Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 56

Θέμα: δικαστηρια- παιδεραστια

Αρχικά δημιουργήθηκε από Pit S3
    δεν χρειαζετεται υοτε βια ουτε φυλακιση ουτε να τους περιορισεις- περιθωριοποιησεις ασ μην ξεχναμε οτι ειναι και αυτοι αρωστοι ανθρωποι..........................

απλρως τους τα κοβεις απο τη ριζα και τελειωνεις τιποτα αλλο
    αντε γιατι ως εδω με τα δικαωματα μη τον βιαστη ειναι αρωστος μη τον βαρβαρο που κοπαναει τα παιδια του ειναι αρρωστος ρε αι σιΧτιρ τα δικαωματα απο τα παιδακια την ωρα που τα πηδουσανε τα ρωτατε κ.δημοκρατες??

αυτοι οι "ανθρωποι" δεν ειναι φοροφυγαδες δεν ειναικλεφτρονια να κλεβουν μπακαλικα μηχανακια η υλικα κλεβουν τις ζωες παιδιων που οσο μικροτερα τοσο καλητερα ...

ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΑΛΛΟΥ ΟΧΙ ΣΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ

φιλλικα παντα αλλα δεν την παλευω με καποια πραγματα
    Εγω παντως συμφωνω μαζι σου.....Αλλωστε ειμαι ενας απο αυτους που ηδη εξεφρασαν παρομοιες αποψεις με σενα.....
    "...του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".

Αρχικά δημιουργήθηκε από Pit S3

.....απλρως τους τα κοβεις απο τη ριζα και τελειωνεις τιποτα αλλο....

+600
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Don John
    Εγω παντως συμφωνω μαζι σου.....Αλλωστε ειμαι ενας απο αυτους που ηδη εξεφρασαν παρομοιες αποψεις με σενα.....
    και βέβαια με τα τόσα που αναφέρεις στα επιχειρήματα σου σίγουρα τα στηρίζεις και επαρκώς εκτος του να ειρωνεύεσαι

μην επηχειρηματολογείς τοσο πολύ ρε παιδί μου.........

Ρε παιδια ο καθενας εχει δικαιωμα να αναφερει τις αποψεις του, εστω και χωρις επιχειρηματα.
    Το ζητημα ειναι ο,τι πανω στο θεμα της επιχειρηματολογιας στο εν λογω thread, η ιδια η λεξη ''παιδεραστης'' υψωνεται σαν τοιχος μπροστα σε καθε ηθικη ή λογικη σκεψη.
    Σιγουρα η ποινη του θανατου ειναι πολυ λιγη για εναν παιδεραστη.
    Οι λιγο μεγαλυτεροι θυμηθειτε την δικη του δουρη, την διαδικασια του εγλεισμου του και την καταληξη του.
    Ακομη και οι βαρυποινιτες (στην πλειοψηφια τους), μπροστα στο ακουσμα της λεξης ''παιδεραστης'' ανατριχιαζουν, και ειναι ετοιμοι να περασουν απο Σ.Φ.Α. καθε δουρη.
    Η ποινη του θανατου ειναι δικοπο μαχαιρι και για μενα δεν θα επρεπε να υπαρχει.
    Ενας ισοβιος εγλεισμος σε φυλακες υψιστης ασφαλειας και με ισοβιτες ''ετοιμους για ολα'' ειναι ο,τι καλυτερο για τον σωφρονισμο ενος παιδεραστη.Εκει θα καταλαβει το λαθος του, και θα μετανιωσει για ολα, αλλα θα ειναι αργα οταν θα κανει το πουτανακι υπηρεσιας.
    Εχω δει μια φωτογραφια ενος 60αρη που εχει ανεβασμενο στον παγκο ενος μπαρ ενα μωρο, με πανες ακομη, και το ''χαιδευει''.Αφου ξεπερασα το πρωτο εμμετικο σοκ και συνηλθα, πιστευω οτι το καλυτερο γι'αυτους τους ''ανθρωπους'' ειναι η θανατικη ποινη, και δεν τους αξιζει.
    Το τι αξιζουν το ανεφερα πιο πανω.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Από ό,τι έχω διαβάσει, η πλειοψηφία των παιδεραστών είναι άτομα που έχουν υποστεί τα ίδια σεξουαλική βία και μάλιστα συχνά ενδοοικογενειακή. Από τη στιγμή που έγινε αυτό, καταδικάστηκαν να μεγαλώσουν προβληματικά και να καταλήξουν να κάνουν τα ίδια ως ενήλικες. Δεν είναι απαραίτητα "κακοί" άνθρωποι, αλλά άτομα με πρόβλημα που -από ότι έχω καταλάβει εγώ- μάλλον δε λύνεται, αφού κάτι πολύ βαθύ πήγε πολύ στραβά στην παιδική τους ηλικία και ρίζωσε. Να τους σκοτώσουμε όμως; Νομίζω ότι έχουν "πεθάνει" ήδη από πολύ νωρίς. Και το πώς θα τιμωρηθεί κάποιος είναι το λιγότερο.

Η πρόληψη είναι πολύ πιο σημαντική και οι παιδόφιλοι στο διαδίκτυο είναι κάτι εκατομμύρια και περιμένουν το επόμενο sign in στο chat-facebook-whatever...
    Όσοι έχετε παιδάκια -μια και πρόφανώς έχετε και ίντερνετ για να είστε εδώ μέσα- προσέχετε. Η προσέγγιση από τον άγνωστο στην παιδική χαρά έγινε τόσο εύκολη όσο το πάτημα μερικών πλήκτρων και να σου τον να μιλάει στο παιδί ενώ εσύ κάθεσαι αμέριμνος στο διπλανό δωμάτιο.

Και δεν είναι μόνο το ίντερνετ που πρέπει να προσέχουν οι γονείς. Να είστε εκεί για το παιδί, να μιλάτε, να ρωτάτε τι σκέφτεται, μάθετέ το να μην ντρέπεται να σας μιλήσει για το ο,τιδήποτε. Και κανα βιβλιαράκι δώρο πού και πού δεν κάνει κακό..

Και λίγα ενημερωτικά Links...
    παιδοφιλία και παιδεραστία
    παιδοφιλία και διαδίκτυο - έρευνα
    safety doesn't happen by accident

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    και βέβαια με τα τόσα που αναφέρεις στα επιχειρήματα σου σίγουρα τα στηρίζεις και επαρκώς εκτος του να ειρωνεύεσαι

μην επηχειρηματολογείς τοσο πολύ ρε παιδί μου.........

Ποιος σε ειρωνευτηκε ρε φιλε????

Πας καλα?

Χαλαρωσε λιγο γιατι εγω δεν ειρωνευτηκα ΚΑΝΕΝΑΝ και το μονο που εκανα ηταν να εκφρασω την αποψη μου........η μαλλον να την επαναλαβω αφου εχω γραψει πιο πανω ηδη το πως σκεφτομαι για το θεμα.
    Και ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ προσπαθησα ουτε να σε πεισω ΟΥΤΕ και θα ειχα λογο να το κανω........

Χαλαρωσε λοιπον!!
    "...του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    oκ ολοι εναντια στην θανατικη ποινη.
    Αλλα ποιος πιστευει οτι οι φυλακες ειναι σωφρονιστικα ιδρυματα? Δηλαδη εχουν την εννοια του σωφρονισμου με σκοπο την ενταξη του εγκληματια στην κοινωνια, ως μεταννοημενου και "θεραπευμενου"? Περισσοτερο εχουν την εννοια της απομακρυνσης του για το γενικο καλο και ασφαλεια.
    Οποτε οι πιθανοτητες ομαλης επανενταξης μαλλον απορριπτοναι, μιας και δεν γινονται προσπαθειες θεραπειας (αν και κατα τη γνωμη μου σε περιπτωσεις παιδοφιλιας, η ανωμαλια δεν θεραπευεται)

Απ την αλλη (στην Ελλαδα τουλαχιστον) το συστημα και η νομοθεσια ειναι τοσο τρυπια και σαπια που ενας φυλακισμενος, λογω καλης συμπεριφορας και δουλευοντας μεσα στη φυλακη μειωνει κατα πολυ τα χρονια φυλακισης ενω σχετικα συντομα ξεκιναν και οι αδειες. Δηλαδη υπαρχει περιβαλλον σχετικης ατιμωρησιας.

Οποτε πριν προλαβετε να μου πειτε να αλλαξει το σωφρονιστικο συστημα και η νομοθεσια, προσαρμοστε τις σκεψεις και τις αποψεις στα τωρινα δεδομενα και προτεινετε λυσεις και οχι αερολογιες για ιδανικες κοινωνιες κλπ.
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    edit...

Σορι λαθος νομιζα οτι μιλουσατε για το Δελεαρ....

Και επειδη θελω να κανω και λιγη πλακα...

Guy comes home from a bad day at the office and finds his girlfriend standing at the door of their apartment, bags packed and sitting at her feet.

He says, "And where the fuck do you think you're going?"
    She says, "I heard today that you're a pedophile, so I'm going back to mother!"
    He says, "Pedophile! That's an awfully big word for a twelve year old."

-Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Εγώ δεν είμαι σίγουρος για το τι είναι πιο επικίνδυνο , μια άρρωστη κοινωνία που ζητάει αίμα , ή ένας παιδεραστής ...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Εγώ δεν είμαι σίγουρος για το τι είναι πιο επικίνδυνο , μια άρρωστη κοινωνία που ζητάει αίμα , ή ένας παιδεραστής ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Μεσα στην αρρωστη κοινωνια βαζεις και την μανα και τον πατερα του παιδιου που επεσε θυμα παιδοφιλου?Μηπως βαζεις και το ιδιο το παιδι?Μηπως να ζητησουνε και συγγνωμη που ζητουν το κεφαλι του παιδεραστη στο πιατο?
    Για να συμαζευτουμε στις εκφρασεις μας, και ας βαλουμε στην θεση των θυματων τους εαυτους μας.Χεστηκα αν ο παιδεραστης ειναι θυμα στην παιδικη του ηλικια ή απλα ενας sick bastard.Δεν παυει να ειναι ενας δολοφονος παιδικης αθωοτητας.
    Μου φαινεται οτι καποιοι ειναι πολυ φιλελευθεροι και προοδευτικοι οταν τα κανονια βαρανε αλλου, αλλα οταν η βομβα σκασει διπλα τους τοτε ξυπνανε απο τον λυθαργο.
    Το εγκλημα της παιδεραστιας ειναι εμμετικο και εννοειτε οτι καθε υγιης και σωστη κοινωνια ζηταει αιμα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    ζηταει δικαιοσυνη θελω να πιστευω εγω και οχι αιμα

μην επαναλαμβανουμε τα ιδια και τα ιδια.οτι και να γραφουμε εδω,δεν μπορουμε να ξερουμε πως θα αντιδρουσε ο καθενας μας σε αντιστοιχη περιπτωση

οπως και ναχει δεν μιλαμε για τον γονεα.αυτος ειναι λογικο και επομενο να απαιτει το κεφαλι του παιδεραστη.μιλαμε για το νομικο συστημα απονομης διακαιοσυνης μιας χωρας.μιλαμε για μια κοινωνια στο συνολο της οπως εκφραζεται μεσα απο τους γραπτους της κανονες.πιστευω αντιλαμβανεσαι την διαφορα

εσενα μπορει να μην σε νοιαζει αν ειχε η δεν ειχε ψυχολογικα προβληματα,ψυχιατρικα ζητηματα η οχι.νοιαζει ομως την κοινωνια.και θα επρεπε να σε νοιαζει και σενα.διοτι αν λεω αν αυτος ο παιδεραστης τυχαινε να ηταν συγγενης σου η φιλος σου,θα ηθελες να ειχε ελαφρυντικα,θα ηθελες να μπορουσες καπως στο μυαλο σου να το διακαιολογουσες

τονιζω ξανα για να μην παρεξηγηθω πως σε μια αντιστοιχη περιπτωση δεν ξερω πως θα αντιδρουσα.πιθανον να τον σκοτωνα ο ιδιος.μιλαμε ομως για το πως θα πρεπει να του συμπεριφερθει το οργανωμενο κρατος.

φιλικα
    γιαννης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos

και εννοειτε οτι καθε υγιης και σωστη κοινωνια ζηταει αιμα.

-Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Μεσα στην αρρωστη κοινωνια βαζεις και την μανα και τον πατερα του παιδιου που επεσε θυμα παιδοφιλου?Μηπως βαζεις και το ιδιο το παιδι?Μηπως να ζητησουνε και συγγνωμη που ζητουν το κεφαλι του παιδεραστη στο πιατο?
    Για να συμαζευτουμε στις εκφρασεις μας, και ας βαλουμε στην θεση των θυματων τους εαυτους μας.Χεστηκα αν ο παιδεραστης ειναι θυμα στην παιδικη του ηλικια ή απλα ενας sick bastard.Δεν παυει να ειναι ενας δολοφονος παιδικης αθωοτητας.
    Μου φαινεται οτι καποιοι ειναι πολυ φιλελευθεροι και προοδευτικοι οταν τα κανονια βαρανε αλλου, αλλα οταν η βομβα σκασει διπλα τους τοτε ξυπνανε απο τον λυθαργο.
    Το εγκλημα της παιδεραστιας ειναι εμμετικο και εννοειτε οτι καθε υγιης και σωστη κοινωνια ζηταει αιμα.

...να συμμαζέψουμε τις εκφράσεις μας εεε? Για να δούμε... Με το πρόσχημα ενος ειδεχθούς εγκλήματος ,που θες να μπούμε και στην θέση του θύματος , ζητάς να παρακάμψουμε μια νομοθεσία και ενα σύνταγμα ! Ονομάζεις φιλελευθερισμό την πίστη στους νόμους και στο σύνταγμα της χώρας ! Ζητάς αίμα και το θεωρείς υγιές για μια κοινωνία ! Τι προτείνεις , λιθοβολισμό στην ομόνοια ? Και μόνο για αυτό το έγκλημα ή να προσθέσουμε μερικά ακόμα .....Για να καταλήξουμε πού? ...

Σκέψου λίγο ,τι γίνεται αν εκτελεστεί ενας αθώος ? Φαντάζομαι ξέρεις οτι έχει γίνει....Και αφου σου αρέσει το παιχνίδι των ταυτίσεων ,μπες στην θέση κάποιου που περιμένει την εκτέλεση του και είναι αθώος !

...και για να μην τρελαίνεστε άλλο με τα ψυχολογικά του κάθε μλκα ! Τα δικαστήρια αναγνωρίζουν μόνο την σχιζοφρένεια - το ακαταλόγιστο που λέμε ....

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ παο
    από x-rider στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 187
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2007, 14:04
  2. ατάκες στα Ελληνικά Δικαστήρια
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2005, 19:38

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα