Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Και τον Περπιράκη ξέχασες
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Και τον Περπιράκη ξέχασες
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
και τους μεθυσους, τους αμανικους, τους απατεώνες...Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Ξεχασες τους 'ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ''...
![]()
![]()
Ξεχασες τον Κωστα αλλα αφου ανεφερες ολους τους αλλους χαλαλι σου.....:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
ο καθένας από μας κοιτάζει να γίνει αποδεκτός μέσα σε ένα συνονθύλευμα ιντερνετικής παρτούζας να πω εγώ λίγο διαφορετικά ...
politically correct χρήστες , αριστεροί της π@υτσας wannabe αντιεξουσιαστές , ψυχανώμαλα τυπάκια, γαμιάδες και γαμημένοι , μπήχτες και αδερφές , κλώνοι του γκεβάρα , τιμόνια που δεν μιλάνε , κουλοί που μιλάνε , μοντς καβαλημένοι που νομίζουν ότι έπιασαν τον παπά από τα balls ,μοντς που είναι σοβαροί , μοντς που το παίζουν σοβαροί , τσάτσοι , γλύφτες , κατίνες και κουτσομπόλες επί παντός επιστητού , πισώπλατοι μαχαιρομπήχτες, αστεία παιδιά , σοβαρά παιδιά , σαχλαμάρες παιδιά, μουνάρες , μπάζα , μέτριες , αγοράκια που θέλουν να γαμήσουν , κοριτσάκια που θέλουν να γαμήσουν , μηχανικοί , μάστορες , μάστουρες , άρρωστοι με το τόπι και με κάθε τόπι τους , ζάκια δήθεν , ζάκια for real , πισταδόροι της πίστας , πισταδόροι της φράπας , εγωιστές , δούλοι , παραγιοί , τυχάρπαστοι , νταβατζήδες , λωποδύτες και παραχαράκτες
και κάπου εκεί μέσα παίζουμε μπάλα ... βασικά έτσι μου ' ρθε πάνω στη φάση μου ...:hypnotize
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
και τους μεθυσους, τους αμανικους, τους απατεώνες...
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: