φιλαρακι εισαι σιγουρος γιαυτο η υποθετικα μιλας σου το λεω γιατι επεσε στα χερια μου ενα και δεν το αναφερει πουθενα. μαλον εχετε ενα κομπλεξ με τα κτμ το γιατι το ξερεται εσεις ο καθενας για τον δικο του λογο. τι να πω?
φιλαρακι εισαι σιγουρος γιαυτο η υποθετικα μιλας σου το λεω γιατι επεσε στα χερια μου ενα και δεν το αναφερει πουθενα. μαλον εχετε ενα κομπλεξ με τα κτμ το γιατι το ξερεται εσεις ο καθενας για τον δικο του λογο. τι να πω?
den einai thema komleξ para diaforetikes gnvwmes gia ta mixanakia ayta..to gnwrizw apo katoxo pou to exei..kai gia ta serbis kai gia ola..etyxe na exw kai egw ena stin diathesi mou..(itan na to poulisw kai katalaba t mixanes einai....)milame panta kaloproaireta.oute thelw na tsakwthw oute na tpt allo..h gnwmi mou kai i empeiria mou,mou deixnoun ayta..Αρχικά δημιουργήθηκε από nasos sm610
Και ενδεικτικα αυτος που πηρα το χτ πριν ειχε δουκα ο οποιος του κολλησε το μοτερ στα 15.000 χλμ οποτε μαλλον υπαρχει καποιος λογος που το λεω και οχι απο κομπλεξΑρχικά δημιουργήθηκε από nasos sm610
Super motard και ξερο ψωμι!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Steve_athens
Παρε το χτ και αμα δεν σου φτανουν τα αλογα τουμπανιασε το και παλι πολυ λιγοτερο κοστος συντηρησης και καλυτερη αξιοπιστια θα εχεις απο τον δουκα
ακυροοοοο!
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Γιατι ακυρο??ποσα αλογα νομιζετε οτι εχει διαφορα με τον δουκα και ειναι τοσο απιστευτο να τα φτασει??53,6 εχει στον στροφαλο ο δουκας και βγαζει 48 το καλυτερο 49 ροδα και το χτ εχει 48 στροφαλο και 43 ροδα.Για 5-6 αλογα που τα παιρνει με εξατμισεις,2 φιλτρα και power commander και φτανει στα ιδια αλογα ροδα και ισως κ παραπανω λες να χανει απο αξιοπιστια η να κανω συντηρηση αλα δουκα καθε 3.000 χιλιομετρα και να αλλαζω πιστονια καθε 30.000???μπαααααααΑρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
ακυροοοοο!
Super motard και ξερο ψωμι!