Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 88

Θέμα: Χαμος.....στα LIDL....!!

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nickdim
    Φίλε aftotwin, νομίζω ότι το βλέπεις λίγο μονόπλευρα το όλο θέμα.
    ..................
    Y.Γ. Εγώ δεν πήγα καν στο lidle.
    Φιλε nickdim ...

Απο την στιγμη που καποιος γραφει εδω μεσα, ΖΗΤΑΕΙ (εμμεσα) την γνωμη των συμφορουμιτων του ...

Οταν αναφερομαστε στην "ποιοτητα" των πραγματων αυτων, ειναι για να προφυλλαξουμε τους υπολοιπους, απο λαθη που (πιθανον) ηδη εχουμε κανει εμεις.

Απο την ΜΕΓΑΛΗ παγιδα δηλαδη, του "φτηνου"!

Καλα ειναι να βρεις κατι καλο καπως φτηνοτερα ...
    Αλλα ΔΕΝ ειναι καλα, να πεταξεις (κυριολεκτικα) 10, 20, 30 ευρω σε μια "δοκιμη", που καποιοι ξερουμε οτι θα ειναι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ!

Ακουτε λοιπον την εμπειρια, ακομα κι αν προσφερεται και με λαθος χαρακτηρισμους.
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Φίλε Nickdim, προσυπογράφω κάθε λέξη που γράφεις.

Φαίνεται πάντως πως, αν και είσαι πολύ καιρό μέλος, δεν πολυ-διαβάζεις το φόρουμ, διαφορετικά δεν θα σου έκανε εντύπωση το στυλ του Αφρο. Όσοι μπαίνουν στο φόρουμ καθημερινά το έχουν πλέον συνηθίσει και πότε-πότε το διασκεδάζουν κιόλας, σίγουρα όμως δεν προσπαθούν ΠΟΤΕ να του αλλάξουν μυαλά.

Νέο μέλος
    'Εκανα μ@λ@κία δηλαδή ε;
    Τι να κάνω ρε παιδιά, αυτό το φτωχομπινέδες μου χτύπησε πολύ άσχημο σα χαρακτηρισμός!

'Εκανα μ@λ@κία δηλαδή ε;
    Τι να κάνω ρε παιδιά, αυτό το φτωχομπινέδες μου χτύπησε πολύ άσχημο σα χαρακτηρισμός!
    Δεν ειπε κανεις οτι "εκανε μαμακια" ...

Απλα συζητηση κανουμε ...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    εγω ειμαι φτωχομπινές ρωσοποντιος ΚΑΙ αλβανος

α ρε αφρο προοδευτικε..... σε αλλα ποστ μας ειχες τρελανει στη παπαρολογια περι ρατσισμου.....

αντε καληνυχτα τωρα

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    'Εκανα μ@λ@κία δηλαδή ε;
    to ftoxompinedes sou xtipise asxima e?:rotflmao:

to ftoxompinediarides akamatides kakomiri mizeri ftoxoviopalestes pos sou fenete?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

i to mikropoliti gifte?
    afti ine i agapimeni mou vrisia:rotflmao:

pantos eftixos pou iparxoun ke ta lid... ke fenonte i ftoxi viopaleste mixanovioi

pantos tis mirisa tin mpotes tou lid... ke mirizan san xrostikes me psofio asvo:rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    εγω ειμαι φτωχομπινές ρωσοποντιος ΚΑΙ αλβανος

α ρε αφρο προοδευτικε..... σε αλλα ποστ μας ειχες τρελανει στη παπαρολογια περι ρατσισμου.....

αντε καληνυχτα τωρα
    esi ise kati xirotero
    pontios....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

anaferome se aftous os kinoniki taksi pontie oxi os kati kati ipodiestero
    giati pera apo ta dikeomata pou exoun os an8ropoi exoun ke mia nootropia ke mia kinoniki sta8mi pou den tous tin epivali kanis

ante pali filosofiki sizitisi gia ton malia tou forum

den mas xezis proiniatika re mpaklava
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Νέο μέλος
    Μικρή λεπτομέρεια, αλλά πολύ σημαντική.

Ο ιδιοκτήτης των μποτών του lidl, από πότε είχε να πλύνει τα πόδια του;

Γιατί όσο μάπα και να είναι ένα παπούτσι, δεν υπάρχει περίπτωση να βρωμάει τόσο νωρίς.

Για σύστησε στον τύπο το σαπούνι. Και αν δεν το έχει γνωρίσει ποτέ, δώσ'του καλύτερα χλωρίνη ή Aquaforte για τα πόδια του!!!

Y.Γ. Ο ψόφιος ασβός ήταν πολύ πετυχημένο!!!! :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Giannis_L
    εμενα μου αρεσαν οι αδιαβροχες φορμες.

χαλαρα και φθηνα νομιζω.
    Giannis L

www.MotoRAID.eu - Ταξιδιωτικός εξοπλισμός μοτοσυκλέτας

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    To Lidl και το κάθε "Lidl" βασίζεται στην προσφορά και οχι στην ποιότητα.... νομίζω οτι όλοι το ξέρουν αυτό όταν παίρνουν απο τρόφιμα μέχρι και τις προσφορές του...
    Πεταμένα λεφτά αν με ρωτάτε εκτός ίσως απο κάποια καθαριστικά που ούτως ή άλλως την ίδια δουλειά κάνουν με τα υπόλοιπα (συμπεριλαμβάνω και τα κ@λοχαρτα , εκτός και αν κάποιος προτιμά το μαλακό χαρτί για να μην γρατζουνιέται ο πισινός του..χεχεχε.. :rotflmao: )

Crs-k.... αρβυλάκια απο το survival club... στο Μοναστηράκι και στην Κηφησιά... εγγυημένα πραγματικά με όλες τις προδιαγραφές ... όλες οι δυνάμεις ασφαλείας , hikers και λοιποί των extreme sports απο εκεί αγοράζουν...
    Το περασμένο Πάσχα πήρα ενα ζευγάρι στα 150 euro , που και στην μηχανή το έχω βάλει , και στην διάρκεια της Ολυμπιάδας στα κακοτράχαλα του mountain bike που ήμουν υποστήριξη και μέχρι σήμερα οχι νερό δεν έμπασε, αλλά ούτε φθορά στο δέρμα δεν έχει...Με προστασία κιόλας σε μύτη (το γνωστό σίδερο) αλλά και αστραγάλους.... περιττό να σου πώ οτι δεν ξαναπαίρνω μπότα μηχανής.... προτιμώ απο εκεί και να μπορώ να το βάλω και αλλού...
    Για να μην μιλήσω για ισοθερμικά και λοιπά άλλα καλούδια εκδρομικής φύσης , που αγόρασα απο εκεί , σε μισή τιμή απο "μοτοσυκλετιστικά", είναι μάρκες και με διπλάσια αντοχή και απόδοση...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    ..........................
    Crs-k.... αρβυλάκια απο το survival club... στο Μοναστηράκι και στην Κηφησιά... εγγυημένα πραγματικά με όλες τις προδιαγραφές ... όλες οι δυνάμεις ασφαλείας , hikers και λοιποί των extreme sports απο εκεί αγοράζουν...
    Το περασμένο Πάσχα πήρα ενα ζευγάρι στα 150 euro , που και στην μηχανή το έχω βάλει , και στην διάρκεια της Ολυμπιάδας στα κακοτράχαλα του mountain bike που ήμουν υποστήριξη και μέχρι σήμερα οχι νερό δεν έμπασε, αλλά ούτε φθορά στο δέρμα δεν έχει...Με προστασία κιόλας σε μύτη (το γνωστό σίδερο) αλλά και αστραγάλους.... περιττό να σου πώ οτι δεν ξαναπαίρνω μπότα μηχανής.... προτιμώ απο εκεί και να μπορώ να το βάλω και αλλού...
    Για να μην μιλήσω για ισοθερμικά και λοιπά άλλα καλούδια εκδρομικής φύσης , που αγόρασα απο εκεί , σε μισή τιμή απο "μοτοσυκλετιστικά", είναι μάρκες και με διπλάσια αντοχή και απόδοση...

Gandalf

Απο το survival ειχα ξεκινησει και ειχα ψωνισει κι εγω πολυ παλιοτερα, στα πρωτα σταδια της ορειβατικης μου καριερας ...

Πολυ γρηγορα βεβαια καταλαβα οτι ειναι δευτερης (δεν λεω πιο κατω, τριτης, τεταρτης, κλπ) ποιοτητας "ορειβατικα", που τα πλασσαρουν για τον λογο αυτο σαν "κυνηγετικα" ή "εκδρομικα".

Εχω πολλα τετοια παραδειγματα αν θες ...
    Π.χ. τα "σκοινια" του ειναι παλια και "καμμενα" στρατιωτικα, και φυσικα πολυ βαρια.
    Για τα παπουτσια, μιας και δεν εχουν και πολλες επιλογες, εχουν κατακαιρους φερει καποια "καλα" (επωνυμα), οπως τα Salomon (που δεν ειναι κι απ' τα πρωτα ονοματα βεβαια ...), αλλα τα "σιδερα" κι αλλες τετοιες "ενισχυσεις" ειναι απαγορευμενες δια ροπαλου για "ορειβατικο" προϊον!!!

Την διαφορα σ' ενα παπουτσι πρωτης και δευτερης ποιοτητας ας πουμε, θα την καταλαβεις μετα απο πολυωρο (5-8 ωρες) περπατημα, φορτωμενος, σε δυσκολο βουνο (Γκιωνα πχ).

Ολα τα "καλοκαιρινα" (ευκαμπτα) ΔΕΝ βαζουν νερο μιας κι εχουν διαπνεουσες μεμβρανες.
    Αλλα ΔΕΝ κανουν για πιο δυσκολες συνθηκες οπως το χιονι.
    Εκει θα εχουν γεμισει στην πρωτη μιση ωρα!
    Γι' αυτες τις συνθηκες θες αλλα ακριβοτερα που ειναι εντελως δερματινα και διαπνεοντα φυσικα. Αυτα σε ολες τις καλες μαρκες ειναι ημιακαμπτα.

Επισης μεγαλη σημασια παιζει η σολα του παπουτσιου.
    Πολλοι κατασκευαστες, αγοραζουν σολες απο την Vibram, ενω αλλοι (οπως κι η Salomon) φτιαχνουν μονοι τους με περισσοτερη ή λιγοτερη επιτυχια.

Το παπουτσι εφοσον ειναι δεμενο σωστα πρεπει πατοντας με την μυτη να σηκωνει το βαρος σου + 25-30 κιλα !!!

Για τον λογο αυτο ΔΕΝ βρισκεις σε επωνυμα ορειβατικα νουμερα πανω απο 44-45!
    Γιατι ΔΕΝ μπορουν να τηρησουν αυτην την προδιαγραφη!!!

Σορρυ αν κουρασα, αλλα αφορμης δοθεισης, ειπα να πω δυο πραγματακια, για το πιο καλο παπουτσι που εχει φτιαχτει ποτε, κατα την γνωμη μου, και που ειναι το ορειβατικο!

ego o piratis o eksotikos genimenos se kapio ksexasmeno nisi tis karaivikis gonos magisas ke koursarou

mpika ston galeo stin vouliagmenis ke mpanisa adiavroxo apo elafri plastiko tipou sakaki panteloni oti 8elis foras me anaklastires sto sakaki piso me dipla koumpomata mprosta me pros8eto fileto na min pernai to nero 8ermokolimeni se gkri xromataki panalafro to kouvalas ana pasa stigmi o olos ogkos ine 22pontous x 18 x 6 paxos
    den mpazi stagona nero exo odigisi se kataraktodi vroxi klini poli kala se kratai zesto ke to agorasa molis 40 europoula

poso pio ftina 8a to 8elate

afto to lid... psaxname mia ora na vroume 8ermokolimeni rafi ala tou kakou

ke ixe tetraplasio varos ke ogko apo afto tou galeou

leme tora

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Π.χ. τα "σκοινια" του ειναι παλια και "καμμενα" στρατιωτικα, και φυσικα πολυ βαρια.
    Για τα παπουτσια, μιας και δεν εχουν και πολλες επιλογες, εχουν κατακαιρους φερει καποια "καλα" (επωνυμα), οπως τα Salomon (που δεν ειναι κι απ' τα πρωτα ονοματα βεβαια ...), αλλα τα "σιδερα" κι αλλες τετοιες "ενισχυσεις" ειναι απαγορευμενες δια ροπαλου για "ορειβατικο" προϊον!!!
    Κοίτα για ορειβατικό πραγματικά δεν γνωρίζω , μιας και δεν ασχολούμαι , πέρα ίσως απο καμιά βολτίτσα ποδαρόδρομο , όποτε μου έρθει η διάθεση...

Τα Starforce άρβυλα όμως που έχει φέρει πρόσφατα είναι ακριβώς εκείνα που φορούν οι δυνάμεις καταδρομών , (100% αυτό) όπως και οι δυνάμεις ασφαλείας σε αρκετές χώρες σε αστικό περιβάλλον...

Για ισοθερμικά , σκηνή και λοιπά άλλα εκδρομικά όπως είπα , είμαι απολυτα ικανοποιημένος , αν και όπως αυτο-χαρακτηρίστικα δεν ανήκω στην κατηγορία hikers-climbers....

Ξέρεις κάποιο άλλο μαγαζί για να ρίξω καμιά ματιά και αλλού;...

ή παίρνεις απο web;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    ......................
    Ξέρεις κάποιο άλλο μαγαζί για να ρίξω καμιά ματιά και αλλού;...
    ή παίρνεις απο web;
    Gandalf

Πολλα μαγαζια!

Δεν ψωνιζω απο web!

Στην Ηφαιστου (πεζοδρομος) καμμια 300αρια μετρα πιο πανω, καμμια 100μ πριν τον Σταθμο του Ηλεκτρικου, στο αριστερο σου χερι (οπως την ανεβαινεις προς τον Σταθμο) ειναι ο Αρμουτης, με πολλα, καλα, και φυσικα επωνυμα πραγματα.

Υπαρχουν τα Pathfinders, o Κλαουδατος, η Πινδος, κ.α.

Τα στρατιωτικα και αστυνομικα "πραγματα" ειναι απο τριτης ποιοτητας και κατω ...

Νέο μέλος
    Τα Starforce δεν είναι ορειβατικά. Όντως τα φοράνε στις καταδρομές, αλλά όχι για ορεινό αγώνα. Είναι κατάλληλα για πορείες με το μεγαλύτερο μέρος τους σε άσφαλτο, και για περίπολα. Και αυτό επειδή είναι πολύ μαλακά. Όπως και τα Magnum.
    Συνεπώς δεν κάνουν για βουνό και περίπατους σε κάπως κακοτράχαλο έδαφος.

Μοναστηράκι πάντως αξίζει για ορειβατικά, αλλά πάντα επώνυμα.
    Το φτηνό κρέας το τρώνε τα σκυλιά όπως λέει και ο πατέρας μου!
    Ο Αρμούτης έχει πολύ καλά πράγματα, αλλά λίγο τσιμπημένα λόγω μάρκας και λόγω του ότι έχει ένα σχετικό μονοπώλειο στο μοναστηράκι όσον αφορά καλά ορειβατικά και αναρριχητικά είδη.

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βαλίτσες αλουμινίου στα Lidl
    από sas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2007, 14:35
  2. Χαμος στο wild thing!!!!!!!!!!!!!!!!!
    από BIKENEST στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 13:09
  3. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2003, 16:09
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2003, 08:37
  5. Πολλα μπραβο στα παιδια που
    από YZF-R1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 01:54

Κανόνες δημοσιεύσεων