Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 139

Θέμα: Μια ζωη τα ιδια....

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DarKeGo
    El Hyma, ρε φίλε ειλικρινά δε το κάνω για να τσιμπήσει κανείς, απλά έτσι αντιδρώ στις σαχλαμαρες...

φιλικα
    Παντως ο Σωκρατης για τον οποιο εισαι υπερηφανος και προσπαθεις να του μοιασεις, δεν θα αντιδρουσε ετσι.

Ο Σωκράτης δε θα ασχολιοταν καν φίλε... θα σας αφηνε στην άγνοια και την αγνωμοσύνη!
    Also fart in trams...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Οποιος απο σας, γουστάρει να ταυτίζεται, με τα ανδρείκελα της πολιτικής μας, δε σημαίνει ότι έχει το δικαίωμα να προσβάλει τους υπόλοιπους, γιατι εγω -και περιαυτολογώ επειδή εγώ αναψα τη κουβέντα- είμαι τίμιος, προσπαθώ να είμαι καλός, προσπαθώ να νοιάζομαι για πράγματα, δουλεύω 10 ώρες τη μέρα, προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος και δε μπορεί κανένας να μου λεει ότι είμαι ένα τίποτα, επειδή οι πολιτικοί μας είναι λαμόγια. Και φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι Ελληνες αυτό κάνουν. Κι αν ειναι να παινευτώ για κάτι επι του παρόντος φίλε DrBig, είναι αυτό ακριβώς, ότι ζώ μέρα με τη μέρα, δουλεύοντας και προσπαθώντας για το καλύτερο, έχοντας ως παράδειγμα τους Αρχαίους. Δυστυχώς είναι πολλοί οι λόγοι που δε μπορεί να παέι εύκολα μπροστά αυτός ο τόπος, και ο σοβαρότερος είναι σίγουρα ότι ενεργούμε ατομικά και όχι συλογικα. Ναι έχουμε αυτό το κακό. Οι περισσότερες γενιές ως τώρα. Αλλά εμείς που είμαστε νέοι και πιο μορφωμένοι και που ξέρουμε να μαθαίνουμε απ τα λάθη μας, μπορούμε ρε γαμώ να φανούμε αντάξιοι της κληρονομιάς μας και όχι να αναμασάμε τη καραμελίτσα, ενα μπουρδέλο είμαστε οε οε και δεν αλλάζει με τίποτα. Αν σκεφτόμαστε με το τρόπο αυτό χαιρώ πολύ σκατά θα τρώμε μια ζωή.

Ημαρτον πιά μ αυτή τη καραμελίτσα δηλαδη. Τίποτα πιο έξυπνο έχετε να μας πείτε? Αν οι πολιτικοί μας ειναι λαμογια, μπορουμε να το αλλάξουμε, αν θέλουμε. Αλλά μυαλά σα τα δικά σας που κάθονται στη πολυθρόνα και μηδενίζουν τα πάντα, δε νομίζω ότι βοηθούν σ αυτό. Με το να επιδεικνύεις το πρόβλημα δε το λύνεις κιολας, ούτε είναι επιχείρημα. Είναι δυνατόν να μας λεει ο άλλος ότι δεν πολέμησε η Ελλάδα, ότι δεν υπέφερε, οτι δεν υπήρχε ποτέ τίποτα? Εγώ δε του το επιτρέπω να μιλάει έτσι. Με προσβάλει πολύ περισσότερο απ το να με βρίσει κατάμουτρα.
    Και για ποιό λόγο θα πρέπει να μην λέμε την γνώμη μας για αυτά που βλέπουμε?Δηλαδή αν δούμε κάτι το οποίο είναι λάθος δεν θα πρέπει να το πούμε για να μην μιλήσουμε άσχημα για την Ελλάδα.

Από που κι ως που τα μόνα λαμόγια στην Ελλάδα είναι οι πολιτικοι? Η σχέση διαφθοράς αυτή δεν είναι μονοδρομη, αλλά αμφίδρομη. Όπως ο πολιτικός λέει στον πολίτη: " Ψήφισέ με, δώσε μου εξουσία και ασυλία να κανω ότι γουστάρω και εγώ θα σου κάνω το χ ρουσφέτι", έτσι ακριβώς λέει και ο πολίτης στον πολιτικό :"Κάνε μου το χ ρουσφέτι κι εγώ θα σε ψηφίσω θα σου δώσω εξουσία και ασυλία να κάνεις ότι γουστάρεις"

Άσε την πολιτική. Κοιτα γύρω σου, στην δουλειά σου, στην γειτονιά σου, στον δρόμο. Θεωρείς ότι αδίκως υπάρχουν οι χαρακτηρισμοί που ανέφερες για τους Έλληνες?
    Να μην γίνω μηδενιστής (αν και είναι η φύση μου τέτοια )και να μην πω ότι τίποτα δεν αξίζει σε αυτή τη χώρα.
    Υπάρχουν πολλά θετικά, αλλά πως να το κάνουμε τα αρνητικά είναι και αυτά πολλά. Να μην τα πούμε?
    Η αμφισβήτηση είναι η μητέρα της προόδου.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    όσο θα υπάρχουν άνθρωποι σε οποιαδήποτε χώρα που προσπαθούν να ερμηνεύσουν τα πράγματα μέσα απο θεωρίες περι ιδιοσυγκρασίας, νοοτροπίας, στάσης απέναντι στο εγώ, γονιδίων, εν γένη συμπεριφορών, τότε πάντα θα ψάχνουν να ανακαλύψουν μυστικά συγκράματα και επιστολές και μυστικιστικές ερμηνείες και αναλύσεις για να τα υποστηρίξουν.

Ο εν λόγω τρόπος ερμηνείας του κόσμου γύρω μας μην νομίζεται ότι έχει καμια διαφορά από τα μεσημεριανά κουτσομπολίστικα tv-magazino. Κουτσομπολίστικες ερμηνείες είναι και αυτές ντυμένες με τάχα μου ιστορικές αναλύσεις από διάφορους λόγιους επιστήμονες και ιστορικούς για ανύπαρκτα και ανούσια υποθετικά γονιδιακά συμπλέγματα τα οποία παράγουν εκφράσεις του στύλ:
    ..... εμείς οι "Έλληνες έτσι" και "αυτοί οι 'Έλληνες αλλιώς" και αυτο χαρακτηρίζει τους "Έλληνες" και ξέρεται αυτη η συμπεριφορά ειναι καθαρά "Ελληνική" και "κοιτά τα χάλια μας" η "κοιτα τα μεγαλεία μας" και "εμείς πάντα έτσι ήμασταν και μπράβο μας" η " εμείς πάντα έτσι ήμασταν και ντροπή μας" και "του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει" και "μια ζωή λαμόγια είμαστε εμείς οι Έλληνες γιατί έτσι ήμασταν πάντα" ...... και ........ και ......... και ......π@παριές της Λαμπύρη και μυστικολάγνες, ΛιαροπουλικόΧαρδαβελικές ……μακακίες για τα μεσημεριανάδικα λέω έγω.

Όλα τα χαρακτηριστικά που προαναφέρει ο κύριος στην επιστολή του ειναι χαρακτηριστικά που συνδέονται με ενα συγκεκριμένο κοινωνικό-οικονομικό επίπεδο μιας γεωγραφικής περιοχής ... τέλος.

Mα και γώ έχω πεί και έχω αγανακτήσει με τα κακά του Έθνους μας, απλά, σουπερΤοτέ, δε κάθομαι να τα δημοσιεύσω και να τρίβω και τα χέρια μου απο πάνω. ντρέπομαι οκ, τα δέχομαι, στεναχωριέμαι, αλλά ξέρω ότι πολλοι απο μας προσπαθούν και κάνουν και καλά πράγματα, και προσφέρουν κάτι σ αυτο το ριμαδότοπο. Κι αυτό μου δίνει ελπίδα.

Αλλά ας πούμε, του Hymador, του ήταν φαίνεται πιό εύκολο να δείξει κάτι κακό, απο κάτι καλό, πιό εύκολο και με μεγαλύτερη ανταπόκριση...με εννοείς? Αν πόσταρε κάτι καλό ας πουμε που γινεται στην Ελλάδα, τι θα του λέγαμε μπράβο? Ενώ έτσι τάραξε λίγο τα νερά. Το κακό πουλάει, το καλό όμως...?!?! Στην Ελλάδα δε γίνεται και τίποτα καλό σύμφωνα με τις γνώμες των πολλών εδώ. Ισως επειδή ανήκω στο χωρο των Τεχνών, να είμαι σε άλλο κόσμο.
    Also fart in trams...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Ισως επειδή ανήκω στο χωρο των Τεχνών, να είμαι σε άλλο κόσμο.
    Να πω και γω τη παπατζα μου χωρις να θελω να προσβαλλω (το αντιθετο) .

"ΚαλλιτεΓνης ειναι αυτος που παταει στην γη και κοιταει στον ουρανο" , εχει ειπωθει...
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Να πω και γω τη παπατζα μου χωρις να θελω να προσβαλλω (το αντιθετο) .

"ΚαλλιτεΓνης ειναι αυτος που παταει στην γη και κοιταει στον ουρανο" , εχει ειπωθει...
    Εσύ κάτι ξέρεις αλλά δε λες πολλά.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Επειδη η συζητηση παει αλλου για αλλου, δικαιουμαι -θελω να πιστευω- να κανω μια μικρη παρεμβαση ως δημιουργος του συγκεκριμενου thread.

O λογος που postαρισα τη συγκεκριμενη επιστολη ηταν γιατι ισχυει στις μερες μας μια χωρις προηγουμενο αρχαιολατρεια...εχουμε αναγει την προ 2000+ ετων εποχη ως προτυπο κοινωνικης και πολιτικης πραγματικοτητας, οχι μονο για τη χωρας μας, αλλα και σε παγκοσμιο επιπεδο...

ε λοιπον σκατα ηταν και τοτε! υπαρχουν αλλωστε ενα καρο παραδειγματα τα οποια εντεχνως τα αποκρυπτουμε σαν να εχουμε μια πουτανα στο σοϊ μας αλλα ποτε να μη συζηταμε για αυτην.

Ναι, στους αρχαιους χρονους γεννηθηκαν μερικα απο τα πιο λαμπρα πνευματα, ναι, τοτε θεμελιωθηκε η επιστημη, ναι, εκεινη την εποχη για πρωτη φορα στη ιστορια της ανθρωποτητας υπηρξε για μικρα διαστηματα δημοκρατια....

Αλλα υπηρχαν επισης και μακρα διαστηματα πολιτικων ερριδων, δολοπλοκιες, συνομωσιες, πολεμοι (εμφυλιοι κατα καποιο τροπο) και παρα πολλες περιπτωσεις προδοσιας.

Οποτε πως μεταφραζεται αυτο;

Πρωτα απ ολα απογοητευτικα για οσους πιστευουν οτι καποτε αποτελουσαμε παραδειγμα προς μιμηση...

Ανακουφιστικα ισως για αυτο το μεγαλο ιστορικο βαρος που εχουμε κληρονομησει στις πλατες μας...μας εχουν βαλει μια προτομη σαν καρροτο μπροστα μας και τρεχουμε αλλα ποτε δεν τη φτανουμε...θα μπορουσε να το δει καποιος και ετσι..."να τα βλεπεις; μαλακιες καναν και οι αρχαιοι, μαλακιες κανω και εγω και δεν εχω τυψεις"

Πρωτιστως ομως εγω πιστευω οτι αυτο μπορει να λειτουργησει θετικα. Γιατι αφου και τοτε η κατασταση ηταν σκατα αλλα υπηρχαν και διαμαντια, ετσι και σημερα μπορει καλλιστα να συμβει το ιδιο. Ειμαστε τελματωμενοι οκ, υπαρχει μια γενικοτερη "εκπτωση", συμφωνοι.... αλλα αντι του να χρησιμοποιουμε το παρελθον σε συγκριση με το παρον, προφασιζομενοι οτι οι συνθηκες δεν ειναι καταλληλες πλεον, ας τη δουμε αλλιως και ας σκεφτουμε οτι αυτος ο τοπος αποτελεσε μητρα πολιτισμου και προοδου ακομα και κατω απο αντιξοες συνθηκες. Και δεν εγινε μια φορα μονο αυτο!

Τα ροζ και παλ αποχρωσεων αγορια ισως να καταλαβουν τωρα...

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Πέρα από το συγκεκριμένο δημοσίευμα,που θέλει πολλή ανάλυση,για πείτε μου κάτι ρε παιδιά και ειδικά όσοι έχετε ζήσει ή ζείτε στο εξωτερικό....

Υπάρχει άλλος λαός που να στρέφεται τόσο πολύ ενάντια στην ιστορία,τη μουσική και γενικά το ποιόν του;
    Ίσως και όχι.
    τι (θα έπρεπε να ) μας λέει αυτό δηλαδή ρε Βαγγέλη?

καταλαβαίνω που το πας,αλλά δε το θεωρώ επαρκές επιχείρημα.

Από πότε η αμφβισβήτηση και η ρεαλιστική αντίληψη των πραγμάτων,ταυτίζεται με ραγιάδες/υπόδουλους/προβατα/στρατιωτάκια ακούνητα μέρα ή νύχτα???
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Επειδη η συζητηση παει αλλου για αλλου, δικαιουμαι -θελω να πιστευω- να κανω μια μικρη παρεμβαση ως δημιουργος του συγκεκριμενου thread.

O λογος που postαρισα τη συγκεκριμενη επιστολη ηταν γιατι ισχυει στις μερες μας μια χωρις προηγουμενο αρχαιολατρεια...εχουμε αναγει την προ 2000+ ετων εποχη ως προτυπο κοινωνικης και πολιτικης πραγματικοτητας, οχι μονο για τη χωρας μας, αλλα και σε παγκοσμιο επιπεδο...

ε λοιπον σκατα ηταν και τοτε! υπαρχουν αλλωστε ενα καρο παραδειγματα τα οποια εντεχνως τα αποκρυπτουμε σαν να εχουμε μια πουτανα στο σοϊ μας αλλα ποτε να μη συζηταμε για αυτην.

Ναι, στους αρχαιους χρονους γεννηθηκαν μερικα απο τα πιο λαμπρα πνευματα, ναι, τοτε θεμελιωθηκε η επιστημη, ναι, εκεινη την εποχη για πρωτη φορα στη ιστορια της ανθρωποτητας υπηρξε για μικρα διαστηματα δημοκρατια....

Αλλα υπηρχαν επισης και μακρα διαστηματα πολιτικων ερριδων, δολοπλοκιες, συνομωσιες, πολεμοι (εμφυλιοι κατα καποιο τροπο) και παρα πολλες περιπτωσεις προδοσιας.

Οποτε πως μεταφραζεται αυτο;

Πρωτα απ ολα απογοητευτικα για οσους πιστευουν οτι καποτε αποτελουσαμε παραδειγμα προς μιμηση...

Ανακουφιστικα ισως για αυτο το μεγαλο ιστορικο βαρος που εχουμε κληρονομησει στις πλατες μας...μας εχουν βαλει μια προτομη σαν καρροτο μπροστα μας και τρεχουμε αλλα ποτε δεν τη φτανουμε...θα μπορουσε να το δει καποιος και ετσι..."να τα βλεπεις; μαλακιες καναν και οι αρχαιοι, μαλακιες κανω και εγω και δεν εχω τυψεις"

Πρωτιστως ομως εγω πιστευω οτι αυτο μπορει να λειτουργησει θετικα. Γιατι αφου και τοτε η κατασταση ηταν σκατα αλλα υπηρχαν και διαμαντια, ετσι και σημερα μπορει καλλιστα να συμβει το ιδιο. Ειμαστε τελματωμενοι οκ, υπαρχει μια γενικοτερη "εκπτωση", συμφωνοι.... αλλα αντι του να χρησιμοποιουμε το παρελθον σε συγκριση με το παρον, προφασιζομενοι οτι οι συνθηκες δεν ειναι καταλληλες πλεον, ας τη δουμε αλλιως και ας σκεφτουμε οτι αυτος ο τοπος αποτελεσε μητρα πολιτισμου και προοδου ακομα και κατω απο αντιξοες συνθηκες. Και δεν εγινε μια φορα μονο αυτο!

Απλά και κατανοητά

....
    Συμφωνώ αλλά πρόσεξε.Άλλο πράμα το DNA κι άλλο το εγώ.ΔΕν έχω ιδέα αν ισχύουν όλα αυτά που έχουμε ακούσει και διαβάσει για το ελληνικό DNA,όταν μιλάμε όμως για "εγώ",μιλάμε για κάτι εντελώς διαφορετικό.

Όλοι οι άνθρωποι,ανεξαρτήτως φυλής,είμαστε επιρρεπείς σε οτιδήποτε αρνητικό κι αυτό διότι έχει να κάνει συνήθως με τη σαρκική απόλαυση.
    Για να μην παρεξηγηθώ,λέγοντας αρνητικό εννοώ ό,τι μπορεί να βλάψει το σώμα ή το πνεύμα αλλά που ταυτόχρονα δίνει ευχαρίστηση.(τσιγάρα,αλκοόλ,διατροφή,γκατζετάκια που μάς κάνουν τεμπέληδες κλπ).

Το εγώ λοιπόν θέλει να ευχαριστηθεί κι όσο ευχαριστιέται,τόσο τονώνεται.Το εγώ τής μισαλλοδοξίας-που τονίζεται στο κείμενο που παρέθεσες-βρίσκει ανταπόπκριση στην αποτυχία τού διπλανού μας.Όσο δηλαδή ο "αντίζηλος" κατατροπώνεται,τόσο εμείς χαιρόμαστε όσο κι αν δεν δεχόμαστε τη μισαλλοδοξία μας.
    Και δεν νομίζω ότι αυτό ισχύει μόνο για τούς Έλληνες,όπως και δεν πιστεύω πως οι Έλληνες ήταν μόνο σοφοί,γενναίοι,υπεραπιστές τού δικαίου και ό,τι άλλο ευγενές υπάρχει.
    Κανείς δεν είναι ανεπηρέαστος από το εγώ.Όλοι είμαστε ζηλιάρηδες,τεμπέληδες,λάγνοι,λαίμαργοι,άπληστοι,φιλά γυροι κλπ κλπ.
    Το θέμα είναι πρός τα πού προσανατολιζόμαστε.Στην θετική ή στην αρνητική φύση τών πραγμάτων;

Αυτό που συμβαίνει παγκοσμίως,είναι μία κατεύθυνση,από τούς από πάνω,προς κάθε μορφή χαλαρότητας και εφησυχασμού τού μυαλού,εκφραζόμενη με τίς απολαύσεις,καθημερινές και μη.
    Σε βάζει δηλαδή ο άλλος μπροστά στην τηλεόραση και σε φορτώνει όνειρα.Κι αρχίζει το μυαλό σου να δουλεύει κάνοντας σκέψεις,ας πούμε,για την απόκτηση αυτοκινήτου,σπιτιού,σεξ...πολύ σεξ,ρούχων,χλίδας και συναφών.

Όλα αυτά σε καθημερινή βάση σού κάνουν τον εγκέφαλο σούπα και,θες δε θες,πετάς λευκή πετσέτα.Απόδειξη τούτου είναι πως όλη η ανθρωπότητα-εκτός από τούς πλούσιους που γίναν πλουσιώτεροι και ίσως κάποιους εγκρατείς,είναι καταχρεωμένη.

Αυτά που διαβάζω τώρα εδώ κι έχω διαβάσει άπειρες φορές,το ότι δηλαδή η Ελλάδα σήμερα είναι ένα μπουρδέλο,είναι καθώς φαίνεται η άποψη τού μέσου Έλληνα(και δική μου).
    Αν είναι μία διαπίστωση,βάσει τής οποίας μπορεί να ξεκινήσει κάτι καινούργιο,θα πρέπει να χαιρόμαστε.Αν όμως βλέπουμε την κατάντια και γουστάρουμε που,εμείς οι μάγκες,δεν είμαστε μέρος αυτής...τη μπουτσίσαμε.
    Άποψη μου είναι πως,αυτοί που πάμε και ψηφίζουμε,δεν χαίρονται διόλου αν ανήκουμε στην πρώτη περίπτωση και γι' αυτό φροντίζουν να έχουμε πάντα προβλήματα για τα οποία ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΙΜΕ!
    Γι' αυτό άλλωστε συμβαίνει και η περίφημη μετατόπιση ευθυνών.Κάνουμε το εύκολο,το άκοπο...έτσι μάς έχουν μάθει να σκεφτόμαστε.

Δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών,είμαστε όμως άνθρωποι που εκπαιδεύτηκαν από ανθρώπους σαν κι εμάς,με πάθη,με στραβά κι ανάποδα αλλά και με προτερήματα και που προσπαθούμε να βρούμε άκρη.
    Μόνο και μόνο αυτή η προσπάθεια πρέπει να μάς τιμά.Αν δεν την κάνουμε,είμαστε άξιοι τής μοίρας μας.

υγ

Μού αρέσει που βλέπω καλή ποιότητα ασφάλτου στο εξωτερικό,ρυμοτομία,καθαριότητα,πράσινο....
    Δεν δέχομαι με την καμμία ότι εδώ δεν μπορούμε,επειδή έιμαστε λαμόγια.Όσο για το DNA,ακούγονται διάφορα αλλά έχει μια ωραία ιστοριούλα ο Παπ.τότε που σπούδαζε στην Αγγλία...
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

Μού αρέσει που βλέπω καλή ποιότητα ασφάλτου στο εξωτερικό,ρυμοτομία,καθαριότητα,πράσινο....
    Δεν δέχομαι με την καμμία ότι εδώ δεν μπορούμε,επειδή έιμαστε λαμόγια.Όσο για το DNA,ακούγονται διάφορα αλλά έχει μια ωραία ιστοριούλα ο Παπ.τότε που σπούδαζε στην Αγγλία...
    Για πες την ιστορία.

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    Ίσως και όχι.
    τι (θα έπρεπε να ) μας λέει αυτό δηλαδή ρε Βαγγέλη?

καταλαβαίνω που το πας,αλλά δε το θεωρώ επαρκές επιχείρημα.

Από πότε η αμφβισβήτηση και η ρεαλιστική αντίληψη των πραγμάτων,ταυτίζεται με ραγιάδες/υπόδουλους/προβατα/στρατιωτάκια ακούνητα μέρα ή νύχτα???
    Δεν βλέπω κανέναν ρεαλισμό στην αποστροφή πολλών(πολλών όμως)για τη λαϊκή μας μουσική,να σού λένε δηλαδή κλαψομούνη τον Καζαντζίδη αλλά ταυτόχρονα να εκστασιάζονται από τη μαγκιά-λεβεντιά-ευαισθησία τού σκλάβου,που συνέθετε μπλουζ μαζεύοντας βαμβάκι.
    Δεν το λέω απαξιωτικά το τελευταίο,έτσι;

Για τα υπόλοιπα νομίζω πως σε κάλυψα μόλις πριν.
    moto perpetuo

hasta luego.

Επειδη η συζητηση παει αλλου για αλλου...
    ... ισως να καταλαβουν τωρα...
    Εντάξει κι εσυ τώρα πάς στο άλλο άκρο. Μπερδεμένος μου φαίνεσαι. Από τη μία μιλάς για αρχαιολαγνία και από την άλλη λές ότι και τότε σκατά ήταν. Οι συγκρίσεις αυτές δεν έχουν κανένα νόημα είτε αφορούν λατρεία προς τους αρχαίους είτε αποδοκιμασία.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Για πες την ιστορία.
    Δεν είναι τίποτα φοβερό,αλλά άσε να την πει ο ίδιος,δεν τη θυμάμαι καλά.
    moto perpetuo

hasta luego.

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. μια απο τα ιδια
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2010, 12:56
  2. παμε μια απ τα ιδια
    από tai στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2009, 11:50
  3. μια απο τα ιδια
    από fethry στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2006, 09:36
  4. Transalp: Μια απ'τα ίδια για το 2006 ?
    από micmic στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 15:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ