αυτη η σιγουρια σου σπαει κοκκαλα και @@δια!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από puntix
filaraki egw eixa ktm , oi perissoteroi mallwn den exoyn kai milane ypo8etika tespa ..
αυτη η σιγουρια σου σπαει κοκκαλα και @@δια!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από puntix
filaraki egw eixa ktm , oi perissoteroi mallwn den exoyn kai milane ypo8etika tespa ..
Δεν γνωριζω απο ΚΤΜ, ομως απο την διαφημιση που εχει γινει εδω μεσα, μαλλον που μπαινω στην πριζα!!!
Επειδη σκεφτομαι συχνα πυκνα για on-off, σιγουρα θα μελετησω πολυ σοβαρα πλεον την ΚΤΜ!!
Τελικα φιλαρακο η προσπαθεια δυσφημισης που επιδιωξες, σου γυρισε μπουμερανγκ
Μα ηταν αναγκη να δυσφημισεις Αυστριακη εταιρεια;;;
Την επομενη φορα θαψε κανα κινεζικο να βρεις την υγεια σου!!![]()
σουζονια με 1η παντα ε? ή μηπως τελικα εμαθες να το σηκωνεις και με 2α ??Αρχικά δημιουργήθηκε από puntix
Βεβαια δε θα ξεχασω ... τα απιστευτα σουζονια![]()
![]()
παραδειγμα:
πας στον "οικο" σε καλωσοριζει η ανατολητισσα τσατσα που παρεμπιπτοντως ειναι 110 κιλα με φαβοριτες αλα Κοκοτα, χνουδατο μουστακι, φοραει αμανικο, ειναι τιγκα στον ιδρωτα αφου οι τριχες στην μασχαλη εχουν σγουρωσει,δεν σε ακουει καλα γιατι τα αυτια εχουν βουλωσει απο τις τριχες(η`μηπως ειναι μελισσες?) και αφου τραβαει την τελευταια τζουρα απο το τσιγαρο που εχει στο ζαρωμενο γεματο σαλια στομα της σε πλησιαζει και βγαζοντας τον καπνο μαζι με μια ελαφρια δοση σκορδιλας σου λεει:
-Απο δω ειναι η κοπελα,και σου γνεφει πισω απο τον ωμο της.
Εσυ μενεις καγκελο αντικριζωντας εναν ευρωπαιο μελαχροινο αγγελο 1,94 με καταγαλανα ματια,σαρκωδη χειλη ,μεταξενιο δερμα με ατελειωτες καμπυλες 88-50-89 (καλα ειναι να τ`αφησω?) και ενα μεθυστικο αρωμα να εχει συνεπαρει ολο σου το ειναι.
-50ε για 2 ωρες ειναι αλλα συνηθως στο μισαωρο σταματαει. Δεν μπορει παραπανω.
-Αλλα αν θες με 10ε ερχεσαι μαζι μου ολο το σαββατοκυριακο.
Εεεεεεε...
Εσεις ρε παιδια ποια θα καβαλαγατε?![]()
![]()
ΚΤΜ ΨΩΜΙ ΚΙ ΕΛΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:
GS παρτε παιδια...GS 1200...και VARADERO...και TDMκαι VSTROM(το 650 ε;;αυτο με τη τελικη των 220km)
Να χουμε να γελαμε...
στο δρομο...
γιατι εκτος...δε μας βλεπει και κανεις...![]()
...cause the place seems still alive...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ADVENTURAZ
παραδειγμα:
πας στον "οικο" σε καλωσοριζει η ανατολητισσα τσατσα που παρεμπιπτοντως ειναι 110 κιλα με φαβοριτες αλα Κοκοτα, χνουδατο μουστακι, φοραει αμανικο, ειναι τιγκα στον ιδρωτα αφου οι τριχες στην μασχαλη εχουν σγουρωσει,δεν σε ακουει καλα γιατι τα αυτια εχουν βουλωσει απο τις τριχες(η`μηπως ειναι μελισσες?) και αφου τραβαει την τελευταια τζουρα απο το τσιγαρο που εχει στο ζαρωμενο γεματο σαλια στομα της σε πλησιαζει και βγαζοντας τον καπνο μαζι με μια ελαφρια δοση σκορδιλας σου λεει:
-Απο δω ειναι η κοπελα,και σου γνεφει πισω απο τον ωμο της.
Εσυ μενεις καγκελο αντικριζωντας εναν ευρωπαιο μελαχροινο αγγελο 1,94 με καταγαλανα ματια,σαρκωδη χειλη ,μεταξενιο δερμα με ατελειωτες καμπυλες 88-50-89 (καλα ειναι να τ`αφησω?) και ενα μεθυστικο αρωμα να εχει συνεπαρει ολο σου το ειναι.
-50ε για 2 ωρες ειναι αλλα συνηθως στο μισαωρο σταματαει. Δεν μπορει παραπανω.
-Αλλα αν θες με 10ε ερχεσαι μαζι μου ολο το σαββατοκυριακο.
Εεεεεεε...
Εσεις ρε παιδια ποια θα καβαλαγατε?![]()
![]()
ΚΤΜ ΨΩΜΙ ΚΙ ΕΛΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ![]()
![]()
Ρε φίλε , στείλε το στο marketing των Αυστριακών να το κάνουν διαφήμιση…..
![]()
εγω παντως πουλαω τωρα το xt μου και το πιθανοτερο ειναι παρω duke!!!!!
αν δεν βρω δουκα σιγουρα κανα lc 640!!!!τα γουσταρω πολυ και τα 2 ειμαι καλα γιατρε μου!????
μια χαρα εισαι! οσο για δουκα μην αγχωνεσαι.. δεν υπαρχει περιπτωση να μην βρεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από kawasaki ZX-12
εγω παντως πουλαω τωρα το xt μου και το πιθανοτερο ειναι παρω duke!!!!!
αν δεν βρω δουκα σιγουρα κανα lc 640!!!!τα γουσταρω πολυ και τα 2 ειμαι καλα γιατρε μου!????
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
2 χρόνια με πολλούς αγώνες και κάθε βδομάδα προπόνηση δεν έχει βγάλει κίχ .Αρχικά δημιουργήθηκε από puntix
ρε μαγκες θα ξαναπερνατε ποτε κτμ και γενικα ευρωπαικο ?
Φυσικά και θα ξανάπερνα με κλειστά μάτια .![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Γιαπωνέζικο κλιματιστικό, Κορεάτικη τηλεόραση , Ευρωπαϊκή μοτοσικλέτα και δεν αλλάζω γνώμη με Τ Ι Π Ο Τ Α!!!!!!!! Για κανένα από τα παραπάνω………
READY ΤΟ RACE!!!
Όταν έπερνα την μηχανή μου πολλοί φίλοι μου έλεγαν να πάρω Africa και οτι τα ευρωπαικά δεν είναι καλα, οτι τα ΚΤΜ χαλάνε, σπάνε, αυτοαναφλέγονται(χώρις πλάκα το άκουσα και αυτο), και διάφορα άλλα, εγώ δεν μάσησα και παράγγειλα ενα KTM LC640 Adventure.
Σήμερα 7 χρόνια και 60.000χλμ μετά πάλι αυτό 8α είχα πάρει, και η επόμενη μάλλον ΚΤΜ 8α είναι. (ψήνομαι για μια 990 Adventure R).
![]()
![]()
![]()
ρε το moto.gr ειναι τιγκα βαμμμενο πορτοκαλι λεμεεεεεεεεεεεεεε.
up the Austrians!!!
Απανω τους παλικαρια με τα πορτοκαλι...
ADVENTURAZ γαααμησεεεςςςςςςςςςς...
hasko κοινη πορεια βλεπω, απλα ειμαι λιγο μπροστα...Βασικα ραγισε η καρδια μου οταν εδωσα το μικρο μου adv640 αλλα η αλλη η πουτανα (η 990 ντεε) ειναι μεγαλη πλανευτρα... δεν μετανοιωνω, αλλα αν ειχα φραγκα...
Να συμπληρωσω στο παραδειγμα, αν μου επιτρεπεται, οτι αν δεν "γαμησεις" ποτε ευρωπαια δεν ξερεις και την διαφορα...Μερικοι επιλεγουν την "μεγαλη" γιαπωνεζικη συσκευασια χωρις ποτε να εχουν δοκιμασει τους ευρωπαικους καρπους...οσοι μερακληδες δοκιμασαν κολλησαν...
![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Βασικα ραγισε η καρδια μου οταν εδωσα το μικρο μου adv640 αλλα η αλλη η πουτανα (η 990 ντεε) ειναι μεγαλη πλανευτρα... δεν μετανοιωνω, αλλα αν ειχα φραγκα...
Μεσα στο μυαλο μου εισαι...και εγω στο "αν" εχω σκαλωσει να μπορουσα να ειχα και το 990αλλα το μικρο ADV δεν το δινω με τιποτα. (δεν κανουμε σκαντζα να μας πηγαινει μια-μια? σκ παρα σκ. Θα ειναι και λιγοτερα τα εξοδα)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39: