Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 37 από 37

Θέμα: Η πιο επιτυχημένη διαφημιστική εκστρατεία κατά των ατυχημάτων!

Banned Το avatar του/της WebD
    Η λογική λέει ότι κουβαλάς τη κάρτα σου μαζί σου όπως τη ταυτότητα σου... αλλά κι ότι μπορούν να σε βρουν στο αρχείο του ΕΟΜ...

Επειδή όμως ζούμε σε χώρα χωρίς λογική..... κρατάω τις επιφυλάξεις μου!!! και σε αυτό και στο άλλο με τους συγγενείς..... δυστυχώς

edit.... πολύ καλή η ιδέα σου για τη ταυτότητα!!!! και μάλλον θα τη κάνω μόνος μου!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
    Η λογική λέει ότι κουβαλάς τη κάρτα σου μαζί σου όπως τη ταυτότητα σου... αλλά κι ότι μπορούν να σε βρουν στο αρχείο του ΕΟΜ...

Επειδή όμως ζούμε σε χώρα χωρίς λογική..... κρατάω τις επιφυλάξεις μου!!! και σε αυτό και στο άλλο με τους συγγενείς..... δυστυχώς

edit.... πολύ καλή η ιδέα σου για τη ταυτότητα!!!! και μάλλον θα τη κάνω μόνος μου!!!!
    την καρτα την εχω παντα μεσα στο πορτοφολι μου, εκει που ειναι και το διπλωμα οδηγησης.

αλλα δεν ξερω με τι συνθηκες και πιεση δουλευουν οι γιατροι και κατα ποσο θα ψαξουν για κατι τετοιο...

ισως το χτυπησω καπου tattoo..

Banned Το avatar του/της WebD
    Κι αυτό καλή ιδέα!!! και δεν ήξερα τι τατοο να χτυπήσω!!!

Nα ειμαστε ολοι παντα καλα οπως ειπε και ο Σταυρος....αλλα νομιζω οτι μπορει να μην εχουν δικαιωμα οι γονεις/συγγενεις να αρνηθουν την δωρεα οργανων αλλα παντα ειναι αυτοι που υπογραφουν για να σε βγαλουν απο την ''μπριζα''....και δεν ξερω ποσο επιβλαβες ειναι αυτη η καθυστερηση για τα οργανα....τεσπα...και παλι να ειμαστε ολοι καλα....

υ.γ. Σταυρο εσυ εκτος απο δωρητης εισαι και δεκτης εεεεεε????ολο τα @@ μας παιρνεις....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

υ.γ. Σταυρο εσυ εκτος απο δωρητης εισαι και δεκτης εεεεεε????ολο τα @@ μας παιρνεις....
    τα ποια????

Πανουλη σε παρακαλω, μην αναφερεσαι σε υποθετικα πραγματα.

ακου εβγαλε και ο Πανος @@ και τα δινει κιολας....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Περα απο το οτι το συκωτι μου τα νεφρα μου και τα υπολοιπα μερη της ανατομιας μου ειναι δικα μου και εχω το δικαιωμα να τα κανω οτι θελω κατα την διαρκεια της ζωης μου καθως και μετα (οσο περναει απο το χερι μου τουλαχιστον) ,μου την δινει το ολο concept της καταναγκαστικης υπογραφης ενος κειμενου διατυπωμενου με απολυτους για να μην πω και αμφιλεγομενους κωδικες ηθικης παπαρολογιας που μπορει και να με εκφραζουν στην τελικη (εκει ειναι που διαφερει απο τον νομο) το οποιο διατυπωνουν αλλοι για μενα αλλα υποχρεωνομαι...!!! να το υπογραψω.Ασχετως αν συμφωνω με το οτι η ταχυτητα σκοτωνει διατηρω το δικαιωμα να αναλαβω τις ευθυνες μου νομικα και ηθικα ως προς τον εαυτο μου και τον συνανθρωπο μου.

Δυστυχως δεν ειναι το ιδιο με το να υπογραφεις μια κληση.Η κληση αναφερει ποιον νομο παραβιασες,δεν σε κρινει ομως δεν σε χαρακτηριζει και στην τελικη διατηρεις το δικαιωμα να την αμφισβητησεις στο δικαστηριο η και επιτοπου...

πιθανότατα να μην έχει καμία νομική ισχύ το έγγραφο (εξαρτάται τι ισχύει εκεί) εγώ το βλέπω σαν ένα είδος τιμωρίας που σε κάνει να σκεφτείς λίγο
    παίζει να έχει και αντίθετο αποτέλεσμα κατά περίσταση αλλά το ίδιο και οι κλήσεις
    ενδιαφέρον είναι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Απ'οτι καταλαβα ο τιτλος μιλαει για "διαφημιστικη εκστρατεια" και οχι για καποιο νομο η μετρο.
    Ηξερα οτι αυτα τα τομαρια οι διαφημιστες κινουν τα νηματα,αλλα οχι ετσι:smilea:
    The only easy day was yesterday.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2008, 09:05
  2. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΤΙΩΝ
    από AUFGEBRACHT στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2007, 13:16
  3. ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΛΑΔΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
    από sakisdani750 στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2007, 00:42
  4. O ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΕΞ...
    από dio650gs στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2006, 08:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF