Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 56

Θέμα: Απόπειρα κλοπής

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

ΑΝ ΤΟ ΠΡΕΖΑΚΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.

ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ "ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙ"??????

ΤΕΛΟΣ!
    Νόμος δεν είμαι ούτε εγώ ούτε εσύ.Το νόμο κατά ένα μέρος τον εφαρμόζει η αστυνομία.Σωστα???
    Ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος της περιοχής λοιπόν, μας είπε ότι από κάποια ώρα και μετά δεν έρχεται ούτε με συνοδούς στα μέρη μας,γιατί έχει οικογένεια.Και όταν τον ρωτήσαμε τί θα γίνει αν υπερασπιστούμε μόνοι μας τις περιουσίες μας,είπε ότι αν δείρουμε κάποιον,θα βρούμε τον μπελά μας.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ε ρε γαμωτο...

κριμα που το κλεφτρονι-πρεζονι-αστεγος-αλλοδαπος δεν φοραει κοστουμι και γραβατα και το ονομα του δεν ειναι χριστοφορακος,λαλιωτης κλπ να τη βγαλει καθαρη.κριμα που κλεβει μονο 1 παπι,αμαξι,πορτοφολι και οχι ολα τα δεδουλευμενα μας τοσων ετων που εχουμε καταθεσει προκειμενου να αποφυγουμε τετοιες καταστασεις.
    σκατα στα μουτρα μας.

μαγκες αυτους που εχετε του χεριου σας γουσταρετε να τους δειρετε,σκοτωσετε κλπ.

για τους αλλους κανουμε ολοι τα παγωνια ε...ατσα ρε μαγκια !!!!!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
    Νόμος δεν είμαι ούτε εγώ ούτε εσύ.Το νόμο κατά ένα μέρος τον εφαρμόζει η αστυνομία.Σωστα???
    Ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος της περιοχής λοιπόν, μας είπε ότι από κάποια ώρα και μετά δεν έρχεται ούτε με συνοδούς στα μέρη μας,γιατί έχει οικογένεια.Και όταν τον ρωτήσαμε τί θα γίνει αν υπερασπιστούμε μόνοι μας τις περιουσίες μας,είπε ότι αν δείρουμε κάποιον,θα βρούμε τον μπελά μας.
    μηπως να δειρετε τον διοικητη πρωτα για να μαθει να ερχεται στη γειτονια σας?

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
    το νομο τον εφαρμοζουν τα δικαστηρια

παμε παρακατω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ε ρε γαμωτο...

κριμα που το κλεφτρονι-πρεζονι-αστεγος-αλλοδαπος δεν φοραει κοστουμι και γραβατα και το ονομα του δεν ειναι χριστοφορακος,λαλιωτης κλπ να τη βγαλει καθαρη.κριμα που κλεβει μονο 1 παπι,αμαξι,πορτοφολι και οχι ολα τα δεδουλευμενα μας τοσων ετων που εχουμε καταθεσει προκειμενου να αποφυγουμε τετοιες καταστασεις.
    σκατα στα μουτρα μας.

μαγκες αυτους που εχετε του χεριου σας γουσταρετε να τους δειρετε,σκοτωσετε κλπ.

για τους αλλους κανουμε ολοι τα παγωνια ε...ατσα ρε μαγκια !!!!!!!!!

οκ κλασικος ελληνας... "εγω εκλεψα κυριε δικαστα αλλα οι αλλοι κλεψαν περισσοτερα!!!".....

οκ κλασικος ελληνας... "εγω εκλεψα κυριε δικαστα αλλα οι αλλοι κλεψαν περισσοτερα!!!".....
    ασχετο !

γιατι ασχετο ρε ασχετιδη?

δηλ λες οτι τα μεγαλα κεφαλια κλεβουν τα καρπουζια μας οκ!

αν καποιος κλεβει τα κερασια μας δηλ να μη τον πιασουμε και τον μπαγλαρωσουμε?

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    το νομο τον εφαρμοζουν τα δικαστηρια

παμε παρακατω...
    Το νόμο κατά ένα μέρος τον εφαρμόζει η αστυνομία

Το παρακάτω ποιο είναι?????

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Δε μΕ λέτε ρε καλΟπαιδα...?

Τον οδηγό του λεωφορείου στην Σίνδο, που πέρυσι σκότωσε το μαλακισμένο το τρύπιο.... αυτό..... που πάνω στο στερητικό του, βούτηξε το περιπολικό από τους βλάκες, τον θυμάστε.....?
    Η οικογένεια του σίγουρα....

Α στα διάλα με τα μπερδεμένα πια....δέρνουν την μάνα τους για ένα κατοστάρικο .....
    Με το ζόρι τους τρύπησαν και μπήκαν στο τριπάκι.....?
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

γιατι ασχετο ρε ασχετιδη?

δηλ λες οτι τα μεγαλα κεφαλια κλεβουν τα καρπουζια μας οκ!

αν καποιος κλεβει τα κερασια μας δηλ να μη τον πιασουμε και τον μπαγλαρωσουμε?

δεν ειπα αυτο καρδια μου.

ειπα απλα οτι τον τσαμπουκα και εμεις με τη σειρα μας τον κανουμε εκει που μας παιρνει.εκει που δε μας παιρνει κανουμε το παγωνι.αυτο που με εκνευριζει ειναι το γεγονος οτι οχι μονο το παιζετε καμποσοι εκει που σας παιρνει,αλλα εκει που θα επρεπε να κανετε τον τσαμπουκα φορατε το λυρι σας και πατε για καλαμποκια (και βαθια μεσα σας ξερετε οτι το γεγονος οτι σας κλεψανε τα κερασια εγκειτε στο οτι κατι αλλοι πιο μαγκες απο σας σας κλεψανε τα καρπουζια.)

συμπλεγματα γιωργη μου ειναι αυτα.στα νεα ελληνικα λεγοντε κομπλεξ.

και για να μη παρεξηγηθω σαφως το δικαιο πρεπει να εφαρμοζεται.αλλα απεναντι σε ολους.

να σταματησει καποτε αυτο το παραμυθακι οκ???????

δεν ειμαστε μαλακες εχουμε και εμεις ματια και βλεπουμε!!!

δε πας φυλακη για χρηση ναρκωτικών ΠΑΣ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙ (ΚΛΟΠΕΣ, ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΝΥΜΠΟΡΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΤΕΣ....)
    Το ιδιο λεω και εγω..Που ειναι η διαφορα σε αυτα που λεμε;

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Το προβλημα ειναι οχι απλα τεραστιο αλλα τραγικο και αυτα τα ατομα προκειμενου να εξασφαλισουν την δοση τους θα κλεψουν μηχανες,θα σπασουν φαρμακεια και ο,τι περναει απο το χερι τους....
    Αυτο που περναει απο το χερι τους δεν ειναι ο Ζαμπιδης,οι αδυναμοι ειναι ο ευκολος στοχος....Παμε παρακατω....

αν νομιζετε οτι ειμαστε εκπομπη reality που ο καθενας θα λεει το παραμυθακι και οι αποκατω θα λενε "φταιει η κοινωνία και η παιδεία κτλ κτλ" κανετε λαθος

ΑΝ ΤΟ ΠΡΕΖΑΚΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.

ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ "ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙ"??????

ΤΕΛΟΣ!
    Καταρχας,δεν ειπα πουθενα ποιος φταιει απλα παρεθεσα μια κατασταση και την τεκμηριωσα με νουμερα...Και τα ματια να κλεισουμε τα νουμερα θα ειναι εκει,οπως και οι τοξικομανεις...

Δευτερο,η εκπομπη ριαλιτι ειναι αυτο που λες..Για τον απλουστατο λογο οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να εφαρμοστει ο νομος..Πραγμα εντελως ΑΣΧΕΤΟ με το πως μεταφραζει ο καθενας το προβλημα των ναρκωτικων και τις αιτιες που οδηγουν στο λουκι..

Διοτι οπως ειπα στο ποστ που παρεθεσες για να απαντησεις,οι χρηστες ηρωινης στην Ελλαδα ειναι πλεον 100,000 συμφωνα με την αναπληρωτρια-διευθυντρια του ΕΣΥ, 30,000 συμφωνα με αλλους,ενω τα νουμερα που δινει ο ΟΚΑΝΑ ειναι 130,000 τοξικομανεις στην Ελλαδα.

Ο καθενας απο αυτους ειναι υποψηφιος εγκληματιας.Ειτε για την δοση του,ειτε λογω της στερησης,ειτε λογω της ιδιας της δοσης και των συνεπειων αυτης... Δεν ειπε κανενας το αντιθετο,αλλα ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι η συντριπτικη πλειοψηφια θα παραβιασει τον νομο για τους παραπανω λογους...Το 68% συμφωνα με την αστυνομια των <<καθημερινων>> εγκληματων ειναι απο ναρκωμανεις.

Με λιγα λογια,ο νομος μπορει να λεει ο,τι θελει αλλα οι φυλακες εχουν σκασει εδω και χρονια(42% των κρατουμενων ειναι ναρκωμανεις) ενω οι υποψηφιοι για εκει ειναι δεκαδες χιλιαδες ατομα...Η ουρα στον ΟΚΑΝΑ ειναι 6 χρονια και καθε χρονο εχουμε νεο αιμα στα ναρκωτικα...

Αδιεξοδο το οποιο δεν χωραει στα @@ κανενος..

.
    θελω moter 250 για xt του 82

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97

.

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97

.

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97