Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Ρε παιδιά ξεφύγατε λίγο νομίζω!
Με την καμία δεν παρακολουθώ την εκπομπή αυτή απλά έτυχε να κάνω ζάπινγκ εκείνη την ώρα
που ήταν το πρώτο μέρος της εκπομπής και είδα κόντρες burn out και διάφορες καγκουριές
επικίνδυνες με αυτοκίνητα που δεν έχουν αριθμό και τέτοια!
Αν βλέπατε το πρώτο μέρος θα φρικάρατε και εσείς άμα βλέπατε αμάξια που μαμά δεν έχουν πάνω
από 110 ίππους να έχουν υποστεί μετατροπές και να έχουν 300+ ίππους κατά τα λεγόμενα των
ιδιοκτητών τους και να κυκλοφορούν στο δρόμο ελεύθερα!
Οι ιδιοκτήτες αυτών των αυτοκινήτων οι οποίοι είναι από 22 έως 24 ετών λένε ότι ποτέ δεν τα πάνε
τέρμα στο δρόμο και από την άλλη είχαν βίντεο με αμάξι στην αττική οδό να πηγαίνει με 335χλμ!
Και εκεί είναι που λέω στο αρχικό ποστ μου ότι πρέπει να επέμβει ο εισαγγελέας και να τους τσιμπήσει!
Μου άρεσε και το ανέκδοτο αυτών των καγκουραίων που λένε ότι τα αμάξια τους είναι καθ' όλα
νόμιμα μιας και περνάνε από το ΚΤΕΟ!!![]()
![]()
Προσωπικά για μένα φίλε συμφορουμίτη η εκπομπή ήταν πολύ ενδιαφέρουσα! Για δύο λόγους. Πρώτον γιατί δεν υπήρχε αυτό το γνωστό στιλ του καυμένου-κλαμμένου ωχ και αχ και βαχ και δεν υπήρχε μιζέρια. Δεύτερον θεωρώ ότι φιλοξενούσε μία συγκεκριμένη ομάδα του πληθυσμού η οποία έχει για μένα πάντα κάθε δικαίωμα να ακουστεί και να εκφράσει την άποψή της. Όταν κάποιος λέει την άποψή του και δη δημόσια ετίθεται ταυτόχρονα σε κριτική και στην αντιπαράθεση. Αυτοί έλεγαν αυτά εμείς από την άλλη ακούμε σκεφτόμαστε και κρίνουμε.
Όσο για την εισαγγελική παρέμβαση θα σου φανεί περίεργο ίσωςαλλά δεν διαφωνήσω!!! Όμως εάν συνέβαινε αυτό θα έπρεπε να υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση ακόμα και εδώ μέσα διότι ειδικά κατά το παρελθόν έχουν μπει ποστ στα οποία λένε με πόσα πάτε εγώ ξύνω εγώ πάω με τόσα κλπ. Δεν κατηγορώ ούτε λέω πως είναι σωστό απλώς εξηγώ πως κατά τη γνώμη μου πάντα μία εισαγγελική παρέμβαση για ένα τέτοιο θέμα μάλλον θα άνοιγε τους ασκούςτου αιόλου και αυτό πιστεύω ότι τελικά είναι εναντίον όλων.
![]()
Για να μη σου πω ότι θα έπρεπε αν θέλουμε να είμαστε τίμιοι να είχε παρέμβει εισαγγελέας για άλλες καταστάσεις της συγκεκριμένης εκπομπής πολύ-πολύ νωρίτερα το οποίο όμως δεν έγινε. Όπως δεν γίνεται και ποτέ σε αυτή τη χώρα![]()
ΥΓ Μία παρατήρηση. Η εκπομπή ήταν μαγνητοσκοπημένη λόγω πένθους.