Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 52

Θέμα: Πινακιδα στην εθνικη ή οχι???

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ελα ρε Τασουλη, μας εχουν πρηξει τα @@ με τις κλησεις.

να σταματησουν να πουλανε οτιδηποτε αλλο και ας παρουμε ολοι παπια που πανε με 120 να ειμαστε νομιμοι.
    Δεν με κατάλαβες ρε.

Γιατις κλήσεις συμφωνώ. Μαζί σου είμαι.

Για τις προσωπικές σου επιλογές, πάλι συμφωνώ.
    Αν έισαι μάγκας και τα χεις βαριά την κοπανάς και εν τω μέσω πυροβολισμών.

Με τις προτροπές στην παρανομία, είναι που διαφωνώ..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Δεν με κατάλαβες ρε.

Παιδια ο καθενας ειναι υπευθυνος των πραξεων του...
    Εγω πιστευω οτι η πινακιδα πρεπει να φαινεται οπως και να εχει...
    Αν εχεις @ρχιδι@ πηγαινε με 300 αλλα η πινακιδα εμφανης...

Στο κατω κατω αν ενα ιχ προκαλουσε ατυχημα και εφευγε και δεν ειχε πινακιδα θα πεφτατε ολοι πανω του να τον φατε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Δεν με κατάλαβες ρε.

μα δεν εχεις καταλαβει οτι ειμαστε ολοι εν δυναμη παρανομοι?

δεν ειπα κατι παραλογο.
    ειπα στο παιδι οτι αν παρει το ρισκο να κρυψει την πινακιδα του (αυτος ρωτησε),μετα να μην σταματησει εκτος και αν του περισσευουν 300.(δεν υπαρχει περιπτωση μετα να την γλιτωσει)

οποιος εχει τα γενια,εχει και τα χτενια.

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Και ρωταω εγω τωρα....
    Αντε και εισαι "μαγκας" και την πινακιδα την εχεις στο πορτοφολι σου και πας και με 399χλμ χαμογελαστος....
    και σου σκαει απο διπλα ενας αλλος πιο "μαγκας" με αυτοκινητο και τις εχει βαλει τις πινακιδες στο τσεπακι του...
    και οπως κανει την αλλαγη ταχυτητας σου παιζει ενα μπαντιλικι με τον κωλο και σε ξαπλωνει κατω....

Φανταζομαι οτι το χαμογελο θα σου φυγει και οταν ερθει η τροχαια και ρωτησει τι πινακιδες ειχε θα αρχησει η κλασσικη συζητηση μπατσοι με τσαμπα μισθους μονο κλησεις ξερετε να δινετε κλπ πιπες που εν μερει ισχυουν...
    Οταν ομως ακουμπησει το δικο σας "κωλαρακι" ενας πιο "μαγκας" γινεσται ΟΛΕΣ παρθενες..
    Εκει ΜΟΝΟ θυμαστε τον Κ.Ο.Κ

Οι ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ.....ΟΠΟΙΟς ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΓΚΑΣ ΑΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ 600ΧΛΜ
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

-------------------- Το avatar του/της jfx
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Και ρωταω εγω τωρα....
    Αντε και εισαι "μαγκας" και την πινακιδα την εχεις στο πορτοφολι σου και πας και με 399χλμ χαμογελαστος....
    και σου σκαει απο διπλα ενας αλλος πιο "μαγκας" με αυτοκινητο και τις εχει βαλει τις πινακιδες στο τσεπακι του...
    και οπως κανει την αλλαγη ταχυτητας σου παιζει ενα μπαντιλικι με τον κωλο και σε ξαπλωνει κατω....

Φανταζομαι οτι το χαμογελο θα σου φυγει και οταν ερθει η τροχαια και ρωτησει τι πινακιδες ειχε θα αρχησει η κλασσικη συζητηση μπατσοι με τσαμπα μισθους μονο κλησεις ξερετε να δινετε κλπ πιπες που εν μερει ισχυουν...
    Οταν ομως ακουμπησει το δικο σας "κωλαρακι" ενας πιο "μαγκας" γινεσται ΟΛΕΣ παρθενες..

Οι ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ.....ΟΠΟΙΟς ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΓΚΑΣ ΑΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ 600ΧΛΜ

δε νομιζω να είναι κανένας εδώ μέσα που να συμφωνεί με την απόκρυψη πινακίδας προκειμενου να την σκαπουλάρεις αν προκαλέσεις ατύχημα.
    Εχει μεγάλη διαφορα αυτο, από το να την κρύβεις για να μη σε γράψουν οι κάμερες.
    Εγώ και κρυμμένη να την έχω, και σκύλο να χτυπήσω, δεν θα μου περασει καν απο το μυαλο να φύγω απλά επειδή "μπορώ" .
    κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Στο κατω κατω αν ενα ιχ προκαλουσε ατυχημα και εφευγε και δεν ειχε πινακιδα θα πεφτατε ολοι πανω του να τον φατε...

+10000 όχι όταν το κάνουμε εμείς είμαστε μάγκες και μόρτες γιατί το έχουν παρακάνει με τις κλήσεις και αν το κάνουν άλλοι ντροπή και αίσχος

και μη μου πείτε ότι εγώ αν προκαλέσω ατύχημα θα σταματήσω και ας μη φαίνεται η πινακίδα μου

το ίδιο μπορεί να επικαλεστεί και ένας οδηγός αυτοκινήτου και όταν έρθει η στιγμή να λακίσει

για κάποιο λόγο υπάρχουν κανόνες και πινακίδες και ο πιο σπουδαίος είναι ο λόγος που παρέθεσε ο φίλος. μη τα λέμε όπως μας συμφέρει και μην προτρέπουμε και άλους να κάνουν την ίδια καγκουρια αν την κάνουμε εμείς

φιλικά πάντα

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

οποτε λοιπον ειναι να βγεις εκτος, βαζεις μια ταινια στην πινακιδα και εισαι ετοιμος.
    φυσικα μετα δεν σταματας για κανεναν λογο σε μπλοκο και ακομα και να σε ακουλουθησουν προσπαθεις να ξεφυγεις...

ρε μετρομπαμια...

εχε χαρη που βαριεμαι κ τρεχω.. κ δε μπορω να ψαξω για τα θρεντακια που περιγραφεις το πως κλαιγεσαι στους μπατσους οταν σε σταματανε, κ ποσο καλοι ειναι οταν στη χαρισουνε..

Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
    δε νομιζω να είναι κανένας εδώ μέσα που να συμφωνεί με την απόκρυψη πινακίδας προκειμενου να την σκαπουλάρεις αν προκαλέσεις ατύχημα.
    Εχει μεγάλη διαφορα αυτο, από το να την κρύβεις για να μη σε γράψουν οι κάμερες.
    Εγώ και κρυμμένη να την έχω, και σκύλο να χτυπήσω, δεν θα μου περασει καν απο το μυαλο να φύγω απλά επειδή "μπορώ" .
    και επειδή το λες εσύ πρεπει να βασιστώ στα λόγια σου και την ειλικρίνεια σου ότι θα σταματήσεις και να μην είμαι κατοχυρωμένος από κάποιον τυχόν μάρτυρα αν με χτυπήσεις?????

ελπίζω ότι καταλαβαίνεις ότι κάνω συζήτηση δεν προσπαθώ να στην πω

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
    Μην εισαι τοσο σιγουρος οτι δεν θα σου περασει απο το μυαλο να την "κοπανησεις".....
    Και αυτοι που την κοπανανε ετσι ελεγαν πριν.
    Αν αρχησουν ολοι να βγαζουν πινακιδες για να μην φανε κληση....εχει να γινει Ο χαμος απο τροχαια.
    Και θα σε ρωτησω το πιο απλο....δεν εχει τυχη να δεις καποιον να χτυπαει παρκαρισμενο αυτοκινητο και να σηκωνεται να φευγει??
    Που στο κατω κατω θα πληρωσει η ασφαλεια....
    Και εσυ μου λες οτι αν γινει στραβη να χτυπησεις καποιον θα σταματησεις και θα κατσεις να περασεις πινακιδες???

Πριν καμια 10 ετια ενας πιτσιρικας με ξαπλωσε με την μηχανη και περασε και απο πανω της...ηταν βραδι και η κουφαλα εσβησε τα φωτα απο το αυτοκινητο για να μην φανουν οι πινακιδες και την κοπανησε....ελα ομως που στην πτωση ειδα τις πινακιδες του τις θυμαμαι ακομα...
    Επειδη ηταν πιτσιρικας και σκεφτηκα οτι πανικοβληθηκε και την κοπανησε, δεν του τραβηξα μια σουπερ μυνηση να του σκισουν οτι ειχε και δεν ειχε μονο και μονο γιατι σκεφτηκα τους γονεις του και οτι ηταν η ηλικια του τετοια αφιυ πηγα στην τροχαια και μου ειπαν ποιος ειναι.
    Πιστευω και να του εγινε μαθημα...αλλα ποσες φορες δεν ακους για μηχανες που τις χτυπανε και μετα τους εγκαταλειπουν...
    Η στραβη αν ειναι να σου κατσει δεν προειδοποιει...καθεται και τελος
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Και ρωταω εγω τωρα....

Δεν το ηξερες ?
    "Το αγγουρι δεν ποναει αμα δεν μπαίνει στον δικο σου κώλο"

Πολυ καλα τα λες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    ρε μετρομπαμια...

εχε χαρη που βαριεμαι κ τρεχω.. κ δε μπορω να ψαξω για τα θρεντακια που περιγραφεις το πως κλαιγεσαι στους μπατσους οταν σε σταματανε, κ ποσο καλοι ειναι οταν στη χαρισουνε..

παλια Ηλια...
    παλια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias s.m.
    Τα χιλιομετρα καντε τα 220!!!

ετσι για να μην μιλαν μερικοι......
    Πφφ..

Εννοείται πινακίδα πάντα στη μηχανή.
    Ειδικά στην εθνική οδό που ρωτάς, κανείς δεν ασχολείται με τις μοτό. Όταν τους δεις και εσύ ρε παιδάκι μου κόψε λιγάκι, δεν τρέχει και τίποτα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock
    Πφφ..
    Μυρισε
    Rock hard ride free

Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias s.m.
    ΜΜΜ......λογικα θα ειναι τσιμπιμενη η τιμη αλλα ειναι καλη λυση!

brikes tpt???
    tha me endiefere kati tetoio.isos malista tis pername kai mazi.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Στην Εθνική Οδο...
    από dbandit στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2006, 21:43
  2. Το κυπελλο στην εθνικη μας
    από pepenaxos1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 14:12
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2005, 01:11