Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 42 από 42

Θέμα: Οταν δεν σε πιάνει ο ύπνος.

Ε οχι και γερος μη τρελαθουμε...! Εχεις ακριβως τα 2πλα χρονια απο μενα 22 και ακλειστα!! (δε το λεω για κακο...)

Μακαρι παντως στη δικη σου ηλικια και με τις δικες σου υποχρεωσεις (παιδια γυναικα κλπ) να εχω και εγω τοση ορεξη για βολτες με τη μηχανη,πραγματικα μπραβο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pepes1gr
    Ευχαριστώ φίλε ciric7 για τα καλά σου λόγια.

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Οι έφηβοι σε αυτή την ηλικία γουστάρουν περισσότερο να λείπουν οι γονείς από το σπίτι για ευνόητους λόγους Οπότε φιλαράκο κάνε όσο πιο συχνά τις βόλτες σου χωρίς τύψεις που τους άφησες Και όσο για την ηλικία (μας,στο περίπου) ούτε να το ξαναπείς Η πραγματική ζωή αρχίζει τώρα:smilea:
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
    Οι έφηβοι σε αυτή την ηλικία γουστάρουν περισσότερο να λείπουν οι γονείς από το σπίτι για ευνόητους λόγους Οπότε φιλαράκο κάνε όσο πιο συχνά τις βόλτες σου χωρίς τύψεις που τους άφησες Και όσο για την ηλικία (μας,στο περίπου) ούτε να το ξαναπείς Η πραγματική ζωή αρχίζει τώρα:smilea:
    Πάρα πολύ σωστός!!!!!!

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Εγώ πάλι γιατί νομίζω οτι η μοτοσυκλετιστική μου ζωή τελείωσε (πριν καλά καλά αρχίσει) στα 34 με ένα πιτσιρίκο 4 χρονών.

Άργησα πολύ

Παλαιό μέλος
    Όπως το βλέπει ο καθένας..είμαστε όσο νιώθουμε..

Η μοτοσυκλετιστική ζωή δε τελιώνει με την άφιξη ενός πιτσιρίκου..απλά διαιωνίζεται καθώς μυείται σ αυτήν απο εμάς..

Δεν έχω ακόμα πιτσιρίκι αλλά και κόρη να κάνω θα ήθελα να έχει απο μικρός-μικρή οδηγική παιδεία και επαφή με την ελευθερία της μοτοσυκλέτας.

Μεγα λαθος φιλε.λολοι απο αυτο το σταδιο περναμε αλλα,απλος θα βαλεις για λιγο καιρο αλλες προτεροιοτητες.Γι"αυτο ελα στην παρεα μας που ειναι(οικογενειαρχης)εκει θα ακουσεις οτι προβληματα εχεις &αποριες.ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΤΕΡΑ......!!!!!!

Ο παππούς με τη γριά.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
    Εγώ πάλι γιατί νομίζω οτι η μοτοσυκλετιστική μου ζωή τελείωσε (πριν καλά καλά αρχίσει) στα 34 με ένα πιτσιρίκο 4 χρονών.

Άργησα πολύ
    Οχι, απλά κάνεις μια παύση για λίγα χρόνια και μετά πάλι στους δρόμους θα είσαι.
    Ετσι έγινε με μένα τουλάχιστον.
    Είμαι 40 χρονών και με 2 παιδιά 9 και 8 χρονών , μετά από μια παύση 6 χρονών.... αρχίζω και πάλι.
    Αλλαξα 4 αυτοκίνητα και πάλι μηχανή πήρα.
    Αν το έχεις μέσα σου... δεν φεύγει.
    Να κοιτάς εκεί που θέλεις να πας , αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς.

ΤDM 850.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-kal
    Οχι, απλά κάνεις μια παύση για λίγα χρόνια και μετά πάλι στους δρόμους θα είσαι.
    Είμαι 40 χρονών και με 2 παιδιά 9 και 8 χρονών , μετά από μια παύση 6 χρονών.... αρχίζω και πάλι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΥΣΗ.ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ

πέρσι τέτοιο καιρό πήγα mugello με το harnetακι

Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
    Μεγα λαθος φιλε.λολοι απο αυτο το σταδιο περναμε αλλα,απλος θα βαλεις για λιγο καιρο αλλες προτεροιοτητες.Γι"αυτο ελα στην παρεα μας που ειναι(οικογενειαρχης)εκει θα ακουσεις οτι προβληματα εχεις &αποριες.ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΤΕΡΑ......!!!!!!

Δεν μπορώ να πω όμως οτι δεν νιώθω τύψεις για τον πιτσιρίκο που δεν είμαι μαζί του και γυρνάω τα βουνά σχεδόν κάθε σ/κ

Μην μιζεριάζουμε άλλο, όλα γίνονται και τα προλαβαίνουμε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    Όπως το βλέπει ο καθένας..είμαστε όσο νιώθουμε..

Η μοτοσυκλετιστική ζωή δε τελιώνει με την άφιξη ενός πιτσιρίκου..απλά διαιωνίζεται καθώς μυείται σ αυτήν απο εμάς..

Δεν έχω ακόμα πιτσιρίκι αλλά και κόρη να κάνω θα ήθελα να έχει απο μικρός-μικρή οδηγική παιδεία και επαφή με την ελευθερία της μοτοσυκλέτας.

+ όσα θέλεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-kal
    Για να πω και την δική μου ιστορία.Ξεκίνησα το 88΄(με μεγάλα κυβικά) και έκανα μιά πορεία στον χώρο της μοτοσυκλέτας για περίπου 9 χρόνια.Μετά λόγω παιδιών η μηχανή πουλήθηκε και πάρθηκε.......βάρκα για να χωράμε όλοι.Πέρασαν τα χρόνια και πήρα πιό μεγάλη βάρκα και ασχολήθηκα με την θάλασσα με ψαρέματα και καταδύσεις. Ξαναπέρασαν τα χρόνια σύνολο 10 και πήραμε την απόφαση (για να πω την αλήθεια πιό πολύ η γυναίκα μου) να ξαναέρθουμε στον χώρο της μηχανής. Και έτσι έχω τώρα 2,5χρόνια που ζώ μιά δεύτερη νιότη!!!!!!!!!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2009, 07:52
  2. Όταν δεν εχετε τι να κανετε.....
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2008, 13:26
  3. Ε, άμα δεν σε θέλει...
    από npat στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2007, 20:23
  4. Αμα έχεις δόντι δεν σε κουνάει κανένας !!!
    από byron στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2007, 19:10
  5. Όταν δεν έχεις δουλειά...
    από sas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2006, 08:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας