Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
με συριγγα, σωληνακι και υπομονη...![]()
![]()
![]()
![]()
Όση υπομονή και να έχεις, δεν πρόκειται να βγάλεις πάνω από 20-50 cc (ανάλογα με το μηχανάκι...)
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
με συριγγα, σωληνακι και υπομονη...![]()
![]()
![]()
![]()
Όση υπομονή και να έχεις, δεν πρόκειται να βγάλεις πάνω από 20-50 cc (ανάλογα με το μηχανάκι...)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
τρελαααααααααααααααααααααααααα
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Περιμένουμε νέαΑρχικά δημιουργήθηκε από PaloukiLook
Παιδιά σήμερα το πρωί έγινε το ίδιο σκηνικό και σε άλλη μηχανή! Οπότε κάτι άλλο παίζει! Αλλά του επιφυλάσσω έκπληξη σήμερα! Θα την πέσω στο αμάξι που έχω επίσης στο πάρκιν και θα το λιώσω το σκουλήκι![]()
Γελασα με την ψυχη μου ρε μαγκα ............σκιστο το καθαρμα!!!!!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tomahawk
Περιμένουμε νέα![]()
Oταν αγόρασα το Hornet 900 καινούριο, τό είχαν τιγκάρει στο λάδι.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Εβγαλα με την μέθοδο της σύριγγας/σωληνακίου 450 cc σε 5 δόσεις των 50 μέχρι που το έφερα στην κανονική στάθμη.
Γίνεται λοιπόν, και δεν έκανα πανω απο 10 λεπτά. Φυσικά και παίζει ρόλο το μηχανάκι πάντως.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Με τί πίθηκους έχουμε να κάνουμε ρε γ@μώτο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
3 e3hghseis yparxoun....
1)Mas douleyei olous....(to pithanotero)
2)To mhxanaki exei tromerh vlavh kai keei 1L ladi sta 5 xiliometra!
3)Ontws synevei....surreal katastash!
ps
pes mas oti ekanes plaka alla ephdei psarwsan oloi..ntraphkes kai to afhses!
Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.
Μονο που 5*50cc= 250cc...Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Oταν αγόρασα το Hornet 900 καινούριο, τό είχαν τιγκάρει στο λάδι.
Εβγαλα με την μέθοδο της σύριγγας/σωληνακίου 450 cc σε 5 δόσεις των 50 μέχρι που το έφερα στην κανονική στάθμη.
Γίνεται λοιπόν, και δεν έκανα πανω απο 10 λεπτά. Φυσικά και παίζει ρόλο το μηχανάκι πάντως.![]()
Tουλαχιστον ετσι μου εμαθαν εμενα στο σχολειο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην σας φαινεται απιθανο,εδω ελυσαν ολοκληρο αυτοκινητο(φτερα-καπο-φαναρια-ψυγεια κλπ) μεσα σε πιλοτη χωρις να τους παρει χαμπαρι κανεις![]()
The only easy day was yesterday.
Επί 4 μέρες ήμασταν εναλλάξ τα βράδια εγώ και ο υπεύθυνος του γκαράζ και στήναμε καραούλι για να γραπώσουμε το σκουλήκι που έβαλε χέρι στο εργαλείο μου. Και το σκουλήκι εβρέθει αλλά για καλή του τύχη όχι από εμένα και έτσι δεν έμεινε ανάπηρος αλλά έφαγε αρκετό ξύλο από τα στρουμφάκια! Από ότι μάθαμε από την αστυνομία το τυπάκι δούλευε σε μια μάντρα με μεταχειρισμένες - καινούργιες μηχανές και μάλλον εκεί παγαίνανε τα λάδια! Και τα λάδια τα έβγαζε χρησιμοποιώντας μια τρόμπα ποδηλάτου στην οποία έκανε μια πατέντα σύνδεσε ένα σωληνάκι και τραβούσε τα λάδια σε μπουκάλι! Δεν το είδα και δεν ξέρω ακριβώς πώς τα κατάφερε! Τα συμπεράσματα δικά σας…
Thinkgs go better with Rock...
Αρχικά δημιουργήθηκε από PaloukiLook
Επί 4 μέρες ήμασταν εναλλάξ τα βράδια εγώ και ο υπεύθυνος του γκαράζ και στήναμε καραούλι για να γραπώσουμε το σκουλήκι που έβαλε χέρι στο εργαλείο μου. Και το σκουλήκι εβρέθει αλλά για καλή του τύχη όχι από εμένα και έτσι δεν έμεινε ανάπηρος αλλά έφαγε αρκετό ξύλο από τα στρουμφάκια! Από ότι μάθαμε από την αστυνομία το τυπάκι δούλευε σε μια μάντρα με μεταχειρισμένες - καινούργιες μηχανές και μάλλον εκεί παγαίνανε τα λάδια! Και τα λάδια τα έβγαζε χρησιμοποιώντας μια τρόμπα ποδηλάτου στην οποία έκανε μια πατέντα σύνδεσε ένα σωληνάκι και τραβούσε τα λάδια σε μπουκάλι! Δεν το είδα και δεν ξέρω ακριβώς πώς τα κατάφερε! Τα συμπεράσματα δικά σας…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Επί 4 μέρες ήμασταν εναλλάξ τα βράδια εγώ και ο υπεύθυνος του γκαράζ και στήναμε καραούλι για να γραπώσουμε το σκουλήκι που έβαλε χέρι στο εργαλείο μου. Και το σκουλήκι εβρέθει αλλά για καλή του τύχη όχι από εμένα και έτσι δεν έμεινε ανάπηρος αλλά έφαγε αρκετό ξύλο από τα στρουμφάκια! Από ότι μάθαμε από την αστυνομία το τυπάκι δούλευε σε μια μάντρα με μεταχειρισμένες - καινούργιες μηχανές και μάλλον εκεί παγαίνανε τα λάδια! Και τα λάδια τα έβγαζε χρησιμοποιώντας μια τρόμπα ποδηλάτου στην οποία έκανε μια πατέντα σύνδεσε ένα σωληνάκι και τραβούσε τα λάδια σε μπουκάλι! Δεν το είδα και δεν ξέρω ακριβώς πώς τα κατάφερε! Τα συμπεράσματα δικά σας…
![]()
![]()
![]()
WTF????
κατεβασμα της τζαμαριας της μαντρας με πετρες......
2 η 3 φορες!!
να δεις αν τα "τυπακια" θα ξανακλεψουν λαδια μετα...
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=aRO5UtYxFjM&feature=related
Από ότι μάθαμε από την αστυνομία το τυπάκι δούλευε σε μια μάντρα με μεταχειρισμένες - καινούργιες μηχανές και μάλλον εκεί παγαίνανε τα λάδια! Και τα λάδια τα έβγαζε χρησιμοποιώντας μια τρόμπα ποδηλάτου στην οποία έκανε μια πατέντα σύνδεσε ένα σωληνάκι και τραβούσε τα λάδια σε μπουκάλι!
το να καλυπτε τις αναγκες ΟΛΗΣ της μαντρας με τα κλεμμενα λαδια το βλεπω λιγο εξωπραγματικο.... τι σκατα? θα του χε πεσει ο ωμος απ'την πολλη "τρομπα"
εγω βλεπω οτι περισσοτερη ζημια στα μηχανακια σας εκανε παρα οικονομια στα λαδια...(καλα που δεν εριχνε και πριονιδια...)![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
3 μηχανακια να κανει τη βραδια ειναι μια χαρα νομιζω...
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.