αυτός που ήταν μαζί με τον George είναι ο γκαντέμηςΑρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Και εμείς που πήγαμε τι καταλάβαμε...
Υ.Γ αα ναι ηταν ο George... τον ειχα πετύχει :wacko:![]()
αυτός που ήταν μαζί με τον George είναι ο γκαντέμηςΑρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Και εμείς που πήγαμε τι καταλάβαμε...
Υ.Γ αα ναι ηταν ο George... τον ειχα πετύχει :wacko:![]()
καπιος που ητανε χτεσ στην συναυλια και ψαγμενος με συναυλιες κτλ...λεει πως θα παρουναι πισω το 1/3 της τιμης!!!!!
fuck!!!!!!!!!!!!
αλλα δεν ειαι τπτ σηγουρο ακομα
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
AGIO MALLON EIXA KAI DEN PIGA .![]()
DEN YPARXEI THEMA XRHMATWN PAIDEIA
AYTOI TA LEFTA TOUS TA EXOUN PAREI PRO POLOU .
και γαμω τις συναυλιες!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από mars696
Εγω θα προτεινα σε ολους οσους εχουν παρει εισητηρια και αν τελικα δεν γινει το live,μολις ανακοινω8ει μερος και ημερομηνια για την επιστροφη χρηματων,ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ!
Ετσι την ειχα πατησει κι εγω σε ενα festival που θα γινοταν στην παραλια Αλυμου (in flames,children of bodom,anthrax,pain of salvation) πριν καποια χρονια,οπου εγινε επιστροφη μερικων χρηματων, μιας και ο διοργανωτης την ειχε κοπανησει κι εγω κλασσικα πηρα τα @@ μου!!!
ΑΑΑΑ και η εταιρεια διοργανωσης ηταν πολυ γνωστη.....![]()
![]()
![]()
![]()
αερας αμμο ολα μαζι!!
![]()
![]()
![]()
![]()
λογικα θα παρετε τα λεφτα σας πισω οπως πχ ειχε γινει και με τους ρολινγκ στοουνς.
τωρα βεβαια δεν ξερω αν επειδη εγινε καποιο μερος της συναυλιας σας πουνε τιποτα κουφα...
Aφηστε τα παιδια μολις ανακοινωσε ο red οτι δεν θα γινει να δουμε τι θα κανουμε τωρα με τα λευτα που δωσαμε.....![]()
![]()
![]()
When the unnamed feeling
It comes alive
Then the unnamed feeling
Takes me away
Εγω δεν ξερω αν θα εχουν τα μουτρα να ξαναρθουν οι μπ@στ@ρδοι!Κουβαλησαν κοσμο απο Κρητη,Θεσσαλονικη και απο του δι@ολου τη μανα κι αυτοι ακυρωσαν τελευταια στιγμη!Κανονικα θα επρεπε να αποζημιωσουν βενζινες και ξενοδοχεια!Και κουτσοι να ηταν επρεπε να παιξουν!
Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820
εδω η ανακοίνωση απο DIDI MUSIC![]()
Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!
Αυτα παθαινεις στη ψωροκωσταινα που τη "τιμουν" τα μεγαλα ονοματα μονο οταν ειναι ενα κλικ πριν το εφαπαξ...
Δεν προκειται να δουμε μεγαλη συναυλια ποτε, τουλαχιστον οχι απο συγκροτηματα που βρισκονται στο ζενιθ τους...ειναι απλο...
οσο για τους Depeche Mode, πιστευω οτι το ονομα τους, τους ταιριαζει περισσοτερο απο ποτε πλεον...
Ναι !!!Και θα έβγαινε με καμια φαρυγγιτιδα να τραγουδήσει και θα ακουγες death metal αντι για depeche... xaxaxaxaΑρχικά δημιουργήθηκε από noe13
Και κουτσοι να ηταν επρεπε να παιξουν!![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
ποια DIDI ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Η didi δεν το σκάει πάντως... ασχετως αν εχει αναβάλει συναυλίες...
Ο συγκεκριμένος ηταν ιδιοκτήτης club cafe εξαρχειων... απ ότι θυμαμαι...![]()
οπως λεει και ο φιλος ο π@π@ρας ο μακης απο τον ΔΙΌΝΥΣΟ CAFE ήταν...![]()
παντελώς άσχετος με το χώρο ειχε μυριστει λεφτά και εκανε ανοιγματα...
ειχε φερει τους CANDLEMASS αν θυμαμαι καλά...του πήγε καλά και εκανε το άνοιγμα
δεν του έκατσε και πήρε τα π@παρια μου μολις τα συγκροτήματα του ζήτησαν προκαταβολικά λεφτά για μια συναυλία που είχε μηδενική προπώληση....![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Τον ίδιο λέμεΑρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ποια DIDI ?
οπως λεει και ο φιλος ο π@π@ρας ο μακης απο τον ΔΙΌΝΥΣΟ CAFE ήταν...![]()
παντελώς άσχετος με το χώρο ειχε μυριστει λεφτά και εκανε ανοιγματα...
ειχε φερει τους CANDLEMASS αν θυμαμαι καλά...του πήγε καλά και εκανε το άνοιγμα
δεν του έκατσε και πήρε τα π@παρια μου μολις τα συγκροτήματα του ζήτησαν προκαταβολικά λεφτά για μια συναυλία που είχε μηδενική προπώληση....![]()
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
"Σύντομα θα υπάρξει νέα ανακοίνωση που θα αφορά είτε νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας των Depeche Mode, είτε την οριστική ακύρωση της.
Η διοργανώτρια εταιρεία παρακαλεί να κρατήσετε τα αποκόμματα των εισιτηρίων σας τα οποία είτε θα εξασφαλίσουν την είσοδό σας σε περίπτωση νέας ημερομηνίας, είτε για την εξαργύρωση αυτών σε περίπτωση οριστικής ακύρωσης. "
Απ'τη μια λες οκ, ο κόσμος δεν χάνει τουλάχιστον τα λεφτά του.. απ'την δεν αναφέρουν αυτούς που ταξίδεψαν για να τους δουν, θα "αναγκαστούν" να ξαναπλερώσουν τα γ@μησίατικα των πλοίων, τρένων, αεροπλάνων κλπ ή θα μπορούν να πάρουν πίσω τα λεφτά του εισιτηρίου σε περίπτωση που θα οριστεί νέα ημερομηνία για τη συναυλία και δεν θελήσουν να ξαναταξιδέψουν ;
:smilea:
Να γράψω κάτι γενικό, το οποίο εγώ πιστεύω.
Σε τέτοιου είδους συναυλίες , που έρχονται κολόγεροι για να κάνουν την αρπαχτή τους (το συγκρότημα & η εταιρία διοργάνωσης) δε δίνω ούτε 1 euro. Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι είναι κοροϊδία, για να μη γράψω τίποτα χειρότερο. Άσε που ξενερώνεις κάργα αν ακούσεις πως παίζουν Live σε σχέση με τα original tracks.
Αν γουστάρουν και δεν είναι μόνο τα φράγκα, να έρθουν ρε μάστορα όταν είναι στο απόγειο της καριέρας τους, όπως πχ Killers, Editors, Franz Ferdinand (αφού είμαστε στο χώρο του P.A [public aduio] & όχι σε events με djs).
& επιτρέψτε μου να χαρακτηρίσω όλο αυτό το κόσμο που σκάει τα 30 και 40 euros για κάτι τέτοιους τελιωμένους, απλά κορόιδα (χωρίς παρεξήγηση μάγκες).
Επειδή έχω μια 7ετια στη πλάτη, εργαζόμενος σε P.A & γνωρίζοντας μερικά λίγα πράγματα παραπάνω, οι εταιρίες παραγωγών κάνουν αυτές τις μαλακίες, αφού ο κόσμος πάντα τους τα σκάει. Έτσι δε πιέζονται να φέρουν αυτό που μουσικά σήμερα είναι top.
Αυτά & φιλάκια. Χωρίς καμιά διάθεση διαμάχης παιδιά, απλά άποψη.
p.s Δε μπορεί ρε αδερφάκι μου με κάποια κομμάτια που έβγαλες πριν 15 χρόνια να έρχεσαι σήμερα να μας τα πεις και να πληρώσουμε τα κέρατα μας. Δε σχολιάζω το πόσο σέβονται το κοινό τους. Το είδαμε με τη γαστρεντερίτιδα.
Χίλιες φορές καψούλια, ηλεκτρονικά, djs etc, αλλιώς τρεχάτε στα εξωτερικά για καλό πράγμα.
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Να γράψω κάτι γενικό, το οποίο εγώ πιστεύω.
Σε τέτοιου είδους συναυλίες , που έρχονται κολόγεροι για να κάνουν την αρπαχτή τους (το συγκρότημα & η εταιρία διοργάνωσης) δε δίνω ούτε 1 euro. Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι είναι κοροϊδία, για να μη γράψω τίποτα χειρότερο. Άσε που ξενερώνεις κάργα αν ακούσεις πως παίζουν Live σε σχέση με τα original tracks.
Αν γουστάρουν και δεν είναι μόνο τα φράγκα, να έρθουν ρε μάστορα όταν είναι στο απόγειο της καριέρας τους, όπως πχ Killers, Editors, Franz Ferdinand (αφού είμαστε στο χώρο του P.A [public aduio] & όχι σε events με djs).
& επιτρέψτε μου να χαρακτηρίσω όλο αυτό το κόσμο που σκάει τα 30 και 40 euros για κάτι τέτοιους τελιωμένους, απλά κορόιδα (χωρίς παρεξήγηση μάγκες).
Επειδή έχω μια 7ετια στη πλάτη, εργαζόμενος σε P.A & γνωρίζοντας μερικά λίγα πράγματα παραπάνω, οι εταιρίες παραγωγών κάνουν αυτές τις μαλακίες, αφού ο κόσμος πάντα τους τα σκάει. Έτσι δε πιέζονται να φέρουν αυτό που μουσικά σήμερα είναι top.
Αυτά & φιλάκια. Χωρίς καμιά διάθεση διαμάχης παιδιά, απλά άποψη.
p.s Δε μπορεί ρε αδερφάκι μου με κάποια κομμάτια που έβγαλες πριν 15 χρόνια να έρχεσαι σήμερα να μας τα πεις και να πληρώσουμε τα κέρατα μας. Δε σχολιάζω το πόσο σέβονται το κοινό τους. Το είδαμε με τη γαστρεντερίτιδα.
Χίλιες φορές καψούλια, ηλεκτρονικά, djs etc, αλλιώς τρεχάτε στα εξωτερικά για καλό πράγμα.
![]()
![]()
+1
Με τέτοια φιλάκια δεν θα μπορούσαμε να παρεξηγήσουμε κιόλας..Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Αυτά & φιλάκια. Χωρίς καμιά διάθεση διαμάχης παιδιά, απλά άποψη.![]()
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ αν και τους Maiden άχτι τό'χω να τους δω μια φορά από κοντά, κι ας είναι ο Έντυ με "Π" δε γ@μιέται..![]()