Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 36 από 36

Θέμα: Όταν φίλε...

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jp79
    Έχεις απόλυτο δίκιο. Αλλά μπορείς να μου πεις με τι δεν συμφωνείς για να μην έχω λάθος εντύπωση
    το αν εισαι λαθος ή οχι δεν θα στο πω εγω αλλα αν εξακολουθησεις να πιστευεις οτι αυτα που γραφεις ειναι το "the riders survival guide to town traffic",τοτε επιτρεψε μου να σε πληροφορησω οτι εισαι επικινδυνος για τον εαυτο σου και τους αλλους...
    η διαφωνια μου ειναι στο υφος του γραπτου σου ,γιατι το παρουσιαζεις με υφος ξερολα...
    παιδια προσοχη πολυ με τις διυθησεις ,ειναι επικινδυνες σε υψηλες ταχυτητες...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    οτι να ναι ειμαστε
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jp79
    Οσοι περισότεροι περνάνε απο κάθε πράσινο φανάρι τις αθήνας τόσο περισότερο αδιάζουν οι δρόμοι. Να σου απλοποιήσω λίγο την κατάσταση με ένα παράδειγμα. Σε ένα φανάρι στατιστικά περιμένουν 7 αυτοκίνητα. Σε αυτό το φανάρι ο χρόνος που ανοίγει πράσινο είναι τσίμα τσίμα να περνάνε 7 αυτοκίνητα. Εαν ο πρώτος χαζευει και πρέπει να του κορνάρουν για να ξεκινήσει μπορεί να περάσουν τα 5 και να μείνουν 2. Την επόμενη φορά το φανάρι θα έχει 9 και την μεθεπόμενη θα έχει 11 και σε μια ώρα δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει.

Εδώ θα μου πεις οτι όταν θα περάσουν περισότερα απο ένα φανάρι το πρόβλημα θα δημιουργηθεί στο επόμενο. Εφόσον όμως και το επόμενο είναι ρυθμισμένο σωστά και προσπαθούμε να εφαρμόσουμε τα ίδια τότε και σε αυτό θα έχουμε λιγότερα αυτοκίνητα να περιμένουν.

εσυ δλδ δεν εχεις καταλαβει οτι τα φαναρια ειναι προγραμματισμενα για να περνανε ας πουμε 10 αμαξια και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν υπαρχουν 10 αμαξια απο πισω αλλα 20-30-50.

αντι να ειμαστε στην τσιτα συνεχεια για να κερδισουμε το δευτερολεπτο του φαναριου μπας και περασει κανας αλλος γιατι δεν σηκωνομαστε να φυγουμε να ξεβρωμισει ο τοπος?

ολες οι πολεις εχουν καποιες προδιαγραφες και καποια ανωτατα ορια κατοικων.
    οταν αυτα ξεπερνιουνται κατα πολυ, δεν μπορει να σου κανει τιποτα ο συγκοινωνιολογος, ο πολιτικος και ο κατασκευαστης δρομων.

απλα μαθηματικα ειναι.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    οτι να ναι ειμαστε
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
    Όχι και τόσο άσχετο στατιστικό.

Στη δουλειά πάω κάθε μέρα με το σκούτερ (150cc).
    Ταχύτητες μέχρι 70χ/α.
    Διαδρομή Καλλιρόης - Αρδητού - Β.Σοφιας - Κηφισίας - Τατοιού - Ε.Ο.Αθηνών / Λαμίας.

Λοιπόν ασχέτως κίνησης κ.λπ. ο χρόνος που μου παίρνει είναι 45 λεπτά (+-5 λεπτά).
    Το +-5 εξαρτάται από το πόσα φανάρια θα βρώ...
    Είτε βρω κίνηση είτε όχι.
    Το 5 λεπτο δε μου λέει κάτι για να πάω γρήγορότερα, να χωθώ, να βάλω τον εαυτό μου στο τριπάκι της αλα video game οδήγησης.

Επίσης έχω παρατηρήσει το άλλο περιεργο.
    Έχω πάρει το αυτοκίνητο 3-4 φορές μέσα στη χρονιά για την ίδια διαδρομή και έκανα 10 λεπτά παραπάνω! Χωρίς να αλλάξω καν λωρίδα κυκλοφορίας.
    Κινηση κανονική (η τυπική της Κηφισίας).
    Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω... με το μηχανάκι προσπερνάς τα αυτοκινητα και σκέφτεσαι αυτός θα φτάσει του χρόνου... αλλά δεν πολύισχύει αυτό...

Τη διαδρομή αυτή την έκανα και πέρισυ στις 15 Αυγούστου, τη μέρα με τη λιγότερη κίνηση και το ρεκόρ ήταν 35 λεπτά.

Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι και να φτάσω 5 και 10 λεπτά νωρίτερα σπίτι δε με νοιάζει, τόσο μου παίρνει να κλειδώσω τη μηχανή και να καλέσω το ασανσέρ.
    Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. Την ίδια ώρα θα φτάσουμε όλοι.

ΑΠΟΛΥΤΑ σωστό. Δεν ξέρω πόσοι το έχουν καταλάβει. Πριν χρόνια δούλευα κοντά στο Μέγαρο Μουσικής (σπίτι Παλλήνη) και δεν υπήρχε Αττική Οδός. Μια μέρα αποφάσισα να δω πόσο θα γλύτωνα πηγαίνοντας τη διαδρομή τάπα, παρόλο που δεν ένιωθα ασφαλής. Το έκανα και έφτασα....5 λεπτά νωρίτερα, ενώ προηγουμένως είχα δει το χάρο άπειρες φορές και κατάλαβα ότι άλλες τόσες γλύτωσα από τύχη. Δεν άξιζε το ρίσκο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrval
    ΑΠΟΛΥΤΑ σωστό. Δεν ξέρω πόσοι το έχουν καταλάβει. Πριν χρόνια δούλευα κοντά στο Μέγαρο Μουσικής (σπίτι Παλλήνη) και δεν υπήρχε Αττική Οδός. Μια μέρα αποφάσισα να δω πόσο θα γλύτωνα πηγαίνοντας τη διαδρομή τάπα, παρόλο που δεν ένιωθα ασφαλής. Το έκανα και έφτασα....5 λεπτά νωρίτερα, ενώ προηγουμένως είχα δει το χάρο άπειρες φορές και κατάλαβα ότι άλλες τόσες γλύτωσα από τύχη. Δεν άξιζε το ρίσκο...
    Συμφωνώ απόλυτα.Για να κερδίσεις κάποια λεπτά πρέπει να ρισκάρεις ΣΥΝΕΧΩΣ,κάτι που κουράζει και φέρνει το λάθος πιο κοντά.
    Με αμάξι είναι πολύ χειρότερο επειδή δεν μπορείς να προσπεράσεις εύκολα.Πρέπει να το σπας συνεχώς,να κάψεις ένα κάρο βενζίνες,να'σαι στην τσίτα για να κερδίσεις μισή ώρα για 300χλμ διαδρομής.Δε λέει

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 114
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2004, 18:22
  2. Φιλε βαλαν ντε λα μπαριερες.....
    από hornet στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2004, 05:38
  3. Αγαπητε φιλε julius.....
    από hornet στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2004, 14:24
  4. Οταν Η Ποιηση ΕΧει Νοημα....
    από KAS77 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2004, 23:10
  5. Γειά σου φίλε Δημήτρη. Σε έζησα λίγο αλλά θα σε θυμάμαι πάντα.
    από Adventure-R στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 09:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF