Ρε παιδια γραψτε εδω περα τα ονοματα των ασφαλιστικων...
Δεν νομιζω να θεωρειται διαφημιση...Ειναι πιο ευκολο,γτ με πμ ο ενας στον αλλο δε βγαινει ακρη...
Για το κοινο οφελος ειναι...![]()
![]()
![]()
Ρε παιδια γραψτε εδω περα τα ονοματα των ασφαλιστικων...
Δεν νομιζω να θεωρειται διαφημιση...Ειναι πιο ευκολο,γτ με πμ ο ενας στον αλλο δε βγαινει ακρη...
Για το κοινο οφελος ειναι...![]()
![]()
![]()
μάλλον παρεξηγήσατε ... δεν υπάρχει κανένα μυστικό, ούτε ασφαλιστική εταιρεία που να είναι για όλους φθηνή. αναλόγως την ηλικία του ασφαλιζόμενου, την ημερομηνία απόκτησης διπλώματος, το ιστορικό ατυχημάτων, την ηλικία του οχήματος, και τις καλύψεις που ο καθένας θέλει, μπορεί να τον συμφέρει να ασφαλιστεί στη μία ή στην άλλη εταιρεία. εγώ για παράδειγμα ασφαλίζομαι στην AIG, γιατί εκεί πέτυχα την καλύτερη τιμολόγηση για μένα. απο κει και πέρα, η κουβέντα με κάποια μέλη συνεχίζεται με πμ, γιατί πολύ απλά, οι σελίδες του φόρουμ, δεν είναι για να κάνω τη δουλειά μου εγώ, ή οποιοσδήποτε άλλος ...
OK το επιασα,υπαρχουν πολλοι παραγοντες που εξαρταται το ποσο της ασφαλισης!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
μάλλον παρεξηγήσατε ... δεν υπάρχει κανένα μυστικό, ούτε ασφαλιστική εταιρεία που να είναι για όλους φθηνή. αναλόγως την ηλικία του ασφαλιζόμενου, την ημερομηνία απόκτησης διπλώματος, το ιστορικό ατυχημάτων, την ηλικία του οχήματος, και τις καλύψεις που ο καθένας θέλει, μπορεί να τον συμφέρει να ασφαλιστεί στη μία ή στην άλλη εταιρεία. εγώ για παράδειγμα ασφαλίζομαι στην AIG, γιατί εκεί πέτυχα την καλύτερη τιμολόγηση για μένα. απο κει και πέρα, η κουβέντα με κάποια μέλη συνεχίζεται με πμ, γιατί πολύ απλά, οι σελίδες του φόρουμ, δεν είναι για να κάνω τη δουλειά μου εγώ, ή οποιοσδήποτε άλλος ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλα, μια χαρα τα λετε...Να πουμε τωρα τι μηχανη εχουμε και τι πληρωνουμε και σε ποια εταιρια μπας και βγαλουμε ακρη... Εγω εδωσα 60 ευρο για ενα εξαμηνο για ενα 990 στην ιντερσαλονικα...Φτηνοτερο δεν επαιζε εδω που ειμαι πουθενα...Ο ασφαλιστης ειναι γνωστος και τελικα νομιζω οτι αυτο ειναι που μετραει για το τι αντιμετωπιση θα εχεις απο την ασφαλιστικη σου, πολυ περισσοτερο απο τα "μεγαλα ονοματα"...
αυτια...σας ακουω...
υ.γ.Επειδη εκανα μεταφορα απο αλλο μηχανακι μου ειπε οτι δεν μπορουσα να κανω προς το παρον ετησιο συμβολαιο, που ηταν και λιγο φτηνοτερο...πολιτικη της εταιριας λεει...
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
να μια εταιρεια στην οποία εμείς δεν ασφαλίζουμε ποτε ...
Eγω εδωσα για ΧΤ225cc για 8 μηνες 120Ε στην ΥΔΡΟΓΕΙΟ!
Κ δεν ζητησαν ουτε διπλωμα ουτε τιποτα...
Προσωπικα,εμενα πολλα μου φαινονται...
pap, γέμισε και ο δικός σου κάδος, πάνω που έσβησα τα δικά μουΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
εμ σβησε τα πμ σου, δεν μπορω να σου στείλω αλλιώς! εχεις φουλαρει![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Εγω εδωσα 60 ευρο για ενα εξαμηνο για ενα 990 στην ιντερσαλονικα...![]()
![]()
Σοβαρα μιλάς;;;;;; Εγώ στην ιντερσαλόνικα εδοσα 50 ευρώ για παπάκι 110 κυβικά.![]()
![]()
Κάτι μου λέει ότι μου έπιασαν το κ@λο. Αν με ξαναδούνε πελάτη να με φτύσετε μέχρι να μουλιάσω.
I would rather make history than read about it.
Το θέμα δεν είναι η φτήνη ασφάλιση.
Είναι και η ίδια η εταιρία και εαν εμπιστεύσαι τον ασφαλιστή σου. Επίσης είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να έχεις φιλική δήλωση. Δύο φορές που με έχουν τρακάρει και είχαι και ο άλλος φιλική δήλωση πήραμε τα χρήματα μου εντός 5 ημερών (max) από την επισκευή και αποστολή των τιμολογίων.
Αυτή τη στιγμή έχω Victoria.
Παλαιότερα είχα είχα commercial value. Γενικά εμπιστεύομαι τον ασφαλιστή μου διότι κάποια στιγμή που ήταν να "σκάσει" η ασφαλιστική που ήμουν, με μετέφερε αλλού και επείδη έκανε μαζική μεταφορά πελατών είχα και έκπτωση...
Το φτήνο δεν είναι πάντα καλό. Το να το ψάξεις αξίζει.
"into a mind absolutely free from thoughts and emotions, even the tiger finds no room, to inserts its fierce claws/one and the same breeze passes among the trees over the valleys and the mountains. And hence, why do they give such a different sound?"
general trust:εχει οδικη βοηθεια,φιλικη δηλωση και τιμη 166Ε τον χρονο πλεον.Τοσο πληρωνα στο στρωμα,τοσο και στο καινουριο μπουσα μ
Απ τις τιμες που ακουσα εδω,μαλλον δεν το ψαχνεται και πολυ...
Εγω εχω εναν ασφαλιστη που φερνει εναν μηνα πριν την καινουρια ασφαλεια και πληρωνεται οταν εχω.Βεβαια εχω και 2 αμαξια σ αυτον,160ε για το ενα 145 για το αλλο,το εξαμηνο![]()
Otan exeis kai panw apo ena oxima stin idia asfalistiki, kai bebaia paizei ekptosi gia ta epomena.. To laxiston se mas etsi...
Genikotera pantos, den einai mono to ti einai pio ftino alla kai to ti piotitas einai...
Mporei na min einai kati xeiropiastw kai na mi to polyskeutonte poly, alla to thema einai oti otan to xreiasteis na einai ekei kai na doulepsei apsoga sto epakro!
Sorry gia ta greeklish alla kolise to pc kai de grafei ellinika... :smilea:
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
κοιτα οταν με τρακαραν,εφταιγε ο αλλος...η ασφαλεια μου μου εδινε χωρις να ειναι μοικτη εως και 6.000ε και θα τα επαιρνε μετα απ τον αλλον που εφταιγε,μου κανε και τετοια ευκολια δηλαδη..τελικα το αστρα μου το βγαλαμε ακαταλληλο και πηρα 9χιλ σε εναμιση μηνα περιπου απο τον αλλον...τι να πω,εγω πληρωνω ασφαλεια,αν φταιω καπου ας παει να τα βρει με την ασφαλεια μου αυτος που θα χτυπησω...επισης οδικη δεν φωναξα της ασφαλειας μου,με 60 ε εκανα ενος ετους συμβολαιο στην HELLAS service εκεινη την στιγμη ,οποτε κλαιν η οδικη που προσφερουν,εξαλλου σχεδον ολες οι ασφαλειες σε περιπτωση ατυχηματος προσφερουν οδικη....
+1299Αρχικά δημιουργήθηκε από Traveller
Το θέμα δεν είναι η φτήνη ασφάλιση.
Είναι και η ίδια η εταιρία και εαν εμπιστεύσαι τον ασφαλιστή σου. Επίσης είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να έχεις φιλική δήλωση. Δύο φορές που με έχουν τρακάρει και είχαι και ο άλλος φιλική δήλωση πήραμε τα χρήματα μου εντός 5 ημερών (max) από την επισκευή και αποστολή των τιμολογίων.
Αυτή τη στιγμή έχω Victoria.
Παλαιότερα είχα είχα commercial value. Γενικά εμπιστεύομαι τον ασφαλιστή μου διότι κάποια στιγμή που ήταν να "σκάσει" η ασφαλιστική που ήμουν, με μετέφερε αλλού και επείδη έκανα μαζική μεταφορά πελατών είχα και έκπτωση...
Το φτήνο δεν είναι πάντα καλό. Το να το ψάξεις αξίζει.
και για καποιους που φρικαρουν με μεγαλες διαφορες....δεν ειναι μονο τα κυβικα και τα χρονια του διπλωματος....αλλα ειναι και σε ποια περιοχη μενεις....αλλα πληρωνεις στα μεγαλα αστικα κεντρα και αλλα στην επαρχια...
![]()
Μην το ξαναπείς αυτό... Μπορεί να ισχύει για τις υλικές ζημιές, αλλά άμα δεις τι αποζημιώσεις επιδικάζονται σε σοβαρούς τραυματιμούς θα δεις τον Χριστό φαντάρο έτσι και χρειαστεί να βγούν από την τσέπη σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Άν ή άσφάλιση ένός όχήματος ήταν προαιρετική ........δέν θά ασφάλιζα ποτέ τίποτε...!!!
Τά χρήματα πού τούς έχω δώσει έδώ καί 35 χρόνια είναι πολύ περισσότερα άπό αύτά
πού θά πλήρωνα άν προκαλούσα ένα σοβαρό τροχαίο...!!!!
![]()
Μέσω ομαδικής προσφοράς ασφαλιστικής για τα μέλη του Fazerclub δίνω για το FZ1 ετήσιο με τις υποχρεωτικές καλύψεις + νομική + οδική βοήθεια 187,00 €
Καλά νομίζω και αισθητά καλύτερα από αυτήν που είχα πριν μέσω του ασφαλιστή μου....