Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 77

Θέμα: ΑΧΡΗΣΤΕΣ....@#$##$$#$$

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Rein ....

οι πραγματικές δικές μου την επόμενη ...

εμένα δεν με χαλάει που είναι άσχετες (υπάρχουν καλοί και κακοί οδηγοί ανεξαρτήτως φύλου ... ) εμένα με χαλάει η συμπεριφορά που βγάζουν σε περίπτωση ατυχήματος ... δε δίνουν ενα μπαρά που και στα δυο να σε κόψουν σα σκυλί αδέσποτο ...

α ναι ... και που σαι ορκωτέ ... και η μπάτσα καλό μπορεί να κάνει για να μην ξαναπατήσει άνθρωπό ... όλα τα άλλα περί ευγένειας και καλά και γυναικείο φύλο είναι κουραφέξαλα για μένα προσωπικά ...άσε που μπορεί να της αρέσει κιόλας ...

αυτό το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω ... η επόμενη κάργια που θα μου ασπρίσει και άλλες τρίχες και δεν θα μου πεί έστω μια ξερή συγγνωμη θα ψάχνει για πλαστικό χειρούργο με τις μάπες που θα φάει και ας με πάνε και μέσα για βιαιοπραγία ...

νυσάφι πια
    ευχομαι να συνεχισω να αντεχω να κανω υπομονη φιλε...για ποσο ακομα δεν ξερω...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Ειδικα αμα ειναι τιποτα πουρογκομενες ρπμ....το μεγεθος της αγενειας ανεβαινει γεωμετρικα με το level του lifting.
    Αμα πετυχετε δηλαδη stage 4 lifting με βαλβιδες τιτανιου στα χειλια,fender extender φρειδι,marzochi 52 μπροστα by foustanos tuning,και αλυσιδα carbon στον αστραγαλο με kevlar τακουνι,κοφτε λασπη λεμεεεε.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Ζοχαδιασμέλος Το avatar του/της VGER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Ειδικα αμα ειναι τιποτα πουρογκομενες ρπμ....το μεγεθος της αγενειας ανεβαινει γεωμετρικα με το level του lifting.
    Αμα πετυχετε δηλαδη stage 4 lifting με βαλβιδες τιτανιου στα χειλια,fender extender φρειδι,marzochi 52 μπροστα by foustanos tuning,και αλυσιδα carbon στον αστραγαλο με kevlar τακουνι,κοφτε λασπη λεμεεεε.
    έλα να σου πω λεπτομέρειες στα στραβά κι ανάποδα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    +1000000 πολλες φορες συγκρατουμε αλλες χαμογελαω εκνευριζονται πειροστερο οτι καναν μ@λ@κι@ και ο αλλος γελαει τους σπαει τον τσαμπουκα αλλα τελευταια εχω γινει καφρος.Αν και πολλες φορες δεν μπορεις να τις φτασεις σαν σκυλες πεκινουα που βγαζουν αναρχες κραυγες.
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

ναι ετσι παει....στην Ελλαδα ο σεβασμος ανεβαινει υποχρεωτικα με την ηλικια ..οπως παιρνουν τους βαθμους στον στρατο...απλα οσα χρονια εισαι ανεβαινεις...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ οτι ο σεβασμος ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ... δε πα να εισαι Γερος και οδηγος 45 χρονια και να εχεις και 5 παιδια στην ηλικια μου.....ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ που χαιρει σεβασμου.....

οταν βλεπω εναν οδηγο που ειναι γενημενος καραγκιοζης.....του το λεω... η ευγενεια ειναι καλη μονο για τους σερβιτορους ...
    Accipere quam facere praestat injuriam

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ειλικρινα, στο δρομο δεν εκνευριζομαι οταν ο αλλος κανει μλκια...

οτιδηποτε που μπορει να θεσει σε κυνδινο την ακαιρεοτητα μου...

αρκει μετα να ζητησει συγγνωμη, οτι χοντραδα και να εχει κανει δε με πειραζει...

οταν ομως αρχισουν οι μλκιες και βρισιες ενω μαστιστα εχει κανει και την παπαρια τοπυ μου γυρναει το ματι αναποδα

ακομα θυμαμαι μια που ειχε στριψει καθετα στο δρομο ενω εγω πηγαινα ευθεια, κι οταν της κορναρα(γιατι προφανως εποιησε μλκια) αρχισε και με μουτσωνε...

αμα δεν ειχα μαθημα τον καθρεπτη τον αριστερο θα της τον ειχα κατεβασει

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    ειλικρινα, στο δρομο δεν εκνευριζομαι οταν ο αλλος κανει μλκια...

οτιδηποτε που μπορει να θεσει σε κυνδινο την ακαιρεοτητα μου...

δεν μπορω να σκεφτω τι θα γινοταν αν στην Ελλαδα οι κατοχοι "φορητων" οπλων ηταν περισσοτεροι οπως στην Αμερικη.... θα ειχαμε ΠΟΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΛΕΜΕ.....Χωρις υλικες ζημιες....7νεκροι και 2 τραυματιες(θα λεγαν στα τροχαια...)
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Re: ΑΧΡΗΣΤΕΣ....@#$##$$#$$

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    .....
    Ποναει ρε ο ανθρωπος, αγανακτει!!!...και μερικοι κανετε πλακα!

ΜλκΑντών...όλα καλά ρε φίλε αλλα εδω διαφωνω:

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    το χειροτερο ολων ειναι ,οτι εχω δυστυχεστατα μεγαλωσει με συγκεκριμενες αρχες που λενε,οτι ποτε δεν σηκωνουμε χερι σε πιο αδυναμο και κατ επεκτασιν ουτε κατα διαννοια σε γυναικα...επισης δεν τις βριζουμε ποτε...οποτε το μονο που κανω ειναι να βραζω στο ζουμι μου καθε φορα...

το ΜΠουλο γαμω την ισοτητα μου μεσα λεμε!!!!

@ Ευη

Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
    νομιζω πως η πιο κορυφαια ατακα απο γυναικα σε μηχανοβιο (κολλητο μου) ηταν οταν πηγε να τον στειλει στον αλλο κοσμο την ωρα που προσπαθουσε να την προσπερασει απο αριστερα...και σε φαναρι λιγο πιο κατω της λεει "πας καλα???? δεν βλεπεις τι εχεις γυρω σου?"

και η απαντηση??

"η προσπερασεις δεν γινονται απο αριστερα βλακα!"

κοκκαλο ο κολλητος

Ρε συ αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ εχει τυχει σε μενα στην Μαραθωνος προς Νεα Μακρη!!! ΑΚΡΙΒΩΣ!!!

Κολητουλα μου!

Προσυπογράφω κι εγώ αυτό το θέμα διότι παντού η κατάσταση είναι απερίγραπτη....

Κι ενώ κάνουν την χοντρή τη μαλακία και σώνεσαι από του χάρου τα δόντια....σου λένε μετά...."ε αφού δεν έπαθες και τίποτα" μέσα στην όλη πλυμμηρισμένη από αφέλεια ηλιθιότητά τους....λες και ζούνε σε άλλο σύμπαν....

Κι όχι τίποτα, αλλά έχουν αυτήν τη συμπεριφορά διότι πατάνε στο γεγονός πως ο άντρας τους, ο φίλος τους, ο πατέρας τους...κάποιος με @@ τέλος πάντων θα τις καβατζάρει και θα τις επιτρέψει να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που κάνουν....αφού θα τις ξελασπώνει συνέχεια από του ενοχλητικούς που εμφανίζοντε κατά καιρούς και τις λένε πως παραλίγο να τους σκότωνε....

Εγώ προσωπικά το καθήκον μου το έχω κάνει. Λέω συνέχεια στη μάνα μου, στην αδερφή μου...κανονίστε να τρέχουμε....κανονίστε....προσέχετε τους άλλους. ΠΑΝΤΑ...!!! Μην έχουμε άλλα και μετά δεν θα ξέρω πιανού μέρος να πάρω....
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Κι ενώ κάνουν την χοντρή τη μαλακία και σώνεσαι από του χάρου τα δόντια....σου λένε μετά...."ε αφού δεν έπαθες και τίποτα" μέσα στην όλη πλυμμηρισμένη από αφέλεια ηλιθιότητά τους....λες και ζούνε σε άλλο σύμπαν....

Κι όχι τίποτα, αλλά έχουν αυτήν τη συμπεριφορά διότι πατάνε στο γεγονός πως ο άντρας τους, ο φίλος τους, ο πατέρας τους...κάποιος με @@ τέλος πάντων θα τις καβατζάρει και θα τις επιτρέψει να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που κάνουν....αφού θα τις ξελασπώνει συνέχεια από του ενοχλητικούς που εμφανίζοντε κατά καιρούς και τις λένε πως παραλίγο να τους σκότωνε....

Εγώ προσωπικά το καθήκον μου το έχω κάνει. Λέω συνέχεια στη μάνα μου, στην αδερφή μου...κανονίστε να τρέχουμε....κανονίστε....προσέχετε τους άλλους. ΠΑΝΤΑ...!!! Μην έχουμε άλλα και μετά δεν θα ξέρω πιανού μέρος να πάρω....

+15 ραμματα σε όλα!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ρε σεις μην τις αρχιζετε στα καντηλια, δεν νοιωθουν...και προς θεου μην μπειτε στη διαδικασια του να τους εξηγησετε οτι εκανανα μαλακια...οχι μονο δεν θα το παραδεχθουν, αλλα -χειροτερο ακομα- δεν θα το καταλαβουν...

αν θελετε πραγματικα να τις πατησετε εκει που τις ποναει αρκει ενα:

"Καλα μωρη!!! δεν βλεπεις γ@μω το ξε.....πω-πωωω... κοπελια sorry, αλλα δεν εχω δει πιο αποτυχημενες ανταυγειες...."

"Νταξει μωρε οτι εγινε-εγινε...παντως μιας που τα λεμε, σου προτεινω Gilette Mach 3 και αφρο με πινελο για την τριχοφυϊα στο προσωπο"

"Εισαι ανοργασμικη ε; παραδεξου το!"

"Αντε γ@μησου ρε μαλ@κ@!....ωχ! κοπελα εισαι; συγνωμη, δεν το καταλαβα...." εναλλακτικα μπορεις να την πετυχεις στο επομενο φαναρι και να την ρωτησεις ξανα με ευγενικο και σοβαρο τροπο, αν οντως ειναι κοπελα...αν θες να της σπασεις τελειως τα νευρα, βγαλε το κινητο και παρτην φωτογραφια με τρομαγμενο - εκπληκτο υφος...

"Δεν σε παντρευομαι μωρη!", "ξερεις δεν φταις εσυ αλλα εγω, απλως θελω λιγο χρονο μονος μου...", "ε ναι λοιπον! υπαρχει καποια αλλη!"...προτασουλες που επιδρουν με ενα Παβλοφικο τροπο στη ψυχοσυνθεση τους, ανεξαρτητα απο ποιον ειπωνονται....

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ρε σεις μην τις αρχιζετε στα καντηλια, δεν νοιωθουν...και προς θεου μην μπειτε στη διαδικασια του να τους εξηγησετε οτι εκανανα μαλακια...οχι μονο δεν θα το παραδεχθουν, αλλα -χειροτερο ακομα- δεν θα το καταλαβουν...

"Καλα μωρη!!! δεν βλεπεις γ@μω το ξε.....πω-πωωω... κοπελια sorry, αλλα δεν εχω δει πιο αποτυχημενες ανταυγειες...."

"Νταξει μωρε οτι εγινε-εγινε...παντως μιας που τα λεμε, σου προτεινω Gilette Mach 3 και αφρο με πινελο για την τριχοφυϊα στο προσωπο"

"Αντε γ@μησου ρε μαλ@κ@!....ωχ! κοπελα εισαι; συγνωμη, δεν το καταλαβα...." εναλλακτικα μπορεις να την πετυχεις στο επομενο φαναρι και να την ρωτησεις ξανα με ευγενικο και σοβαρο τροπο, αν οντως ειναι κοπελα...αν θες να της σπασεις τελειως τα νευρα, βγαλε το κινητο και παρτην φωτογραφια με τρομαγμενο - εκπληκτο υφος...

"Δεν σε παντρευομαι μωρη!", "ξερεις δεν φταις εσυ αλλα εγω, απλως θελω λιγο χρονο μονος μου...", "ε ναι λοιπον! υπαρχει καποια αλλη!"...προτασουλες που επιδρουν με ενα Παβλοφικο τροπο στη ψυχοσυνθεση τους, ανεξαρτητα απο ποιον ειπωνονται....

ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS

Re: Re: ΑΧΡΗΣΤΕΣ....@#$##$$#$$

Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
    "η προσπερασεις δεν γινονται απο αριστερα βλακα!"
    Έπρεπε να της πει
    'Έχεις δίκιο,γίνονται απ'το μ#*νί της μάν@ς σου!"
    Ωρες ώρες δε μπορώ να πιστέψω αυτά που διαβάζω..

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Aπαιχτος.......

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Μπορει καποιος να μου εξηγησει για ποιο λογο αυτο συμβαινει οταν οι γυναικες οδηγουν κουτια;;;

Αρκετη ωρα τωρα, προσπαθω να θυμηθω καποιο συμβαν ηλιθιοτητος απο γυναικα σε μοτοσυκλετα και δεν μου ερχεται τιποτα στο μυαλο

Μηπως τελικα επειδη καταβαθος πολλες γυναικες (οπως οι ιδιες εχουν πει) θα ηθελαν να ειναι αντρες, βγαζουν τον τσαμπουκα τους οδηγωντας 1-2 τονων αυτοκινητα και οποιον παρει ο Χαρος;;... "ετσι,γιατι περιεργα την ειδα" που λεει και ο Γονιδης;;

Διοτι οταν κατσουν σε μηχανη, εχουν ενα πιο πολιτισμενο χαρακτηρα, και πραγματικα οδηγουν αξιοπρεπως. Ισως επειδη δεν μπορουν να τσαμπουκωθουν με το διτροχο και να στειλουν κανενα στα θυμαρακια με την ιδια ανεση που θα το εκαναν με αυτοκινητο.

Για δοκιμαστε να θυμηθειτε καποιο σκηνικο με γυναικα μοτοσυκλετιστη, γιατι εμενα δεν μου'ρχεται τιποτα...

Και μην αρχισετε με τα συνηθισμενα "τι να πρωτοθυμηθω" και αλλα...

Αναφερετε περιστατικα...

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ