κρύωσα και μ' έπιασε και κάποια αλλεργία κι όλο μαζί εξελίχτηκε σε βρογχίτιδα αρκετά βαριά.Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
![]()
![]()
Τί έπαθες ;
κρύωσα και μ' έπιασε και κάποια αλλεργία κι όλο μαζί εξελίχτηκε σε βρογχίτιδα αρκετά βαριά.Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
![]()
![]()
Τί έπαθες ;
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
AMAN ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.... τι λες ρε φίλε?????????
πω πω.... περαστικά σου και υπομονή......
αυτά να τα βλέπουν μερικοί μερικοί..... που φοβούνται μη χαλάσει το μαλλί....\
κι εγώ είμαι εδώ ακόμη επειδή κάποτε πριν 13 χρόνια φορούσα κράνος αλλιώς.....
ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ και για 100 μέτρα...
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
:hypnotize![]()
τι να πω, περαστικά? ότι και να πεις μετά από αυτό λίγο είναι..
καλή ανάρωση και καλή επιστροφή..
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Περαστικά φίλε!
![]()
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
Τι να πω ρε φίλε, περαστικά, ανατρίχιασα, εύχομαι να είσαι το συντομότερο δυνατό πλήρως καλά και να μη σου ξανατύχει ποτέ κάτι παρόμοιο.
![]()
Περαστικααα φιλε κριμα κριμα για ολο το σκηνικο.Καλη αναρωση ευχομαι οσο γινεται πιο γρηγορα και να μην σου τυχη ουτε γραντζουνια ποτεεε![]()
![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Περαστικά κι αγυριστα σου εύχομαι!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Περάστικα και αγύριστα.
Καλή ανάρρωση και σύντομα φρεσκαδούρα πάλι
![]()
:smilea:
![]()
Πόσο μου λείπουν οι 2 ρόδες και η αίσθηση του κράνους στο κεφάλι μου...
Να στε καλα ολοι σας ευχαριστω πολυ ολους!!
Οσο να πεις με αυτο που γλιτωσα εχω απειρο κουραγιο τωρα!!
Υπομονη κανω και τιποτα αλλο και με τον καιρο θα γινω οπως πριν και καλυτερα!
Ε κανα δυο μικρα παρασημα θα μου μεινουν ετσι να χω να θυμαμαι αλλα ολα τα υπολοιπα θα αποκατασταθουν πληρως.
Ημουν τυχερος γιατι ετυχε να εχω πολυ καλους γιατρους!
Τωρα οσο αφορα το ατυχημα....
Ε θα μπω στο τρυπακι τον διαστηριων
Ισχυριζεται οτι δεν βγηκε στον δρομο απο τον χωματοδρομο και οτι εγω τρομαξα με τα φωτα της και πεταξα την μηχανη κατω η οποια επεσε πανω στο αυτοκινητο της και τις εκανε και 2500 ευρω ζημια ενω η μηχανη μου δεν εχει παθει σχεδον τιποτα.
μην τα πολυλεω ειναι και αλλα χιλια δυο
και το οποτελεσμα ειναι οτι θελουν να τα ριξουν ολα πανω μου για να γλιτωσουν τα χειροτερα!
Φαντάζομαι οτι ήρθε ΤΟΤΑ κατέγραψε το ατύχημα, και οτι εχεις ζητήσει την ποινική της δίωξη για τον τραυματισμό σου. Αν οχι να το κάνεις τώρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
Να στε καλα ολοι σας ευχαριστω πολυ ολους!!
Οσο να πεις με αυτο που γλιτωσα εχω απειρο κουραγιο τωρα!!
Υπομονη κανω και τιποτα αλλο και με τον καιρο θα γινω οπως πριν και καλυτερα!
Ε κανα δυο μικρα παρασημα θα μου μεινουν ετσι να χω να θυμαμαι αλλα ολα τα υπολοιπα θα αποκατασταθουν πληρως.
Ημουν τυχερος γιατι ετυχε να εχω πολυ καλους γιατρους!
Τωρα οσο αφορα το ατυχημα....
Ε θα μπω στο τρυπακι τον διαστηριων
Ισχυριζεται οτι δεν βγηκε στον δρομο απο τον χωματοδρομο και οτι εγω τρομαξα με τα φωτα της και πεταξα την μηχανη κατω η οποια επεσε πανω στο αυτοκινητο της και τις εκανε και 2500 ευρω ζημια ενω η μηχανη μου δεν εχει παθει σχεδον τιποτα.
μην τα πολυλεω ειναι και αλλα χιλια δυο
και το οποτελεσμα ειναι οτι θελουν να τα ριξουν ολα πανω μου για να γλιτωσουν τα χειροτερα!
Αστην να λεει οτι θέλει, εσυ χρειάζεσαι εναν καλό δικηγόρο και θα σου τα πληρώσει όλα.
Αν η μηχανή σου χτύπησε το αυτοκίνητο είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
Αφού δε βγήκε αυτή από το χωματόδρομο (κι εσύ προφανώς δεν μπήκες σε αυτόν), πώς έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο η μηχανή; Την πήρες στα χέρια και της την πέταξες; Μα έλεος πια, τι άλλο θα ακούσουμε..
safety doesn't happen by accident
Περαστικά φίλε, εύχομαι όλα να πάνε καλά.
Αντρική η κίνηση, να δώσεις το μοναδικό κρανάκι στην κοπέλα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()