Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 55

Θέμα: hayabusa '08 vs zx12 ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    φανταζομαι εννοεις 650αρης...γιατι ο 1000αρης ουτε που θα κατσει ν'ασχοληθει με τοσο γελοια νουμερα...
    Για το 1000 μιλάμε στα φόρουμς της αεροπορείας παλικάρι...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Για το 1000 μιλάμε στα φόρουμς της αεροπορείας παλικάρι...
    σωστα.

τα στηνουν με αυτο και καπου στα 2,02 Mach μολις κουμπωσει 5η το v-strom ξεκολλαει...
    :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	concorde%20to.jpg 
Προβολές:	432 
Μέγεθος:	72,2 KB 
ID:	164041

Τσαντισμενο Μελος Το avatar του/της Buenaventura
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    σωστα.

τα στηνουν με αυτο και καπου στα 2,02 Mach μολις κουμπωσει 5η το v-strom ξεκολλαει...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Δεν παιζεστε ρε...πραγματικα
    The Ace of Spades

bravo iparxoun pados k kapoioi pou ipostirizoun ta 12aria.Ade me to palio busa kati ginotan,pou kai pali kserw ta palia pali itan poio grigora...alla oxi k me to kainourio,eleos!
    Episis blepoume k ligo to arxiko post,eipame ANEKSARTITOS odigou,enas boufos pws na treksei tetoia mixanakia...gia auto rwtaw poio einai poio dinato..episis twra i telikes pou anaferode,poios noiazete,ta koder dixnoun oti 8eloun eksalou....poio polu ta 0-200 pezoun rolo....telika POIO EINAI POIO DYNATO MHXANAKH???

και να σκεφτείς, ότι αυτοι που λένε καλά λόγια για το 12αρι, έχουν μπουσα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

εγω ενα εχω να πω...τα hayabusa k8 σερνονται και ειδικα του gixxerpap βαριεται ακομη και να συρθει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από constantine25
    bravo iparxoun pados k kapoioi pou ipostirizoun ta 12aria.Ade me to palio busa kati ginotan,pou kai pali kserw ta palia pali itan poio grigora...alla oxi k me to kainourio,eleos!
    Episis blepoume k ligo to arxiko post,eipame ANEKSARTITOS odigou,enas boufos pws na treksei tetoia mixanakia...gia auto rwtaw poio einai poio dinato..episis twra i telikes pou anaferode,poios noiazete,ta koder dixnoun oti 8eloun eksalou....poio polu ta 0-200 pezoun rolo....telika POIO EINAI POIO DYNATO MHXANAKH???
    Φίλε λίγο πιο δυνατό στο δυναμόμετρο είναι το ZX12(μαμά μηχανάκια).Πιο γρήγορο στο δρόμο είναι παντού και πάντα το Busa.-
    Κοίτα όσες μετρήσεις και τεστ κάνανε όλα τα περιοδικά χρόνια τώρα(όχι μόνο Ελλάδα) και θα καταλάβεις.Τα άλογα δεν κάνουν πάντα τη διαφορά

ETΣΙ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ........

Τό παλιό hayabusa........έχει πολύ καλύτερη άεροδυναμική άπό τό
    νέο ZX-14.....!!!!
    Πόσο μάλλον άπό τό ZX-12.....!!!

Όπως είπε καί ό παραπάνω.........

μόνο τά άλογα..........ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ....!!!!

papoy Το avatar του/της Viking
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    υγεια να χουμε να παιρνουμε ρισκα... αν δεν εχει ζουμια κανονισε το να γινει παιχνιδι...

Με 13000 είναι δικό σου και μπορείς άνετα να κοντράρεις τον εαυτό σου

Και υπενθυμίζω, γρηγορότερο και δυνατότερο είναι το 12άρι

Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
    Με 13000 είναι δικό σου και μπορείς άνετα να κοντράρεις τον εαυτό σου

Και υπενθυμίζω, γρηγορότερο και δυνατότερο είναι το 12άρι

αηδιες...αν δεν υπερκυβιστει αυτο το πραμα δεν παιρνει τα ποδια του με τιποτα...κι αν υπερκυβιστει και τα παρει,σκορπαει...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

papoy Το avatar του/της Viking
    αηδιες...αν δεν υπερκυβιστει αυτο το πραμα δεν παιρνει τα ποδια του με τιποτα...κι αν υπερκυβιστει και τα παρει,σκορπαει...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ο θειος muzzy ξέρει

και ο θειος carillo επίσης...πάρε μάτι αν θες

http://www.kawasaki-bikers.gr/module...t=zx12r+air12r

Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
    Ο θειος muzzy ξέρει

και ο θειος carillo επίσης...πάρε μάτι αν θες

http://www.kawasaki-bikers.gr/module...t=zx12r+air12r
    πολλα λεφτα στο πραμα...μπραβο...παμε τωρα να κανουμε μια σωστη και αρτια αντιπαραθεση με τα πρεποντα χωσιματα...

ο θειος carillo ξερει να φτιαχνει μπιελες κορυφαιες...δεν ξερει ομως να φτιαχνει το κυκλωμα λιπανσης του 12 το οποιο μολις φαει λιγο παρατεταμενο στροφιλικι ανοιχτο,λογω φυγοκεντρου ,το λαδακι ξεχναει να λιπανει σωστα τις μπιελες...και την πληρωνει συνηθως η 3...

ο θειος muzzy δεν ηξερε πολυ καλα ,οταν στα πρωτα κιτ μου εβγαζε του stroker στροφαλους και προτεινε τις μαμα μπιελες κι επεφτε το γελιο της αρκουδας μετα απο 10 drag sessions...εμαθε ομως και στην συνεχεια προτεινε falicon μπιελιτσες(μετριοτατες κατ εμε)...επισης οι στροφαλοι της falicon(μαμα stroked) εχουν μια ταση να ξεφλουδιζουν με αποτελεσμα να τους φτυνουν πολυ ασχημα ακομα και οι ιδιοι οι αμερικανοι...

επισης ,για να δεις για τι αξιοπιστο μηχανακι μιλαμε, ο muzzy βγαζει και ολοκληρο συστημα λιπανσης ξηρου καρτερ μπας και σωσει αυτα που δεν σωζονται...

σωστη επιλογη λοιπον του ιδιοκτητη ο θειος carillo...αλλα οπως ειπαμε δεν αρκει...μακαρι να μην παθει ποτε τιποτα το συγκεκριμενο μηχανακι (εντελως ειλικρινα αυτο),αλλα...προσοχη και στα retainers τιτανιου...εχουν την ταση να ξεχειλωνουν στα σημεια επαφης των ασφαλειων με πολυ τραγικα αποτελεσματα...

το οτι δεν λεει μια απο πλευρας βελτιωσης αποδεικνυεται απο το γεγονος οτι,πλην ελαχιστων εξαιρεσεων, κανεις δεν το χρησιμοποιει στο εξωτερικο για dragster...προτιμουν τα μπουσα και καλα κανουν μια και ειναι και πολυ πιο βελτιωσιμα,με μικροτερο κοστος και σαφεστατα πολυ πιο αξιοπιστα...

τα καλα 12 ,210-225 ροδα(1426 cc), ηθελαν μπλοκ,στροφαλο,μπιελες,ενα μοτερ με λιγα λογια,ενω ενα μπουσα με το μαμα block bored στα 1397 φτανει αυτα τα νουμερα και παει και για ψωνια...

ρημαδι εν ολιγοις...κανε κι ενα συγκριτικο σε νουμερα πωλησεων κι ελα να κλαψεις στον ωμο μου...

τα μαμα 12 σε dynojet επαιζαν απο 165-170 ροδα...το συγκεκριμενο,με ροϊκη, υπερκυβισμο,αφαιρεση αντιβαρου,ελαφρωμενο στροφαλο,τερμα συμπιεση,retainers τιτανιου,εκκεντροφορους (δεν αναφερονται αλλα υπαρχουν,μια και αναφερεται κιτ ελατηριων) εβγαλε 195...μετριοτατο αποτελεσμα...

ενα μπουσα παλιο,το δικο μου επι παραδειγματι,με ροϊκη,συμπιεση 13/1 και mild εκκεντροφορους,στοκ κυβικα, εβγαλε 196 με επισης 14 κιλα ροπη... απο 152 kai 12.3 που ηταν στοκ...44 πανω με το τιποτα...και το μηχανακι παει ομονοια δικαβαλο με 40 βαθμους...μαμα ψυγειο,μαμα στροφαλος,μαμα μπιελες,μαμα βεντιλατερ(πλην της αλουμινενιας φτερωτης)...και δεν εχει κανει κιχ και ουτε προκειται να κανει επειδη ειναι πολυ χαλαρα φτιαγμενο...

γιατι να δωσω λοιπον 13 χιλιαρικα? για τα ohlins μπρος πισω? δινω 3 και τα βαζω στο δικο μου το οποιο θα στριβει και πολυ καλυτερα...και κραταω και το 10αρικο για κανα ultra turbo kit...

θεωρητικα το συγκεκριμενο 12 θα ειναι γρηγοροτερο απο το δικο μου,κυριως λογω βαρους και ευστροφιας,αλλα δεν νομιζω να ειναι μεγαλη η διαφορα...

ουστ ρε με τα μπουρδελα....:rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. συγχαρητηρια στον κατοχο για τον χρονο και το χρημα που σπαταλησε για να φτιαξει ενα τοσο προσωπικο μηχανακι...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	busa.jpg 
Προβολές:	321 
Μέγεθος:	81,2 KB 
ID:	164176

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    πολλα λεφτα στο πραμα...μπραβο...παμε τωρα να κανουμε μια σωστη και αρτια αντιπαραθεση με τα πρεποντα χωσιματα...

γιατι να δωσω λοιπον 13 χιλιαρικα? για τα ohlins μπρος πισω? δινω 3 και τα βαζω στο δικο μου το οποιο θα στριβει και πολυ καλυτερα...και κραταω και το 10αρικο για κανα ultra turbo kit...

θεωρητικα το συγκεκριμενο 12 θα ειναι γρηγοροτερο απο το δικο μου,κυριως λογω βαρους και ευστροφιας,αλλα δεν νομιζω να ειναι μεγαλη η διαφορα...

ουστ ρε με τα μπουρδελα....:rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. συγχαρητηρια στον κατοχο για τον χρονο και το χρημα που σπαταλησε για να φτιαξει ενα τοσο προσωπικο μηχανακι...

Για το μοτέρ καλά τα λες,αλλά επειδή έχω μιλήσει με τον ιδιοκτήτη μου είπε ότι δεν έχει βάλει εκκεντροφόρους,γι'αυτό και τα "μόνο" 195 ρόδα...Τώρα όσον αφορά τα 13.000 που λές,τόσο δεν κάνουν μόνο τα έξτρα που φοράει... Ξεκίνα από ζάντες μαγνησίου,φρένα ΑP με εξαπίστονες και Full Floaters,άλλο ψαλίδι πίσω,τα Ohlins,κάρμπον κουστούμι...

Είναι πολύ λίγα τα λεφτά γι'αυτό το πράγμα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Για το μοτέρ καλά τα λες,αλλά επειδή έχω μιλήσει με τον ιδιοκτήτη μου είπε ότι δεν έχει βάλει εκκεντροφόρους,γι'αυτό και τα "μόνο" 195 ρόδα...Τώρα όσον αφορά τα 13.000 που λές,τόσο δεν κάνουν μόνο τα έξτρα που φοράει... Ξεκίνα από ζάντες μαγνησίου,φρένα ΑP με εξαπίστονες και Full Floaters,άλλο ψαλίδι πίσω,τα Ohlins,κάρμπον κουστούμι...

Είναι πολύ λίγα τα λεφτά γι'αυτό το πράγμα...
    μωρε δεν διαφωνω...αλλωστε οπως ειδες του απεδωσα και τα ευσημα για την δουλεια που εχει κανει...απλως εμενα ,σε σχεση με αυτο που εχω δεν μου λεει κατι...η ουσιαστικη διαφορα μας ειναι οι αναρτησεις,γι αυτο κι αναφερθηκα στο 3χιλιαρο...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. XTX 660 '08 vs Husqvarna 610 SM '04
    από Ventus στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2008, 15:02
  2. CBF-1000('08) vs CB600F Hornet('08)
    από inpas στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2008, 08:10

Κανόνες δημοσιεύσεων