ΜΙSA κατα 96,600% θα παρεις το diversion και μαλιστα θα ναι κοκκινο!
ΜΙSA κατα 96,600% θα παρεις το diversion και μαλιστα θα ναι κοκκινο!
και εγώ είμαι στο ίδιο δίλημμα και πρέπει να πάω να κάνω test drive,έχεις βρεί πουθενά το diversion test drive?Αρχικά δημιουργήθηκε από MiSA
Πασχάλη ακριβώς το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ.. Απέρριψα το Kawasaki και μένει τώρα να δω από κοντά και να δοκιμάσω το Yamaha. (το Honda το δοκίμασα και έμεινα πολύ ικανοποιημένος) Μέσα στην εβδομάδα λογικά θα αποφασίσει!
Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
Ζ 750,τελος! Να πουλας και λιγο μουρη...![]()
καλά το z 750 δεν πουλάς μόνο λίγο μούρη,τρελό εργαλείο,αλλά δεν πάς πουθενά για μόνο μεσα στην αθήνα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ilion10
καλά το z 750 δεν πουλάς μόνο λίγο μούρη,τρελό εργαλείο,αλλά δεν πάς πουθενά για μόνο μεσα στην αθήνα!
Ε ναι μωρε,το Ζ ειναι μονο για Αθηνα,αν θεw για ταξιδια παρε ενα Piaggio 50cc![]()
ναι όντως ταξιδεύεις άνετα με το ζ και ένα ακομα πίσω και τις βαλίτσες σου στο πλάι...άνετο!εγώ μίλησα πολύ σοβαρά και εσυ το πήγες στη ειρωνεία!διάβασε όλο το τόπικ και τι ζητάει ο φίλος,είμαι ακριβώς στην ίδια θέση μάζι του....Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
Ε ναι μωρε,το Ζ ειναι μονο για Αθηνα,αν θεw για ταξιδια παρε ενα Piaggio 50cc![]()
μακάρι το ζ να ήταν λίγο πιο all around,είναι πανέμορφο αλλά για την αθήνα και εδώ γύρω κατά την γνώμη μου!