Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 87

Θέμα: agora mixanis Κ6 1000

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Albatros

Μα τί λέτε τώρα βρε παιδιά που θα δείτε τις ρωγμές με το μάτι και ποιός σας είπε ότι έχουν ανακαλέσει όλα τα προβληματικά πλαίσια...ξέρω τουλάχιστον 4 περιπτώσεις που δεν είναι μέσα και έχουν σπάσει... ένα το δικό μου Κ6 GSXR 600 (όχι 1000).
    Οι κωλήσεις ελέγχονται με ραδιογραφία αφού γυμνωθεί το πλαίσιο (άντε κάνε το).
    Η δε εταιρεία που θέλει 5 χρόνια για να διαπιστώσει ότι σκοτώνωνται άνθρωποι θα έπρεπε να ντρέπεται ...μιλάμε για πλαίσιο όχι για καθρέφτες...
    αυτο ειπαμε ρε φιλος.
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ να παει για κ7-κ8.

αν εχει φαει ομως τρελο κολλημα με το κ6 ας προσπαθησει να δει για ρωγμες με το ματι αφου και στην ανακληση να μην ειναι, παλι μπορει το πλαισιο να ειναι για τον π3οντα!

το ρισκο μετα ανεβαινει καθετα.

οποτε αν θελει ο φιλος να παρει κ6 καλο ειναι να ελεγξει αριθμο πλαισιου. να δει αν ειναι μεσα στην ανακληση. αν ειναι να δει αν εχει γινει το περιβοητο δεσιμο. αν δεν ειναι να κοιταξει επισταμενως για ρωγμες κλπ...

Μα τί λέτε τώρα βρε παιδιά που θα δείτε τις ρωγμές με το μάτι και ποιός σας είπε ότι έχουν ανακαλέσει όλα τα προβληματικά πλαίσια...ξέρω τουλάχιστον 4 περιπτώσεις που δεν είναι μέσα και έχουν σπάσει... ένα το δικό μου Κ6 GSXR 600 (όχι 1000).
    Η δε εταιρεία που θέλει 5 χρόνια για να διαπιστώσει ότι σκοτώνωνται άνθρωποι θα έπρεπε να ντρέπεται ...μιλάμε για πλαίσιο όχι για καθρέφτες...

+ όσα θέλεις.

Η καλύτερη, πληρέστερη απάντηση και μάλιστα από άνθρωπο που την έπαθε.

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    οποτε αν θελει ο φιλος να παρει κ6 καλο ειναι να ελεγξει αριθμο πλαισιου. να δει αν ειναι μεσα στην ανακληση. αν ειναι να δει αν εχει γινει το περιβοητο δεσιμο. αν δεν ειναι να κοιταξει επισταμενως για ρωγμες κλπ...

Για στάσου ρε φίλε, καταρχήν αναφέρθηκε κάτι για 600άρια? Είσαι ο πρώτος που ακούω να έχει σπάσει πλαίσιο κ6 600. Πώς έγινε? Με η χωρίς τούμπα? Και αν είναι και τα 600άρια στις ελατωματικές παρτίδες, γιατί δεν έγινε ανάκληση και σε αυτά?
    Chris

στρίβειν εστί φιλοσοφείν Το avatar του/της mizz
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Και αν είναι και τα 600άρια στις ελατωματικές παρτίδες, γιατί δεν έγινε ανάκληση και σε αυτά?
    αν ισχύει αυτό τότε
    η απάντηση είναι η ίδια με το "γιατί 5 χρόνια δεν έγινε τίποτα;"

γιατί η σουτζούκα είναι gtp

Για στάσου ρε φίλε, καταρχήν αναφέρθηκε κάτι για 600άρια? Είσαι ο πρώτος που ακούω να έχει σπάσει πλαίσιο κ6 600. Πώς έγινε? Με η χωρίς τούμπα? Και αν είναι και τα 600άρια στις ελατωματικές παρτίδες, γιατί δεν έγινε ανάκληση και σε αυτά?
    Εάν ανατρέξεις σε πολλά ποστ τα τελευταία 2 χρόνια θα δεις ότι υπάρχουν περιστατικά και για 600 και για 750.Στην Ελλάδα δεν θα γινόταν ποτέ ανάκληση εάν δεν ξεκινούσε από την παντοδύναμη ένωση καταναλωτών των Η.Π.Α, όπου εκεί όμως έχουν κυρίως χιλιάρια και γιαυτά ασκήθηκε η πίεση. Τα υπόλοιπα μικρότερα σε αριθμό τα κουκουλώνουν ακόμα.
    Το δικό μου έσπασε στο φρενάρισμα με 50 χιλμ και η μηχανή κάθισε και σύρθηκε 10 μέτρα στο οδόστρωμα κατά τα άλλα άθικτη και ο οδηγός ευτυχώς.
    Και για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα λένε τις γνωστές μπαρούφες για σούζες κλπ.
    Σούζες που αντέχουν τα παπάκια και τα σκουτεράκια σπάνε τα πλαίσια στα σουζουκάκια.
    Μην επεκταθούμε όμως πολύ εδώ γιατί αλλιώς ξεκίνησε το ποστ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, να σου κάνω όμως μια τελευταία ερώτηση φίλε μου: στα πόσα χλμ σου έσπασε το πλαίσιο και τι χρήση τις έκανες? Να ξεκαθαρίσω ότι σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ την Suzuki! Απλά λογικό είναι να διαιρωτούμαι επειδή εμένα έχει 41000 χλμ και όλα καλά, όπως επείσης και πολλών άλλων παιδιών που ξέρω και μάλιστα πολλοί απο αυτούς και κάγκουρες!

Chris

ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
    ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ.. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙ SUZUKI ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΓΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΛΕΙΣΙ.. ΟΛΑ ΤΑ Κ5-Κ6 ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΩ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ.. ΥΠΑΡΧΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΙΤ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΗ ΡΩΓΜΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ (ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΕ) ΟΤΑΝ ΓΥΝΗ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΡΩΓΜΗ ΜΠΑΙΝΕΙ Ι ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΝ ΠΑΛΙ ΥΠΑΡΞΗ ΡΩΓΜΗ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ι ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΑΠΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 1 ΜΙΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΙ.. ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ…

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, να σου κάνω όμως μια τελευταία ερώτηση φίλε μου: στα πόσα χλμ σου έσπασε το πλαίσιο και τι χρήση τις έκανες? Να ξεκαθαρίσω ότι σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ την Suzuki! Απλά λογικό είναι να διαιρωτούμαι επειδή εμένα έχει 41000 χλμ και όλα καλά, όπως επείσης και πολλών άλλων παιδιών που ξέρω και μάλιστα πολλοί απο αυτούς και κάγκουρες!

Η μηχανή ήταν 2 μηνών με 500 χλμ τι χρήση να προλάβω να κάνω εκτός από βόλτες στην Εθνική με ταχύτητα μέχρι 140 στο στρώσιμο.
    Δεν γίνεται όλες η μηχανές να έχουν πρόβλημα αλλά κάποιες συγκεκριμένης μέρας ή σειράς παραγωγής, γιαυτό λέμε έλεγχος συνεχής η ενίσχυση στην αντιπροσωπεία.
    Γιατί όμως η αντιπροσωπεία κάνει το παγώνι σε όσους τα πλαίσια έχουν ήδη σπάσει?Πιτεύουν ότι η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα κοστίζει ακριβά και τραβάει για χρόνια η διαδικασία. Δυστυχώς γιαυτούς έχω και χρήμα και χρόνο... όσο πάει θα το πάω,έχοντας τώρα και την ομολογία τους αλλά και τους δικούς μου ελέγχους που αυτοί δεν κάνανε όταν έπρεπε.

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Η μηχανή ήταν 2 μηνών με 500 χλμ τι χρήση να προλάβω να κάνω εκτός από βόλτες στην Εθνική με ταχύτητα μέχρι 140 στο στρώσιμο.
    Δεν γίνεται όλες η μηχανές να έχουν πρόβλημα αλλά κάποιες συγκεκριμένης μέρας ή σειράς παραγωγής, γιαυτό λέμε έλεγχος συνεχής η ενίσχυση στην αντιπροσωπεία.
    Γιατί όμως η αντιπροσωπεία κάνει το παγώνι σε όσους τα πλαίσια έχουν ήδη σπάσει?Πιτεύουν ότι η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα κοστίζει ακριβά και τραβάει για χρόνια η διαδικασία. Δυστυχώς γιαυτούς έχω και χρήμα και χρόνο... όσο πάει θα το πάω,έχοντας τώρα και την ομολογία τους αλλά και τους δικούς μου ελέγχους που αυτοί δεν κάνανε όταν έπρεπε.

Δηλαδη για να καταλαβουμε ολοι εμεις απο αυτα που γραφεις σου εσπασε το πλαισιο στα καλα καθουμενα και δεν στο αντικαθιστουν
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    Δηλαδη για να καταλαβουμε ολοι εμεις απο αυτα που γραφεις σου εσπασε το πλαισιο στα καλα καθουμενα και δεν στο αντικαθιστουν
    Να μη πλατιάζουμε εδώ,η απάντησή τους ήταν ότι η μηχανή έτρεχε και χτύπησε(όλοι ξέρουμε τι παθαίνει ο οδηγός και η μηχανή όταν τρέχει και χτυπαέι), όποιος φίλος για δικούς του λόγους θέλει πληροφορίες και φωτο ας στείλει π.μ. γιατί το θέμα έχει εξαντληθεί 2 χρόνια τώρα και φθήρομαι να το ξανασυζητώ αναλυτικά, επίσης όποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα ας επικοινωνήσει μαζί μου.Το δικαστήριο πήρε 2 αναβολές, αλλά θα γίνει κάποτε.Η πραγματογνωμοσύνη του Τεχν. Επιμ. Ελλάδας έκρινε τη μηχανή ελατωματική.

Να μη πλατιάζουμε εδώ,η απάντησή τους ήταν ότι η μηχανή έτρεχε και χτύπησε(όλοι ξέρουμε τι παθαίνει ο οδηγός και η μηχανή όταν τρέχει και χτυπαέι), όποιος φίλος για δικούς του λόγους θέλει πληροφορίες και φωτο ας στείλει π.μ. γιατί το θέμα έχει εξαντληθεί 2 χρόνια τώρα και φθήρομαι να το ξανασυζητώ αναλυτικά, επίσης όποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα ας επικοινωνήσει μαζί μου.Το δικαστήριο πήρε 2 αναβολές, αλλά θα γίνει κάποτε.Η πραγματογνωμοσύνη του Τεχν. Επιμ. Ελλάδας έκρινε τη μηχανή ελατωματική.

H μηχανη ηταν αντιπροσωπείας η παραεισαγωγης αυτο και τελος :a13:
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

H μηχανη ηταν αντιπροσωπείας η παραεισαγωγης αυτο και τελος :a13:
    Από τη γνωστή Ελληνική Αντιπροσωπεία...

Από τη γνωστή Ελληνική Αντιπροσωπεία...

Aν αληθευουν ολα αυτα που λες καλα κανεις οτι κανεις

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tomahawk
    H μηχανη ηταν αντιπροσωπείας η παραεισαγωγης αυτο και τελος

Και παραεισαγωγής να ήταν δε θα υπήρχε διαφορά...

Ισχύει η εγγύηση κανονικότατα.

Απ`ότι καταλαβαίνω λέτε ότι η αντιπροσωπεία suzuki προσπαθεί να κάνει την πάπια για να γλυτώσει αντικαταστάσεις πλαισίου? Ρε παιδιά, αυτό όμως δεν είναι όμως λογικό, επειδή όλα τα έξοδα επιβαρύνουν την suzuki Ιαπωνίας και όχι την αντιπροσωπία! Άρα γιατί να μην θέλει ενας εντιπρόσωπος να αλλάξει κάποιο πλαίσιο από την στιγμή που αυτός δεν πληρώνει μια και μάλιστα εξυπηρετώντας και τον πελάτη ο τελευταίος του μένει κιόλας και βγάζει και φήμη καλής εξυπηρέτησης!
    Chris

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. neos sto xoro-agora mixanis
    από akisem στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2007, 20:47
  2. help gia agora mixanis
    από flameman στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2005, 22:38
  3. Poia Ta Sovarotera Kai Pio Aksiopista Katastimata Gia Agora Mixanis Stin Athina?
    από anixneyths στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2005, 08:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ