Φίλε έχω μια FZ6 S2 Fazer του '08 εκτός Ελλάδας κ φλερτάρω με την ιδέα των πλαινών fairing. Η αντιπροσωπεία εδώ μου είπε τα fairing έχουν +500 ευρώ. Εσύ πόσο τα πήρες αν επιτρέπεται; Έχω καμμία άλλη επιλογή να τα βρω πιο φθηνά αλλού;Αρχικά δημιουργήθηκε από laryfz1
τα βλεπεις αυτα τα καγκελακια στα πλαγια?ειναι για τα σαμαρια για να μην μπαινουνε απο κατω μονο με αυτα σωθηκα και καλες διακοπεσ
Θενκς
“If you always put limits on everything you do, physical or anything else, it will spread into your work and into your life. There are no limits. There are only plateaus, and you must not stay there, you must go beyond them.” - Bruce Lee
650e απο αντιπροσωπεια καπου τα ειχα δει στο ebay
gogogo!!!
Απο που το πηρες 650 ? η επισημη τιμη ειναι 750 !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από laryfz1
650e απο αντιπροσωπεια καπου τα ειχα δει στο ebay
ψηνομαι να το κτυπησω και εγω
εγω να επιβεβαιωσω αυτο με τις χαμηλες...
σε γλιστυερο δρομο, ανοιξα τερμα την 1η απο χαμηλα για μερικα δευτερολεπτα(δε το αφησα να ανεβασει στροφες δλδ), και το μηχανακι δεν εκανε ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα...ισα ισα τραβαγε(για τα δεδομενα ενος 1000 παντα)....
αλλα το τι γινοταν μετα τις 7000, ειναι εντελως αλλο παραμυθι....
αμα θες σουπερ τραβηγμα απο το ρελαντι, καλυτερα να μην κοιτας στα 1000 4Ι, αλλα δες καποιο δικυλινδρο...
αμα θες αρκουδογκαζο, παρε το ασυζητητι...
παντως αυτο που μου ειχε κανει εντυπωση, ηταν το μεγαλο ντεποζητο που ανοιγε πολυ τα ποδια![]()