Σελίδα 3 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 216

Θέμα: Καγκουριές, καγκουροφόρουμ και αιφνίδιοι θάνατοι ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macrozan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Συμφωνοι αλλα το οτι το κανεις πολυ συγκεκριμενα quotes δεν βοηθαει και πολυ.
    Νομιζω οτι εγραψα και εγω και ο byron και αρκετοι αλλοι καποια πραγματα που εμειναν...ασχολιαστα.

εχεις δίκιο, απλά δεν τα ... προλαβαίνω όλα

αν είναι κάτι συγκεκριμένο πες μου, κι αν μπορώ, απαντάω. όπως έγραψα και νωρίτερα δε θεωρώ τον εαυτό μου ειδικό . Τον κοινό νού διαθέτω ενός πενηντάρη plus λάτρη τών μηχανών ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Τα φόρουμ δεν είναι σχολεία με δασκάλους τους μοντς. Δεν είναι ούτε μυστικές αδελφότητες, όπου μυήθηκες και παίζει να σε σκοτώσουν αν δεν ακολουθήσεις το καταστατικό. Σκέψου τα ολιγομελή σαν παρέες που βρέθηκαν ψιλοτυχαία για καφεδάκι (ο φίλος του φίλου του γνωστού του φίλου μου κλπ) και αυτά κάποιων χιλιάδων μελών σαν μικρές κοινωνίες με κάθε καρυδιάς καρύδι μέσα. Βρέθηκες εκεί; Κάνε τις επιλογές σου.

Οι "αξίες" διέπουν τον καθένα μας, όχι το φόρουμ. Το τι θα κυριαρχήσει φαινομενικά σαν "το πρέπον" και για πόσο, είναι απρόβλεπτο.
    Πόσο θα γράψεις εσύ με αυτό το μυαλό που κουβαλάς, πώς θα το γράψεις, πώς θα σου απαντήσει ο τάδε ή ο δείνα, ποιος από εσάς θα κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση κάποιου που μόλις μπήκε στο φόρουμ και διαβάζει... Ποιον θα απορρίψει σαν "μυαλό" και πώς; Θα βγει από το φόρουμ; Θα πει την άποψή του και θα φύγει; Θα μείνει και θα παλέψει να πάρει κι άλλους μαζί του;

Τι να λέμε.. όλα είναι πολύ ρευστά. Μπορεί να σώσεις κάποιον με μια απλή κουβέντα που θα τον κερδίσει χωρίς καν να το ξέρεις και μπορεί να σκοτωθεί κάποιος τυχαία ακόμα και σε μια χαλαρή βολτούλα που έτυχε να ποστάρεις.
    Δεν ξέρω τι παίζει σε άλλα φόρουμ, αλλά το ότι το μοτό -για παράδειγμα- κατέληξε να κάνει "in" τον εξοπλισμό σε τόσο κόσμο είναι μια ευτυχής συγκυρία, για την οποία χαίρομαι βέβαια, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να μην είναι έτσι. Έτυχε να έχει μπόλικα μέλη που έπαθαν κι έμαθαν, ή είδαν και έμαθαν, ή απλά έτσι σκέφτονται ή κατέληξαν να σκέφτονται έτσι και ταυτόχρονα γράφουν κιόλας, δεν είναι απλοί αναγνώστες. Κάποιους θα πάρουν μαζί, και κάποιους θα εκνευρίσουν με το "comme il faut" στιλάκι τους και για αντίδραση θα βάλουν τη σαγιονάρα...

Μην ψάχνεις συνταγές επιτυχίας. Παντού υπάρχουν τα πάντα και όλα είναι θέμα επιλογών. Αυτά μέχρι εκεί που κινείς εσύ τα νήματα. Μέχρι αυτό το σημείο μπορείς να γίνεις το "υπόδειγμα μοτοσικλετιστή", όπως το έχεις φτιάξει στο μυαλό σου. Μετά έρχεται εκείνος ο γ@μημένος παράγοντας "τύχη"...
    Κατ'αρχήν συμφωνώ με αυτά που λες.

Θα προσέθετα μόνο ότι δεν θάπρεπε να δώσουμε στον 'γαμωμέρφυ' ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ πιθανότητες λόγω τών καγκουριών μας.

Είναι σα να παίζεις με σημαδεμένη τράπουλα και σα να μην έφτανε αυτό, να μη κρύβεις καλά τα φύλλα σου.....

τσάμπα προβληματισμός μΕ φαίνεται εμένα ...

τες πα ...

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    τσάμπα προβληματισμός μΕ φαίνεται εμένα ...
    τες πα ...

και πριν τα διαδικτυο σκότώνονταν μοτοστυκλετιστές στον δρόμο, και πριν υπάρξουν φόρουν γίνονταν κόντρες και καγκουρίες...(διαφωνέι κανείς

μακάρι η αιτία των θανατηφόρων τροχάιων να ήταν τα φόρουμ....
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Κανένας δεν είπς ότι Η ΚΥΡΙΑ αιτία των θανάτων είναι τα φόρουμ.

Είπαμε ότι ΜΙΑ από τις αιτίες είναι ΚΑΙ τα καγκουροφόρουμ.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά, ψέμματα ;

Λιθαράκι επίσης βάζουν και οι διαφημίσεις των μοτομάγαζων και αντιπροσώπων.

Δείτε τις στο ΣΚΑΙ ή στην ΕΤ3 παληότερα και θα καταλάβετε.

Τα σήματα που εκπέμπονται στη νεολαία ως δημιουργία ινδαλμάτων είναι συμπαθή προς την καγκουριά.

Η καγκουριά πουλάει και εμπορικά σε όλο τον κόσμο.

Οι 'αντικαγκουρώδεις' φωνές κατάντησαν 'γραφική' μειοψηφία.

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Ας πω κι εγώ την γνώμη μου ........
    Τα διάφορα φόρουμ, σε μεγάλο βαθμό απαρτίζονται από κάποια ΕΝΕΡΓΑ και κάποια ΜΗ ΕΝΕΡΓΑ μέλη.
    Αυτά τα δύο νούμερα απέχουν παρα πολύ μεταξύ τους ......... Προσωπικά είμαι γραμμένος και σε άλλα φόρουμ για την μοτό αλλά δεν είμαι ουσιαστικά ενεργό μέλος !!!
    Κάθε φόρουμ (καλώς ή κακώς) έμμεσα "διώχνει" τα μέλη που δεν είναι "συμβατά" με την πλειοψηφία και την κυρίαρχη τάση του φόρουμ ..........
    Τι εννοώ, για να μην παρεξηγηθώ .......
    Ξεκινόντας ένα φόρουμ, οι δημιουργοί του, βάζουν το προσωπικό τους στίγμα και συνήθως γράφουν τα δικά τους πιστεύω και προβληματισμούς ........... Όσοι πιστοί προσέρχονται ............... και η παρέα μεγαλώνει ............
    Αυτά τα πρώτα μέλη είναι ο πυρήνας του φόρουμ και αν έχουν και γνώσεις Η/Υ, συνήθως γίνονται και μοντερέιτορς ...........
    Από αυτά τα άτομα παίρνει το "χρώμα" του το φόρουμ !!!
    Αν κάποιος θέλει κάτι διαφορετικό, θα πάει σε άλλο φόρουμ ........... όχι επειδή κάποιος του λέει "φύγε" αλλά επειδή απλά δεν ταιριάζει .........
    Να δώσω κάποιο παράδειγμα .........
    Στο μοτό.γρ σε πολλές περιπτώσεις έχουμε δει ότι δεν αναφερόμαστε "σκληροπυρηνικά" και μόνο για μοτό, αλλά και για ποικίλα άλλα θέματα ......... κάποιοι ενοχλήθηκαν και έφυγαν για άλλα φόρουμ, όμως νομίζω ότι στους πιό πολλούς μας αρέσει αυτό το χαλαρό και παρεϊστικο στυλ .......
    Επίσης σε πολλά άλλα φόρουμ, η αποδεκτή - παραδεκτή συμπεριφορά είναι το πόσο γρήγορος και χεράς είσαι, πόσο τουμπανιασμένο είναι το καρατούμπανο GSXCBR 1000 RRRRRRR που καβαλάς και στα πόσα το σηκώνεις σούζα κρατόντας με το ένα χέρι το μπουτάκι αιθέριας ύπαρξης με σορτσάκι, που της ρίχνεις και καμμιά ανάποδη αν έχει το θράσσος να σου αντιμιλήσει για τον τρόπο που καβαλάς, βαρβατίλα rulezzzzzzzzzz ................. μη γελάτε το εννοώ αυτό που γράφω !!!
    Σε άλλο φόρουμ όλοι οι "γρήγοροι" έβγαιναν με κάμερες και κατέγραφαν τα καγκουριλίκια τους ............
    Τίτλος "Το πρωί στο δρόμο για τη δουλειά .......... " και ο τύπος διακοσάριζε (μέχρι και 220 είδα) σε δρόμο με 1 κατεύθυνση ανά ρεύμα στις 8.00 το πρωί με τίγκα κίνηση !!! Σαν να έβλεπα Playstation ήταν ............. και όταν είπα ότι "Φίλε εδώ δεν ξαναπατάς το START όταν η οθώνη γράψει "GAME OVER", χύμηξαν όλοι να με ειρωνευτούν !!!
    Αντίθετα στο μοτό.γρ αισθάνομαι ότι το πρώτο και πάνω απ' όλα ζήτημα είναι το να είμαστε όσο το δινατόν πιό ασφαλείς !!!
    Και γι' αυτό μ' αρέσει εδώ ..........

Αυτό νομίζω ότι ήθελε να πει και ο macrozan .........

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Ας πω κι εγώ την γνώμη μου ........
    Τα διάφορα φόρουμ, σε μεγάλο βαθμό απαρτίζονται από κάποια ΕΝΕΡΓΑ και κάποια ΜΗ ΕΝΕΡΓΑ μέλη.
    Αυτά τα δύο νούμερα απέχουν παρα πολύ μεταξύ τους ......... Προσωπικά είμαι γραμμένος και σε άλλα φόρουμ για την μοτό αλλά δεν είμαι ουσιαστικά ενεργό μέλος !!!
    Κάθε φόρουμ (καλώς ή κακώς) έμμεσα "διώχνει" τα μέλη που δεν είναι "συμβατά" με την πλειοψηφία και την κυρίαρχη τάση του φόρουμ ..........
    Τι εννοώ, για να μην παρεξηγηθώ .......
    Ξεκινόντας ένα φόρουμ, οι δημιουργοί του, βάζουν το προσωπικό τους στίγμα και συνήθως γράφουν τα δικά τους πιστεύω και προβληματισμούς ........... Όσοι πιστοί προσέρχονται ............... και η παρέα μεγαλώνει ............
    Αυτά τα πρώτα μέλη είναι ο πυρήνας του φόρουμ και αν έχουν και γνώσεις Η/Υ, συνήθως γίνονται και μοντερέιτορς ...........
    Από αυτά τα άτομα παίρνει το "χρώμα" του το φόρουμ !!!
    Αν κάποιος θέλει κάτι διαφορετικό, θα πάει σε άλλο φόρουμ ........... όχι επειδή κάποιος του λέει "φύγε" αλλά επειδή απλά δεν ταιριάζει .........
    Να δώσω κάποιο παράδειγμα .........
    Στο μοτό.γρ σε πολλές περιπτώσεις έχουμε δει ότι δεν αναφερόμαστε "σκληροπυρηνικά" και μόνο για μοτό, αλλά και για ποικίλα άλλα θέματα ......... κάποιοι ενοχλήθηκαν και έφυγαν για άλλα φόρουμ, όμως νομίζω ότι στους πιό πολλούς μας αρέσει αυτό το χαλαρό και παρεϊστικο στυλ .......
    Επίσης σε πολλά άλλα φόρουμ, η αποδεκτή - παραδεκτή συμπεριφορά είναι το πόσο γρήγορος και χεράς είσαι, πόσο τουμπανιασμένο είναι το καρατούμπανο GSXCBR 1000 RRRRRRR που καβαλάς και στα πόσα το σηκώνεις σούζα κρατόντας με το ένα χέρι το μπουτάκι αιθέριας ύπαρξης με σορτσάκι, που της ρίχνεις και καμμιά ανάποδη αν έχει το θράσσος να σου αντιμιλήσει για τον τρόπο που καβαλάς, βαρβατίλα rulezzzzzzzzzz ................. μη γελάτε το εννοώ αυτό που γράφω !!!
    Σε άλλο φόρουμ όλοι οι "γρήγοροι" έβγαιναν με κάμερες και κατέγραφαν τα καγκουριλίκια τους ............
    Τίτλος "Το πρωί στο δρόμο για τη δουλειά .......... " και ο τύπος διακοσάριζε (μέχρι και 220 είδα) σε δρόμο με 1 κατεύθυνση ανά ρεύμα στις 8.00 το πρωί με τίγκα κίνηση !!! Σαν να έβλεπα Playstation ήταν ............. και όταν είπα ότι "Φίλε εδώ δεν ξαναπατάς το START όταν η οθώνη γράψει "GAME OVER", χύμηξαν όλοι να με ειρωνευτούν !!!
    Αντίθετα στο μοτό.γρ αισθάνομαι ότι το πρώτο και πάνω απ' όλα ζήτημα είναι το να είμαστε όσο το δινατόν πιό ασφαλείς !!!
    Και γι' αυτό μ' αρέσει εδώ ..........

Αυτό νομίζω ότι ήθελε να πει και ο macrozan .........
    +800

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    .........

arxaios ότι περιγράφεις είναι το αυτονόητο.
    Κάποια φόρα μας κάνουν και κάποια όχι. Η μόνη επιλογή που υπάρχει είναι σε ποιο θα κάνουμε login. Εχει να προτείνει κάποιος κάτι διαφορετικό?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    οτι να ναι....
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Re: Καγκουριές, καγκουροφόρουμ και αιφνίδιοι θάνατοι ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από macrozan

εμένα τού άσχετου με την τοτεστερόνη μαλ@κα που έτυχα γ@μώ τη γκίνια μου να περνάω από το λάθος μέρος την λάθος ώρα ??

Οι τοτεστερόνες, σύντροφοι, ΜΟΝΟ στην πίστα.

...η ΤΟΤΕΣΤΕΡΟΝΗ ειναι καποια ενεσιμη ορμονη που χρησιμοποιουσαν ΤΟΤΕ....?......για ποτε μιλαμε ακριβως?
    ...ποιες οι παρενεργειες...?

......κακια?
    ....φθονος?
    ......ζηλια?
    .......θρεντ προσωπικου περιεχομενου αλλα με παρακινηση εμπλοκης ανυποψιαστων?
    .......κουλιτιδα οξειας μορφης?

......δυσλεξια?

Η αναμιξη με τεσοστερονες ειναι επικινδυνη ή δεν υπαρχει αλληλεπιδραση?...καθοτι οι τεσοστερονες (εκ του testicle=ορχεις) , ειναι γνωστο οτι υπαρχουν παντα και παντου...ακομα και στα φορουμ......

http://www.educationalcollege.edu.kg/tag/tesosterone/
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Meyaleleth
    Εισαστε αθλιοι... ενα παιδι χαθηκε και εσεις καθεστε και ασχολειστε με το ποιος εφταιγε αν εφταιγε γιατι εφταιγε και ολες τισ υπολοιπες π@π@ριες. Οριμαστε λιγο και σεβαστειτε την κατασταση και τον πονο που νιωθουν οι δικοι του και οι κοντινοι του ανθρωποι. Αυτο το θεμα δε θα επρεπε ΚΑΝ να αναφερετε σε οποιοδηποτε φορουμ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ!!! Οι moderators τι κανουν εδω μεσα? Δεν βλεπουν προς τα που κλινει αυτο το θρεντ? .....

Re: Re: Καγκουριές, καγκουροφόρουμ και αιφνίδιοι θάνατοι ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
    ...η ΤΟΤΕΣΤΕΡΟΝΗ ειναι καποια ενεσιμη ορμονη που χρησιμοποιουσαν ΤΟΤΕ....?......για ποτε μιλαμε ακριβως?
    ...ποιες οι παρενεργειες...?

......κακια?
    ....φθονος?
    ......ζηλια?
    .......θρεντ προσωπικου περιεχομενου αλλα με παρακινηση εμπλοκης ανυποψιαστων?
    .......κουλιτιδα οξειας μορφης?

......δυσλεξια?

Η αναμιξη με τεσοστερονες ειναι επικινδυνη ή δεν υπαρχει αλληλεπιδραση?...καθοτι οι τεσοστερονες (εκ του testicle=ορχεις) , ειναι γνωστο οτι υπαρχουν παντα και παντου...ακομα και στα φορουμ......

http://www.educationalcollege.edu.kg/tag/tesosterone/

Zefo ...

:a28:

αν έχετε κάτι προσωπικό να το λύσετε αλλού ...όχι εδώ μέσα και ειδικά όχι σε τέτοια thread.. νομίζω έγινα κατανοητός ...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να απαγορευτούν οι συνευρέσεις άνω των 2 ατόμων, ηλεκτρονικά και μη. Προτείνω, δε, ειδικά για τις μοτοσυκλέτες, να πάψουν να παράγονται κινητήρες άνω των 35 ίππων.

Τέλος, να επανεξεταστούν όλοι οι κάτοχοι διπλωμάτων σε _πραγματικές_ ασκήσεις πάνω στο μηχανάκι τους κι όχι 8άρια και 9άρια, μήπως ξεφορτωθούμε τα κουλάδια από τους δρόμους. Προτιμώ να βασίζω τη ζωή μου σε κάποιον που ξέρει να οδηγάει γρήγορα, πάρα στο κάθε υπερκούλαδο τουρίστα. Αμήν.
    Life begins at 45°.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
    Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να απαγορευτούν οι συνευρέσεις άνω των 2 ατόμων, ηλεκτρονικά και μη. Προτείνω, δε, ειδικά για τις μοτοσυκλέτες, να πάψουν να παράγονται κινητήρες άνω των 35 ίππων.
    φιλε μου οταν ενας κινητηρας πιανει τα 200 σε 6 δευτερολεπτα και το οριο ταχυτητας ειναι 150 ε μαλλον πρεπει να απογορευτουν καποιες μηχανες για καποιους δρομους/μερες

πως το καθαρο για χωμα δεν βγαζει πινακιδες κλπ κλπ, ε καπως ετσι για τουμπανα street
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    φιλε μου οταν ενας κινητηρας πιανει τα 200 σε 6 δευτερολεπτα και το οριο ταχυτητας ειναι 150 ε μαλλον πρεπει να απογορευτουν καποιες μηχανες για καποιους δρομους/μερες

πως το καθαρο για χωμα δεν βγαζει πινακιδες κλπ κλπ, ε καπως ετσι για τουμπανα street
    ...ναι ρε φιλαρα πεστα!

...και συμπληρωνω να απαγορευτουν και τα κουζινομαχαιρα......εχουν καταγραφει πολλοι θανατοι με δαυτα!

....να επιτρεπεται μονο να κυκλοφορεις μονο με TT-600
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

Σελίδα 3 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  2. Kαλημέρα και ευλογημένα MotoGp...
    από BICILINDRICO στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 15:17
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42
  4. Γεια και χαρα
    από sonus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 11:47
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF