Αυτό εννοούσα με τα περί σωματείου που ανέφερα πιό πάνω, αλλά, τα νομικά ιντερνετικά θέματα δεν τα γνωρίζω καθόλου...Αρχικά δημιουργήθηκε από Costas KLE
Να πληρώσω για να έχω δικαίωμα άποψης σε μια εικονική κοινωνία;![]()
αν θες να υπάρχει συνδρομή πρέπει να φτιάξεις λέσχη η οποία θα έχει καταστατικό το οποίο θα δέχεσαι για να μπεις σε αυτή
Αρχικά δημιουργήθηκε από Costas KLE
Όταν κάποιος-κάποιοι δημιουργούν ένα forum (μια εικονική κοινωνία δηλαδή που πίσω από τον υπολογιστή της μπορεί να βγάλει ότι χαρακτήρα θέλει) του δίνουν και την κατεύθυνση που θέλουν (στο ΚΚΕ θα το έλεγαν γραμμή και τις ενέργειες για να διατηρηθεί η γραμμή θα την έλεγαν καθοδήγηση) με τους κανόνες που θεσπίζουν και τα θέματα που αναρτούν , τώρα αν ο οποιοσδήποτε εσύ έχεις μια άλλη άποψη των πραγμάτων και αναρτά τα δικά του θέματα που διαφέρουν σε φιλοσοφία από αυτή των δημιουργών και ακόμα περισσότερο υπάρχουν και υποστηριχτές αυτής της άλλης άποψης τότε με μαθηματική ακρίβεια οδηγούμαστε σε διάσπαση, γνώμη μου είναι πως αυτός που παρεκκλίνει της γραμμής πρέπει να φεύγει με συνοπτικές διαδικασίες (γι αυτό και δεν θα έκανα πότε τον moderator πόσο μάλλον τον administrator σε ένα forum)
Διαφωνώ..Δεν ξέρω αν χρειάζονται 'γραμμές' στα φόρουμ.
Νομίζω ότι και εδώ που βρισκόμαστε, Η ΜΟΝΗ 'ΓΡΑΜΜΗ' ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΨΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΟΣΜΙΑ.
Διαφωνώ, Κώστα μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από Costas KLE
Διαφωνώ στο ότι πρέπει να υπάρχει δημοκρατία σε ένα forum το οποίο ανήκει σε κάποιους (αυτοί βάζουν τους όρους συμμετοχής αυτοί αποφασίζουν αν τους κάνει κάποιος να συνεχίσει να βρησκεται στην κοινονία τους, αν το forum άνηκε σε όλους τους χρήστες τότε ναι θα έπρεπε να υπάρχει δημοκρατία.
Εμένα πάλι, μ'αρέσει η δημοκρατία παντού και πάντα.
Η άποψή μου είναι η εξής :
Ένα φόρουμ με πολλούς χρήστες είναι ένα ψυγείο με πολλά φαγητά.
Ένα φόρουμ με λίγους χρήστες είναι ένα ψυγείο με λίγα φαγητά.
Ένα άδειο φόρουμ είναι ένα άδειο ψυγείο.
Με άλλα λόγια, οι ιδιοκτήτες διαθέτουν το Ψυγείο.
Τα φαγιά, όμως, τα βάζουν τα μέλη.
Σαν ψιλο - συνιδιοκτησία μού φαίνεται αυτό ...
(και γι αυτό θα μού άρεσε να πληρώνω συνδρομή, ώστε τα τρέχοντα έξοδα να μην επιβαρύνουν μόνο μερικούς, αλλά όλους )