Αλλα μουλεγεςΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Mε πέντε μερούλες στη Σαντορίνη θα σε ερωτευόμουν κι εγώ Χρήστο..! :a07: :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao: GAY ALERT
Αλλα μουλεγεςΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Mε πέντε μερούλες στη Σαντορίνη θα σε ερωτευόμουν κι εγώ Χρήστο..! :a07: :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao: GAY ALERT
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Επειδή κανείς μέχρι τώρα δεν ρώτησε κάτι επ'αυτού, να συμπεράνω ότι είναι απολύτως φυσιολογικό ή απλά είχα άσχημο βράδυ ...???Αρχικά δημιουργήθηκε από atom_smasher
εγω γουρουνιτσα ειχα νοικιασει. δεν ειχα διπλωμα μηχανης τοτε![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
να νοικιασεις ενα εντουρακι γιατι η Βεφα θα ταλαιπωρηθει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Arximandritis
Διαβάζω για 50άρια, μικρές αποστάσεις, χωματόδρομους και ψιλοπροβληματίζομαι. Έχω σκοπό να πάω στη Σαντορίνη με τη γυναίκα τέλη Ιουλίου με το VFR. Να βάλω στο budget ενοικίαση εντουρακίου ή παλεύεται κι έτσι?
Devil (και epp1640 που συμφώνησες) αυτό με τα δωμάτια με το είπε κι άλλος και λέω να το κάνω ρισκάροντας πάνω κάτω 7 χρόνια γκρίνια απ' τη γυναίκα αν δεν πιάσει.
Το νου σας λοιπόν!![]()
το νησι (τοτε που ειχα παει εγω) δεν εχει δεντρο για σκια ουτε για πλακα!:wacko:
να πας και να παζαρεψεις το δωματιακι σου.
υπαρχει κριση στον τουρισμο και δεν υπαρχει ζεστο χρημα οποτε αν του κουνησεις 5-6 50αρικα στην μουρη, θα στο δωσει για 8 διανυκτερευσεις και θα κανει και τον σταυρο του!
γκαραντι!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για μηχανάκι χτύπα ένα τηλεφωνάκι στο 2286023877,και ζήτα τον Δημήτρη. Αν πας εκεί ίσως βρείς και πιο φτηνό από 15 ? την μέρα,αλλά πάλι μπορεί να χάσεις και την μέρα ψάχνοντας... Εντουράκι δεν χρειαστείς,μια χαρά πάνε και τα Peugot Trekker στους χωματόδρομους ( δλδ,σε 1-2 απομακρυσμένες παραλίες ),όλο το υπόλοιπο είναι άσφαλτος.Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
καλησπερα σε ολους!! μετα την εξεταστικη 5-8 φευγουμε με την κοπελα για τριημερο σαντορηνι και απο εκει διημερο στην ιο! το προβλημα μ ειναι το εξης. ωραια ολα και καλα με τα ξενοδοχεια.κλεισαμε και εισητηρια. με μηχανακι τι κανουμε? πηρα σημερα ενα δυο τηλεφωνα και ο καθενας λεει τα δικα του. υπαρχουν διαφορες στα ιδια μηχανακια εως και 10 ευρω.ειναι δυνατον? τωρα οσο αναφορα την επιλογη. Σκεφτομουν κατι σε 125. xr 25 xt 125 runner 125. τι με συμβουλευεται? καποιος σαντορινιοσ να γνωριζει? μου προτειναν beverly 200 sta 24 ευρω αν και στο site το ειχε με 22 μετα που κοιταξα. μαλλον θα παιζει παζαρι. τελος παντων! καποιος που να εχει παρομια εμπειρια παρακαλω αν μπορει να με βοηθησει!! ευχαριστω προκαταβολικα παιδια!!
Για τον φίλο με το VFR από πάνω,αναλόγως πόσες μέρες θέλεις να πας σκέψου το εξής. 60 ευρώ τα πήγαινε έλα Σαντορίνη για την μηχανή.Αν είναι για λίγες μέρες νοικιάζεις ένα από εκεί με 15 ? την μέρα και είσαι μια η άλλη. Έχεις όμως το κουβάλημα... Η μηχανή αναλόγως που θα μείνεις πάλι,παίζουν και ξενοδοχεία με πάρκινγκ και όλα,και την παρκάρεις κάτω απ'το παράθυρο σου...Οι δρόμοι όχι λάτι το ιδιαίτερο αλλά όπως και να έχει καλύτερα με σκούτερ όταν φοράς παντόφλα και αμάνικο...![]()
Δεν εχει πολυ χωμα η Σαντορινη (το 98 δεν ειχε το θυμαμε...λες να βαλανε χωμα?), η Ιος εχει (το 02 ειχε αρκετο...). Κατα τα αλλα για μπανιο πας παντου με τα παντα (και με τα κοαλα... χιχιχιχ ). Νομιζω οτι δικη μας μηχανη, δικα μας κρανοι ειναι παντα το καλυτερο...![]()
Καλες διακοπες σε ολους ρε αλανια![]()
υ.γ. να πατε στο Αμμουδι για βουτιες και ψαρι...
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
oraia.απο ποιον να πω οτι παιρνω τηλεφωνο.εχεις νοικιασει εσυ απο εκει? ειναι μεσα στην φηρα?Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Για μηχανάκι χτύπα ένα τηλεφωνάκι στο 2286023877,και ζήτα τον Δημήτρη. Αν πας εκεί ίσως βρείς και πιο φτηνό από 15 ? την μέρα,αλλά πάλι μπορεί να χάσεις και την μέρα ψάχνοντας... Εντουράκι δεν χρειαστείς,μια χαρά πάνε και τα Peugot Trekker στους χωματόδρομους ( δλδ,σε 1-2 απομακρυσμένες παραλίες ),όλο το υπόλοιπο είναι άσφαλτος.
Για τον φίλο με το VFR από πάνω,αναλόγως πόσες μέρες θέλεις να πας σκέψου το εξής. 60 ευρώ τα πήγαινε έλα Σαντορίνη για την μηχανή.Αν είναι για λίγες μέρες νοικιάζεις ένα από εκεί με 15 ? την μέρα και είσαι μια η άλλη. Έχεις όμως το κουβάλημα... Η μηχανή αναλόγως που θα μείνεις πάλι,παίζουν και ξενοδοχεία με πάρκινγκ και όλα,και την παρκάρεις κάτω απ'το παράθυρο σου...Οι δρόμοι όχι λάτι το ιδιαίτερο αλλά όπως και να έχει καλύτερα με σκούτερ όταν φοράς παντόφλα και αμάνικο...![]()
ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,
Καλησπέρα φιλε και καλές διακοπές όταν πας!
πέρυσι ήμουν Σαντορίνη με τι κοπέλα μου!
νοικιάσαμε ένα σκουτεράκι 50cc και γυρίσαμε όλο το νησί από τι μια άκρη στην άλλη και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα ούτε με ανηφόρες ούτε με τίποτα ένταξη δεν πάνε και με χίλια εξάλλου πας να δεις και κάτι! δεν μας ένοιαζε που το αφήναμε κάναμε τις βόλτες μας με τις ώρες με τα πόδια χωρίς το άγχος τις moto! ενδεικτικά σου λέω από τα Φύρα μέχρι ια 15' πληρώσαμε 60€ για πέντε μέρες άρα 12€ τι μέρα,
Πρόσεξε, φτάνεις στο ξενοδοχείο λες στον ξενοδόχο να σου βρει κάποιον που νοικιάζει σκουτεράκια,παζαρεύεσαι για 12€ σου το φέρνει στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις έρχεται ο υπάλληλος πάλι τον πληρώνεις και είσαι κύριος!
πραγματικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα! πάντα κράνος συν τις άλλης γραφουν αβέρτα.
Καλά να περάσεις!![]()
ariona
βιαστειτε![]()
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σαντορίνη:Το ηφαίστειο του βυθού βρυχάται
Παραμόρφωση του Κολούμπο δείχνουν οι υποθαλάσσιες έρευνες ανοιχτά της Σαντορίνης
Υπό «διακριτική παρακολούθηση» έχουν θέσει Γερμανοί και Έλληνες επιστήμονες το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο στη Σαντορίνη. Σε βάθος 500 μέτρων, φαίνεται πως σιγά σιγά παραμορφώνεται προκαλώντας σειρά από ασθενείς σεισμικές δονήσεις βαθιά κάτω από τον πυθμένα της θάλασσας.
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Φίλε έπεσες μέσα σχεδόν σε όλα (κι ο epp1640) και καλά που σας άκουσα αλλιώς θα πιανόμουν μέγας κότσος.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
να νοικιασεις ενα εντουρακι γιατι η Βεφα θα ταλαιπωρηθει.
το νησι (τοτε που ειχα παει εγω) δεν εχει δεντρο για σκια ουτε για πλακα!:wacko:
να πας και να παζαρεψεις το δωματιακι σου.
υπαρχει κριση στον τουρισμο και δεν υπαρχει ζεστο χρημα οποτε αν του κουνησεις 5-6 50αρικα στην μουρη, θα στο δωσει για 8 διανυκτερευσεις και θα κανει και τον σταυρο του!
γκαραντι!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δωμάτιο βρέθηκε σε χρόνο dt στα Φηρά για 35Ε τη βραδυά (δίκλινο) και μάλιστα 100 μέτρα από την πλατεία και με πρκινγκ σε σκια για τη μηχανή. Μειναμε 8 βράδυα (ξεκινήσαμε για 5 αλλά καραγουστάραμε και μείναμε άλλα 3), γράψαμε περίπου 300km στο νησί και το vfr μας πήγε κυριολεκτικά παντού ανετότατα και ακούραστα στις χαμηλές βέβαια ταχύτητες του νησιού. Χώμα δεν βρήκα πουθενά αλλά γενικά είχε πολλή σκόνη. Αυτό ήταν το μόνο μειονέκτημα. Για σκιά κατά την περιήγηση στο νησί κάτι έβρισκες με λίγη υπομονή αλλά καλού κακού -άλλο που δεν ήθελα κι εγώ σαν ψείρας- σε άκουσα και είχα μαζί μου πάντα ένα σεντόνι υπέρδιπλο με λάστιχο που πιάνει λίγο χώρο και το χρησιμοποιούσα όποτε χρειαζόταν (βλ. φωτο).
Μια παρατήρηση που έχω να κάνω είναι ότι οι γουρούνες είναι μάλλον περιτές στο νησί όχι μόνο γιατί συμπεριφέρονται λόγο όγκου σαν αυτοκίνητα αλλά γιατί δημιουργούν και ουρές αυτοκινήτων πίσω τους. Ένα σκουτεράκι είναι ιδανικό για όποιον έχει σκοπό να νοικιάσει και θέλει πολλή προσοχή γιατί είδα αρκετά κοριτσάκια και λεβεντοκαρνάβαλους να οδηγάνε νοικιάρικα κάνοντας παπαριές ασχετοσύνης και ανάθεμά με αν είχαν κι όλας δίπλωμα. Τώρα πώς τους τα νοικιάζουν, άλλο καπέλο...
Τέλος όσοι πάτε με τη μοτοσυκλέτα σας πολλή προσοχή στο καράβι. Την μοναδική φορά στη ζωή μου που άφησα ναύτη να τη δέσει χωρίς να είμαι παρόν γιατί δεν μπορούσα εκ των πραγμάτων, το έκανε με τον πλέον ανορθόδοξο τρόπο και απέκτησα ένα σημαδάκι στην ουρά που όσο μικρό κι αν είναι μου έφερε ένα παρολίγον εγκεφαλικό όταν το είδα και 2 μέρες αϋπνίας από τη στεναχώρια μου. Όσο χάρηκα τις διακοπές τόσο χαλασμένος γύρισα. Να σου καεί η προίκα γ@μιόλη ναύτη που δένεις μηχανάκια στο high speed 3!![]()
Πι.Ες. Να προσθέσω μερικές σημαντικές πληροφορίες.
Στη Σαντορίνη να δοκιμάσετε σουβλάκι ξιφία ή ξιφία σαντορινιό (με πικάντικη σάλτσα-μούρλια), ντοματοκεφτέδες (must!) και άσπρες μελιτζάνες τηγανιτές (zuper!). Οι ταβερνούλες στα χωριά εκτός Φηρών και Οίας είχαν καλές τιμές (ειδικά στη μαύρη παραλία μεταξύ Περίβολο-Περίσσα) ενώ η διασκέδαση στα Φηρά είναι σκέτο φαρμάκι. Για μπάτσες με λίγα λόγια. Καλού κακού έχετε καμια καβάντζα γιατί γενικά είναι ακριβό νησί και προσοχή στους (αρκετούς) πονηρούς καταστηματάρχες.
Μην παραλείψετε να πάτε σ' ένα από τα πιο όμορφα μέρη του νησιού που πολλοί επισκέπτες αγνοούν, το πανέμορφο Αμμούδι με το γραφικό λιμανάκι και τον απίστευτο βράχο-παραλία με τα κρυστάλινα νερά! Ηλιοβασίλεμα όμορφο θα δείτε από το φάρο, το κάστρο στην Οία, από τα Φηρά που χάνεται πίσω από το ηφαίστειο και τη Θηρασιά, και από την καφετέρια στο δρόμο για Ακρωτήρι πίνοντας καφέ αραχτοί σε ξαπλώστρα.
Γενικά το νησί είναι ένα όνειρο και εγγυάται αξέχαστες διακοπές.... Κι ο ναύτης του high speed 3 το ίδιο...
![]()
Fun Is Not A Straight Line