Μερααα....
Αυτό πια πάει να γίνει απο ποστ καλημέρας....
...."έκθεση φωτογραφίας"...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Καλημέρες από γέφυρα πειραιώς. Οβερ![]()
www.exormisi.gr η πύλη στα ελληνικά αξιοθέατα...
Argisa ligaki ..... allaaaa
KALHMERA kai apo mena se olous :o :o![]()
ναι αλλα οι φωτογραφιες να ειναι μονο δικες μας και οχι οτι ραχουλα βρισκουμε στο ιντερνετ να την ποσταρουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Αυτό πια πάει να γίνει απο ποστ καλημέρας....
...."έκθεση φωτογραφίας"...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ![]()
επισης η φωτογραφια να ειναι αναλογη της ωρας που ποσταρουμε και οχι να λεμε καλημερα πρωι πρωι και να βαζουμε φωτογραφια απο ηλιοβασιλεμα της νεας κολοπετινιτσας![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
ναι συμφωνώ. αλλά για πες ....για ποιόν είναι το υπονοούμενο?Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
ναι αλλα οι φωτογραφιες να ειναι μονο δικες μας και οχι οτι ραχουλα βρισκουμε στο ιντερνετ να την ποσταρουμε
επισης η φωτογραφια να ειναι αναλογη της ωρας που ποσταρουμε και οχι να λεμε καλημερα πρωι πρωι και να βαζουμε φωτογραφια απο ηλιοβασιλεμα της νεας κολοπετινιτσας![]()
EIΣAI ΓIA KONTPA ΓIA TO...."οι φωτογραφιες να ειναι μονο δικες μας και οχι οτι ραχουλα βρισκουμε στο ιντερνετ"?
ΓIA NA ΔΩ!!!!!![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
το υπονοουμενο ειναι για τον φιλο μου τον ρουα ματΑρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
ναι συμφωνώ. αλλά για πες ....για ποιόν είναι το υπονοούμενο?
EIΣAI ΓIA KONTPA ΓIA TO...."οι φωτογραφιες να ειναι μονο δικες μας και οχι οτι ραχουλα βρισκουμε στο ιντερνετ"?
ΓIA NA ΔΩ!!!!!![]()
![]()
κοντρουλα φιλικη και τιμια (δηλαδη εσυ δικαβαλος και χωρις λαστιχο )πολυ ευχαριστως![]()
ασχετο ο cityfly εχει κανει ανακυκλωση στην φωτογραφια του η με στραβωνει ο ηλιος και δεν βλεπω τιποτα?![]()
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
Oκ, κρίμα κι είμουν έτοιμος για την κόντρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
το υπονοουμενο ειναι για τον φιλο μου τον ρουα ματ![]()
κοντρουλα φιλικη και τιμια (δηλαδη εσυ δικαβαλος και χωρις λαστιχο )πολυ ευχαριστως![]()
Πάντως στο δικό μου ποστ απάντησες γιαυτό σε προκάλεσα.![]()
Όποτε θες όμως...εδώ είμαι με όοοοοοολη την φωτοθήκη μου![]()
![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
[B]το υπονοουμενο ειναι για τον φιλο μου τον ρουα ματ![]()
![]()
afou tou arese h anatolh eipa na tou balw
kai thn dysh bre kwnstantine!!
esena 8a sou stelno kaktous ...
:rotflmao::rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
ασχετο ο cityfly εχει κανει ανακυκλωση στην φωτογραφια του η με στραβωνει ο ηλιος και δεν βλεπω τιποτα?![]()
μέσα έπεσες αλλά κατα λάθος και δεν μπορώ να διαγράψω το μήνυμα, κρίμα κάποτε μπορούσαμε
είδατε όμως πολύ φως
α και είναι δικιά μου φοτό από Άνδρο πάνω από την gria's pidima beach
Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
bebida_llamada_tequila_1
to meros pou sigoura 8a sou aresh
:rotflmao:
![]()
![]()
μεθυστικό τοπίο όχι αστεία
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: