Mε 2 συστατικών. Προτίμησε υλικά της Sika.Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Πως να το κολλησω πανω στα φερινκ το μονωτικο?
Mε 2 συστατικών. Προτίμησε υλικά της Sika.Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Πως να το κολλησω πανω στα φερινκ το μονωτικο?
Ναι αλλα αν χρειαστει δεν θα μπορω με τιποτα να την βγαλω πανω απο το φερινκ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Mε 2 συστατικών. Προτίμησε υλικά της Sika.![]()
Το καλυτερο μου φαινεται ειναι η ταινια διπλης οψης.Θα την δοκιμασω και αν δεν αντεξει θα παω σε πιο δραστικα πραγματα![]()
![]()
![]()
Λοιπον εχω νεοτερα,πηγα να παρω το εν λογω υλικο (r-flex) αλλα δεν ειχε.Του εδωσαν μια μεγαλη παραγγελια και οσα ρολα ειχε στην αποθηκη τα πουλησε. Μου εδωσε ομως ενα κομματακι για δειγμα να δω πως ειναι.
Προκειται για υλικο παχους 3-4mm με αλουμινιο και απο τις 2 μεριες και στην μεση ναυλον με φουσκαλες. Αλλα τελικα δεν θα το χρησιμοποιησω καθως το κρατησα πανω απο αναπτηρα σε αποσταση 30-40cm και καθως δεχονταν την θερμοτητα το ενδιαμεσο ναυλον μαλακωσε και στην ουσια ελιωσε. Οποτε μαλλον δεν ειναι και τοσο καταλληλο για την δουλεια που το θελω...![]()
![]()
![]()
Θα συνεχισω το ψαξιμο και κατι θα βρω...![]()
![]()
Οχι αυτο με τις φουσκαλες ρε τρελε.Καπου εχω ενα λινκ.Αν το βρω θα σε πω.Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Λοιπον εχω νεοτερα,πηγα να παρω το εν λογω υλικο (r-flex) αλλα δεν ειχε.Του εδωσαν μια μεγαλη παραγγελια και οσα ρολα ειχε στην αποθηκη τα πουλησε. Μου εδωσε ομως ενα κομματακι για δειγμα να δω πως ειναι.
Προκειται για υλικο παχους 3-4mm με αλουμινιο και απο τις 2 μεριες και στην μεση ναυλον με φουσκαλες. Αλλα τελικα δεν θα το χρησιμοποιησω καθως το κρατησα πανω απο αναπτηρα σε αποσταση 30-40cm και καθως δεχονταν την θερμοτητα το ενδιαμεσο ναυλον μαλακωσε και στην ουσια ελιωσε. Οποτε μαλλον δεν ειναι και τοσο καταλληλο για την δουλεια που το θελω...![]()
![]()
![]()
Θα συνεχισω το ψαξιμο και κατι θα βρω...![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
αυτο που σου εδωσαν ειναι για μονωση σε Σκεπες με κεραμιδια.θα πας σε σιδηρικα και θα ζητησεις μονωτικο ή και στον τριμακια στην αγ.ανδρεου ,μονωτικο που βαζουν στα αυτοκινητα πες του για θερμοκρασια
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Ουτε τα μαγαζια τυπου Μητροπουλος ουτε το τριμακιας εχει τετοιο πραγμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
αυτο που σου εδωσαν ειναι για μονωση σε Σκεπες με κεραμιδια.θα πας σε σιδηρικα και θα ζητησεις μονωτικο ή και στον τριμακια στην αγ.ανδρεου ,μονωτικο που βαζουν στα αυτοκινητα πες του για θερμοκρασια
![]()
Το καλυτερο που βρηκα ηταν υαλοπανο με επενδυση αλουμινιο στον Γουρδουπη που ειχε ομως 40Ε το μετρο![]()
νομιζω πως αγορασε ενας φιλος προσφατα γιατι φτιαχνουμε ενα πισωκινητο θα ρωτησω και θα σου πω.
Σε αλλη περιπτωση ή πωληση ειναι η πιο ευκολη λυση τι θες και μπλεκεις με τα SS![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Δεν το βρηκα αλλα δες κι αυτο εδω.http://www.gaz-kir.gr/pyrimaxa_gr.htm
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Ρε δεν φταιει το ss .Η τελειομανια μου φταιειΑρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
νομιζω πως αγορασε ενας φιλος προσφατα γιατι φτιαχνουμε ενα πισωκινητο θα ρωτησω και θα σου πω.
Σε αλλη περιπτωση ή πωληση ειναι η πιο ευκολη λυση τι θες και μπλεκεις με τα SS![]()
![]()
![]()
![]()
Ρωτα ρε φιλε και πες...Λογικα υλικο σαν των καπω αυτοκινητων μου κανει...![]()
Η κατι παρομοιο...:wacko:
![]()
![]()
![]()
Αν ημουν Αθηνα θα εβρισκα... Αλλα Πατρα δεν βρισκω και δεν ξερω και που σκατα να παω να ρωτησω...Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Δεν το βρηκα αλλα δες κι αυτο εδω.http://www.gaz-kir.gr/pyrimaxa_gr.htmΚ φυσικα δεν θελω να δωσω και μια περιουσια για μια κωλο-επενδυση...
![]()
Camen το μηχανάκι δεν εχει πρόβλημα όπως είναι, απλά κάνε καμμια βόλτα.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
SundayΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
απλά κάνε καμμια βόλτα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε μαν παρε ενα τηλ και ρωτα τιμη.Μετα βρισκεις τροπο να το παρεις.Για περιουσια χλωμο το κοβω παντως.Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Αν ημουν Αθηνα θα εβρισκα... Αλλα Πατρα δεν βρισκω και δεν ξερω και που σκατα να παω να ρωτησω...Κ φυσικα δεν θελω να δωσω και μια περιουσια για μια κωλο-επενδυση...
![]()
Σε κατι τετοιο το βλεπω να καταληγω....:hypnotize Θα ψαξω λιγο ακομα εδω περα και αν δεν βρω ειδομεν...Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Ρε μαν παρε ενα τηλ και ρωτα τιμη.Μετα βρισκεις τροπο να το παρεις.Για περιουσια χλωμο το κοβω παντως.![]()