Σελίδα 3 από 18 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 263

Θέμα: Θόρυβος από το μπροστινό του v-strom 650 (5 threads in one)

Drive It Like U Stole It Το avatar του/της zoudis

Cool

kai gw auto pisteuw adelfe, opos sou leei o THEOD. Afesou sta xeria twn idikwn kai min panikobalese xwris logo. To exw 3anakousei to problhma, emena den mou etixe gia na sou pw ti paizei alla SIGOURA autoi 3eroun ti ginetai kai to exoun 3anadei.

Episis kai go kala logia exw na pw gia ton Manti mono. Thn 3erei tin douleia tou kala.

Dont worry loipon kai min stenazoriesai.
    Drive It Like You Stole It

Παλαιό μέλος Το avatar του/της makaronachis
    Γεια σας.Κι εμένα θόρυβο μου κάνει από την πρώτη μέρα που το πήρα μόλις πέσει σε λακούβα.Το είχα κάνει μάλιστα ποστ στο Π.Τ.Κ.Μ. (Πριν Την Κατάρευση Μoto.gr).Ο θόρυβος εξακολουθεί να υπάρχει μετά από 8000 Κμ.Δεν έχω μπορέσει να βρω τι είναι και όσους έχω ρωτήσει τόσες γνώμες έχω ακούσει.Τι για τους πλευστούς δίσκους δεν άκουσα,τι για τα ελατήρια του πηρουνιού,τι για το φέρινγκ τι για κάτι που έρχεται σε επαφή με το μπροστινό φτερό,τι για τα ρουλεμάν του τιμονιού....ε και διάφορα άλλα που δεν τα θυμάμαι.Η απάντηση του μάστορα στο εξουσιοδοτημένο ήταν "Ε όλα το κάνουν......."Ως γνωστόν οι δύο πιο προσφιλείς κουβέντες των μαστόρων είναι;α)"Ε όλα το κάνουν αυτό....β)"Έτσι ήταν,εγώ δεν το πείραξα....""Πάντως άμα ανακαλύψει κανείς τι είναι να μας πει κι εμάς να μας φύγει η αγωνία.
    Τρώω άρα υπάρχω.Τρώω περισσότερο,υπάρχω περισσότερο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makaronachis
    Γεια σας.Κι εμένα θόρυβο μου κάνει από την πρώτη μέρα που το πήρα μόλις πέσει σε λακούβα.Το είχα κάνει μάλιστα ποστ στο Π.Τ.Κ.Μ. (Πριν Την Κατάρευση Μoto.gr).Ο θόρυβος εξακολουθεί να υπάρχει μετά από 8000 Κμ.Δεν έχω μπορέσει να βρω τι είναι και όσους έχω ρωτήσει τόσες γνώμες έχω ακούσει.Τι για τους πλευστούς δίσκους δεν άκουσα,τι για τα ελατήρια του πηρουνιού,τι για το φέρινγκ τι για κάτι που έρχεται σε επαφή με το μπροστινό φτερό,τι για τα ρουλεμάν του τιμονιού....ε και διάφορα άλλα που δεν τα θυμάμαι.Η απάντηση του μάστορα στο εξουσιοδοτημένο ήταν "Ε όλα το κάνουν......."Ως γνωστόν οι δύο πιο προσφιλείς κουβέντες των μαστόρων είναι;α)"Ε όλα το κάνουν αυτό....β)"Έτσι ήταν,εγώ δεν το πείραξα....""Πάντως άμα ανακαλύψει κανείς τι είναι να μας πει κι εμάς να μας φύγει η αγωνία.
    Προφανώς για να το κάνει από την 1η μέρα και τώρα στα 8000χλμ να μην έχεις άλλο πρόβλημα ή να μην έχει χειροτερεύσει, δεν θα είναι άξιο λόγου ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Προφανώς για να το κάνει από την 1η μέρα και τώρα στα 8000χλμ να μην έχεις άλλο πρόβλημα ή να μην έχει χειροτερεύσει, δεν θα είναι άξιο λόγου ...
    Είναι,είναι Γιατί μου τη δίνει στα νεύρα αυτός ο θόρυβος Και πιο πολύ μου τη δίνει που δεν παίρνεις μια υπεύθυνη απάντηση από ένα "αρμόδιο",βλέπε εξουσιοδοτημένα και αντιπροσωπεία,για ένα θέμα που αφορά ένα μηχανάκι που πουλάει τρελά.Καλά δεν ντρέπονται λίγο οι μαλάκες,τόσα μηχανάκια πουλάνε και δεν μπορούν να βρουν μια λύση για ένα "πρόβλημα" που ίσως να είναι ανάξιο λόγου στην τελική;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Έχω 25000χλμ και μου κάνει αυτό το θόρυβο από την αρχή.
    Είναι τα ρουλεμάν του λαιμού. Κάποια στιγμή θα το φτιάξω όταν το θυμηθώ. Δεν είναι τίποτα απλώς θέλουν λίγο σφίξιμο. Και αλλαγή να θέλουν το κόστος είναι αμελητέο.

Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.

Το πήγα για το service των 1000χιλ.
    Ο Μάντης μου είπε ότι είναι από τα ρουλεμάν του λαιμού. Τα έσφυξαν, μειώθηκε ο θόρυβος, αλλά παραμένει. Βεβαια μου το άφησε ανοιχτό και είπε ότι μπορεί να χρειαστει πάλι σφύξιμο.....
    Οπότε με την πρώτη ευκαιρία θα πεταχτώ να το σφυξουν πάλι και βλέπουμε.

Υιοθετημένο... ...μέλος Το avatar του/της athandim
    Μπράβο Μάρκο...

Το θέμα είχε γίνει μεσανατολικό στο φόρουμ παλαιότερα με γενικό συμπέρασμα οτι "φταίνε οι πλευστοί δίσκοι" (και άλλα που αναφέρει ο φίλος Makaronachis πιο πάνω), τίποτα άξιο λόγου....

Ε, το αφήσαμε και εμείς εκεί, και δεν ξαναάσχολήθηκε κανείς...

Εγώ έχω 2700klm, λες να βιαστώ ή να το κάνω στο επόμενο προγραματισμένο service;;;
    Θέλω να πω :αυτή η "χαλαρότητα" των ρουλεμάν, προκαλεί κάποιες άλλες επιπλέον φθορές ή και κινδύνους στην οδήγηση (εκτός από το γνωστό θόρυβο);;

Τώρα, γιατί σε ΟΛΑ τα V-Strom είναι χαλαρά τα ρουλεμάν από τη "μαμά" Suzuki ή γιατί ο κάθε "μάστορας" βγάζει και το δικό του πόρισμα...θα το αφήσω ασχολίαστο.
    'Ενα Jameson με πάγο...

Τα ρουλεμάν θέλουν άλλαγμα.Στο εξουσιοδοτημένο που πηγαίνω αυτό μου είπε.Η εγγύηση το καλύπτει.Δεν τα έχω αλλάξει ακόμα απλώς μου τα έσφιξε.Το τιμόνι όμως έχει βαρύνει πάρα πολύ,μες στην πόλη καταντάει κουραστικό.Επίσης το γκάπ μειώθηκε ελαφρά.

Νέο μέλος

Provlima Timonioy

ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΩ ΣΕ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΕΝΑΣ ΗΧΟΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΠΡΟΣΤΑ 'ΚΝΤΟΥΠ',ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ?

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Κάτι έπαιζε με την δαγκάνα του δισκόφρενου, αλλά δεν θυμάμαι καλά ....
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Filaraki to exo dei se pampoles syzhthseis se afto to forum to sygkekrimeno xouzouri ths mhxanhs.
    etsi erxetai apo to ergostasio kai etsi 8a zhsoume mazi tou.
    tora einai kapoioi pou allazoun e3arthmata k exoun kapos kalyterh antidrash tou timoniou alla to timoni mas einai tetoio..
    an ta kataferei kapoios na to dior8osei sth mhxanh tou as ri3ei k se mas ligo fos.(gia 650 kai gia 1000 ennoeitai)

laters
    Fly With It!!

Thumbs down για τον θορυβο μπροστα

καπου διαβασα οτι ειναι τα ελατηρια στα πηρουνια,καποιος τα αλλαξε και εφυγε ο θορυβος :rotflmao:

εχει παιξει πολυ αναλυτικη συζητηση πιο πισω!
    ειναι τα ρουλεμαν του λαιμου!
    σε αλλα χτυπανε πολυ σε αλλα λιγο σε αλλα εχει μαλακωσει το χτυπημα με την χρηση!
    δεν ειναι τιποτα μην σε ανησυχει!

Re: Provlima Timonioy

Αρχικά δημιουργήθηκε από paezano
    ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΩ ΣΕ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΕΝΑΣ ΗΧΟΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΠΡΟΣΤΑ 'ΚΝΤΟΥΠ',ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ?
    Ρε σεις,τι θα γίνει πια?Όλο τα ίδια και τα ίδια;Ρίξτε και μια ματιά στο φόρουμ πριν να γράψτε κάτι.Δεν είναι και τόσο κουραστικό να ψάξεις.....
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=14915

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator

Re: Provlima Timonioy

Αρχικά δημιουργήθηκε από paezano
    Είναι φυσικό.

Ολοι στην Κυψέλη ήξεραν τον PAESANO ZNTOUΠ!!
    Σε ακολουθεί το όνομα!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Σελίδα 3 από 18 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΤΡΙΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΣΕ V-strom 650 κ7.
    από snatch στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2008, 12:13
  2. γνώμες για το ABS του V-Strom 650
    από Skakinen στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2007, 11:43
  3. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2006, 01:24
  4. Honda Innova θορυβος απο το φαναρι
    από ioannou_b στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 19