Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Από τον Κουτρουμάνο,το Μπερνς και τον Μπάφοτάδε το τσιμπήσατε το Χ μωρή κουφάλες πάντως....:rotflmao: :rotflmao:
ωραίος ο μπαφοτάδε που παίζει;;;;;; ωραίο επώνυμο![]()
Από τον Κουτρουμάνο,το Μπερνς και τον Μπάφοτάδε το τσιμπήσατε το Χ μωρή κουφάλες πάντως....:rotflmao: :rotflmao:
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
το καλλιτεχνικό του είναι ρε συ...τραγουδιστής είναι το παληκάρι αλλά χρειαζότανε λίγη γυμναστική κι είπε να έρθει στην ΑΕΚ.Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αυτός πρέπει να παίζει κύκλο..Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
:rotflmao:
Θα δούμε πουθενά τον αγώνα all together?
Ναι,ο ρόμβος δε λέει.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αυτός πρέπει να παίζει κύκλο..:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
All all together ή all together οι Μπάρτσοι και all together οι Ρεάλοι ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Θα δούμε πουθενά τον αγώνα all together?![]()
μλκς (με την καλή έννοια)Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ναι,ο ρόμβος δε λέει.![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Όποιος έχει μεγάλο σαλόνι,40+ ίντσες TV,δίπορτο ψυγείο και ανάγκη για καλή παρέα...να σηκώσει το χέρι του.:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Θα δούμε πουθενά τον αγώνα all together?
moto perpetuo
hasta luego.
Όποιος έχει μεγάλο σαλόνι,40+ ίντσες TV,δίπορτο ψυγείο και ανάγκη για καλή παρέα...να σηκώσει το χέρι του.:rotflmao:
εγω εγω//
δεν εχουμε κ γαμοεμοτικονιο να σηκωνει χερι..
συν τις αλλοις εχω κ ψησταρια ετοιμη κ ψυγειο γεματα χοληστερινουχα προιοντα
![]()
![]()
![]()
Μην το σκεφτείτε καν παίδες, εκτός κι αν δεν έχετε πρόβλημα που δεν θα έχει μείνει πίτσα ούτε για δείγμα..Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
εγω εγω
![]()
ε ναι, αλλα εμεις τα χαλια μας τα ξερουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
δεν ψαχουμε δικαιολογιες
![]()
οπως και οι υπολοιποι στην αεκ.Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
το καλλιτεχνικό του είναι ρε συ...τραγουδιστής είναι το παληκάρι αλλά χρειαζότανε λίγη γυμναστική κι είπε να έρθει στην ΑΕΚ.![]()
![]()
δεν ειναι ποδοσφαιριστες.
τους περισσοτερους σε τσιρκο τους βρηκαν
:rotflmao:
ο ενσαμαΜΠΑΦΟΣ αποδιδει καλα σε σχημα....πλαγιο παραλληλεπιπεδο....Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ναι,ο ρόμβος δε λέει.![]()
![]()
![]()
![]()
αλλα δεν παιζουν πουθενα αυτο, οποτε και αυτος σκεφτεται να αλλαξει αθλημα τωρα
:rotflmao: :rotflmao:
Κοίτα ρε που δεν το σκέφτηκα ο βλάκας...κι είσαι εδώ δίπλα ε;Πέντε λεπτά με το τηλέφωνο.:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
εγω εγω//
δεν εχουμε κ γαμοεμοτικονιο να σηκωνει χερι..
συν τις αλλοις εχω κ ψησταρια ετοιμη κ ψυγειο γεματα χοληστερινουχα προιοντα
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
hasta luego.
Ναι ναι είπαμε.....πρώτα απ' όλα είστε αξιοπρεπείς.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ε ναι, αλλα εμεις τα χαλια μας τα ξερουμε
δεν ψαχουμε δικαιολογιες
![]()
moto perpetuo
hasta luego.