Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostDog
φουλάρισα και έκανα μια αλητό-καγκούρικη-νυχτερινή παρέα μ ένα ζήτα και ένα ρο1
τώρα που το σκέφτομαι ήμουν αρκέτη ώρα με πρώτη και δευτέρα (μέχρι να προσγειωθεί )![]()
![]()
![]()
Έεεεετσι...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostDog
φουλάρισα και έκανα μια αλητό-καγκούρικη-νυχτερινή παρέα μ ένα ζήτα και ένα ρο1
τώρα που το σκέφτομαι ήμουν αρκέτη ώρα με πρώτη και δευτέρα (μέχρι να προσγειωθεί )![]()
![]()
![]()
Έεεεετσι...![]()
τελικα χθες που ημουν Θεσ/νικη κ εβαλα το προγραμμα μετα απο φουλαρισμα το λαμπακι αναψε στα 160χλμ με ταχυτητες 170-180 κ περισσοτερο σε καποια σημεια...
απο τελικη τι λενε τα υπολοιπα 990? εμενα ηταν η πρωτη μεγαλη βολτα εκτος πολης κ να σας πω την αληθεια περιμενα κατι περισσοτερο....210κ μαλιστα επιτηδες δεν πηρα μαζι μου βαλιτσα κ ειχα τσαντα πλατης!!!
Εγώ να ρωτήσω κάτι άσχετο με το θέμα?Ο πίσω αναβάτης αντιμετωπίζει θέμα με τις εξατμίσεις?Ζεσταίνετε δλδ?
@KOSTAS-ER6
εμένα (4500χλμ. ακράπες-πρόγραμμα) βλέπει 215-220
@Gallos
με τις μαμά εξατμίσεις είναι τζάμπα καλοριφέρ.. μπορείς να πεις στην γκόμενα να έρθει με σορτσάκι μες στο καταχείμωνο, δεν θα κρυώσει :rotflmao: :rotflmao: με τις ακράπες κάπως διορθώνετε η κατάσταση.
Fuck the universe.
Ωπα...σιγα...τι νομιζεις πως εχεις...κανα Vstrom 650...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από KOSTAS-ER6
...να σας πω την αληθεια περιμενα κατι περισσοτερο....210κ μαλιστα επιτηδες δεν πηρα μαζι μου βαλιτσα κ ειχα τσαντα πλατης!!!
...cause the place seems still alive...
για ταξίδι δεν πρέπει να έχεις θέμα μιας και το μηχανάκι κινείτε γρήγορα, αέρας, δεν ανεβάζει τόοοσο θερμοκρασία και λοιπά και λοιπά. για μες στην πόλη εχεις σημαντικότερο θέμα αλλά αν ενοχλεί σε ταξίδι δεν ξέρω ας απαντήσει κάποιος με εμπειρία στο θέμαΑρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
Δλδ για ταξίδι έχουμε σοβαρό θέμα ???
Fuck the universe.
το προβλημα ειναι μικροτερο απο τα ss που εχουν την εξατμιση κατω απο τη σελα...οταν ταξιδευεις δεν το καταλαβαινειςΑρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
υπαρχουν και κατι μικρα καρμπον προστατευτικα..
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
990 με πρόγραμμα akrapovic βγάζει λαμπάκι γύρω στα 160-170 με χαλαρή προς μέτρια οδήγηση. Χωρίς έβγαζε γύρω στα 170-180. Μετα το λαμπάκι με πήγε 40χλμ μέχρι να μείνω.
Όλα αυτά μέσα στην πολή.
Στην εθνική πέφτει αρκετά η κατανάλωση που φτάνει σχεδόν τα 250km+
ρουφάει πολύ το άτιμο..
FAMOUS LAST WORDS:
"Helmet? I don need no steenking helmet!"
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
καλοκαιρι εχουμε σοβαρο θεμα στο ταξιδι και με τις ακραπες,
μεσα στην πολη δεν το συζηταω ο πισω πραγματικα βραζει ειδικα στο σημειο που ειναι οι λαιμοι ειναι απιστευτο ποσο ζεστη υπαρχει.
και αν φοραει και κανα κοντο παντελονακι πανε τα ποδια
γιατι δεν συμφωνεις οτι ειναι λιγα τα 210 που ειδα η το στρομι ειναι γρηγοροτερο???Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Ωπα...σιγα...τι νομιζεις πως εχεις...κανα Vstrom 650...:rotflmao:
τελικα σε επομενη εξορμηση ειδα 223 σε κατηφορα κ 218 σε ευθεια αλλα τα χλμ ειναι 5300 ακομη!
Η τελικη του adv επηρεαζεται πολυ απο τον αερα γιατι εχει πολυ μεγαλη μετωπικη επιφανεια
μπορεις να δεις απο 215 μεχρι 235
Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει
Και μονο που πηρες adventure και κυνηγας 220αρες και διαφορες τελικες...εμενα μου κανει οτι πηρες λάθος μηχανακι.
Αλλες ειναι οι χάρες του Adventure και οχι η τελικη του.
![]()
To ξερω αυτο που λες κ δεν ηταν κριτηριο οι επιδωσεις , η καταναλωση κ το κοστος συντηρησης οταν επελεξα το 990!
Απλα ενα φιλαρακι ειχε το 950 κ εβλεπε τελικη 245 κ απορησα με αυτη τη διαφορα μονο σε ταξιδια κ σε καμια ευθεια το τρεχω!!!
Για τη ζεστη στις εξατμησεις ειδικα απο δεξια ειναι δυσκολη η κατασταση, υπαρχει καμια λυση??
Αστειευομουν φιλε...Αρχικά δημιουργήθηκε από KOSTAS-ER6
γιατι δεν συμφωνεις οτι ειναι λιγα τα 210 που ειδα η το στρομι ειναι γρηγοροτερο???
τελικα σε επομενη εξορμηση ειδα 223 σε κατηφορα κ 218 σε ευθεια αλλα τα χλμ ειναι 5300 ακομη!
Συνηθως Εθνικη βλεπω 215-225,τις προαλλες στη καθοδο για Πειραια ειδα 231![]()
Ο αερας,η βενζινη δε ξερω που οφειλεται η διαφορα...
Ειναι κι αναλογα τη μερα του...
...cause the place seems still alive...