πως τα μανιτάρια που βγάζει η Suzuki για το συγκεκριμένο μοντέλο κοστίζουν περί τα 220 ευρω... σαν πολλά δεν είναι?

Επίσης ξέρει κανεις αν οι βάσεις που κουμπώνουν οι πλαινές βαλίτσες των Givi και Kappa αν είναι κοινές?

Και μια τελευταία ερώτνσηξης... Για να βάλει κανείς tankbag πρέπει να έχει κάποιο bagster?

Μάλλον είναι τσουχτερή η τιμή.... συνήθως 80 - 100? παίζουν τα μανιτάρια.

Κατά 99% είναι ολόιδιες!!! Στο ίδιο εργοστάσιο νομίζω φτιάχνονται και μοιάζουν σε όλα.... βαλίτσες, σχάρες, κάγκελα, ζελατίνες.

Δεν είναι απαραίτητο να βάλεις bagster, μπορείς να βάλεις μαγνητικό tankbag. Συνήθως το bagster μπαίνει για προστασία και ομορφιά.

Το μαγνητικό tankbag έχει κάποιο όριο ταχύτητας ή θεωρείται λιγότερο ασφαλές? Έχω ακούσει κάτι τέτοιο αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της cptm
    Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με την ταχύτητα, εκτός και αν είναι κανένα τεράστιο και βγαίνει πάνω από τη ζελατίνα. Εγώ πάντως με ένα μικρό που έχω δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα σε μεγάλες ταχύτητες και σε δυνατούς αέρηδες. Στο μαγνητικό θέλει μόνο προσοχή να είναι καθαρό το ντεπόζιτο για να μην γρατσουνιστεί.

Αρχικά δημιουργήθηκε από funk
    Το μαγνητικό tankbag έχει κάποιο όριο ταχύτητας ή θεωρείται λιγότερο ασφαλές? Έχω ακούσει κάτι τέτοιο αλλά δεν είμαι σίγουρος.
    Είναι πίσω από τη ζελατίνα, άρα ότι και να κάνεις από ταχύτητα, δε φεύγει. Τώρα αν θέλεις να κάνεις διάφορα κουλά και πετιέσαι απ' εδώ και εκεί στις στροφές, μπορεί και να κουνηθεί. Το καλύτερο είναι να το δένεις και με χταποδάκι ή κάποιο σχοινί αν βάλεις βαριά πράγματα μέσα.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Δε με λετε, κανενα ωραιο after market φλασακι εχει βαλει κανενας ?
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Εγώ έχω βάλει πίσω φανάρι LED με ενσωματωμένα φλας (γιατί έβαλα πλαϊνές βαλίτσες) και μπροστά χωνευτά στο φερινγκ....
    Επειδή από μια πτώση εν στάση το ένα ράγισε και μαζεύει υγρασία τώρα, παράγγειλα καινούργια αλλά αυτή τη φορά σκούρα κι όχι λευκά.... σε λίγες μέρες θα σου πω εντυπώσεις και θα βάλω φώτο.

http://www.i5motorcycle.com/images/p...tsmgkawsmk.jpg

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
    Εγώ έχω βάλει πίσω φανάρι LED με ενσωματωμένα φλας (γιατί έβαλα πλαϊνές βαλίτσες) και μπροστά χωνευτά στο φερινγκ....
    Επειδή από μια πτώση εν στάση το ένα ράγισε και μαζεύει υγρασία τώρα, παράγγειλα καινούργια αλλά αυτή τη φορά σκούρα κι όχι λευκά.... σε λίγες μέρες θα σου πω εντυπώσεις και θα βάλω φώτο.

http://www.i5motorcycle.com/images/p...tsmgkawsmk.jpg
    Για τον ιδιο λογο θελω και εγω να τα αλλαξω ( σαμαρια ).
    Εαν μπορεις βαλε καμια φωτο να δουμε πως ειναι πανω στην μηχανη.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Εδώ και εδώ θα δεις φώτο από το κωλοφάναρο. Κι εδώ φώτο από τα μπροστινά (λευκα) φλας

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αξεσουάρ για VFR800
    από Tigas στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2009, 19:06
  2. Αξεσουαρ για το Λεβιε Ταχυτητων?
    από n1k3man στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2005, 22:45
  3. αξεσουαρ για αναβατη
    από katsai στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη