Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 121

Θέμα: τα καλα τα ξεκωλα ειναι πανω σε 2τροχα

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Διαφωνω!
    Με το ολο σκεπτικο.
    Ο καθενας μπορει να ντυνεται ακομα βασιλιας καρναβαλος να ανεβαινει στην μοτο του και να κανει την βολτα του.
    Αν φοραει στρινγκ η σκελεα η γκομενα...γουστο της.

Κρανος αναγκαστηκα φοραω λογω τροχαιας,μπουφαν και μποτακι το καλοκαιρι μονο αν ειναι να κανω εθνικη.

Το καλοκαιρακι βερμουδα,μπλουζακι και το κρανος.
    Η παντοφλα με χαλαει...ουτε στο αυτοκινητο δεν μπορω να οδηγησω ετσι ποσο μαλλον στην μηχανη.
    Αυτο ειναι και το μονο που συμφωνω.

Απο το 88 μεχρι και το 95-96 που ημουν Ελλαδα και οδηγουσα και χωρις το κρανος δεν με κοιταξε ποτε κανενας περιεργα γιατι απλα ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ....
    Ειχα 1-2 φιλους τοτε μεγαλυτερους απο εμενα και αν τους ελεγες για κρανος γελαγαν...τι να πουμε για στολες ρομποκοπ κλπ.

Και επειδη τα στανταρτ τα παιρνουμε απο Αγγλους,Γαλλους κ Αμερικανους...στην Καλιφορνια μπορεις να κυκλοφορεις με μοτο αρκει να φορας κατι στο κεφαλι..ακομα και το Εβραικο καπελακι και εισαι οκ για τον νομο!
    Στο Ελλας μαλλον ειμαστε πιο μπροστα και οι αλλοι πισω...

Ρε Εβη μαλλον για τις αντιπαραθεσεις επρεπε να παει.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Διαφωνω!
    Με το ολο σκεπτικο.
    Ο καθενας μπορει να ντυνεται ακομα βασιλιας καρναβαλος να ανεβαινει στην μοτο του και να κανει την βολτα του.

Κρανος αναγκαστηκα φοραω λογω τροχαιας,μπουφαν και μποτακι το καλοκαιρι μονο αν ειναι να κανω εθνικη.

Η παντοφλα με χαλαει...ουτε στο αυτοκινητο δεν μπορω να οδηγησω ετσι ποσο μαλλον στην μηχανη.

Απο το 88 μεχρι και το 95-96 που ημουν Ελλαδα και οδηγουσα και χωρις το κρανος δεν με κοιταξε ποτε κανενας περιεργα γιατι απλα ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ....
    Ειχα 1-2 φιλους τοτε μεγαλυτερους απο εμενα και αν τους ελεγες για κρανος γελαγαν...τι να πουμε για στολες ρομποκοπ κλπ.

Και επειδη τα στανταρτ τα παιρνουμε απο Αγγλους,Γαλλους κ Αμερικανους...στην Καλιφορνια μπορεις να κυκλοφορεις με μοτο αρκει να φορας κατι στο κεφαλι..ακομα και το Εβραικο καπελακι και εισαι οκ για τον νομο!

Συμφωνώ ότι γούστο και καπέλο του καθενός να κυκλοφορεί ακόμα και με μαγιώ πάνω στη μηχανή. Τη δική του υγεία και σωματική ακεραιότητα παίζει...

Αλλά απατάσαι στο ότι κανένας δεν φόραγε κράνος το 88-96. Μπορεί (και ήταν) λιγότεροι οι "Ρόμποκοπ", αλλά όχι και κανένας.

Τώρα, μοτοσυκλετιστής, να φοράει κράνος για να μην φάει κλήση...

Αλλά ο καθένας μπορεί να σκεφτεί για το δικό του κεφάλι...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Μαλλον εχω αδικο και εγω οπως και ο xrider αλλα ρε παιδια ψεματα δεν λεω...εδω στο νησι το καλοκαιρι παω για μπανιο μονο με το κρανος απο εξοπλισμο...Τα υπολοιπα απλα δεν παλευονται... Γενικα φοραω τον εξοπλισμο αλλα το καλοκαιρι για κοντινες διαδρομες μονο κρανος και κλειστο παπουτσι. Η αληθεια ειναι οτι νοιωθω ενα φοβο και μια ανασφαλεια αλλα απο την αλλη με τοση ζεστη ουτε τα μποτακια μπορω, ουτε το μπουφαν... το παντελονι δε, το φοραω μονο για μεγαλες βολτες ή ταξιδια... Δεν ειμαι απειρος απο πτωσεις, δυστυχως, αλλα απο την αλλη θεωρω οτι αν εχει μια δοση υπερβολης το να φοραω φουλ εξαρτηση για να παω 6-7 χλμ για μπανιο. Σε καμια περιπτωση δεν ενθαρυνω καποιον να κυκλοφορει χωρις προστασιες αλλα εγω δεν μπορω παντα να τα φοραω ολα .
    Παντα ορθιοι
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    [B]ναι,ακομα και με το σκουτερ μου

σημερα ενα απριλια ηταν το μοναδικο που ειχε οδηγο(εμενα) με δερματινο μπουφαν μποτακια κρανος και δερματινα γαντια μπορεις επισεις να ρωτησεις οποιον εχει παει για καφε μαζι μου μικρολιμανο η οπου αλλου
    Αν ήσουν μαζί με ένα ζευγάρι,τότε καθόμασταν με το Road67 στο τραπέζι που είχες πλάτη!!!

Διαφωνω!
    Με το ολο σκεπτικο.
    .
    Ναι μαζί σου

αλλα

αλλο ειναι να μην θέλεις να φορέσεις εσυ εγω η οποιος άλλος δερμάτινα, και αλλο ειναι να λεμε οτι δεν τρεχει τπτ που δεν φοράμε!!
    Εχει διαφορά το
    "δεν το φοράω, αλλα ξερω οτι κάνω μαλακία, και αμα μου κάτσει η στραβή, αντι να σηκωθώ (πιθανόν) και να παω στην πορεία μου, με ότι πλαστικά σπασμένα εχω, θα τρέχω για (απο) 2 (εως) 122 μήνες"

απο το
    "Ελα μωρέ με τους μαλάκες που ντύνονται λες και θα πανε στο gp!!! ειναι υπερβολικοί!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΑΝΑΤΗΦΌΡΑ ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ

να προσέχουμε μην παίρνουμε στο λαιμο μας παιδιά, λέγοντας ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ πράγματα, απλα, για να μην φανούμε εμεις λάθος.

Διαφωνω!
    Με το ολο σκεπτικο.

αυτές είναι οι προσωπικές σου απόψεις ... μαγκιά σου και τα ρίσκα δικά σου ....

το ότι κυκλοφορούσαμε όμως χύμα κάποιες περασμένες εποχές μην μου το προβάλλεις σαν επιχείρημα ότι είμαστε και σωστοί ... την τύφλα μας δεν ξέραμε και δεν είχαμε και κανέναν να μας πει κάτι ...

ευτυχώς ο κόσμος που καβαλάει πλέον την ψάχνει και λίγο παραπάνω .. έχουμε πολύ δρόμο ακόμα βέβαια αλλά σίγουρα δεν είναι τόσο χάλια όσο παλιότερα ...

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
    Αν ήσουν μαζί με ένα ζευγάρι,τότε καθόμασταν με το Road67 στο τραπέζι που είχες πλάτη!!!
    Kι αν όντως ήσουν εκεί τότε δε μπορεί ..οι ρόμποκοπς προτιμούν την ίδια καφετέρια :rotflmao:
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Διαφωνω!
    Με το ολο σκεπτικο.

Απολυτα σωστος.
    Δικαιωμα του καθενος ειναι αυτο.
    Αλλα ξέχασες κατι.
    Ενα μικρο σημειωμα στην τσεπη σου που να λεει οτι σε περιπτωση ατυχηματος δεν επιθυμω να νοσηλευτω ουτε να επιβαρυνω τα δημοσια νοσοκομεια γιατι με την απερισκεψια μου προκαλεσα τα τραυματα μου.
    Τοτε ΝΑΙ...συμφωνω.
    Για ποιο λογο εσυ (το "εσυ" ειναι γενικο) να πιασεις μια θεση στην μοναδα εντατικης θεραπειας οταν φταις για οτι επαθες...και γω π.χ. να ψαχνω μια θεση για το παιδι μου.
    Οσο οι επιλογες σου επιβαρυνουν την δικη μου (και της οικογενειας μου) ασφαλεια και φροντιδα με αφορα...και πολυ μαλιστα.

To 85 που πήρα το πρώτο μου παπί, ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ μαζί αγόρασα και το πρώτο μου κράνος... AGV fiberglass όχι πολυκαρμπονάτα και αηδίες.

Και τώρα που το σκέφτομαι όποτε πήρα -σχετικά- φτηνό κράνος (το φτηνότερο ήταν ένα MDS) μέσα σε ένα 6άμηνο, χρόνο το πολύ το έστειλα-παράτησα-χάρισα.

Μετά από 25 τόσα χρόνια αρκούντως πολύπλευρου δικυκλισμού (μετακίνηση, διασκέδαση, τουρισμός , αγώνες), δεν έχω χτυπήσει ποτέ στο κεφάλι (δλδ. σε καμμία από τις πτώσεις μου δεν έχει βρει ποτέ το κράνος).

Πέρα από κράνος- μπουφάν-γάντια, ούτε εγώ είμαι 'τέλειος' -στις καθημερινές μου μετακινήσεις- από φέροντα εξοπλισμό (για διάφορους λόγους), αλλά δεν σκοπεύω να το διαφημίσω κιόλας.

Άκου εν έτει 2010 να συζητάμε για το αν πρέπει να φοράμε κράνος.... :o :o

You BETA believe...

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Άκου εν έτει 2010 να συζητάμε για το αν πρέπει να φοράμε κράνος.... :o :o
    δε νομίζω ότι αυτό είναι καν υπό διαπραγμάτευση.

για την λοιπή "πανοπλία" εν μέσω ελληνικού καλοκαιριού για μετακινήσεις εντός πόλεως νομίζω γίνεται λόγος,ασχέτως αν το έναυσμα δόθηκε απο την τρέντυ εικόνα του ςς-φουσταμπλούζα-σαγιονάρα.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Εξεφρασα πρωσοπικη αποψη...
    Δεν ειπα οτι επειδη εγω το σκεφτομαι ετσι ειναι και νομος!
    Γιαυτο το λογω εφερα και το παραδειγμα της Καλιφορνιας.
    Οποιος θελει φοραει οποιος θελει οχι..

Το 1980/1990 το μεγαλυτερο ποσοστο οδηγων μοτο ηταν χωρις κρανος και στολες...το μεγαλυτερο.
    Εγω αν και απο Αθηνα δεν θυμαμαι κοσμο να φοραγε γαντια,δερματινα μπουφαν (εκτος και αν το μπουφαν στυλ περφεκτο πιανεται για μπουφαν μηχανης) και κρανος.

Ας σκεφτει ο καθενας ποτε πηρε το πρωτο του μπουφαν μηχανης...ποσα χρονια μετα αφου πηρε μηχανη.

Οσο αναφορα τις τυχον ατυχηματος συνεπειες και τα εξοδα που το δημοσιο θα πληρωσει και που θα επιβαρυνουν υποτιθεται τον οδηγο αυτοκινητου η αυτον που δεν οδηγει τιποτα και σε καμια περιπτωση δεν εμπλεκεται στο ατυχημα καποιου,δεν ειναι δικαιολογιες που στεκουν,γιατι με αυτο το σκεπτικο θα πρεπει οποιος εχει γεννηθει με αναπηρια/χρονια παθηση/υπερηληκας η κατα την διαρκεια της εργασιας του χασει καποιο μελος,τραυματιστει σοβαρα κλπ....θα πρεπει να εκτελειται επιτοπου για να μην χρεονωνται οι υπολοιποι????
    Αν πεσεις απο την καρεκλα σου και σκασεις με το κεφαλι δηλ. εισαι βαρος στον Ελληνικο δημοσιο γιατι θα πληρωσει τα νοσηλεια απο τις τσεπες των υπολοιπον 9.999.999 Εληνων που δεν φταινε γιατι επεσες απο την καρεκλα?

Οπως ειπες φιλε Ται..αυτα ειναι μοτο gp...Το οριο ταχυτητας στην πολη ειναι απο 20/30/50χλμ το μεγιστο.
    Και με ποδηλατο μπορεις να πεσεις σε αυτες τις ταχυτητες,φανταζεσαι να επρεπε να φορας στολη για να οδηγησεις ποδηλατο???

Φαινετε σαν να προσπαθω να αποδειξω οτι το κρανος και ο εξοπλισμος δεν χρειαζεται...αντιθετα δεν λεω οτι δεν χρειαζεται αλλα κατα την γνωμη μου ειναι υπερβολη το να ντυνεσαι σαν να πας ταξιδι για μια να κανεις μια βολτα στο κεντρο της Αθηνας...απο εκει και περα ειναι στην κριση του καθενα....αλλος καπνιζει και ξερει οτι καταστρεφει την υγεια του αργα αλλα σταθερα αλλα κανενας δεν τον κοιταει περιεργα η τον κραζει γιατι καπνιζει ακομα και αν η νοσηλεια του (στο συνολο θα κοστησει σιγουρα πολυ περισσοτερο..για οσους τα βλεπουν ολα σαν $ )

Κρανος φοραω γιατι αναγκαστηκα και στην συνεχεια το συνηθησα...και αφου το φοραω που το φοραω, τουλαχιστον πηρα ενα καλο FULL FACE και ΠΑΝΤΑ το κουμπονω.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

αυτο το θεμα να γινει STICKY!!!!!!!!!!!!!
    ταιριαζει παρα πολυ με το υφος του φορουμ

μπραβο !!!!!!!!!

και μην ξεχασετε να πειτε για τους ξεκρα..........
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
    ναι με ενα ζευγαρι ημουν...ειναι που δεν φοραω μπλουζακι μοτο αλλιως θα μιλαγαμε
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
    αυτο το θεμα να γινει STICKY!!!!!!!!!!!!!
    ταιριαζει παρα πολυ με το υφος του φορουμ

μπραβο !!!!!!!!!

και μην ξεχασετε να πειτε για τους ξεκρα..........

δεν καταλαβα τι εννοεις
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

για να τελειωνουμε...ο Pinw εχει βαλει στις γενικες ενα ποστακι για μια κοπελα (ας αναπαυτει) που ειχε ανοιγμενο κεφαλι ηταν δικαιωμα της να μην το φοραει η αγνοια της τωρα ομως καποιοι εχουν χασει τη γη κατω απο τα ποδια τους

επισεις δε νομιζω οτι ολες αυτες και αυτοι που κυκλοφορουν πανω στις μηχανες και κανουν σφηνες κοντρες σουζες κλπ με αμανικα και σορτσακια το κανουν γιατι ξερουν τις επιπτωσεις απλα εχουν κατι @@ να που δεν τους νοιαζει

πιστευω καθαρα οτι αυτοπροβαλουν τους εαυτους τους σαν καθαροαιμοι ναρκισοι και θελουν να δειχτουν

αυτο και μονο σαν νοοτροπια εμενα μου την σπαει και την καυτηριαζω και οπως εχουν αυτοι δικαιωμα να λενε εχω και εγω απο κει και περα δεν θα σπασω κανεναν στο ξυλο να κανει αυτο που θεωρω αδικος η δικαιος σωστο

θελω ολοι να πανε και να γυρισουν οπως και να ειναι οτι σκατα και να κουβαλανε στα κεφαλια τους μεσα η οχι

υσ¨μια να με διαβαζει .... ΜΙΑ.... αν γινει το κακο (φτου μακρυα) ο πονος δεν θα ειναι προς τα καλλη

φορατε οτι θελετε ειναι ωραιο να εισαι νεος και να διαφημιζεις το σωμα σου την φρεσκαδα σου τα νιατα σου

προστατεψε τα για να τα εχεις πολυ πολυ περισσοτερο

αυτα και ας μην το κανουμε καυγα...

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. "Κοτσαρουν" τα αγροτικα πανω σε ΜΟΤΟ?
    από SVX στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 08:51
  2. Ειναι καλά τα λεφτά???
    από manhunter στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 87
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2008, 15:54
  3. Τελικα ειναι καλα τα Linux?
    από stavrogin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2006, 14:32
  4. Μήπως θέλετε τα φλας να είναι πάνω στο ψυγείο;